Mamusie październikowe 2015 :D - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-12-19, 08:46   #931
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D

Czy tylko ja nie zauwazam u swojej tych skokow?
Juz tyle razy Nel sie zbierala do smiechu i zawsze atakuje ja czkawka i koniec zabawy

Zawsze matka na koncu ... jestem glodna strasznie ale najpierw trzeba przebrac dzieci, Nel krzyczy juz o cycka a ja musze poczekac
Chcialabym ubrac dzis choinke ciekawe czy Tz cos znajdzie ladnego
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-19, 12:17   #932
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Przyda się, tyle że grudzień to jest taki miesiąc, że się człowiek wycyckuje z kasy i każda niepotrzebnie wydana złotówka BOLI
Zawsze możesz położyć Ewce pod choinkę, będziesz miała dla niej prezent z głowy

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Moja też na przewijaku jakaś szczęśliwa Dopóki nie zaczyna się Jej ubierać przez głowę i rękawków
Mój też uwielbia przewijak, który stoi u niego w pokoju, szczególnie że z niego widać jego ukochane buddy'sy To takie dziecięce kinkiety. Tak niesamowicie do nich michę zaciesza. Szkoda, że do matki jeszcze aż tak się nie śmieje, ale liczę że kiedyś doceni mnie bardziej niż lampkę
i też nie znosi ubierania przez rączki ! Każde wyjście na spacer i przebieranie to jest krzyk. Rozbieranie już nam po mału wychodzi jak ma dobry humorek.
Zdrówka dla Gabi.

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
mój starszy tak miał ze przez tydzien nie robił kupki jak był na kp, ale rzeczywiscie dla własnego spokoju możesz spróbować z tym windi. Ale jestem pewna ze jakby się coś działo to dzieciątko dąło by znać
Mój dziś z rana tak zaczął wyć, czułam że chodzi o brzuszek w sumie pierwszy raz nie umiałam mu pomóc. Noszenie, rowerek, masaż brzuszka nic nie szło. Poszło w ruch windy - lekki pryk, tycia kupka i jak ręką odjął. Cała trójką byliśmy w szoku że pomogło

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
a u nas sie pojawił taki problem, od 2 tyg nie jem nabiału:/ juz po schodziły wszystkie krostki z buźki i zacznę próbować wprowadzać po troszku, zobaczymy jaka będzie reakcja. Dla mnie życie bez nabiału traci sens...
Mojemu też krostki poznikały, a diety nie zmieniłam, może to taki czas, że już wyrastają ?

Cytat:
A w ogóle zapomniałam Wam napisać. Poszłam jekieś 2 tygodnie temu do Rosska z zamiarem kupienia tej odżywki do rzęs co polecałyście 4 lash. Rzęsy miałam w tragiczny stanie po ciąży. Nie wiem czemu bo włosy mam tak ładne i gęste jak nigdy wcześniej a rzęsy bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. No i miałam kupić tę odżywkę ale zanim do niej doszłam to już napakowałam koszyk nie tanimi rzeczami i wąż w kieszeni sie odezwał a ta odżywka 80 co zł Wzięłam więc tańszą za jakoś 15 zł Eveline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...zes-8-w-1.html
Jestem zaskoczona po 2 tygodniach stosowania pod tusz i czasem na noc. No szok jak mi ładnie odżyły rzęski. Jest co malować w końcu. Także polecam na spróbowanie. CHoć faktycznie nie wiem jaki by był efekt po 4 lash. Może o wiele lepsze aleeeee ta ceeeeena
80 pln to mega drogo. Też się czaję na tą odżywkę, ostatnio jak robiłam zakupy w aptece internetowej to pożydziłam, a kosztowała coś około 50 pln. Czekam na poświąteczne wyprzedaże, tudzież jakąś inną promocję.

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Czy tylko ja nie zauwazam u swojej tych skokow?
Ja też w sumie nie specjalnie je widzę, czasami coś próbuje sobie skokiem tłumaczyć, ale równie dobrze może to być normalne zachowanie. W ogóle, to niektóre rzeczy z 3 skoku to mój już umie robić od kilku tygodni - np. robienie bąbli ze śliny czy wodzić główką za rzeczami czy osobami, a 11 tygodni to my dopiero teraz mamy licząc od planowanego terminu porodu
niud jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-19, 15:31   #933
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Ale sobie zrobilam swiateczne paznokcie hahaha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1450539003047.jpg (65,5 KB, 26 załadowań)
Stary 2015-12-19, 15:48   #934
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Hah, faktycznie

