![]() |
#931 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
U mnie się obyło bez krwi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Oj ale Wam zazdroszczę dziewczyny
![]() Ja swój pierwszy raz dopiero mam przed sobą,czekamy z Tż-etem,chociaż jesteśmy już ze sobą okrągły rok [za 21 dni ![]() ![]()
#934 |
Raczkowanie
|
Mojego pierwszego razu nie wspominam zbyt ciekawie.
To byl impuls, za sciana rodzinka, a ja z moim TZtem na moim skrzypiacym lozku. Troszke bolalo, bo penis mojego chlopaka jest ogromny. Nie bylo krwi, pewnie dlatego ze juz nie bylam dziewica. Moj ex mi 'pomogl' palcami. Obecnie ten pierwszy zly raz jest 'pokrywany' (xdd) przez kolejne, coraz lepsze ![]() Pamietajcie o zabezpieczeniu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Wtajemniczenie
|
ja kochalam sie z moim chlopakiem po 2 miesiacach od poznania, byl moim pierwszym (ja jego nie ) i jest tak nieprzerwalnie od okolo dwoch lat.
wczesniej nie mialam nikogo na powaznie, moje zwiazki trwaly gora miesiac, dwa, ale w tym przypadku czulam ze to cos powaznego, dlatego zdecydowalam sie na ten krok dosyc szybko. nie zaluje, bo kocham go bardzo, z kazdym dniem coraz mocniej i oby tak juz zostalo ![]()
#936 |
Rozeznanie
|
heheh
taak z tą rodzinką za ścianą :P i skrzypiące łożko skad ja to znam ![]()
#937 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Wtajemniczenie
|
dzieki Teqila
![]() co do bolu to nie mysl o nim, u mnie sie pojawil, wiem, nie pocieszam, ale kazda z nas przezywa to inaczej, niektore dziewczyny nawet nie czuja samego momentu 0 wiec na prawde nie warto o tym myslec a poddac sie chwili, skoncentrowac na partnerze i na tym jak nam dobrze razem, bo chyba o to chodzi w seksie. a krew.. bardzo czesto i jej nie ma, u mnie bylo zaledwie kilka kropelek. proponuje tez po 1 razie na tydzien odpoczac od seksu, zeby cialo przystosowalo sie do 'nowej sytuacji'. pierwsze kilka razy tez moze nieco bolec, albo nie koniecznie bolec, ale nie sprawiac tyle przyjemnosci co w przyszlosci. ale zobaczysz, i ty, spojrzysz na to za miesiac, rok, i bedziesz sie smiala z tego 'problemu' ![]()
#939 |
Przyczajenie
|
![]() mój pierwszy raz był nie dawno, jakieś 3 tygodnie temu..
nic nie bolało, nawet nie krwawiłam.. było fajnie i tyleee.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Przyczajenie
|
a ja w ogóle nie wiem o co chodzi ;P
jestem tuż po, może nie tak dosłownie, ale naprawdę tuż... było troszkę śmiesznie, ale i tragicznie w pewnym momencie, a dokładnie na początku.... bo mój partner miał problem z "wcelowaniem"... u Was też się tak zdarza...? to normalne w ogóle...?? zaczynam się obawiać czy wszystko w porządku ze mną.... w zasadzie to ja nie wiem nawet czy można powiedzieć, ze ja jestem po... nie wiem czy on wszedł we mnie, chociaż wydaję mi się ze tak... bolało i nie miałam z tego żadnej przyjemności... no moze minimalną. jest jakiś sposob na to, zeby za kolejnym razem nie było takich problemów? |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#942 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oczywiscie moze sie nie udac za pierwszym razem, ale jak napisala kolezanka wyzej - trening czyni mistrza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Albo mu sama pomóż włożyć.
#944 |
Przyczajenie
|
pocieszyłyście mnie teraz, dzięki...
następnym razem bardziej się postaram i wypróbuję, dzięki ![]() a jeszcze mam takie pytanko... dużo z Was, pisało, że jeszcze nie ma TEGO za sobą, ale, że na razie zadowalacie się samymi pieszczotami... a mi znowu też nie robi to aż takiej przy6jemności.... jednak zaznaczam, że to dopiero moje początki ;/ jak pieszczą Was wasi partnerzy i jak Wy ich ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Rozeznanie
|
Mnie bolało, jak juz pisałam wcześniej, ale odczuwam przyjemnośc, nie jakąs znowu ogromną, ale taką dla której warto znieśc ból. Poza tym mój kochany jest bardzo delikatny, nawet bardziej niż potrzebuje. Co do pieszczot to oralne, ale nie z mojej strony, muszę do tego jeszcze dojrzeć
![]() ![]()
#946 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Raczkowanie
|
![]()
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. Edytowane przez anulka0016 Czas edycji: 2008-09-08 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Raczkowanie
|
Anulka to swiadomosc i lek przed tym bolem Cie tak paralizuje. Na razie dajcie sobie z tym spokoj...
Jesli bardzo chcesz pozbyc sie bolu, to 'zrobcie' to palcem... TZta ofc... Przyjemne i 'przeciera sciezki' ![]() To moje zdanie ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Przyczajenie
|
Planujemy razem to zrobić. J tez tego chce ale boję się trochę. Nie wiem co zrobic jak zacznę krwawic??
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka skrepowana bede ;/ no i co zrobic?
![]() |
#951 |
Raczkowanie
|
to ja się dołączam do tego pytania...co robić kiedy zaczniemy krwawić.?
![]() i co proponujecie na grę wstępną,żeby dobrze się rozluźnić.? ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zadomowienie
|
Co robić? Stanąć na głowie i zaśpiewać hymn Liechtensteinu wspak, ruszając palcami nóg w takt melodii.
![]() A tak na serio: to przecież nie jest żadna tragedia - w końcu mnóstwo kobiet krwawi, inaczej mężczyźni w średniowieczu nie byliby w stanie stwierdzić, czy ich świeżo poślubiona małżonka jest jeszcze "świeża". ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że nie wzięłyście tego zbyt na poważnie. ![]()
#953 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez Kukunia23 Czas edycji: 2012-10-20 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Raczkowanie
|
Kukunia to nas pocieszyłaś
![]() a ja powtórzę swoje pytanie,jak się dobrze rozluźnić przed tym pierwszym razem i w ogóle przed stosunkiem.? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#956 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Planujemy z chłopkakiem nasz pierwszy raz, tzn ja bo on już nie pierwszy, myśle, że po roku czasu jestem gotowa, ale nie o tym mowa ![]() Zakupiliśmy Unimile plemnikobójcze, jakis miesiac temu już miał być ten pierwszy raz z Durexami, ale prezerwatywa była bardzo wąska i aż żal mi było chłopaka jak musiał na siłe wciskać, a nie wiem czemu, nie ma wcale dużego w czasie wzwodu, raczej przeciętny. I co do Unimili plemnikobójczych pytanie, a mianowcicie, jężeli(odpukać) gumka pękłaby w trakcie( ustaliliśmy, że dla bezpieczeństwa i tak przed wytryskiem wyjmie), czy środek plemnikobójczy zadziałał by na płyn ejakulacyjny? Myśle też nad zakupem jakiegoś żelu nawilżąjącego np. Durexa(taki tylko znam) może macie coś lepszego do polecenia? Mam nadzieje, że żel troszke pomoże, nie będzie takiego tarcia. Myślicie, żę takie polączenie daje nam bezpieczeństwo? wiem ze nie 100%, ale uspokójcie mnie troszkę ![]()
#957 |
Zadomowienie
|
Tak sobie czytam i czytam i mysle, ze jednak wieje tu hipokryzja dziewczyny
![]() Teraz przedstawie moj punkt widzenia, oczywiscie mozecie sie nie zgodzic, ale na forum kazdy ma prawo glosu. Nie chce nikogo osodzac ani bron Boze potepiac. Piszecie ze jestescie dziewicami, a nastepnie, ze oczywiscie nie omijaja was pieszczoty i macie orgazmy ![]() Ja uwazam, ze dziewictwo to nie tylko ta nieszczesna "blonka", ktora zachowujecie robiac ww. czynnosci. Wg. mnie dziewictwo to cos wiecej. To stan mentalny, rowniez w sumie fizyczny poniekad czyli --> nie jestem dziewica, gdy 'oddam' sie(moje cale cialo) TŻowi ![]() Pauliss92 i tak mnie nie posluchasz, ale radze Ci poczekac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Curry,miło się Twój post czytało,wyraziłaś swoje zdanie nie obrażając nikogo czy sprawiając mu przykrości. ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zadomowienie
|
Uważam ,że jeśli dziewczyna czuję się odpowiedzialna i wie ,że to odpowiedni chłopak[też odpowiedzialny itd.] to dlaczego ,by nie.Oczywiście nie mówię tu o 12,13 latkach,bo to absurd.
Wiesz, z ta odpowiedzialnoscia to nie do konca tak chyba ![]() W zyciu kazdego nastolatka przychodzi taki moment kiedy "wypina piers do przodu i mowi dumnie jestem odpowiedzialny" ![]() Ja majac 16 lat tez tak mowilam, teraz mam 19 i jednak widze ze to nie to samo. Wiem, kazdy jest inny, kazdy inaczej dojrzewa psychicznie, jednak jak dla mnie 16 lat to za malo.... Nie, nie napisze ile 'trzeba' miec lat, bo oczywiscie tego nie wiem, ale jak dla mnie to jednak jeszcze za malo... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Raczkowanie
|
Dla mnie odpowiedzialnośc, znaczy np. poradzenie sobie w sytuacji gdyby pojawił się dzidziuś. Mimo ze mam dopiero 16 lat i nie planuje dziecka przez najbliższe 10 lat to wiem, że gdybyśmy jednak wpadli to to dziecko i tak będzie bardzo kochane. Mój chłopak pracuje, zaocznie sie uczy jakoś byśmy sobie poradzili, dlatego zdecydowaliśmy się rozpocząć współżycie i oczywiście bardzo uważać. Psychicznie dziewicą się nie czuję, petting mamy za sobą, fizycznie natomiast tak. Mój chłopak mimo, że starszy 4 lata jest bardzo wyrozumiały, do niczego mnie nie namawia, często o tym rozmawiamy i wiem, że jest jedyną osobą, której póki co mogę ufać.
Pozdrawiam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.