Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-07, 11:45   #931
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Co mnie podkusiło,żeby tego vloga obejrzeć....
"podobno mówią,że kopiowanie jest jest najwyższą formą uznania"

To już wolę nieśmieszne bloopersy Bogusi "hot hot"

Bożeeeeee Skąd biorą się ludzie z tak absurdalnie wysoką samooceną?
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 11:46   #932
stina1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
uwielbiam ją tylko coś ostatnio jej blog mi się nie ładuje to znaczy, same zdjęcia...
Zdjęcia faktycznie bardzo powoli się ładują, nie wiem czemu... Śledzę jej poczynania od lat, jest świetna

Cytat:

N ie dałam rady obejrzeć całości, szusz nie idź tą drogą...
stina1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 11:54   #933
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Hahaha
szusz o kopiowaniu ?

a czyż ona nie kopiowała testów Hani XS ;> ?
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 11:56   #934
elunka01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Kopiuje i ja!!! Przed sekundą pomalowałam paznokcie tym lakierem Ale na swoją obronę mogę powiedzieć,że zanim włączyłam fascynującego vloga
Ja też!

I teraz pójdziemy siedzieć za kopiowanie
elunka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 11:58   #935
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
nie wiem Munko skąd, ale ja się dowiedziałam ze anonimowo bronie Bogusi na forach, mam krzywe nogi (no dobra, to akurat prawda XD) i chodze do gimnazjum. No i ktoś tu wazy ponad 100kg. One maja chyba jakiś kompleks na punkcie wizazu
Mnie zainteresowało stwierdzenie, że jesteśmy jak chorągiewki

Bo nie widzimy wszystkiego w czarnych barwach, potrafimy dostrzec przebłysk, dać szansę, tak jak w przypadku Szusz, a nie hejtujemy wszystko jak leci
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 12:04   #936
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:

Żeby chociaż Szusz wprowadziła coś na rynek polski, jak Nieesia tangle teezer i Sylveco

Najpierw wszytskie biorą udział w tych samych współpracach reklamowych, a potem się dziwią, że w filmach podobne rzeczy.
Szusz kupuje ubrania w, obawiam się, najpopularniejszej sieciówce w Polsce, zakupy jak my wszystkie, w rossmanie i ŚwietnejAptece robi...ale nie! To Marylin Monroe w grobie powinna się przewracać ze wstydu, że zerżnęła szuszowy patent na czerwony lakier do paznokci.

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-05-07 o 12:10
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 12:07   #937
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
co mnie podkusiło,żeby tego vloga obejrzeć....

to już wolę nieśmieszne bloopersy bogusi "hot hot"

<333
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 12:19   #938
Arissable
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez apiaQ Pokaż wiadomość
szusz o kopiowaniu ?

a czyż ona nie kopiowała testów Hani XS ;> ?
szusza zjedz snickersa
Arissable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 12:22   #939
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem Munko skąd, ale ja się dowiedziałam ze anonimowo bronie Bogusi na forach, mam krzywe nogi (no dobra, to akurat prawda XD) i chodze do gimnazjum. No i ktoś tu wazy ponad 100kg. One maja chyba jakiś kompleks na punkcie wizazu
Luzik, ja nie mam na nic argumentów, piszę jak Paulo Coelho (WTF? ), nie mam życia, bo ciągle tu jestem, no i jeszcze kilka niecenzuralnych słów, o których pisać nie planuję jest mi strasznie przykro, nie umiem się skupić w pracy, bo tak mi to na serduchu leży
Dodatkowo wszystkie jesteśmy tipsiarami, mamy dużo tapety, no i wszystkie tak naprawdę pod płachtą anonima siedzimy na kafe i tam wywalamy swoje żale, bo tu tylko liżemy sobie zadki
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 12:31   #940
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Luzik, ja nie mam na nic argumentów, piszę jak Paulo Coelho (WTF? ), nie mam życia, bo ciągle tu jestem, no i jeszcze kilka niecenzuralnych słów, o których pisać nie planuję jest mi strasznie przykro, nie umiem się skupić w pracy, bo tak mi to na serduchu leży
Dodatkowo wszystkie jesteśmy tipsiarami, mamy dużo tapety, no i wszystkie tak naprawdę pod płachtą anonima siedzimy na kafe i tam wywalamy swoje żale, bo tu tylko liżemy sobie zadki
Ej...ja nawet nie posiadam tuszu do rzęs,bo maluje je tylko na wesela Dziewczynki z kafe, zluzujcie gumki w majteczkach...

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 12:34   #941
Ms_E
Zadomowienie

https://youtu.be/EZK9dSKS_zw Hania DG - test na żywo podkładu Double Wear Maximum Cover. Podobno cud, może mialyscie z nim styczność?
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 12:37   #942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
https://youtu.be/EZK9dSKS_zw Hania DG - test na żywo podkładu Double Wear Maximum Cover. Podobno cud, może mialyscie z nim styczność?
Ja nie mialam jeszcze, ale planuje przyjrzec mu sie blizej, chociaz gama kolorystyczna wydaje mi sie byc jakas taka uboga. Dzisiaj chyba zajde na stoisko EL, musze i tak poszukac sobie nowego koloru Double Wear, to rzucę okiem na ten.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 12:49   #943
cattt
Mrs Mrau

Serio podoba Wam się efekt tego DB Wear na twarzy?
Przecież na kilometr widać,że to maska mad maskami,matowa wykładzina
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 12:51   #944
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
I jeszcze ta jej gadka jest śmieszniejsza w kontekście samego stylu ubierania Szusz o którym któraś z was wspominała, który podobno jest wręcz zerżnięty od innej ytberki

To ja pisalam. Dalej podtrzymuje, polecam obejrzec HrhCollection.
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 12:52   #945
Arissable
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Miałam próbkę i przyłącze się do zachwytów nad nim ale absolutnie nie jest to podkład na co dzień. Aktualnie jak jestem prawie cały dzień poza domem używam ELDW wersji light, cieniutka warstwa daje świetne krycie przy naturalnym wykończeniu i trwałość jest niesamowita.

Edytowane przez Arissable
Czas edycji: 2015-05-07 o 12:54
Arissable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 12:52   #946
Konto usunięte

Cytat:
Serio podoba Wam się efekt tego DB Wear na twarzy?
Przecież na kilometr widać,że to maska mad maskami,matowa wykładzina
Ja mam duzo przebarwien na twarzy, DW to (ten normalny, nie maximum cover) jedyny podklad, ktory mi to przykrywa. Zreszta duzo zalezy od sposobu aplikacji i ilosci nakladanego produktu, ja u siebie nie widze po DW maski, ale fakt efekt matu jest widoczny i mi sie podoba. Zyczylabym sobie nakladac krem BB, ale nie kazdy ma piekna cere. Mozna mnie nazwac tapeciarą-dzastiną z wizażu, co mi zależy.

Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Czas edycji: 2015-05-07 o 12:55
Stary 2015-05-07, 12:58   #947
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Spodziewalam sie tego. Ona gada o sobie. Wszystko zerznela od Alex. Jej vlogi do kawy tez nie sa wymyslone przez nia. Te same teksty, te same wtawki. Dodac moge jeszcze instagram, ktory matka Alex juz dawno temu zalozyla dla swojego psa flowerbelle, ale zaraz mi ktos napisze, ze pelno takich kont. Szusz usuwa komentarze np o piciu na stoku, tlustych wlosach i mizianiu bb. Oczywiscie w komentarzach wszyscy ja uwielbiaja, jest super kochana, taka otwarta i mowi prawde! Pionierka. Taka oryginalna, jest soba, nie udaje. Zupelnie jak Alex.
Stary 2015-05-07, 13:00   #948
akasha84
Zadomowienie

https://www.youtube.com/user/BognaW/videos?spfreload=10 błądząc w necie spotkałam Bognę, myślałam, że już nie nagrywa, a to gwardia ze starego, starego żutuba. Nie moja bajka totalnie. Ktoś z Was ją pamięta?
Stary 2015-05-07, 13:11   #949
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lilianna_vivianna Pokaż wiadomość
Spodziewalam sie tego. Ona gada o sobie. Wszystko zerznela od Alex. Jej vlogi do kawy tez nie sa wymyslone przez nia. Te same teksty, te same wtawki. Dodac moge jeszcze instagram, ktory matka Alex juz dawno temu zalozyla dla swojego psa flowerbelle, ale zaraz mi ktos napisze, ze pelno takich kont. Szusz usuwa komentarze np o piciu na stoku, tlustych wlosach i mizianiu bb. Oczywiscie w komentarzach wszyscy ja uwielbiaja, jest super kochana, taka otwarta i mowi prawde! Pionierka. Taka oryginalna, jest soba, nie udaje. Zupelnie jak Alex.
powiem ci, że tak jak z początku byłam raczej sceptyczna do tego co piszesz, tak teraz zaczynam się przekonywać.
W ogóle, słowa "kontrowersyjna" i "szusz" tak bardzo do siebie nie pasują ;-;
Nie wiem po co ją obejrzałam, ostatnio robiłam to ponad rok temu, jak nie dalej. Ona jest taką masakryczną flegmą...