U mnie z kolei dwa tygodnie zastanawiania się, szukania wzorów, a jak przyszło co do czego, to jest po prostu czerwień Fakt, że ciekawa, bo trochę wpadająca w malinę, ale wciąż czerwień bez żadnych innych ozdobników
Stary 2015-12-19, 15:53   #935
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Miałbyć sweterek pudrowy roz a szare ale wyciagnela ten khaki i sie zakochalam uwielbiam taki militarny rockowy styl i nie bylo odwrotu
Zostalo mi z mlodzienczych lat musze wam pokazac moje stare zdjecie z irokezem na glowie hahah
Stary 2015-12-19, 16:04   #936
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Robi wrażenie
Stary 2015-12-19, 16:04   #937
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość

Ja też w sumie nie specjalnie je widzę, czasami coś próbuje sobie skokiem tłumaczyć, ale równie dobrze może to być normalne zachowanie. W ogóle, to niektóre rzeczy z 3 skoku to mój już umie robić od kilku tygodni - np. robienie bąbli ze śliny czy wodzić główką za rzeczami czy osobami, a 11 tygodni to my dopiero teraz mamy licząc od planowanego terminu porodu
No moja skonczyła 9 tygodni a już chyba ze 2 albo 3 robi bąbelki ze śliny i w ogóle strasznie się ślini:/ i zagląda za nami albo wodzi oczami za zabawką, ale Oni tak podają orientacyjnie co dziecko potrafi w danym miesiącu a każde przeciez rozwija się w swoim tempie

Moja rozbieranie ok ale ubieranie be A jak ze spaceru przychodzimy to w ogóle na śpiocha Ją rozpakowuję i kima dalej w gondoli
Cytat:
Ale sobie zrobilam swiateczne paznokcie hahaha
agenciara. Specjalnie sobie takie zrobiłaś wojskowe do gilgania po jajkach?

A my testujemy pieluchy Babydream. Dziś kupiłam 2 bo wczoraj 3 i za duże na tą chuda doopkę

Ja pierdziele a ja latam od rana do wieczora jak perszing. Nie mam na nic czasu. No masakra:/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-19, 16:15   #938
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Daj znać jak te Babydream, ja ostatnio otworzyłam jakieś pomarańczowe Tesco, kiedyś kiedyś dostałyśmy dwójki...i mam mieszane uczucia. Z jednej strony super hiper całą wilgoć z kupona wchłania i fajnie ogólnie wsiąka, pielucha jest sucha, ale z drugiej strony przy kuponie młoda była po pas uwalona, co w Pampersach się nie zdarza :/
Stary 2015-12-19, 19:53   #939
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
No moja skonczyła 9 tygodni a już chyba ze 2 albo 3 robi bąbelki ze śliny i w ogóle strasznie się ślini:/ i zagląda za nami albo wodzi oczami za zabawką, ale Oni tak podają orientacyjnie co dziecko potrafi w danym miesiącu a każde przeciez rozwija się w swoim tempie

Moja rozbieranie ok ale ubieranie be A jak ze spaceru przychodzimy to w ogóle na śpiocha Ją rozpakowuję i kima dalej w gondoli

agenciara. Specjalnie sobie takie zrobiłaś wojskowe do gilgania po jajkach?

A my testujemy pieluchy Babydream. Dziś kupiłam 2 bo wczoraj 3 i za duże na tą chuda doopkę

Ja pierdziele a ja latam od rana do wieczora jak perszing. Nie mam na nic czasu. No masakra:/
Tak wojskowego trzeba wojskowymi :P wczułam sie w klimat hahah.
Stary 2015-12-19, 22:18   #940
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Daj znać jak te Babydream, ja ostatnio otworzyłam jakieś pomarańczowe Tesco, kiedyś kiedyś dostałyśmy dwójki...i mam mieszane uczucia. Z jednej strony super hiper całą wilgoć z kupona wchłania i fajnie ogólnie wsiąka, pielucha jest sucha, ale z drugiej strony przy kuponie młoda była po pas uwalona, co w Pampersach się nie zdarza :/
Dam znać NA razie dużego kupalka wytrzymała pielucha i nie poszło bokiem lub górą. Dobry początek ale zobaczymy dalej

Cytat:
Tak wojskowego trzeba wojskowymi :P wczułam sie w klimat hahah.
Stary 2015-12-20, 04:42   #941
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Zawsze możesz położyć Ewce pod choinkę, będziesz miała dla niej prezent z głowy

Mój też uwielbia przewijak, który stoi u niego w pokoju, szczególnie że z niego widać jego ukochane buddy'sy To takie dziecięce kinkiety. Tak niesamowicie do nich michę zaciesza. Szkoda, że do matki jeszcze aż tak się nie śmieje, ale liczę że kiedyś doceni mnie bardziej niż lampkę
i też nie znosi ubierania przez rączki ! Każde wyjście na spacer i przebieranie to jest krzyk. Rozbieranie już nam po mału wychodzi jak ma dobry humorek.
Zdrówka dla Gabi.

Mój dziś z rana tak zaczął wyć, czułam że chodzi o brzuszek w sumie pierwszy raz nie umiałam mu pomóc. Noszenie, rowerek, masaż brzuszka nic nie szło. Poszło w ruch windy - lekki pryk, tycia kupka i jak ręką odjął. Cała trójką byliśmy w szoku że pomogło

Mojemu też krostki poznikały, a diety nie zmieniłam, może to taki czas, że już wyrastają ?

80 pln to mega drogo. Też się czaję na tą odżywkę, ostatnio jak robiłam zakupy w aptece internetowej to pożydziłam, a kosztowała coś około 50 pln. Czekam na poświąteczne wyprzedaże, tudzież jakąś inną promocję.

Kurde ja to chyba mam póki co złote dziecko bo on zawsze spokojny przy przebieraniu i rozbieraniu

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-20, 06:33   #942
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Moja to nawet nie tyle jest spokojna, co radosna Uwielbia przebieranki
Stary 2015-12-20, 06:38   #943
mala29lll
Zakorzenienie

Moja jakaś zagilona dalej Przed karmieniem o 7 mąż zmieniał pieluchę to odciągnął glutki, a po karmieniu posmarowałam Jej klatę Aromactivem. Bida mała, ale na chorą nie wygląda bo mało odleciała z tego przewijaka tak machała kończynami i zacieszała hehe

Wczoraj mieliśmy gości. Teście przyprowadzili ciotkę i wujka bo do nich przyjechali o 19.30 Nie miałabym nic przeciwko bo akurat lubię Ich ale kurde Gabi miała wczoraj kąpiel. Pewnie tesciowa wpadła na ten genialny pomysł, bo już miała fazę jak przyszli. Przecież mogli dzisiaj spokojnie po obiedzie wpaść, bo dopiero jutro wujek i ciotka wyjeżdżają. Jeszcze teściowa ma chyba focha na mnie bo chciała Gabi na ręce a ja Jej powiedziałam "Nie ma mowy" a ta zdziwiona czemu to jej powiedziałam "Trzeba było nie pić przed wizytą u niemowlaka to byś Ją dostała na ręce" Usłyszłałam, że jestem dziwna i mam humorki No i ma focha. Chyba się załamię z tego powodu

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:
No moja uwielbia być na przewijaku i jak Jej się coś robi, ale te rękawy nieszczęsne choć już widze, że mniej to przezywa
Stary 2015-12-20, 06:48   #944
elvegirl
po drugiej stronie szafy

My już kąpiemy młodą codziennie, na szczęście nikt do nas bez uprzedzenia nie przychodzi, jak w Święta będą znajomi, to się ją wykąpie wcześniej.
Stary 2015-12-20, 07:33   #945
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja jakaś zagilona dalej Przed karmieniem o 7 mąż zmieniał pieluchę to odciągnął glutki, a po karmieniu posmarowałam Jej klatę Aromactivem. Bida mała, ale na chorą nie wygląda bo mało odleciała z tego przewijaka tak machała kończynami i zacieszała hehe

Wczoraj mieliśmy gości. Teście przyprowadzili ciotkę i wujka bo do nich przyjechali o 19.30ala: Nie miałabym nic przeciwko bo akurat lubię Ich ale kurde Gabi miała wczoraj kąpiel. Pewnie tesciowa wpadła na ten genialny pomysł, bo już miała fazę jak przyszli. Przecież mogli dzisiaj spokojnie po obiedzie wpaść, bo dopiero jutro wujek i ciotka wyjeżdżają. Jeszcze teściowa ma chyba focha na mnie: bo chciała Gabi na ręce a ja Jej powiedziałam "Nie ma mowy" a ta zdziwiona czemu to jej powiedziałam "Trzeba było nie pić przed wizytą u niemowlaka to byś Ją dostała na ręce" Usłyszłałam, że jestem dziwna i mam humorki No i ma focha. Chyba się załamię z tego powodu

