|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie VII
Cytat:
podoba mi się fason i kolor ![]() |
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszystkiem w imieniu Solusia
![]() Majek, ja mialam ze dwa razy torebki z Tchibo i musze powiedziec, ze sprawowaly sie bardzo dobrze Ja w ogole lubie ich rzeczy (chociaz teraz malo kupuje), bo sa przewaznie dobre gatunkowo, ciuchy nie traca formy. Aaaaa, pisze o niemieckim Tchibo, nawet nie wiem czy rzeczy sie roznia od tych w Polsce, ale na wszelki wypadek to zaznaczam
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2016-04-17 o 16:25 |
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
No i jeszcze zapomnialam sie pochwalic, ze Ju mnie Panienkuje Jaram sie
|
#934 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Aaaa, to Ciebie !
![]() Ciekawam efektu koncowego
|
#935 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Lubo - cudny Sprocket
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
ahoj drużyno!
nie nadążam z życiem, ale pamiętam o Was nie mam nabytków nowych, ani śminków, ani nic widzę Wasze piesy i koty i wszystko ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- amsory bo nabyłam sobie wczoraj klapciory starszej pani, wielbię ich klapciochy od lat, męż moj nad tym faktem ubolewa ![]() takie som |
|
|
|
#937 |
|
Piers do przodu
|
Wiem, doczytałam na fejsbuniu
![]() A ja weekendowo byłam na działeczce, wsadził Un mi dwie morele, konferencję i ulenę pogoda boska, ciepła noc, dziś padało - więc mam nadzieję, że drzewka się przyjmą do tego posadziłam mieczyki, tulipany a pigwowiec cały różowiutki od kwiatów
|
#938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wiedzialam że to Ty, wiedzialam ![]() Cytat:
![]() Na pewno meeega wygodne ![]() Cytat:
![]() Maju, fajna ta torebka, bierz ![]() Nie wiem jak z jakością, bo nic nie miałam od nich... Specjalnie dla Ciebie i reszty wieczorny spacer z Diablicą. Niestety za szybko rusza łebkiem i ciężko łądne zdjęcia zrobić...jedynie jak się na coś zagapi. W pakiecie macie mój nowy stary betonowy płot, miala być szarość z fioletem intensywnym. Niestety fioletu dopłotowego jaki chciałam nie produkują, wogle paleta kolorow bardzo okrojona...no to stanęło na graficie i wiśni ( tak to wiśnia wg producenta ) ale bardziej pomarańczowa cegła w rzeczywistości. Wczoraj skończone, 32 przęsla pomalowane dokladnie. Jak zobaczyćie taki wesoły płotek, to mogę być w środku
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2016-04-17 o 21:28 |
||
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#940 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękny stolik Fajna stylowa komoda ![]() Cytat:
![]() Gdzie się Magdo podziewasz Ładne malowidło będzie ![]() Cytat:
płot też ładny (malarka się postarała ) Miłego dnia |
|||
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Suzi z profilu wygląda jak jeżyk
cudny pyszczek |
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Cały dzień mam dziś wrażenie,że mi się wątek odsubskrybował
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia |
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#948 |
|
Piers do przodu
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Co Wy z tymi kwiatami, 1 maja jest i idziecie w pochodzie?
![]() Stazjo fajna ta Twoja rozczochrana Super wyglada Powiedz mi, czy jak Ty jej znikasz z oczu to ona placze, piszczy itd? A jesli tak, to jak sobie z tym radzisz?Bo mam problem z Solo, chodzi za mna po domu, a jak wychodze to jest rozpacz. Ale poza tym zloty pies, dzis zaczal sie powoli z nami bawic. W piatek idziemy do wetki, zapoznac sie z nia i w ogole pogadac. I teraz pytanie: na wscieklizna szczepiony, jeszcze na cos go zaszczepic, na co szczepicie swoje piesy? O co zapytac wetke, moze podpowiecie cos co mi do glowy nie przyjdzie. U nas zimno ale latam na spacery, mam nadzieje, ze to mi bardzo dobrze zrobi na cialo
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczepionka, na wscieklizne, parwowiroze, zapalenie watroby, kaszel ...., nosowke i cos tam jeszcze a w sezonie, co ważne odrobaczam co 2-3 miesiace
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie, odrobaczanie. Jak dlugo normalnie "wychodza" te robale? Bo Solo odrobaczany ponad tydzien temu i dalej widac dwa trzy robale w tych no... odchodach.
Dziekuje As!
