![]() |
#931 |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
polecam opcję "przeszukaj ten wątek" - wpisujesz 'poznań" =>
http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=4149723 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
BAN stały
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
KIELCE
Dr Jolanta Komorowska! Dostała wyróżnienie od magazynu Styl ( od Jolanty Kwasniewskiej i Pieńkowskiej ), została lekarzem roku!przyjacielem kobiety ![]() Ciągle sie szkoli, uczy, zdaje co troche egazminy, zbiera punkty, jezdzi na sympozja naukowe w całym kraju i za granicą. Zawsze dostepna dla swoich pacjentek, można do niej zadzwonic o każdej porze dnia i nocy, zawsze doradzi, pomoże. Gabinet ma bardzo ładny, nowiutki, jest tam od marca tego roku! Ma ogromne doświadczenie, pracowała wiele wiele lat w szpitalu, jest także połoznikiem, w przychodniach, wykładała także wiele lat w Szkole Połoznych w Kielcach, swoja prywatna praktyke prowadzi od kiedy tylko zakończyła egzaminy ginekologiczne....czyli od samego początku ![]() Kocha swój zawód, bo kocha ludzi, kobiety. Rozumie nas, wspiera, jest naszym psychologiem,wsparciem. Doskonale wykrywa wszelkie choroby, współpracuje z najlepszymi ginekologami i innymi lekarzami w mieście. Szanowana, lubiana. Uratowała niejedno życie! Pacjentki ma nie tylko z Kielc ale z każdego miasta, z zagranicy a nawet z Australii i Brazylii. Gorąco polecam! Chodze do niej od wielu lat ja, cała moja rodzina, wszytskie moje koleżanki, dalsze i bliższe... Jest na oficjalnej białej liście ginekologów. Pracuje przy ul. Paderewskiego, w Citi Parku. tel 041 366 00 30 |
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
BAN stały
|
Cytat:
jestes w bledzie! Po I nie kazdy lekarz ma podpisana umowe z NFZ Po II tez musi zarabiac na zycie, a w Polsce kazdy uwaza ze lekarz moze pracowac ( charowac ) za darmo! Po III powinno sie placic za recepte jezeli przychodzisz tylko po nią! Nikt procz lekarza nie moze jej wypisac! lekarz najpierw uczy się dniami i nocami 6 lat na studiach by miec wiedzę o człowieku, leczeniu etc..., potem kolejne kilka lat uczy sie i charoje na specjalizacji a potem do końca zycia uczy sie kazdego dnia ( codziennie wchodzi jakis nowy lek, nowy sposob leczenia ), ciezko pracuje, odpowiedzialny jest za zycie swojego pacjenta! Smieszy mnie to i jest zenujące ze kazda z nas jest w stanie wydac co miesiąc duże pieniądze na swoją urodę: tipsy ok 100zl woskowanie 200zl manicure pedicure 50zl fryzjer 200zl i inne... a zydzimy na lekarza dwa razy do roku? uwazam ze w porownaniu do cen fryzjerek,makijazystek i innych lekarz za wizyte powinien brać minimum 300zł!!!!! Sprzedaj swoja wiedzę, swoje doświadczenie itd... Dlaczego miałby nie brac za receptę? Mozesz wypisac ja sobie sama? Nie... Szanujmy lekarzy drogie kolezanki bo nie mamy do nich szacunku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdecydowanie ![]() +umowa z NFZ, wiec wizyty sa darmowe. Dodatkowo mozna zadzwonic w poniedzialek i zapisac sie na wtorek bez problemow.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Przyczajenie
|
Może mi ktoraś powiedzieć coś na temat dr Haliny Proll lub Ewy Baszak z Lublina? To wazne. Prosze o odp...
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
A gdzie przyjmuja?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Przyczajenie
|
gdzieś tam wcześniej była wypowiedź caate o dr Kulka-Snopek we wrocławiu, jestem ciekawa, czy caate już u niej była (: ponieważ planuję wizytę i rozważam właśnie tę panią dr lub jakąś z corfamedu ...
#939 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
O dr Baszek juz kilka osob tu pytalo, wiec moze ktos byl...
A najlepiej wrzuc te obie panie do google moze na kafeterii/gazecie cos ktos pisal o nich ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Warszawa
Trafiłam na stronę prywatnego gabinetu ginekologicznego w Warszawie i ciekawa jestem czy ktoś z forum ma jakieś infomacje o przyjmujących tam lekarzach (Małgorzata Berndt, Jarosław Gmyrek).
Podaję link: http://endokrynolog.com/ Szukam dobrego gina w Wawie i póki co poszukiwania idą marnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Przyczajenie
|
hey dziewczyn!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Przyczajenie
|
Szukałam już w googlach i w sumie znalazłam o nich dobre opinie tylko chciałam wiedzieć czy może któraś z dziewczyn na forum miała z nimi doczynienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Raczkowanie
|
którego lekarza w Białymstoku polecacie? najlepiej na kasę chorych.
#946 |
Raczkowanie
|
W Krakowie polecam Dr Lenart
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Przyczajenie
|
Lublin i Warszawa - dr Krzysztof Kamiński
w Lublinie jest w weekendy w gabinecie na Fabrycznej, a w Wawie niestety nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#949 |
Przyczajenie
|
kogo polecacie w toruniu???
Moze doktor gbiorczyk? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Przyczajenie
|
Witaj!
Może masz rację, ale nie wszyscy wydają tyle pieniędzy na przyjemności... Także nie powinno się generalizować ![]() <dotyczyło wypowiedzi CliniqueSimply z poprzedniej strony> Edytowane przez jolasia Czas edycji: 2007-08-10 o 16:17 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo to Springwald przyjmuje na Urzędniczej ![]() musze sie do niej wybrac super babka
![]() |
#953 |
Raczkowanie
|
Tak Gosiaczku na Urzedniczej 41
![]() ![]() Swoja droga boje sie, ze przytyje i pogorszy mi sie cera, a i tak mam okropna, trądzikową...i jak tak czytalam te skutki uboczne to az m isie na chwile odechcialo tabletek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez chce isc po tabletki bo narazie stosuje globulki...ale te nie chce przytyć ![]()
![]() |
#955 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() PS. jesteś (przyszłym) lekarzem? ![]()
![]() |
#956 |
Przyczajenie
|
wrocław wrocław - dr kulpa-snopek, no nie wierzę, że nikt nic nie wie
![]() (a ja się stresuję!)
#957 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wiele dobrego słyszłam o doktor Zabielskiej, ale osobiście nie byłam nigdy na wizycie. KOrzystam raczej z wizyt na NFZ pozdrawiam wszystkich odnośnie wsześniejszej wypowiedzi Hmmm... Szczerze mówiąc też mi się taka myśl nasunęła odnośnie przyszłego zawodu... Może ktoś tyle pieniążków ma i wydaje, ale są tacy, którzy oszczędzają na wszystkim (to straszne ale na przykład na wizytach m.in u stomatologa czy ginekologa właśnie) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Raczkowanie
|
W Białymstoku z tego co słyszałam od znajomej dobra jest Klinika Arciszewskich na Zamehofa. Koleżanka miała tam zabieg i była zadowolona zarówno z profesjonalnego podejścia do pacjenta jak i efektów końcowych leczenia.
Niestety nikogo konkretnego polecić nie mogę, bo nie pamiętam u kogo się leczyła ta znajoma... Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Przyczajenie
|
WARSZAWA I OKOLICE
Doktor Andrzej Lipa. Bardzo miły człowiek,przyjmuje w 3 gabinetach. Dotychczas myślałam że nie znajde lekarza dla sienie ale chyba sie udało. http://www.andrzejlipa.ginweb.pl/kontakt.htm |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Przyczajenie
|
WARSZAWA I OKOLICE
Doktor Andrzej Lipa. Bardzo miły człowiek,przyjmuje w 3 gabinetach. Dotychczas myślałam że nie znajde lekarza dla siebie ale chyba sie udało. http://www.andrzejlipa.ginweb.pl/kontakt.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.