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

No moja uwielbia być na przewijaku i jak Jej się coś robi, ale te rękawy nieszczęsne: choć już widze, że mniej to przezywa
Bardzo dobrze powiedziałaś teściowej. Ja swojej też tak ostatnio powiedziałam, z tym, że mam wrażenie, że zrozumiała i się nie obraziła, a nawet potaknęła.
Cytat:
My już kąpiemy młodą codziennie, na szczęście nikt do nas bez uprzedzenia nie przychodzi, jak w Święta będą znajomi, to się ją wykąpie wcześniej.
My też już kąpiemy codziennie. Młody tak polubił kąpiele, że aż żal odbierać i jemu i nam te chwile przyjemności
Stary 2015-12-20, 08:07   #946
mala29lll
Zakorzenienie

Ja nie chce Gabrysi przesuszać skórki codziennymi kąpielami, bo u nas tragiczna woda i tylko bym zaszkodziła pewnie. Jak nie ma kąpieli to mycie na przewijaku i doopka nad kranem no chyba, ze się obsra po szyję albo obrzyga i pójdzie po głowie to kąpu kąpu jest
Stary 2015-12-20, 08:28   #947
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
My też już kąpiemy codziennie. Młody tak polubił kąpiele, że aż żal odbierać i jemu i nam te chwile przyjemności
U nas jest to samo Ona już chyba kojarzy, że jak ciemno i rozbierają do naga, to będzie pływanie
Stary 2015-12-20, 09:26   #948
Libra2
Zadomowienie

Mojemu ancymonowi wyłazi ząb .
Ja już chyb nigdy nie odpocznę,dopiero co skończyły się kolki i ryki wieczorową porą a teraz następna "atrakcja" nie daje nam spać.No zawsze coś...
Kiedy to się skończy ?
Pewnie dopiero jak pozna jakąś lafiryndę i wyprowadzi się z domu.

Edytowane przez Libra2
Czas edycji: 2015-12-20 o 09:29
Libra2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-20, 09:30   #949
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez libra2 Pokaż wiadomość
mojemu ancymonowi wyłazi ząb .
już?!?!?
Stary 2015-12-20, 09:46   #950
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Libra2 Pokaż wiadomość
Ja już chyb nigdy nie odpocznę,dopiero co skończyły się kolki i ryki wieczorową porą a teraz następna "atrakcja" nie daje nam spać.No zawsze coś...
Kiedy to się skończy ?
hehe ładnie o synowej piszesz

JAk to ząb? skąd wiesz? wyczuwalny pod palcem czy co?
Stary 2015-12-20, 10:30   #951
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Kiedy to się skończy ?
Wtedy to dopiero zaczniesz się stresować, kiedy zostaniesz babcią Daj znać jak rozpoznałaś że to ząbek idzie - też jestem ciekawa.

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Ja nie chce Gabrysi przesuszać skórki codziennymi kąpielami, bo u nas tragiczna woda i tylko bym zaszkodziła pewnie. Jak nie ma kąpieli to mycie na przewijaku i doopka nad kranem no chyba, ze się obsra po szyję albo obrzyga i pójdzie po głowie to kąpu kąpu jest
Też się tego przesuszenia obawiałam bo mamy twardą wodę, ale nie widzę zmian. Suchą skórę ma tylko na główce ale my ciągle po trochu walczymy z ciemieniuchą. Właśnie z godzinę temu wsmarowałam mu krem Oliana - zobaczymy jak się spisze. Po oliwce schodziło ale powraca.
Stary 2015-12-20, 11:04   #952
elvegirl
po drugiej stronie szafy

U nas też jest twarda woda i też nie widzę zmian, tak jak byłyśmy zaprzyjaźnione z Linomagiem, tak jesteśmy
Stary 2015-12-20, 14:42   #953
blindness_94
Zadomowienie

GG do blindness_94

Cytat:
Wtedy to dopiero zaczniesz się stresować, kiedy zostaniesz babcią Daj znać jak rozpoznałaś że to ząbek idzie - też jestem ciekawa.

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Też się tego przesuszenia obawiałam bo mamy twardą wodę, ale nie widzę zmian. Suchą skórę ma tylko na główce ale my ciągle po trochu walczymy z ciemieniuchą. Właśnie z godzinę temu wsmarowałam mu krem Oliana - zobaczymy jak się spisze. Po oliwce schodziło ale powraca.

