|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI
|
|
|
|
#932 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#933 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#934 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#935 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bo nie widzimy wszystkiego w czarnych barwach, potrafimy dostrzec przebłysk, dać szansę, tak jak w przypadku Szusz, a nie hejtujemy wszystko jak leci
|
|
|
|
|
#936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Żeby chociaż Szusz wprowadziła coś na rynek polski, jak Nieesia tangle teezer i Sylveco Najpierw wszytskie biorą udział w tych samych współpracach reklamowych, a potem się dziwią, że w filmach podobne rzeczy. Szusz kupuje ubrania w, obawiam się, najpopularniejszej sieciówce w Polsce, zakupy jak my wszystkie, w rossmanie i ŚwietnejAptece robi...ale nie! To Marylin Monroe w grobie powinna się przewracać ze wstydu, że zerżnęła szuszowy patent na czerwony lakier do paznokci.
Edytowane przez MostlyAhhhs Czas edycji: 2015-05-07 o 12:10 |
|
|
|
|
#937 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#938 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest mi strasznie przykro, nie umiem się skupić w pracy, bo tak mi to na serduchu leży Dodatkowo wszystkie jesteśmy tipsiarami, mamy dużo tapety, no i wszystkie tak naprawdę pod płachtą anonima siedzimy na kafe i tam wywalamy swoje żale, bo tu tylko liżemy sobie zadki |
|
|
|
|
#940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczynki z kafe, zluzujcie gumki w majteczkach...
|
|
#941 |
|
Zadomowienie
|
https://youtu.be/EZK9dSKS_zw Hania DG - test na żywo podkładu Double Wear Maximum Cover. Podobno cud, może mialyscie z nim styczność?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#942 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#943 |
|
Mrs Mrau
|
Serio podoba Wam się efekt tego DB Wear na twarzy?
![]() Przecież na kilometr widać,że to maska mad maskami,matowa wykładzina |
|
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i trwałość jest niesamowita.
#BAKIRFRENCHBULLDOG https://instagram.com/bakirfrenchbulldog/ Edytowane przez Arissable Czas edycji: 2015-05-07 o 12:54 |
|
|
|
|
#946 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam duzo przebarwien na twarzy, DW to (ten normalny, nie maximum cover) jedyny podklad, ktory mi to przykrywa. Zreszta duzo zalezy od sposobu aplikacji i ilosci nakladanego produktu, ja u siebie nie widze po DW maski, ale fakt efekt matu jest widoczny i mi sie podoba. Zyczylabym sobie nakladac krem BB, ale nie kazdy ma piekna cere. Mozna mnie nazwac tapeciarą-dzastiną z wizażu, co mi zależy.
Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2015-05-07 o 12:55 |
|
|
|
#947 |
|
Raczkowanie
|
Spodziewalam sie tego. Ona gada o sobie. Wszystko zerznela od Alex. Jej vlogi do kawy tez nie sa wymyslone przez nia. Te same teksty, te same wtawki. Dodac moge jeszcze instagram, ktory matka Alex juz dawno temu zalozyla dla swojego psa flowerbelle, ale zaraz mi ktos napisze, ze pelno takich kont. Szusz usuwa komentarze np o piciu na stoku, tlustych wlosach i mizianiu bb. Oczywiscie w komentarzach wszyscy ja uwielbiaja, jest super kochana, taka otwarta i mowi prawde! Pionierka. Taka oryginalna, jest soba, nie udaje. Zupelnie jak Alex.
|
|
|
|
#948 |
|
Zadomowienie
|
https://www.youtube.com/user/BognaW/videos?spfreload=10 błądząc w necie spotkałam Bognę, myślałam, że już nie nagrywa, a to gwardia ze starego, starego żutuba. Nie moja bajka totalnie. Ktoś z Was ją pamięta?
|
#949 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W ogóle, słowa "kontrowersyjna" i "szusz" tak bardzo do siebie nie pasują ;-; Nie wiem po co ją obejrzałam, ostatnio robiłam to ponad rok temu, jak nie dalej. Ona jest taką masakryczną flegmą... Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-05-07 o 13:15 |
|
|
|
|
#950 |
|
Koteł
|
jak dla mnie Karo zawsze byla "duza" albo wieksza od reszty... jak kto woli:P duza baba z mocnymi rysami twarzy.... zupelnie nie w moim kregu urodowej adoracji.
|
|
|
|
#951 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to jest wymyslona kontrowersja. Tak samo jak u Alex. Chociaz ona wydaje mi sie bardziej prawdziwsza w tym calym show. Zdaje sie, ze to Ty dziwisz sie, ze wszystke afery to zawsze szusz? Ale czy to nie ona sama tak duzo pokazala przed swoimi widzami? Jej cale mieszkanie bylo na jakims portalu, to obecne pokazala lacznie z lazienka i toaleta, blokami obok i widokiem z okna. Opowiada o planach wyjazdowych, znamy jej mame (insta). Jest nieostrozna. Kiedy pierwszy raz tutaj sie udzielilam wszystkie prawie na mnie napadlyscie, ze jestem niczym macierewicz, to niedorzeczne. Ale zadna z Was nie ogladala Alex i szusz rownoczesnie. Polecam i podtrzymuje to co posalam wczesniej. Mnie nie chodzi o prywatne sprawy szusz, tylko o jej zaklamany yt wizerunek mam w nosie z kim sypia. Wkurzaja mnie te teksty o wielkim biznesie i braku czasu, serio? Zupelnie jak u Alex. Brak jej pomyslu na siebie, to sobie delikatnie mowiac zapozyczyla. To jak taki big brother kontrolowany przez szusz. Powiem dupa i bedzie afera. Dzisiaj tez powiedziala takim tonem, zeby jej nie ogladc jak komus nie pasuje. Kiedys taka nie byla. Zauwazyla, ze taki format jak u Alex sie dobrze sprzedaje i to ciagnie. Klony, wszedzie klony. Tak szusz, spojrz w lustro.
|
|
|
|
|
#952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio natknęłam się na Madzię, taką blondynkę, która kiedyś nagrywała i teraz wróciła. mam jednak wrażenie, że "stara gwardia" nie do końca odnajduje się na nowym ytbie, gdzie popularność zdobywa się inaczej niż przez pokazywanie zakupów w postaci pędzelka z be beauty i pudru synergen
|
|
#954 |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
O jakiej Alex mówicie
![]() :conf used:
|
|
|
|
#955 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#957 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dla mnie ona jest totalnie nijaka i rozmemłana i koło kogoś kontrowersyjnego to może stała gdzieś w kolejce w Almie. I właśnie z tego powodu się dziwie, że wszystkie "wyciągane brudy" dotyczą szusz - dla mnie jest za nudna, żeby w jakikolwiek sposób obchodziło mnie jej życie ![]() Ale ja też, jak już pisałam, szmat czasu jej nie oglądałam, od tych akcji jak sobie robiła przerwy z jutjubem, prawie płacząc przed kamerą :"D |
|
|
|
|
#958 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A Hania XS pięknie wygląda, tak wakacyjnie i radośnie. Widać, że odżyła. Chyba mam nawrót sympatii do niej. Edytowane przez 201607110949 Czas edycji: 2015-05-07 o 13:48 |
|
|
|
|
#959 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#960 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsza obrona jest atak. Co tez zrobila, czyli wskazala swoim wiernym widzkom, jak jej dziwnie, bo ja kopiuja i kolnuja. Mnie chodzi o budowanie swojej popularnosci na kopiowaniu innej osoby. Wszystko zczelo sie od vlogmasow, gdzie sie otworzyla i zczela poruszac bardzo prawdziwe tematy, byc "niegrzeczna" i miec swoje zdanie. Akurat wtedy co Alex. Nawet nissiax jej napisala, ze ja podziwia, bo pierwsza na pl yt mowi otwarcie o takich tematach. Kiedys szusz mowila, ze jest jej przykro, ze ona sie poswieca i czas, a ja tak hejtuja, a teraz mowi jak sie nie podoba, nie ogladajcie. Te same teksty, zwroty i poruszane tamaty. To mnie irytuje, ze widzom wmawia, ze jest naturalna i prawdziwa, a nie jest. Nie moge powiedziec, ze jej nie lubie. Po prostu oszukuje, nie jest szczera i wszystkie te prawdy objawione pokazuje jako jej. No wyglada jakby miala sie rozplakac bo to buduje emoje u widza. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

Skąd biorą się ludzie z tak absurdalnie wysoką samooceną?

)

jest mi strasznie przykro, nie umiem się skupić w pracy, bo tak mi to na serduchu leży 

oh well....