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-05-07 o 13:15
Stary 2015-05-07, 13:13   #950
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Karo nabrała ciała
Nic mi do tego,ale przyznam,że w mojej głowie zarówno Karolina jak i np.Księżniczka zakodowały się od początku jako szczupłe dziewczyny,a tu takie 'zdrowe'babki i zawsze jakoś mnie to dziwi kiedy widzę je w pełnej krasie oh well....

jak dla mnie Karo zawsze byla "duza" albo wieksza od reszty... jak kto woli:P duza baba z mocnymi rysami twarzy.... zupelnie nie w moim kregu urodowej adoracji.
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 13:24   #951
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
powiem ci, że tak jak z początku byłam raczej sceptyczna do tego co piszesz to teraz zaczynam się przekonywać.

W ogóle, słowa "kontrowersyjna" i "szusz" tak bardzo do siebie nie pasują ;-;

Nie wiem po co ją obejrzałam, ostatnio robiłam to ponad rok temu, jak nie dalej. Ona jest taką masakryczną flegmą...

Ale to jest wymyslona kontrowersja. Tak samo jak u Alex. Chociaz ona wydaje mi sie bardziej prawdziwsza w tym calym show. Zdaje sie, ze to Ty dziwisz sie, ze wszystke afery to zawsze szusz? Ale czy to nie ona sama tak duzo pokazala przed swoimi widzami? Jej cale mieszkanie bylo na jakims portalu, to obecne pokazala lacznie z lazienka i toaleta, blokami obok i widokiem z okna. Opowiada o planach wyjazdowych, znamy jej mame (insta). Jest nieostrozna. Kiedy pierwszy raz tutaj sie udzielilam wszystkie prawie na mnie napadlyscie, ze jestem niczym macierewicz, to niedorzeczne. Ale zadna z Was nie ogladala Alex i szusz rownoczesnie. Polecam i podtrzymuje to co posalam wczesniej. Mnie nie chodzi o prywatne sprawy szusz, tylko o jej zaklamany yt wizerunek mam w nosie z kim sypia. Wkurzaja mnie te teksty o wielkim biznesie i braku czasu, serio? Zupelnie jak u Alex. Brak jej pomyslu na siebie, to sobie delikatnie mowiac zapozyczyla. To jak taki big brother kontrolowany przez szusz. Powiem dupa i bedzie afera. Dzisiaj tez powiedziala takim tonem, zeby jej nie ogladc jak komus nie pasuje. Kiedys taka nie byla. Zauwazyla, ze taki format jak u Alex sie dobrze sprzedaje i to ciagnie. Klony, wszedzie klony. Tak szusz, spojrz w lustro.
Stary 2015-05-07, 13:26   #952
laruee
Raczkowanie

Cytat:
no nie da się zaprzeczyć że Szusz się mocno inspiruje Alex, może nie widziałabym w tym nic takiego złego gdyby otwarcie mówiła że podpatrzyła coś tam u niej, albo że jej się coś tam spodobało, a z tym gadaniem o ściąganiu we vlogu to sama sobie strzeliła w kolano. a tak poza tym to mówi o jakiś sprawach totalnie błahych a wygląda jakby się zaraz miała rozpłakać, dziwi mnie że kobieta po 30 a przejmuje się takimi duperelami.
laruee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 13:34   #953
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/user/BognaW/videos?spfreload=10 błądząc w necie spotkałam Bognę, myślałam, że już nie nagrywa, a to gwardia ze starego, starego żutuba. Nie moja bajka totalnie. Ktoś z Was ją pamięta?
ja
ostatnio natknęłam się na Madzię, taką blondynkę, która kiedyś nagrywała i teraz wróciła. mam jednak wrażenie, że "stara gwardia" nie do końca odnajduje się na nowym ytbie, gdzie popularność zdobywa się inaczej niż przez pokazywanie zakupów w postaci pędzelka z be beauty i pudru synergen
Stary 2015-05-07, 13:35   #954
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

O jakiej Alex mówicie :conf used:

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 13:37   #955
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
O jakiej Alex mówicie :conf used:
https://www.youtube.com/user/hrhcollection
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 13:40   #956
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
chyba nie widzę jakiegoś wielkiego podobieństwa
Stary 2015-05-07, 13:42   #957
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Ale to jest wymyslona kontrowersja. Tak samo jak u Alex. Chociaz ona wydaje mi sie bardziej prawdziwsza w tym calym show. Zdaje sie, ze to Ty dziwisz sie, ze wszystke afery to zawsze szusz? Ale czy to nie ona sama tak duzo pokazala przed swoimi widzami? Jej cale mieszkanie bylo na jakims portalu, to obecne pokazala lacznie z lazienka i toaleta, blokami obok i widokiem z okna. Opowiada o planach wyjazdowych, znamy jej mame (insta). Jest nieostrozna. Kiedy pierwszy raz tutaj sie udzielilam wszystkie prawie na mnie napadlyscie, ze jestem niczym macierewicz, to niedorzeczne. Ale zadna z Was nie ogladala Alex i szusz rownoczesnie. Polecam i podtrzymuje to co posalam wczesniej. Mnie nie chodzi o prywatne sprawy szusz, tylko o jej zaklamany yt wizerunek mam w nosie z kim sypia. Wkurzaja mnie te teksty o wielkim biznesie i braku czasu, serio? Zupelnie jak u Alex. Brak jej pomyslu na siebie, to sobie delikatnie mowiac zapozyczyla. To jak taki big brother kontrolowany przez szusz. Powiem dupa i bedzie afera. Dzisiaj tez powiedziala takim tonem, zeby jej nie ogladc jak komus nie pasuje. Kiedys taka nie byla. Zauwazyla, ze taki format jak u Alex sie dobrze sprzedaje i to ciagnie. Klony, wszedzie klony. Tak szusz, spojrz w lustro.
tzn ja nigdy nawet nie brałam pod uwagę, że szusz może być w jakikolwiek sposób naturalnie kontrowersyjna dla mnie ona jest totalnie nijaka i rozmemłana i koło kogoś kontrowersyjnego to może stała gdzieś w kolejce w Almie.
I właśnie z tego powodu się dziwie, że wszystkie "wyciągane brudy" dotyczą szusz - dla mnie jest za nudna, żeby w jakikolwiek sposób obchodziło mnie jej życie
Ale ja też, jak już pisałam, szmat czasu jej nie oglądałam, od tych akcji jak sobie robiła przerwy z jutjubem, prawie płacząc przed kamerą :"D
Stary 2015-05-07, 13:45   #958
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
tzn ja nigdy nawet nie brałam pod uwagę, że szusz może być w jakikolwiek sposób naturalnie kontrowersyjna dla mnie ona jest totalnie nijaka i rozmemłana i koło kogoś kontrowersyjnego to może stała gdzieś w kolejce w Almie.
I właśnie z tego powodu się dziwie, że wszystkie "wyciągane brudy" dotyczą szusz - dla mnie jest za nudna, żeby w jakikolwiek sposób obchodziło mnie jej życie
Ale ja też, jak już pisałam, szmat czasu jej nie oglądałam, od tych akcji jak sobie robiła przerwy z jutjubem, prawie płacząc przed kamerą :"D
co? jak? poproszę o streszczenie albo link

A Hania XS pięknie wygląda, tak wakacyjnie i radośnie. Widać, że odżyła. Chyba mam nawrót sympatii do niej.

Edytowane przez 201607110949
Czas edycji: 2015-05-07 o 13:48
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 13:45   #959
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez laruee Pokaż wiadomość
no nie da się zaprzeczyć że Szusz się mocno inspiruje Alex, może nie widziałabym w tym nic takiego złego gdyby otwarcie mówiła że podpatrzyła coś tam u niej, albo że jej się coś tam spodobało, a z tym gadaniem o ściąganiu we vlogu to sama sobie strzeliła w kolano. a tak poza tym to mówi o jakiś sprawach totalnie błahych a wygląda jakby się zaraz miała rozpłakać, dziwi mnie że kobieta po 30 a przejmuje się takimi duperelami.
https://instagram.com/p/o45V0XEnsA/?...=hrhcollection
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 13:46   #960
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez laruee Pokaż wiadomość

Najlepsza obrona jest atak. Co tez zrobila, czyli wskazala swoim wiernym widzkom, jak jej dziwnie, bo ja kopiuja i kolnuja. Mnie chodzi o budowanie swojej popularnosci na kopiowaniu innej osoby. Wszystko zczelo sie od vlogmasow, gdzie sie otworzyla i zczela poruszac bardzo prawdziwe tematy, byc "niegrzeczna" i miec swoje zdanie. Akurat wtedy co Alex. Nawet nissiax jej napisala, ze ja podziwia, bo pierwsza na pl yt mowi otwarcie o takich tematach. Kiedys szusz mowila, ze jest jej przykro, ze ona sie poswieca i czas, a ja tak hejtuja, a teraz mowi jak sie nie podoba, nie ogladajcie. Te same teksty, zwroty i poruszane tamaty. To mnie irytuje, ze widzom wmawia, ze jest naturalna i prawdziwa, a nie jest. Nie moge powiedziec, ze jej nie lubie. Po prostu oszukuje, nie jest szczera i wszystkie te prawdy objawione pokazuje jako jej. No wyglada jakby miala sie rozplakac bo to buduje emoje u widza.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości