|
|
#931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Akinomka z racji tego ze tez miałam twardniejacy brzuszek i troche poczytalam na ten temat to troche zmartwily mnie Twoje objawy, oczywiście nie chce Cie straszyć ale ja bym jednak pojechala na ip. Oto co przeczytałam w necie: Jeśli jednak ból brzucha jest ostry, towarzyszy mu uczucie drętwienia, czujesz także bolesny ucisk w dolnej części kręgosłupa, należy natychmiast skontaktować się z lekarzem – może to być bowiem znak, że odkleja się łożysko.
Imiona: Dzis wpadly mi do głowy 2: Karol i Ksawery
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
I kolejna księżniczka :-D super! :-D gratulacje :-D
|
#933 |
|
Zadomowienie
|
Również gratuluje wizyt i przybywających dziewczynek
Niech nasze chłopaki maja wybór wśród plci pięknej
|
#934 |
|
Zadomowienie
|
A ja zrobiłam sobie reniferka, jest trochę pokraczny ale zawsze to początki...
Gratuluję dziewczynek ja jeszcze trochę czasu zanim się dowiem co mam w brzuszku. |
|
|
|
#935 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Lulka19 teraz juz pamietam
![]() pechowo tzn? ![]() Neocleo gratki ![]() Kropcia i Kabriela poka poka
|
#936 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje dla mam dziewczynek
|
#937 |
|
Zadomowienie
|
A ja powrocilam do etapu sprzed miesiąca:/ wczoraj 2 rzygi, dzisiaj raz a do tego czego wczesniej nie mialam nie mogłam zrobic obiadu, zupa mi śmierdzi, mieso cuchnie okrutnie bleeh zamiast do przodu to sie cofam
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Mi mężuś ugotował żurek i tak się obżarłam, że ledwo łażę
|
|
|
|
#939 |
|
Zadomowienie
|
Ja moze jutro zrobie kolejne podejscie do ogórkowej bo dzisiaj nie bylam w stanie znieść 2 lyzek
|
#940 |
|
Wtajemniczenie
|
Ona chce pol ceny czyli 400 zł
. ImageUploadedByWizaz Forum1446661982.128391.jpgImageUploadedByWizaz Forum1446661994.330553.jpg
|
#941 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepiekna szkoda tylko ze taka cena, bo ja za lozeczko zaplace 300 , wiec mi sie nie kalkuluje ale wykonanie i w ogole ... Mega!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluje mamusią dziewczynek
|
#943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#944 |
|
Zadomowienie
|
|
#945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Słabe trochę, bo skoro to kosztowało na starcie 800zł to moim zdaniem przepłacone... Jeju, dzisiaj noga mi daje popalić, ledwo chodzę :/ I niestety, już nawet czuję, że jak chodzę to mi stopa rotuje do środka coraz bardziej i staję na krawędzi stopy Czyli zostają mi zakupy internetowe wyprawki właściwie...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 |
|
Zadomowienie
|
Madzia super imię! Ja też będę miała Dominika
![]() Gocha witaj tez mam zamiar na święta być na porodowce ![]() Lulka mój mąż też niby mi zabronił bo ze niby w ciuchu nie będę mu syna ubierać ale ja i tak robię swoje ![]() Brzuch Właśnie wróciłam z zakupów i leżę. . Nie nadaje się już.. nie dość że cały dzień stania na nogach w pracy tak jeszcze lazenie po galerii... no i brzuch tez zaczął boleć i zrobił się twardy. . Kupiłam tunike i dwie pary spodni jedne w h&m (40zl) a drugie w reserved (70zl)
|
#947 |
|
Wtajemniczenie
|
to nie moj problem ja go nie kupowałam ...
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem widziała jakie fajne rzeczy kupowałam małemu i sama też zaczęła chodzić |
|
|
|
|
#949 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje dla mam dziewczynek
![]() Imię co mi się podoba to mężowi nie.. i weź tu coś wybierz, przy pierwszym było łatwiej ale jest sukces bo namówiłam go na Piotrusia - oby tak zostało bo już się nastawiłam a pierwszy syn to Mikołaj
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czy miałam kiedykolwiek to twardnienie brzucha. Muszę to zaobserwować u siebie.
Mi jest przykro, bo tż kuzynka poroniła. Ciąża się u niej nie rozwinęła. Była jakieś 7 tyg za mną, jeszcze ostatnio gadałysmy, tyle wspólnych tematów. Cieszyłam się. Do tego starali się dłuugo. Życie jest niesprawiedliwe. |
|
|
|
#951 |
|
Wtajemniczenie
|
Lulka19 przykro
a powiedz mi jak tak podczytujesz to....zdarza sie na poznym etapie czy tak raczej na poczatkach?
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
Przykro mi z powodu anolkowych dzieciakow
![]() Dziś rzeczywiście dziewczynkowy dzień gratuluje udanych, potwierdzających zdrowie dzieci, wizyt.Ja robie ekstra tzw. Missbildungsultraschall czyli odpowiednik genetycznego w Polsce, z usg serducha, u mojego gina. Do tego mam usg na każdej wizycie. Od siostry dostałam tyle ciuchów ciażowych, że mi się w szafie nie mieszczą- kolejne zakupy z głowy wydam na zabawki kreatywne na pewno, bo im dziecko starsze, tym więcej się wydaje na wszystko, a z pewnością na zabawki ![]() Różnice zdań będą na forum zawsze... Ja czasem specjalnie nie komentuję, żeby nie wywoływać burzy. Lepiej włączyć ignora Stresów to mi wystarczy na cidzień, a na wizaż wchodzę dla relaksu.
|
|
#954 | |
|
Zadomowienie
|
Gratuluje dziewczynek
kropcia super spodeneczki ![]() Cytat:
obejrzelismy go sobie, wielkoscia taki sam jak maxi cosi costam od 9 do 18, wiec raczej dosc pojemny jeszcze sie namyslimy i jak cos to bierzemy go
Ślub 16.08.2014 ![]() Pawełek 05.04.2016 ![]() Dawidek 31.10.2018 Edytowane przez justyna_fli Czas edycji: 2015-11-04 o 20:59 |
|
|
|
|
#955 |
|
Wtajemniczenie
|
Przykro Oby nasz watek zostal do konca pozytywny!!
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane ja się tylko melduje ze u mnie dobrze
brzuszek mnie dzis pobolewa troszku, ale jestem u przyjaciółki i spędzam czas z nią i jej polrocznym synkiem to nawet nie ma chwili by na komórkę popatrzeć.Juz sie boje co bedzie w pt/sb jak bede chciała to nadrobić (przerażenie!!!!) . I nie wzięłam do niej tabsow na tarczyce!! Madra ja! Ale dwa dni bez tych tabletek nie powinno jakos cos zmienić Buziaki dla was 8-) ![]()
|
|
#957 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Mi tez juz lepiej ale sie wystraszyłam. tabaska ból kręgosłupa miałam ale brzuch mnie nie bolał tylko jakby ten ból z kregosłupa promieniował do pachwin. Nie wiem czy to ma znaczenie ale jeszcze później zaczełam mieć wzdecia i brzuch mnie rozbolał i wylądowałam na kibelku
|
|
#958 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiadomo, najwięcej poronień jest do 12 tyg ale córka sąsiadki w 6 miesiącu musiała urodzic martwe dziecko. Nie wiem co się stało. Jakiś czas temu czytałam na wizażu nei pamiętam który konkretnie wątek poczekalni i podobna sytuacja była ..laska w 32 tygodniu. Synowa sąsiadki dostała skurcze w 6 miesiącu, na szczęście jej gin szybko jej karetkę załatwił do najlepszego szpitala w województwie tam podtrzymali jej jeszcze ciążę i urodziła w 7 miesiącu zdrowiutkiego chłopczyka. Teraz ma już ponad 2 latka ale gaduła z niego jest. Fajny zdrowy chłopczyk. Na porodówce laska przede mną też urodziła martwe (nie wiem w jakim stanie przyjechała do spzitala , możliwe że już było za późno, bo leżąc tam na fotelu słyszałam tylko jak położna jedna do drugiej mówiła "musisz się zapyta czy chce czarny worek czy (jakiś kolor wymieniła) i czy życzy sobie sekcję zwłok" Różne sytuacje na różnym etapie się zdarzają. trzeba obserwowa swoje ciało a potem ruchy. Ja wam już pisałam jak będziecie miały możliwośc u położnej robienia KTG na końcówce ciąży to korzystajcie z tego. Edytowane przez Smarrita Czas edycji: 2015-11-04 o 22:19 |
|
|
|
|
#959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przykre to co piszesz, ale niestety trzeba byc tego swiadomym bo jak juz czuc ruchy to sie je pozniej liczy tak? Kurcze...az strach pomyslec..... Bedzie dobrze, musi byc! ️
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ruchy powinno się liczyć
![]() Dziewczyny zrobiły mi się na sutkach brązowe przebarwienia. Ma któraś coś takiego? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

pechowo tzn? 

.
szkoda tylko ze taka cena, bo ja za lozeczko zaplace 300 , wiec mi sie nie kalkuluje

Potem widziała jakie fajne rzeczy kupowałam małemu i sama też zaczęła chodzić
Stresów to mi wystarczy na cidzień, a na wizaż wchodzę dla relaksu.

brzuszek mnie dzis pobolewa troszku, ale jestem u przyjaciółki i spędzam czas z nią i jej polrocznym synkiem to nawet nie ma chwili by na komórkę popatrzeć.
️