Mamy styczniowe 2017 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-30, 19:25   #931
Lidka99
Zadomowienie

Dot.: Mamy styczniowe 2017

Cytat:
Napisane przez Rangiku Pokaż wiadomość
Próbowałam i nic Mam wrażenie, że nawet jeszcze pogorszyły sprawę Bo to jest tak naprawdę woda morska + odrobina olejku eukaliptusowego, a jednak te prawdziwe krople (których nie wolno :/ ) zawierają substancje obkurczające śluzówkę, dlatego są takie skuteczne... Przetrzepałam chyba cały internet i żaden sposób na mnie działa

@KPZ trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku! A, że nie jesteście gotowi, to się nie przejmujcie - to chyba wszyscy dostaja takiego odpału, taka ciążowa wersja sraczki przedślubnej
To niestety ale musisz się przemęczyć jakoś..

A ja odebrałam wyniki i mam mocno podwyższone erytrocyty w moczu
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 20:25   #932
cicha1990
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość
To niestety ale musisz się przemęczyć jakoś..

A ja odebrałam wyniki i mam mocno podwyższone erytrocyty w moczu
Na Twoim miejscu ponowilabym badanie
Stary 2016-05-30, 20:26   #933
nadia_85
Raczkowanie

Dziewczyny czemu nie mozna kropli do nosa ?! Wlasnie przez 5 dni psikalam vikiem i jestem teraz lekko przerażona

Cicha jak synek ?

Kpz
ja tez miałam lekkie brązowe plamienie chyba w 7 tyg jednorazowo i wszystko ok oby u ciebie tez tak było . Co do gotowości to chyba nikt nie jest w 100 procentach gotowy zawsze jest jakies ale ale zobaczysz ze jak urodzisz to zwariujesz dla tego dziecka , a naprawde mozna wszystko pogodzić i nie zatracać swojego życia
nadia_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 20:30   #934
cicha1990
Rozeznanie

Nadia maly dostal rano nurofen caly dzien co chwile jeki i placze do 17spedzil czas prawie caly czas mi na rekach.... o 17dostal paracetamol bo znowu mial goraczke.. tak wiec o... albo zeby albo 3dniowka bo innych objawow nie ma.. ale jak goraczka sie jeszcze jutro bedzie utrzymywac to chyba do lekarza sie wybierzemy..
Stary 2016-05-30, 21:00   #935
nadia_85
Raczkowanie

Ojjj to chyba sie cos przyplątało oby noc była w miarę ... A jutro juz napewno bedzie lepiej
Stary 2016-05-30, 22:52   #936
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KPZ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Wracam po długim weekendzie, spędziliśmy z TZ na odludziu pod skałami ( wspinamy się )

Niestety wyjazd zakończył się wczorajszą wizytą w szpitalu z powodu plamień.
Miałam zrobione USG dość wnikliwie, jest pęcherzyk wielkości 0.5 cm wychodzi na 6 tydz 2 d wedlug usg, jest mikroskopijny zarodek natomiast nie widać akcji serca.
Poza tym nie mam żadnych objawów niepokojących.
Lekarz nie stwierdził konkretnie jakie są przyczyny, możliwe że to początki poronienia a możliwe że nie ma z tym nic wspólnego.
Kazał mi zrobić dziś bHGC powtórzyć w srodę, wtedy przyjść na konsultacjie.

Powiem sczerze że denerwuje się.

Poza tym razem z Tz stresujemy się tym wszystkim, chyba powoli zaczyna do nas docierać co się dzieje i jak wielka odpowiedzialność będzie na nas ciązyć, jesteśmy ogólnie przerażeni bo nie planowaliśmy...
Nie planowaliśmy nawet ślubu jak na razie.

Pewnie nic mi nie poradzicie poza czekaniem i nie stresowaniem się ale chciałam się po prostu wygadać.
Boje się najbardziej że z Tz nie jesteśmy na to gotowi...
Zapewniam cię, że pary starajace się kilka lat mają wątpliwości czy faktycznie są gotowi na dziecko. Jeśli wy nie planowaliscie to tym bardziej macie prawo mieć obawy. I pewnie długo jeszcze będziecie je mieć

Ja za to mam obawy jak sobie poradzimy z dwojka. Dzisiaj odkladajac synka spać pomyślałam, ze jestem kiepską matką. Na szczęście on jeszcze o tym nie wie i uważa mnie za cały swój świat

Proszę trzymajcie jutro kciuki o 19:15, bo mam drugą wizytę. Wreszcie zobaczę serduszko!!! Staram się być dobrej myśli, ale od wczoraj jestem baaardzo niespokojna i martwię się czy wszystko będzie dobrze...
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-31, 07:39   #937
cicha1990
Rozeznanie

[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;61102886]Zapewniam cię, że pary starajace się kilka lat mają wątpliwości czy faktycznie są gotowi na dziecko. Jeśli wy nie planowaliscie to tym bardziej macie prawo mieć obawy. I pewnie długo jeszcze będziecie je mieć

Ja za to mam obawy jak sobie poradzimy z dwojka. Dzisiaj odkladajac synka spać pomyślałam, ze jestem kiepską matką. Na szczęście on jeszcze o tym nie wie i uważa mnie za cały swój świat

Proszę trzymajcie jutro kciuki o 19:15, bo mam drugą wizytę. Wreszcie zobaczę serduszko!!! Staram się być dobrej myśli, ale od wczoraj jestem baaardzo niespokojna i martwię się czy wszystko będzie dobrze...[/QUOTE]

Tez sie boje..roznica wieku bedzie między nimi 1.5roku... mlody jest strasznie absorbujacym i wymagającym dzieckiem i sie boje co to bedzie..no ale coz trzeba bedzie dac rade
Stary 2016-05-31, 08:53   #938
karolina91p
Przyczajenie

[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;61015061]U mnie już teraz widać. Za chwilę zaczną się pytania. Ale podobno w drugiej ciąży szybciej się pojawią brzuszek. Poprzednio koleżanka zauważyła, ze przytylam pod koniec pierwszego trymestru, ale uznała to chyba za jakieś wahania wagi. zimą pod grubym swetrem trudniej ocenić brzuszek

Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

No to jeszcze trochę U nas pierwszy trymestr kończy się latem, więc swetry odpadają :P

Cytat:
Napisane przez justa0101 Pokaż wiadomość
Mnie też pod koniec trzeciego miesiąca zaczęło widać ciążowy brzuszek, a ruchy poczułam w 17 tyg wspaniałe uczucie już nie mogę się doczekać kopniaczków
17 tyg! To już za 2.5 miesiąca

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
W 22/23 tc brzuch zaczal byc widoczny. Teraz jakos nie zapowiada sie na szybsze posuniecie mam 10 tc i mieszcze sie we wszystkich ciuchach oprocz mojego biustu :p
No to kupa czasu jeszcze zanim ktoś coś będzie widział. Ja mam dokładnie to samo - tylko cycki mi się nie mieszczą A ostatnio się ważę i codziennie przybywa mi 100g :O To za 240 dni to byłoby 24kg :O ups.

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
hej

Niestety nie jestem w stanie Was nadrobić trochę mnie nie było ale maj nie był łaskawy- Franko był dwa razy w szpitalu z zapaleniem oskrzeli ale okazało się, że ma podejrzenie astmy i we wrześniu czeka na nas oddział alergologii

W międzyczasie byłam u gin (inny niż zwykle) i ciąża potwierdzona słyszałam 2 serduszka i widziałam dwa zarodki
Bliźniaki Zdrowia dla synka

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość
Super gratulacje

Dziewczyny macie jakiś sposób na bolące gardło? W nocy obudziłam się z okropnym bóle i ciężko z przełykaniem
U mnie zadziałało Laryng Up, ale widzę, że nie należy tego brać w naszym stanie

[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;61102886]Trzymajcie jutro kciuki o 19:15, bo mam drugą wizytę. Wreszcie zobaczę serduszko!!! Staram się być dobrej myśli, ale od wczoraj jestem baaardzo niespokojna i martwię się czy wszystko będzie dobrze...[/QUOTE]

Trzymam!
karolina91p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-31, 09:14   #939
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina91p Pokaż wiadomość
No to jeszcze trochę U nas pierwszy trymestr kończy się latem, więc swetry odpadają :P

17 tyg! To już za 2.5 miesiąca

No to kupa czasu jeszcze zanim ktoś coś będzie widział. Ja mam dokładnie to samo - tylko cycki mi się nie mieszczą A ostatnio się ważę i codziennie przybywa mi 100g :O To za 240 dni to byłoby 24kg :O ups.

Bliźniaki Zdrowia dla synka

U mnie zadziałało Laryng Up, ale widzę, że nie należy tego brać w naszym stanie

Trzymam!
Haha 100g codziennie? Moze masz blizniaki? jak nie zapomne to jutro z rana na czczo sie zwaze

A pierwsze ruchy poczulam w 19 tc
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-31, 09:17   #940
cicha1990
Rozeznanie

No ja przytylam w pierwszej 25kg😂 ruchy poczulam w 16/17tc
Stary 2016-05-31, 09:40   #941
karolina91p
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Haha 100g codziennie? Moze masz blizniaki? jak nie zapomne to jutro z rana na czczo sie zwaze

A pierwsze ruchy poczulam w 19 tc
Haha, na USG pęcherzyk był jeden... Chyba, że się jakoś magicznie rozmnożył Ale nie miałabym nic przeciwko, mogłyby być bliźniaki :P
Stary 2016-05-31, 11:21   #942
KPZ
Raczkowanie

Nie wiedziałam ze ruchy czuje się już tak szybko

Odebrałam dziś wynik badania tydzien temu hcg 5300 , dzisiaj 32000 czyli duży wzrost. Czekam do jutra na kolejne badanie i zobaczymy ... mam dość czekania a to tylko dwa dni !

Wy też macie taki wzdęty brzuch ? u mnie to dopiero 6 tydzień ale aż czasem spodnie rozpinam bo mnie gniotą. Pewnie dlatego ze wszystko tam się rozciąga.

Biust też m już urósł, TZ się cieszy

Bliźniaki ? Odważne jesteście, ja to byłabym przerażona jak sobie z dwójką poradzić

Edytowane przez KPZ
Czas edycji: 2016-05-31 o 13:22
KPZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-31, 16:38   #943
dontbesoshine
Zadomowienie

A ja sie nie odzywalam, bo nie mialam przez pare dni internetu. Witam sie w 10 tc. milego popoludnia i wieczora dziewczyny!
Stary 2016-05-31, 16:45   #944
karolina91p
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dontbesoshine Pokaż wiadomość
A ja sie nie odzywalam, bo nie mialam przez pare dni internetu. Witam sie w 10 tc. milego popoludnia i wieczora dziewczyny!
Wzajemnie!
Co to jest za aplikacja? Moja jest podobna tylko jakoś tak brzydsza :P
Stary 2016-05-31, 16:45   #945
dontbesoshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolina91p Pokaż wiadomość
Wzajemnie!
Co to jest za aplikacja? Moja jest podobna tylko jakoś tak brzydsza :P
Dzieki happy baby, jest bardzo fajna i jest duzo na temat Ciebie i Twojego maluszka. Tydzien po tygodniu
Stary 2016-05-31, 18:28   #946
muffi24
Zadomowienie

Cześć dziewczyny, coraz bardziej wierzę że może tym razem uda mi się faktycznie zostać ziemską mamą Byłam wczoraj na wizycie, wg OM 6t6d, a wg usg 7t2d, jest serduszko.

Piszecie tu często "byle do 12 tygodnia", też tak myślałam kiedyś i niestety w 13 tygodniu nasz synek umarł Wczoraj minął rok. Ja spokojna to będę dopiero po porodzie.

Dontbesoshine faktycznie młodziutka jesteś, ale nie martw się. Ja wzięłam ślub w wieku 18 lat, w tym roku będzie 3 rocznica i dalej nam się dobrze układa

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
muffi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-31, 18:45   #947
karolina91p
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dontbesoshine Pokaż wiadomość
Dzieki happy baby, jest bardzo fajna i jest duzo na temat Ciebie i Twojego maluszka. Tydzien po tygodniu
Dzięki! Fajna, ale strasznie muli :P
Stary 2016-05-31, 19:29   #948
dontbesoshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muffi24 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, coraz bardziej wierzę że może tym razem uda mi się faktycznie zostać ziemską mamą Byłam wczoraj na wizycie, wg OM 6t6d, a wg usg 7t2d, jest serduszko.

Piszecie tu często "byle do 12 tygodnia", też tak myślałam kiedyś i niestety w 13 tygodniu nasz synek umarł Wczoraj minął rok. Ja spokojna to będę dopiero po porodzie.

Dontbesoshine faktycznie młodziutka jesteś, ale nie martw się. Ja wzięłam ślub w wieku 18 lat, w tym roku będzie 3 rocznica i dalej nam się dobrze układa

Hej gratulacje. Miejmy nadzieje, ze tym razem wszystko bedzie w porzadku.
O no widzisz. To zycze Wam wytrwalosci i jeszcze wiecej szczescie i milosci My (znaczy moj chlopak) narazie palnujemy zareczyny pewnie jakos do narodzin. Przynajmniej mowil mi ze juz wie kiedy i jak, i ze to bedzie niespodzianka. A narzeczenstwem pewnie bedziemy dluuugo. Bo chcemy slub koscielny i wielkie wesele

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:

Stary 2016-05-31, 22:03   #949
justa0101
Raczkowanie

Cytat:

brawa za serduszko, tym razem na pewno się uda. Ja straciłam maleństwo w 15 tc pół roku temu, od początku ciąża źle się rozwijała i jak już wydawało sie że już bedzie dobrze to niestety obumarła. Też się strasznie boję ale mam nadzieje że we wtorek też usłyszę serduszka (liczę na dwa) i wszystko będzie dobrze

Dzisiaj odebrałam wyniki tsh i mam 3,66 a norma jest do 2,5 endykrynolog dopiero za tydzień ft3 i ft4 są dobre ale i tak mnie to martwi.

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez KPZ Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam ze ruchy czuje się już tak szybko

Odebrałam dziś wynik badania tydzien temu hcg 5300 , dzisiaj 32000 czyli duży wzrost. Czekam do jutra na kolejne badanie i zobaczymy ... mam dość czekania a to tylko dwa dni !

Wy też macie taki wzdęty brzuch ? u mnie to dopiero 6 tydzień ale aż czasem spodnie rozpinam bo mnie gniotą. Pewnie dlatego ze wszystko tam się rozciąga.

Biust też m już urósł, TZ się cieszy

Bliźniaki ? Odważne jesteście, ja to byłabym przerażona jak sobie z dwójką poradzić

Beta ładnie rośnie więc na pewno wszystko jest w porządku A to czekanie na wyniki jest w tym wszystkim najgorsze, minuty sie dłużą
justa0101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-31, 22:10   #950
Moniczi
Rozeznanie

Witam wszystkich Jestem zupełnie nowa na tym forum.
Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć W zeszłym tygodniu zrobiłam 2 testy i oba wyszły pozytywnie, do lekarza idę w czwartek - mam nadzieję, że potwierdzi wiarygodność testów...
Internetowo policzyłam, że przewidywany termin to będzie styczeń

Nie mogę się doczekać czwartku, stresuję się okropnie bo cały tydzień już odczuwam takie bóle w podbrzuszu. Mam poczucie, że jest mi niedobrze, ale w sumie ciągle mam ochotę na jakieś jedzonko i wszystko mi przyjemnie pachnie <nawet zaprawa murarska cytrynowo>. Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe mamy
Moniczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-31, 22:48   #951
wild_girl1
Rozeznanie

GG do wild_girl1

Cytat:
brawa za serduszko, tym razem na pewno się uda. Ja straciłam maleństwo w 15 tc pół roku temu, od początku ciąża źle się rozwijała i jak już wydawało sie że już bedzie dobrze to niestety obumarła. Też się strasznie boję ale mam nadzieje że we wtorek też usłyszę serduszka (liczę na dwa) i wszystko będzie dobrze

Dzisiaj odebrałam wyniki tsh i mam 3,66 a norma jest do 2,5 endykrynolog dopiero za tydzień ft3 i ft4 są dobre ale i tak mnie to martwi.

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Beta ładnie rośnie więc na pewno wszystko jest w porządku A to czekanie na wyniki jest w tym wszystkim najgorsze, minuty sie dłużą
Ja mam tsh 3,1 byłam u 2 lekarzy i kazali sie nie przejmować ( na normach laboratorium do 3,9 w ciąży) też sie naczytałam , że do 2.5 i zaczęłam panikować... 2 lekarzy powiedziało żebym głupot na necie nie czytała, jeden to nawet jakieś leki na uspokojenie chciał mi przepisać:P a drugi przepisał witaminki omegamed optima. Przed zajściem wyniki miałam wzorowe tsh 1,4... za jakiś czas powtórze i zobaczymy czy skoczy czy nie

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Moniczi Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć W zeszłym tygodniu zrobiłam 2 testy i oba wyszły pozytywnie, do lekarza idę w czwartek - mam nadzieję, że potwierdzi wiarygodność testów...

Nie mogę się doczekać czwartku, stresuję się okropnie bo cały tydzień już odczuwam takie bóle w podbrzuszu. Mam poczucie, że jest mi niedobrze, ale w sumie ciągle mam ochotę na jakieś jedzonko i wszystko mi przyjemnie pachnie <nawet zaprawa murarska cytrynowo>. Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe mamy
Witamy

http://www.suwaczek.pl/cache/a51c7de9d8.png
wild_girl1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-31, 22:56   #952
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny a czy idziecie do endokrynologa? Z tego co wiem powyzej 2,5 zbija sie, najlepiej jak najszybciej

Cytat:
Napisane przez wild_girl1 Pokaż wiadomość
Ja mam tsh 3,1 byłam u 2 lekarzy i kazali sie nie przejmować ( na normach laboratorium do 3,9 w ciąży) też sie naczytałam , że do 2.5 i zaczęłam panikować... 2 lekarzy powiedziało żebym głupot na necie nie czytała, jeden to nawet jakieś leki na uspokojenie chciał mi przepisać:P a drugi przepisał witaminki omegamed optima. Przed zajściem wyniki miałam wzorowe tsh 1,4... za jakiś czas powtórze i zobaczymy czy skoczy czy nie

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Witamy
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-31, 23:47   #953
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dobry wieczór, Ciężarówki
Witam nowe oczekujące

Dzwoniłam dziś się zarejestrować na kolejną wizytę, na 15 czerwca, wg lekarza wtedy już będzie miał co mierzyć i liczyć, nie mogę się doczekać Wcześniej muszę tylko zrobić badania krwi za 170zł i kombinuję, czy da się jakoś to załatwić na NFZ, ale na wcześniejszego lekarza nie mam co liczyć przy przepisaniu skierowania... Jeszcze muszę od niego odebrać poprzednie wyniki, bo położna nie chciała mi wydać wcześniej, mówiąc, że są potrzebne do karty ciąży, której nie miała czasu mi założyć, paranoja...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-01, 05:59   #954
Konto usunięte

Ja już po wizycie. Serduszko było, dziecię miało coś ponad 2 cm. Wg usg ciąża jest kilka dni młodsza niz wg terminu z miesiączki więc wszystko ok
Niestety nie mam książeczki ciąży założonej, bo położnej się chyba nie chciało...
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-01, 07:57   #955
cicha1990
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wild_girl1 Pokaż wiadomość

Witamy
Dziwne..bo tsh kobiety w ciazy nie powinno byc wyzsze niz 2.. ja w poprzedniej ciazy przed ciaza mialam dobre a w ciazy mi skakalo i bralam euthyrox do konca ciazy itd...
Stary 2016-06-01, 07:58   #956
Konto usunięte

[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;61157436]Ja już po wizycie. Serduszko było, dziecię miało coś ponad 2 cm. Wg usg ciąża jest kilka dni młodsza niz wg terminu z miesiączki więc wszystko ok
Niestety nie mam książeczki ciąży założonej, bo położnej się chyba nie chciało...[/QUOTE]
Wow, kawał dziecięcia! Gratuluję
A co do karty ciąży... NFZ?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-01, 08:36   #957
nadia_85
Raczkowanie

Orlica ja poszłam normalnie do internisty i cześć badan mi zapisał na NFZ ( te które uznał za stosowne ) tym sosobem zamiast 180 zapłaciłam 80
Stary 2016-06-01, 08:38   #958
Konto usunięte

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;61159161]Wow, kawał dziecięcia! Gratuluję
A co do karty ciąży... NFZ? [/QUOTE]

Nie, medicover. Korzystam ze współpracującej z nimi przychodni i jestem średnio zadowolona...
Stary 2016-06-01, 08:48   #959
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nadia_85 Pokaż wiadomość
Orlica ja poszłam normalnie do internisty i cześć badan mi zapisał na NFZ ( te które uznał za stosowne ) tym sosobem zamiast 180 zapłaciłam 80
O, internista to dobry pomysł Zadzwonię do mojego, dzięki

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Puff, zadzwoniłam od razu i nie ma opcji, bo to co mam teraz do badania to i tak jest odpłatne w mojej przychodni Ale próbowałam!
Stary 2016-06-01, 08:50   #960
Lidka99
Zadomowienie

Jak ja się źle czuję te codzienne wizyty nad wc mnie wykończą, do tego cały dzień mnie później żołądek boli

Cytat:

No jak dla mnie to masz dużo za wysokie to tsh..

Cytat:
Napisane przez Moniczi Pokaż wiadomość

Witaj

[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;61157436]Ja już po wizycie. Serduszko było, dziecię miało coś ponad 2 cm. Wg usg ciąża jest kilka dni młodsza niz wg terminu z miesiączki więc wszystko ok
Niestety nie mam książeczki ciąży założonej, bo położnej się chyba nie chciało...[/QUOTE]

Super
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości