![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Dziewczyny ja głodna jestem.
Na kolacje o 17ej była jedna parówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Moderatorka z pazurem
|
Kocie, to u was tak jak u nas. Ze znajomymi wole spotykac sie w domu
![]() Zabcia, przeca mowilas, ze znalazlas kobiete, ktora wam wsio uszyje. Zwiala? ![]() Iwonia to sie relaksuj w tym spa ![]() Lourose, sciskaj nogi. Dobrze ci idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie. W czwartek mam wizyte to pewnie wspomne, chyba ze sypne sie do tego czasu :p Iwonia, wspolczuje... Obserwuje strone posilki w szpitalu na facebooku, wiec wiem jak tam karmia! Nie masz zadnych zapasow biedaku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Zakorzenienie
|
Dopiero padła
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
A moj pytal czy cos mi dowiezc a ja durna nie nie dzieki. Jutro sobie zażycze cos z mcdonalda taa i poczekam az zgaga zacznie po tym działać mmmm co za rozkoszna perspektywa dnia jutrzejszego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak leżalam na patologii to była dla mnie gehenna. Z tą dieta cukrzycowa to ja wtedy nic prawie nie jadłam. A na sali leżała ze mną dziewczyna u której też stwierdzono cukrzycę i wpierdzielala wszystko co dawali w szpitalu plus to co jej rodzina przywiozla czyli schabowe cieknace tłuszczem, czekolady itp a ja się cykalam żeby kilka bojowej zjesc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Z deszczem w butach
|
Zdrowa dieta dla ciężarnych...
gdybyś miała cukrzycę do rana cukry skoczyłyby Ci przecież w kosmos... |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Wyszlam spod prysznica, chcialam sie nabalsamowac i co... nawet balsam mnie uswiadamia ze to juz koncowka ciazy. Moze jednak jest nadzieja
![]()
#940 |
Zadomowienie
|
Wlasciwie to tak jak wszyscy opisuja haha podcieralam sie i patrze a tam taka galaretowata kula. Co prawda bez zadnych niteczek krwi, wiec moze mam jeszcze troche czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Kula śluzu...zapisuję..
![]() |
#942 |
Z deszczem w butach
|
Ja kupiłam wczoraj nowy, stosuję naprzemiennie z oliwką. Najwyżej zużyję po ciąży do całego ciała. A właśnie znów w duchu chwaliłam mój brzuch (tfu, tfu), że się tak skóra tak ładnie trzyma. Mam nadzieję, że da radę jeszcze te 2 tygodnie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Moj chlop szaleje. Wlasnie kupil naklejke z Kubusiem Puchatkiem na sciane do pokoju dla synka. Bo tak...
![]() No i urabia mnie w kwestii zestawow lego - jeden na miesiac, zeby mial sie czym bawic. Tylko nie dopytalam. Czy synus czy tatus ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Ja mam 1 rozstep na 2cm i go uwielbiam.
#944 |
Zakorzenienie
|
Mój balsam też dziś purka. Muszę kupić nowy. Oby po ciąży też się chciało tak dbać o skórę.
Rose z babką umawiałam się na koniec marca. Pisałam, że wszystko się przedłużyło ale brak odzewu. Laurose to trzymam kciuki za szyję, aby trzymała ![]() Chcialam Wam wrzucić fote jakie mohito se walnełam, ale Iwonia na głodzie to nie będe jej katowac ![]() I uświadomiłam sobie, że już kompletnie nic nie da się zaplanować. Bo nie wiadomo co i kiedy się stanie. I jak żyć?!
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-04-16 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Wtajemniczenie
|
Rozmawiałam dziś ze znajomą, ma termin 2mce po mnie, niestety mówiła ze najwięcej rozstepow było widać juz po porodzie. Pocieszyla mnie tylko ze te plamy z twarzy raczej znikaja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Wtajemniczenie
|
Mnie zostały rozstępy na udach, brzuch bez śladu. Licze ze plamy z twarzy znikną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Ja dostalam reprymende od meza ze mowie na mala ze swa koscista dupke wypina i ze boli mnie pepek. Po pierwsze to nie obrazaj jej bo ona ma sliczna dupke nie zadna koscista po drugie wolno jej !
![]() ![]() I stwierdzilam ze jestem juz wielkim mutantem tz pyta co mam na mysli to mowie no to zwierze wielkie ....tz zdziwiony to chyba mamutem jak juz ... No jacha ze o mamuta chodzilo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Z deszczem w butach
|
Ja mam 1 rozstep na brzuchu po corce, ale z tego, co pamietam, widzialam go juz w ciazy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#951 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha Ty mutancie z epoki lodowcowej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
Łoż kurcze dobrze wiedziec. To jak ja chcialam juz widziec wody jak u mnie ten czopas siedzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc mutantki
![]()
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc zabcia, inne mutantki-mamuty i male mamuciatka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zadomowienie
|
AnneMariie nic nie trzeba zakladac w nfzcie. Kazdy ma tam swoje konto tyle ze żeby uzyskać do niego dostęp musisz zgłosić sie do oddziału funduszu tylko nie wiem.czy najbliższego czy dokladnego do ktorego nalezysz po tzw. Pakiet aktywacyjny z loginem i haslem. Taka kopertka zaklejona jak przychodzily kiedys z PINami z banku. I na podstawie tego pakietu sie logujesz do swojego konta. I najgorsze jest ze nijak inaczej nie da sie tego zalatwic.tylko osobiscie. Ja sobie zablokowalam konto bo nie pamietam hasla i maz nie moze tego za mnie zalatwic
#955 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() No i pogoda u mnie sie popsula... Moi mezczyzni spia a ja z coreczka juz po sniadaniu. Mialam nadzieje na jakas ozywiona dyskusje na wizazu ale widze, ze na razie to sama ze soba moge pogadac ![]() Urszula- zaciekawilas mnie tym kontem na nfz. Az sama mam ochote pojechac po te hasla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry nie ma spania.
Od godz 6 badanie tetna, temper. i pytania o nijakiego pana stolca kiedy był ![]() Potem śpijcie jeszcze ale jak po takich rozmowach zasnąć. ![]() W nocy jak przespałam w sumie z dwie godz to max. Jestem niewyspana, głodna, plecy bolały i bolą tu w kazdej pozycji. No masakra zawijam sie i uciekam przez okno na tym dziurawym przescieradle. ![]() A Wy jak sie trzymacie? Wszystkie nogi wzorowo zaciśniete? Miłej niedzieli. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Moderatorka z pazurem
|
Nie spie od 6, bo wczoraj padlam chyba o 22
![]() Iwonia, by ci lepiej jesc tam dali! Jeszcze nam schudniesz przed grande finale i co wtedy? Konsternacja, super pomysl z tym sniadaniem. Tez zjem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo ja dzis nie bede taka głupia jak wczoraj. ![]() Moj jak przyjedzie to z prowiantem. Ja tu dziecka głodzić nie będę. Ani siebie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Moderatorka z pazurem
|
Zaraz ci przyniosa jaka pasztetowa i lisc salaty to sobie zjesz uczte szpitalna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój pojechał na uczelnie. Mam nadzieje, że ta kuzynka co miała wczoraj dziś mnie odwiedzi, a wieczorem koleżanka ma wpaść. Upieklabym może jakiegoś szybkiego łatwego placuszka na poczęstowanie..hmm może z owocami. Leże i odpoczywam po nocy. Bardziej mnie zmordowała niż jakieś chodzenie całodzienne. Wstawanie na siku w nocy to sterta stękań. Mąż czsem się przebudza i pcha mnie do przodu za plecy aby pomóc wstać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.