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to też chodzi o czas wylegania itp. powinno sie powtórzyć, ale dokładnie już tego nie pamiętam, później dorosły pies, może być odrobaczany co 3-6 miesięcy, my powtarzamy, co 3 miesiące advocatem, który jest podawany zewnętrznie, dziala rowniez na kleszcze, pchly (ale tutaj tylko kilka tygodni) Jak podejdziesz do weterynarza, wszystko dopowie
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona to wogle jest przypadek specjalny ![]() Sypialnię traktuje jak swoje gniazdo i najchętniej stara sie tam przesiadywać. Jak wychodzę, to popiskuje, ale trwa to dosłownie kilka chwil. Na początku leciałam na każdy pisk, ale w coraz dluższych odstępach czasu. I przy każdym wyjściu dawałam jej jakiś smakołyk malutki, albo nową kostkę do gryzienia a starą zabieralam,żeby wiedziała że jak idę to też fajnie, bo coś dostanie. A jak wracam to chwila zabawy. Teraz jak piszczy to ją wolam do siebie, ale jeszcze nie leci tchorzyk. Zaglądam po kilku minutach, pokazać że jestem. Solo się boi,że jak pójdziesz to nie wrocisz już do niego. Że go zostawisz. Sprobuj pokazać mu,że tak nie jest. Pobaw się z nim w znikanie z oczu...zostaw go samego na kilka chwil i wroć zaraz. Potem na kilka chwil dlużej. Daj smakoyk. I tak staraj się znikać mu z oczu, i jak nie będzie płakal to coś daj w nagrodę. Musisz go wyczuć i pokazac,że nie znikasz na zawsze, że wrocisz. I że warto zaczekać. A jak wychodzisz na dlużej, możesz mu dawać jakąś koszulkę starą któą miałaś na sobie,żeby czuł Twój zapach. Tylko może ją wymemłać mocno. To też może go uspokoić trochę. Twój już Cię kocha i nie moze bez Ciebie żyć, moja na razie ciągle mnie bada i pozwala być obok . A on tak przez krótko popiskuje czy długo to trwa? Chyba wiekszość psów tak robilo ![]() Ja zawsze dawałam skojarzoną, na wszystko.m Wet Ci powie dokłądnie A odrobaczanie pewnie trzeba będzie powtorzyć, bo pierwsze robi się w krótkim odstępie, tydzień/dwa, o ile mnie pamięć nie myli. Potem co 3 - 6 miesięcy. Zależy od weta i od środka . Ja zawsze daję tabletki, kupuję u weta i sama w domu i kotom i psom A wychodzenie też pewnie zalezne od stopnia zarobaczenia i od tego, co było użyte. A woglr, to Suzi na spacerach jest już calkiem inna niż na początku, potrafi się rozbrykać jak typowy szczenior i wciąga mnie do zabawy. Chwilami ma takie zrywy. A wczoraj próbowała zaprzyjażnić się z Brzydzią, tylko ta się jej boi no i odeszla sobie na bezpieczną odległość. Ale dystans z kotami zmniejszony do pól metra został Suzi ma typowo przyjacielkskie zamiary, ale one nie mają ochoty..jeszcze ![]() Jak by matołki się przełamaly, chociaż jeden, to już by bylo z górki. Interesują ją bardziej niż ludzie . Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2016-04-19 o 20:49 |
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Stazjo dlugo to trwa i w ogole on rozkreca porzadna histerie, piszczy, skomli, szczeka i skacze na drzwi wejsciowe. Daniel i nasza Mala z nim zostali, wiec nie byl sam, dal sie im na chwile zajac i znowu zaczynal, znowu dal sie czyms zajac i apiat od nowa.
Boje sie co bedzie, jak zostanie calkiem sam.
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli masz mozliwość, spróbuj zostawiać go na razie na krótko. Zacznij od 10 - 15 minut, nie reaguj na płacz. Wróć , daj smakołyk. Potem zostaw na troszkę dlużej, wroć, daj nagrode itd....nie leć na pierwszy pisk, tylko daj mu poplakać....szybko zrozumie że wrócisz. W międzyczasie niech Daniel i Mała ( albo jedno z nich) stara się go zabawiać i odwracać uwagę. Nie wiem...rzucać kulkę z papieru jak lubi ( większość zwierzów uwielbia papierowe kulki )gadać do niego, cmokać...przeciągać jakąś zabawkę...zaczepiać delikatnie w dowolny sposób...ale nie dawać żadnego smakołyka czy głaskać. Chyba,że przestanie beczeć i zajmie się zabawą, zwróci uwagę na zaczepiacza i będzie spokojny. Bo to mu się może na przyszlość kojarzyć, że ta rozpacz i histeria to coś dobrego jest i dostaje za to nagrodę.....
|
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia |
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś urodziny obchodzi
Tharoon - Tomku. Wszystkiego co najlepsze, zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń. 100 lat __________________
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysu wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
Dobry |
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Tomku! dużo zdrowia Ci życzę, szybkiego finiszu z budową i spełnienia marzeń
28f6d6b1c84b10325a657a27ba6be565.jpg |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

pogoda boska, ciepła noc, dziś padało - więc mam nadzieję, że drzewka się przyjmą
do tego posadziłam mieczyki, tulipany a pigwowiec cały różowiutki od kwiatów