|
|
#931 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Cytat:
właśnie też się zastanawiam ile teraz Cytat:
skoro na mm też cuduje to chyba jednak lepiej przy cycu zostać... Jeju jak szkoda takich maluszków chcesz pomóc a nie wiesz jak My dziś byliśmy nauczyć się masażu shantala, mamy masować Adelkę dwa razy dziennie. Na początku była spokojna a później już z głodu zaczął się mega ryk. Ostatnio jak tylko lekki głód poczuje to wrzeszczy :p Wieczorny masaż był po kąpieli, i znów pod koniec zaczęła płakać, zanosila się po tym jeszcze dłuższy czas...A jeść nie bardzo chciała. W końcu na nogach u mnie zasnela, teraz śpi. Obudzi się pewnie o 2 |
||
|
|
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Fartuch ale klocuch!
Zapomniałam ci napisać, ją też slyszalam że żelki są dobre na włosy i paznoknie haha chodzi chyba jeszcze żelatynę w nich |
|
|
|
#934 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#935 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monika Tobie też współczuję przejść Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Kaczuszka haha
Na pewno na coś są dobre np. Na poprawę humoru |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#938 |
|
Konto usunięte
|
Kurde cytowanie zdechło
![]() fartuch mam te krople ale Jutro chciałam zapytać pediatry co moge odstawić bo ma 4 rożne leki na dzien dzisiejszy Nie wiem czym sie różni gastrolog od gastroenterologa ale niech pomaga Sylwka Kejti wygladała lepiej od księżnej Kate ![]() A z Tz lepiej, tzn temat chrzcin nie był dzis poruszany bo po powrocie z pracy zjadł obiad i pojechał do pacjentki (od niej ma ten namiar na lekarza) a teraz... pojechał do następnego pacjenta... Ale po tym jak mały rzucał sie w kąpieli (zawsze go uspokajała) chyba przemyśli te chrzciny dwa razy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#940 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Całkiem spora Takie przybieranie na wadze cieszy Cytat:
|
|||
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
są świetne na wielką dupe
![]() a w temacie czipsów....dziś kupiłam sobie czipsy z biedry. chyba nowość bo wcześniej ich nie widziałam. niby solone...nie doczytałam tylko że z vinegretem... jej smakowały ![]() tak że tego...potraktujcie to jako przestroge
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle dziś jazda bez trzymanki
|
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
tż średnio. Wkur wia mnie niemiłosiernie. Dziś byliśmy w zoo i tez się kłóciliśmy. u nas jednym słowem - wojna
![]() Szuuu jest jakaś szansa że sab s pomoże.. jest tyle rodziców którym pomógł trzymam kciuki ![]() ![]() mój klops jest bardzo duży... zaczynamy rozmiar 68, i z wyliczen moich jest w 97 centylu mam nadzieje że zastopuje z tym rośnięciem, moj dziadek miał 2 metry ponad 150 kg i rozmiar stopy 50 a co do czipsów to na pewno są dobre na cellulit Ja żrę na potęgę a wszyscy mi mówią że schudłam! czipsy jem prawie codziennie także ten
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
a i jeszcze dodam że ostatnio lody carte dor były w biedronce za 8.99 i codziennie nie żałowałam sobie
|
|
#946 |
|
Konto usunięte
|
No ma takiego jednego a raczej taka jedna pacjentkę co ma małe dziecko i musi czekać az po 22 wróci jej maz zeby zając sie brzdącem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Mycha ![]() Industria jak zwykle podsumowała Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj w desperacji nawet herbatkę rumiankową dałam małemu. teraz śpi mi na rekach i co chwilę się przebudza. Dziwne, że największe ataki ma jak moja ciotka go pochwali. Już się boję do niej odzywać, bo bez żartów, za każdym razem jak pochwali to jest jazda kosmiczna. Po prostu niesamowite.
|
|
|
|
#948 | |
|
Konto usunięte
|
Fartuch trzeba było go do pawianów wsadzić i zostawić tam
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
O a to ciotka! Trzeba jej czerwona kokardkę do czoła przybić gwoździem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
My też 68 już jedziemy... Strach pomyśleć co będzie dalej
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#951 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
będzie dobrze, a robilście testy na alergie pokarmową? mleko mamy jest najlepsze, może to wina nie rozwiniętego układu moja siostra sie tak darła 4 miesiąca...
|
|
#952 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie tez, ryk przez cały dzień. W podróży było ok a ledwo weszłam do domu rodziców to masakra. Rozglądała sie i ryk i tak do 19:00 z małymi przerwami. Jak rodzice chcieli ja uspokoić i wzięli na ręce to wyła jeszcze bardziej. Chyba potrzebuje kilka dni żeby sie przyzwyczaić do nowego otoczenia. To był najgorszy dzień jaki dotąd miała. |
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi bo uśpiłam go w chuście, udało się. I tak się obudził odłożony do łóżeczka, ale się uśmiechał. Wstawiłam na fb jego fotkę, którą widziała i po rozmowie z nią rozryczał się aż przestać nie mógł. Ostatnio chodził spać ok 21 a dzisiaj nie. Ryczał na całego i nic nie działało żeby go uspokoić. Myślałam, że po 22 znowu będę go motać i chodzić jak głupia w kółko po przedpokoju, ale się z męczył, wzięłam go na fotel bujany i zasnął w końcu. Ale co chwilę ryk, prawie przez sen, musiałam go bujać przytulać i całować, po chwili spał dalej. Teraz jesteśmy w łóżku, chyba ciężka noc przed nami, bo 10min temu znowu się przebudził
|
|
|
|
#954 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ehhh... Chociaż wieczorami mógł by być z wami, kurcze ciągle jesteś sama smutne to aż tyle czekasz na rehabilitantkę by Ci go pokazała?? U was też asymetrie stwierdzono? Generalnie to nic trudnego, brzuszek, rączki, nóżki, plecki, na YouTube z pewnością znajdziesz jakis tutorial, krzywdy raczej się nie da zrobić. chyba warto zacząć wcześniej, miesiąc to cholerka trochę długo... buahahahaha ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś rozmiar 68 przeglądałam. Muszę wyprać bo podejrzewam że niedługo zacznę zakładać. 62 ma już dobry a niektóre rzeczy już za małe.
Jesteśmy po pierwszym nocnym karmieniu. Czkawka ustąpiła - pora spać 😉
|
#956 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() my tez nie mamy ale pierwsze co pomyslałam jak o tej ciotce przeczytałam to te kokardki ![]() Cytat:
)Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny strasznie Wam współczuję płaczu maluszkow.. Mam nadzieję ze Wam niedługo unormuje się sytuacja
![]() Wieczorem wyszłam z Blanka na zakupy, zapowiadalo się fajnie, tz w domu z lena a ja w ciszy mogłam sobie kupić żarło.. Ale nie.. Blanka się wywalila, zdarła kolano i cały czas jeczala i chciała na ręce ![]() My dalej 56 zakładam jej nieraz 62 ale są trochę za duże :p Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Szuuu a przyszły już bodziaki?
My drugie karmienie. Na pierwszym tak szybko wciągnął butle, że nawet nie skończyłam Was nadrabiać, a dużo napisalyscie! Dlatego mój Tz wkurzal się na wibracje! ![]() Jak przeczytałam o Waszych problemach brzuszkowych to łzy mi stanęły w oczach. Szkoda, że nikt nie ma pomysłu jak im pomóc..
|
#959 |
|
Raczkowanie
|
Boże moje dziecko od nie pamiętnych czasów obudziło sie na jedzenie i teraz wzięło ja na zabawy
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Kejti- my też właśnie po drugim karmieniu 😉 Wojtek i Franek zsynchronizowali żołądki 😉
I znów czkawka...
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

też się zastanawiam ile teraz
chcesz pomóc a nie wiesz jak 
dziś miał mega jazdy, jak by się czegoś bał.
Nagle grymas na twarzy i wielki krzyk aż do bezdechu.
rosi:
fartuszku jak z TZ sytuacja??
bo miałabym sporo wymówek by jeść, ale póki co zacznę od żelek

trzymam kciuki