Zapytaj sie pediatry o robiony olejek na ciemieniuche. Nam to bardzo pomogło. Kosztuje jakieś 9zl, ale musisz mieć receptę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-20, 15:27   #954
frik frik
Zadomowienie

ELVE no mam ergobaby original z wkladka infant. I producent twierdzi, ze mozna od początku życia. Drugi powod czemu go za często nie uzywam i nie bylam jeszcze na dworzu jest taki ze ona zasypiala i jej głowa laduje na mojej klacie. I sprawdzam co chwile czy oddycha. Takze nie wiem jakby to bylo jakbym miala kurtke ubrana a ona w to buzie. W domu słyszę jak posapuje ale na spacerze bym.miala schizy ostre

Widzę, ze większość bobaskow nie lubi rekawkow

Zazdroszczę Wam codziennych kąpieli. My co drugi dzień kapiemy. Kapiecie same czy z Waszymi chlopami?
Ja sama sie boje... A moj wraca z pracy 20.30 - 21 takze ciezko organizowac codziennie kapiele.
Mycie doopki pod kranem tez odpada, bo mamy umywalke z dwoma kranami... Z woda lodowata i goraca. I w ogóle jest tak skonstruowany, ze dno... A korek wypuszcza wode. Wynajelismy to mieszkanie pod koniec sierpnia, ale chyba sie bedziemy przeprowadzać znowu, bo za duzo nam rzeczy nie pasuje.

Widze, ze troche forum ozywa

Fb ma ta zalete, ze latwiej odpisac z telefonu.
frik frik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-20, 17:54   #955
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez frik frik Pokaż wiadomość
ELVE no mam ergobaby original z wkladka infant. I producent twierdzi, ze mozna od początku życia. Drugi powod czemu go za często nie uzywam i nie bylam jeszcze na dworzu jest taki ze ona zasypiala i jej głowa laduje na mojej klacie. I sprawdzam co chwile czy oddycha. Takze nie wiem jakby to bylo jakbym miala kurtke ubrana a ona w to buzie. W domu słyszę jak posapuje ale na spacerze bym.miala schizy ostre

Widzę, ze większość bobaskow nie lubi rekawkow

Zazdroszczę Wam codziennych kąpieli. My co drugi dzień kapiemy. Kapiecie same czy z Waszymi chlopami?
Ja sama sie boje... A moj wraca z pracy 20.30 - 21 takze ciezko organizowac codziennie kapiele.
Mycie doopki pod kranem tez odpada, bo mamy umywalke z dwoma kranami... Z woda lodowata i goraca. I w ogóle jest tak skonstruowany, ze dno... A korek wypuszcza wode. Wynajelismy to mieszkanie pod koniec sierpnia, ale chyba sie bedziemy przeprowadzać znowu, bo za duzo nam rzeczy nie pasuje.

Ja kąpie z tż - sam przyznał, że też lubi go kąpać To on w sumie go kąpie ja tylko asystuje
Tapatalk jest całkiem niezły do przeglądania i odpisywania - na pewno o niebo lepszy niż przeglądarka.
Jest jeszcze jakąś druga apka - widzę po wrzesniowkach, ale nie wiem jak sie nazywa.

Ja dziś pierwszy raz obcięłam Wiktorowi wszystkie paznokcie nie na śpiocha - jestem z nas dumna
Stary 2015-12-20, 18:01   #956
Libra2
Zadomowienie

Cytat:
już?!?!?
Też się zdziwiłam że tak szybko, ja się oczywiście nie poznałam i nawet mi do głowy nie przyszło że to może być już.Ale mały zaczął nam lekko gorączkować i marudzić wiec zatargałam go do przychodni dopiero mnie pediatra uświadomił ze to zębol już prawie na wierzchu.W sumie z takich widocznych objawów to tylko strasznie ślinienie i zjadanie moich palców było ale nie wiem czy wiązać te dwa fakty ze sobą.
Stary 2015-12-20, 19:18   #957
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:

Wczoraj mieliśmy gości. Teście przyprowadzili ciotkę i wujka bo do nich przyjechali o 19.30ala: Nie miałabym nic przeciwko bo akurat lubię Ich ale kurde Gabi miała wczoraj kąpiel. Pewnie tesciowa wpadła na ten genialny pomysł, bo już miała fazę jak przyszli. Przecież mogli dzisiaj spokojnie po obiedzie wpaść, bo dopiero jutro wujek i ciotka wyjeżdżają. Jeszcze teściowa ma chyba focha na mnie: bo chciała Gabi na ręce a ja Jej powiedziałam "Nie ma mowy" a ta zdziwiona czemu to jej powiedziałam "Trzeba było nie pić przed wizytą u niemowlaka to byś Ją dostała na ręce" Usłyszłałam, że jestem dziwna i mam humorki No i ma focha. Chyba się załamię z tego powodu

No moja uwielbia być na przewijaku i jak Jej się coś robi, ale te rękawy nieszczęsne: choć już widze, że mniej to przezywa
No to ma pewnie gocha na całej linii :

My młodego kapiemy codziennie i tak było od zawsze myślę tylko jak to rozegrać w wigilię jak będziemy spędzać u teściów.
Chyba wyjątkowo odpuszczę tego dnia kąpiel. A Wy jak robicie?
Cytat:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-20, 19:31   #958
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frik frik Pokaż wiadomość

Ale bez sensu z tym kranem macie. Do doopy wręcz. Jak to tak osobno zimna i ciepła. To ręce jak myć. Łapać zimną i ciepła na raz Co do korka to ja nie używam do mycia tyłka Gabi, bo trzymam Ją nad zlewem i myję pod bieżącą wodą
Nauczyłam się jak się obsrała od pięt po szyję i to takim capidłem że mało nie padłam

Cytat:
Też się zdziwiłam że tak szybko, ja się oczywiście nie poznałam i nawet mi do głowy nie przyszło że to może być już.Ale mały zaczął nam lekko gorączkować i marudzić wiec zatargałam go do przychodni dopiero mnie pediatra uświadomił ze to zębol już prawie na wierzchu.W sumie z takich widocznych objawów to tylko strasznie ślinienie i zjadanie moich palców było ale nie wiem czy wiązać te dwa fakty ze sobą.
Masakra. Aż mojej paszczę obejrzałam dzisiaj heheh nie widzę nowych obiektów ale też sie ślini niemiłosiernie i pakuje pięści i paluchy do buzi oraz chce mi zjeśc szyję przy bekaniu

Ale kupiłam fajne ciuszki w Smyku dziś 2 buzy taki ładne, grube po 30 każda a były za 59,99 wczesniej. Będą na wiosnę, Kupiłam też sweterek i szczególnie się nie przyglądałam tylko wzięłam rozmiar 62 a w domu patrzę, ze to wielkie jak chyba 74 Fuck a chciałam na teraz. Nie opłaca mi sie jechać oddawać. Będzie na kiedyś, bo ładny
Stary 2015-12-20, 20:18   #959
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja jutro obadam Mojego Pawełka bo też strasznie się slini i wkłada ręce do buzi. Za każdym razem mam mokre ubranie

Stary 2015-12-21, 06:01   #960
frik frik
Zadomowienie

NIUD o to fajnie, ze razem
Ja sama sie odwaze chyba dopiero jak nasza królewna bedzie sama siedzieć. Po kapieli tak wrzeszczy, ze zawsze sie boje, że sie udusi. Nie wiem czemu tak jest...
No ja mam jakas aplikacje, hmm aplikacje "wizaz" i ona jest niewygodna jak na mój gust

MALA nooo masakra. Angielski wynalazek... Ale nowsze umywalki juz tak nie maja.
W zlewie mamy kran normalny, ale jakos mnie brzydzi ten zlew... Czytalam niedawno o bateriach i zlewy i blaty kuchenne to prawdziwe siedlisko. Fuj :/
Super upolowalas ciuszki wstaw jakies fotki na fb
74... Hm to pewnie na jakiś roczek? Zgaduje. Nie przepadnie kochana, wynosi pozniej

Moja spi, po tym jak charczace w gardle kozy ja obudzily, szarpaniu na cycku, przebraniu po tym jak kupencja wyszla na plecy, bo zabraklo 1,5 cm, gdyz brzeg pieluszki byl podwiniety... Grrrr a tz jej zakladal, zwykle robi to lepiej niz ja.

MAGGIE troche Wam zazdraszczam, ze możecie codziennie
U nas przez dojazdy tz do pracy i z pracy to bylaby dla niego katorga. Taka kapielka nam troche zajmuje, wlaczajac 'serwis' pokapielowy. Pola placze chwilami jakbysmy ja obdzierali ze skory.
frik frik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości