|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: O Jeżu, Jeżu - mały, kolczasty zwierzu! Część XIX ;)
Hej
Akto ja wczoraj nalozylam peeling sodowy na twarz, bo dawno go nie używałam, a dzisiaj twarz jest cacy Paratrophy a na jaki temat piszesz pracę? ooo ja nigdy nie jezdzilam na nartach/snowboardzie, ale bardzo bym chciała Nou zleca, raz, dwa Goszzi jadę z tż w piątek wieczorem do Twojego zacnego miasta, na weekend, bo znajomi nas zaprosili Zaraz wyruszam do miasta na zakupy-babci po leki, mięso na obiad (robię lazanie ) i jakiś antyperspirant, bo mi się kończy, a nie chcę zostać bez
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
O Jeżu, Jeżu - mały, kolczasty zwierzu! Część XIX ;)
Hejka
Ja kocham morze całym sercem. Źle spałam, śniło mi się, że jestem w hotelu z rodziną, zamach, postrzelili mnie, obudziłam się mokra... Ale to nic, myślę nad obiadem, macie jakies inspiracje? ![]() No i dziś urodziny Buniusia
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Patka a co to za peeling sodowy?
Wysłane z telefonu. |
|
|
|
#934 |
|
Konto usunięte
|
Goszzi ja robię lazanie
I dla Bunia sto lat! Malwina zwykła soda, łyżeczka sody, odrobina wody, mieszam na taką papke (nie może być zbyt gesta, ani za rzadka, taka jogurtowa) nakladam na twarz i siedzę ok 5 minut i zmywam jakbym siedziala dłużej to zaczął by mi spadać z twarzy i tyle
|
|
|
|
#935 |
|
Konto usunięte
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;53573116]Hej
Akto ja wczoraj nalozylam peeling sodowy na twarz, bo dawno go nie używałam, a dzisiaj twarz jest cacy Paratrophy a na jaki temat piszesz pracę? ooo ja nigdy nie jezdzilam na nartach/snowboardzie, ale bardzo bym chciała Nou zleca, raz, dwa Goszzi jadę z tż w piątek wieczorem do Twojego zacnego miasta, na weekend, bo znajomi nas zaprosili Zaraz wyruszam do miasta na zakupy-babci po leki, mięso na obiad (robię lazanie ) i jakiś antyperspirant, bo mi się kończy, a nie chcę zostać bez [/QUOTE]Wtorki i czwartki są najgorsze, zawsze jest nerwowa atmosfera, którą oczywiście wprowadza jedna osoba. Tak jakbyśmy wszyscy nie byli w tej samej doopie Buziolki dla Buniusia |
|
|
|
#936 |
|
Kawaii strona mocy
|
Moja inspiracja obiadowowa? Chyba zamówię pizzę z boczkiem i oscypkiem i sosem żurawinowym, wczoraj wytraciłam kcal, więc dzisiaj mogę spokojnie wyrównać ich poziom
![]() Kurde, naszła mnie desperacka myśl co by wykorzystać staż z pup, żeby naklikać sobie kolejne miesiące doświadczenia w administracji, ale kasa taka kichowata I co z tego bym miała?
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Buniuś dziękuje i trąca Was puchatym noskiem
|
|
#938 |
|
Kawaii strona mocy
|
Sto lat dla Buniastego ... to ile już ten puchaty kawaler liczy wiosen?
|
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis drugie urodzinki
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaka miejscowość w górach?
|
|
|
|
|
#941 |
|
Kawaii strona mocy
|
|
|
|
|
#942 |
|
Konto usunięte
|
goszzi, wszystkiego najlepszego dla Buńka!
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Wika
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Patusia a co daje taka maseczka?
Wysłane z telefonu. |
|
|
|
#945 |
|
Konto usunięte
|
goszzi Buniasty
Malwina ja po tym peelingu mam bardzo gładką, oczyszczoną twarz, a tutaj masz więcej na temat tego peelingu KLIK ![]() żałuję, że nie założyłam czapki |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Bunio zdaje się nic nie robić z tego, że ma urodziny
![]() Jakby ta soda pomogła na moje wypryski... Muszę poczytać. Dziękuję ![]() Pięknie, TŻ ma zapalenie oskrzeli. Także będziemy sobie razem siedzieć w zarazkach. Wysłane z telefonu. |
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Malwina, dopiero będzie pochlej party to odepniemy wrotki
|
#948 |
|
Kawaii strona mocy
|
Rzuciło mi się na mózg, nie musicie dziękować
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Goszzi pozdrów Bunia i uściskaj ![]() Poszło mi w miarę dobrze dziś na zaliczeniach. Leżę właśnie w domu i marzę o spaniu, ale chyba posprzątam trochę. Malwina zdrowia dla Was
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;53573116]Akto ja wczoraj nalozylam peeling sodowy na twarz, bo dawno go nie używałam, a dzisiaj twarz jest cacy
Łohoo, może też sobie sprawię takie coś na twarz. W ramach dalszego pięknienia się. ![]() Również trącamy Bunia naszymi puchatymi noskami! ![]() Cytat:
I zdrówka! ![]() Ale mi babcia dzisiaj numer odwaliła... Przyszła do mnie do apteki, ledwo dyszała, nie mogła złapać oddechu, upłakała się przy tym. Wystraszyłam się, że zaraz mi tam padnie. Jak już kupiła co chciała, doszła do siebie i wyrównała oddech, to kierowniczka wpakowała babcię w samochód i odwiozła do domu, a mnie zostawiła na tę chwilę samą w aptece... A jak kierowniczka wróciła, to mówi do mnie "babcia prosiła, żebyś nic mamie o tym nie mówiła" Zaraz się do babci przejdę i ją opitolę z góry na dół za takie wycieczki ponad siły.
|
|
#951 |
|
TrustMe, I'mApsychologist
|
O Jeżu, Jeżu - mały, kolczasty zwierzu! Część XIX ;)
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;53573116]Hej
Akto ja wczoraj nalozylam peeling sodowy na twarz, bo dawno go nie używałam, a dzisiaj twarz jest cacy Paratrophy a na jaki temat piszesz pracę? ooo ja nigdy nie jezdzilam na nartach/snowboardzie, ale bardzo bym chciała Nou zleca, raz, dwa Goszzi jadę z tż w piątek wieczorem do Twojego zacnego miasta, na weekend, bo znajomi nas zaprosili Zaraz wyruszam do miasta na zakupy-babci po leki, mięso na obiad (robię lazanie ) i jakiś antyperspirant, bo mi się kończy, a nie chcę zostać bez [/QUOTE]Efekt dezinformacji a monitorowanie źródeł. Typowa psychologia poznawcza - pamięć, uwaga itp. Jeśli chodzi o rybkę to niestety na każdą... Garmisch-Partenkirchen w Alpach
Jeśli oszukasz mnie raz, to twoja wina. Jeśli oszukasz mnie dwa razy, to moja wina. Jeśli oszukasz mnie trzy razy, to wina nas obu. Edytowane przez Paratrophy Czas edycji: 2015-11-24 o 18:57 |
|
|
|
#952 |
|
Konto usunięte
|
Ej,to mają tam fioletowe krowy
Akto, ja już też nie wiem jak mam moim dziadkom tłumaczyć, że się nie łazi niepotrzebnie, nie jeździ rowerem (!) jak jest lód na ulicy i nie włazi do piwnicy, żeby napalić, tylko prosi młodszego sąsiada, żeby przyszedł Szukam inspiracji do urządzenia nowego pokoju. Będę miała dużo takich półeczko-szafeczek na ścianach (właściciele mieszkali tam z dwoma synami i robili wszystko, żeby skondensować wszystko na małej powierzchni), więc można je zagospodarować gadżecikami - już się cieszę na świeczki i pudełeczka z Pepco |
|
|
|
#953 |
|
Kawaii strona mocy
|
Nie pamiętam czy Wam o tym wspominałam czy nie - dawno temu myślałam, że krowy w reklamach Milki są farbowane komputerowo... Obejrzałam film w liceum na niemieckim o Szwajcarii i pojawił się tam fragment jak Japończycy robili reklamę i faktycznie malowali do niej krowy na fioletowo, jednak trochę odcień się różnił od tego, co widzimy po obróbce :-P
Jadę jutro do Ikea, dobrze i niedobrze :-P Złapało mnie jakieś marudzenie i zwątpienie :-( |
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
urodzinowe buziaki dla buńka wypiłam kawę, ale nic mi to nie pomogło, nadal zdechlak... ktoś się dzisia ze mną uczy? |
|
|
|
#955 |
|
Kawaii strona mocy
|
Poszłam na wagary i na razie nie jest mi z tego powodu przykro
![]() Poppy, pewnie ja, muszę nadrobić zaległości
|
|
|
|
#956 |
|
Konto usunięte
|
Hej. Dzisiaj w pracy do 17, bo na uczelnię musiałam skoczyć. Jutro i w czw po 9h :/
Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 Czas edycji: 2015-11-25 o 21:25 |
|
|
|
#957 |
|
Kawaii strona mocy
|
Olej i się nie przejmuj, ani zapachem ryby ani przekleństwami, chociaż to drugie raczej nie jest miłe. Trzeba puścić między uszy
|
|
|
|
#958 |
|
Konto usunięte
|
Też bym olała, bez przesady. Chociaż z drugiej strony jak nie ma osobnej kuchni, to zawsze są takie problemy i trzeba się z tym liczyć.
Kupiłam siostrzeńcowi gry pod choinkę. Jeszcze dokupię ilustrowanego Pottera i już jeden prezent z bani, szkoda że ten najłatwiejszy |
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Akto dobrze, że ją pani odwiozła
Moja babcia tez jest uparta, ale to chyba Taki sposób bycia starszych ![]() Kqq a daj spokój, olej to ![]() Zaspałam na korki na 18
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
O, fan, tez mam pierwszy dzień @ i frytki w zamrażarce
jutro będą Teraz zrobiłam pastę z awokado. Tesciowa była zobaczyc jak mieszkamy, w koncu dotarła, bo juz dwa razy miała byc Jutro znowu po 21 w domu, nie lubię
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

ooo ja nigdy nie jezdzilam na nartach/snowboardzie, ale bardzo bym chciała
) i jakiś antyperspirant, bo mi się kończy, a nie chcę zostać bez

I co z tego bym miała?

Przyszła do mnie do apteki, ledwo dyszała, nie mogła złapać oddechu, upłakała się przy tym. Wystraszyłam się, że zaraz mi tam padnie.