![]() |
#931 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
Cytat:
![]() Nie jak lis tylko jak wiewióra, szkoda, że na żadnej fotce nie mam tego jej ogona, ale wszystko przede mną i moją modelką;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Jestem nowa, ale moj problem laczy mnie z Wami.Szukam zrozumienia, wsparcia, pocieszenia, pomocy po prostu. Jestem z chlopakiem 19 miesiecy. Czuje, ze to jest ten jedyny, tylko, ze moj swiat sie wali...W sobote mielismy powazna rozmowe. On stwierdzil, ze mnie juz nie kocha.Dalismy sobie szanse, bo ja mu powiedzialam,ze jak zerwiemy, to mnie najprawdopodobniej nigdy juz nie zobaczy,a on stwierdzil, ze nie chce zalowac tego, ze ze mna zerwal ( bo kiedys mu powiedzialam,zeby 2 razy sie zastanowil nad tym, co robi, bo faceci maja opozniony zaplon i najpierw robia, potem zaluja).Wiec jestesmy ze soba nadal...Powiedzial mi, ze dziwnie sie poczul, jak pomyslal sobie,ze mnie w jego zyciu juz nie bedzie. Moze ktoras z Was pomysli sobie o nim: dran, ale to nie tak...Tym ciezej mi, bo jest dla mnie i zawsze byl bardzo dobry.Czuly, opiekunczy, troskliwy, nigdy chamski.W sobote, przy rozmowie, ryczalam nie tylko ja,on tez.Wie, ze sprawia mi bol... Dochodzi do tego fakt, ze jest moim przyjacielem.Chyba najlepszym.Heh... znowu becze...Zmykam stad dzis, reszte wyrzuce sie siebie jutro teraz nie jestem w stanie, bo zalewam sie lzami... Chcialam zapytac o rade: rozstac sie na jakis czas, czy czekac, az cos sie zmieni?? Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja miałam podobną sytuację i szczerze radzę się rozstać, na jakiś czas. Przedłużanie czegoś co dla niego troszkę nie ma sensu nic nie da. Ja się o tym gorzko przekonałam... I pamiętaj jedno, czego ja niestety pojąć nie umiałam: "Jeśli kogoś kochasz puść go wolno, jeśli wróci jest Twój, jeśli nie nigdy Twój nie był...' To jest święta prawda... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Raczkowanie
|
inna-uschi@o2.pl
Biricchina---> dzieki za mile powitanie i tez uwielbiam kotki ![]() Buziaki i do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() innauschi sądzę, że rozstanie na jakiś czas byłoby rozsądnym wyjściem. Inaczej on, jeśli jest dobry i martwi się o Ciebie, będzie się męczył i bał odejść, zeby Ciebie nie zranić. Aż znów będziecie mieli poważną rozmowę i tak w kółko. I po co z kimś być kto Cię nie kocha? Znam to za dobrze z autopsji ![]() ![]()
![]() |
#937 | |
KWC
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie. Ty będziesz żyła w zawieszeniu a on będzie się męczył. Zobrazuj sobie to tak: To Ty nie czujesz tego co kiedyś, chcesz się rozstać a on Cię błaga nie nie!! I zostajesz z Nim. Czy to powoduje że uczucia do Niego Ci wracają? Na pewno nie. W takiej sytuacji wręcz trzeba się rozstać, żeby on uzmysłowił sobie co traci i czy za tym tęskni. Jeśli nie pozostaje cieszyć się, że to się stało teraz a nie np. po ślubie, bo wtedy rzeczywiście by była katastrofa. Wszystko się ułoży... jeszcze nigdy nie było tak żeby jakoś nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kochane 3majcie kciuki za mnie, jutro mam sądny dzień. Przyda mi sie Wasze duchowe wsparcie.
#940 |
Raczkowanie
|
Nie spie juz od godziny.W zasadzie to prawie w ogole nie spalam.Tyle mysli kolacze sie w mojej glowie.Boli...Nawet nie jestem w stanie pisac co czuje...Nasz zwiazek nie jest latwy.Spotykamy sie tylko w weekendy,bo mieszkamy daleko od siebie.Oboje juz dawno przyznalismy,,ze byloby inaczej i duzo latwiej,gdybysmy mieszkali w jednym miescie.Bo trudno jest nie widziec sie 4 dni,a potem byc ze soba 3 dni non stop.Dla mnie po trzech dniach,jak ze snu zaczynal sie koszmar czekania,dla niego 3 dni,to bylo za dzuo...Moze to jest przyczyna tego,ze jest,jak jest???Powoli dojrzewa we mnie ta mysl,ze chyba musze dac mu odejsc.Tylko,ze kazdy jest egoista.Nie chce go oddac,nikomu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
KWC
|
Cytat:
Żabko, czekam na relację ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Raczkowanie
|
Zastanawia mnie zawsze, gdy ktoś mówi "czuję, że to właśnie ten". Jestem ciekawa tego uczucia, bo tak naprawdę nigdy go nie doznałam. Zawsze były jakieś wątpliwości...
Dlatego z jednej strony zazdroszczę, że ktoś to czuje, a z drugiej zastanawiam się czy tak naprawdę jest czego, w przypadku, gdy ta druga osoba tego nie odwzajemnia... innauschi witaj w wątku ![]() Co to znaczy, że Twoje życie bez niego nie będzie miało sensu? Czy tylko on jest sensem Twojego życia? Być może piszę trochę ostrzej niż zazwyczaj, jednak w każdej z historii dziewczyn, które się tu udzielają widzę kawałek swojej. I wiem co piszę-było mi tak samo trudno, płakałam, rozpaczałam, odizolowałam się od ludzi, wszystko przestało być ważne, prosiłam go, żeby się zastanowił czy coś do mnie czuje ( ![]() Pozdrawiam Cię serdecznie ![]() Biricchinko coś mi gg nawala, spróbuję odezwać się wieczorem ![]() Ucałowania dla wszystkich dziewczyn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja trzymam kciuki, już od wczoraj ![]() ![]() Martulkooo ![]() ![]() Teraz zmykam na obiadek do Babci, mhmmm ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam wrazenie że on nie chce być ze mną ale też nie chce żebym była z kimś innym... Ta sytuacja jest tak głupia, ostatnio rozmawialiśmy ze sobą w sobotę, gada nam się super, miło, wesoło .......... ale potem mija kolejny dzień i ja znowu jak głupia czekam na telefon, jakoś nie mogę przestać myśleć.....żyję w jakimś zawieszeniu!!! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Zadomowienie
|
Innauschi
Twoja historia bardzo przypomina mi moją. Poznaliśmy się 4 lata temu, zawsze coś iskrzyło między Nami. Tak jak on powiedział nigdy nie byliśmy zwykłą koleżanką i kolegą. Byliśmy razem 2 lata, rozstaliśmy się tydzień temu. Od września przestał mówić, że mnie kocha, kłóciliśmy się o bzdury. Nagle w pazdzierniku powiedział, że te kłótnie coś w nim wypaliły, zaciemniły Nasze szczęście. Ja w ryk, nie wyobrażałam sobie życia bez Niego. Błagałam go żebyśmy tylko mieli drugą szansę. Zgodził się, chociaż powiedział, że na chwilę obecną to dla Niego bez sensu. Tak męczyliśmy się do 28.marca. Męczyliśmy, bo przez ostatnie 2 m-ce on był zmęczony, ja smutna, bo nie dawał mi tego co chciałam. Nie chcę sobie nawet przypominać ile razy zasypiałam i budziłam się zapłakana, ile razy patrzyłam na komórkę czy nie ma sms'a od Niego. Przyjeżdżałam do Niego, on oglądał film. Chciałam żeby się mną zajął. Snułam się po całym domu. W końcu poszłam do Niego do pokoju i położyłam się na łóżku. Przyszedł na chwilę, przytulił po czym poszedł, bo nie chciało mu się leżeć. A ja tam leżałam i płakałam. To był koszmar, życie w zawieszeniu to koszmar. Wiele osób mówiło mi żebym z Nim pogadała tak szczerze. Nie umiałam się zebrać, wolałam chyba przedłużać tą agonię. W końcu on zaczął tą rozmowę. Ja się rozpłakałam, on też, ale nie żałuję. Na koniec poszliśmy na spacer, przytulał mnie, śmialiśmy się. Całe napięcie ostatnich miesięcy pękło Wiem, że nawet jak nie będziemy już razem to i tak będziemy przyjaciółmi. Za nic tego nie żałuje. Ba, teraz czuję, że żyję i naprawdę żałuję, że nie dałam mu odejść wtedy w pazdzierniku. Pewnie bym to bardzo ciężko znosiła, ale nie żyłabym w niepewności. Teraz odpoczywamy od siebie, mamy czas na przemyślenia. Umówiliśmy się na telefon jakoś przed świętami... I cóż... dalej wraca do mnie zdanie: "Jeśli kogoś kochasz daj mu odejść. Wróci, jest Twój. Nie wróci, nigdy Twój nie był..." I absolutnie nie można myśleć, tylko on, bez niego to będzie tak, nikt mnie już więcej nie pokocha. Nic bardziej mylnego. A na koniec napiszę Ci coś co powiedziałam jemu jak się rozstawaliśmy: "Czasem trzeba się zgubić, żeby się znależć." Powodzenia ![]() Froggie gratuluję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz przedstawię Wam moich przytulaczy ![]() Ta kochana dziewczynka to moja chrześnica, potrafiła (nadal to robi) przytulic sie do mnie i powiedzieć że bardzo mnie kocha, to mnie rozbraja zawsze, a wtedy było mi bardzo potrzebne. Biri Twoja Kita jest śliczna, moja Tiga (vel. mruczek ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kajuś ale śliczna ta mała ![]() ![]()
![]() |
#950 |
Zadomowienie
|
No i stało się. Rozpłakałam się po raz pierwszy od rozstania.
Kolega z gry internetowej robi kolejne spotkanie i podał linka do fotek z tego poprzedniego. Miał mi napisać żebym tam nie wchodziła. Za późno. Zobaczyłam na zdjęciach siebie i jego, uśmiechnięci i zadowoleni. Chyba coś we mnie pękło... Cóż... przynajmniej wiem, że jednak wszystko w porządku ze mna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
BAN stały
|
Froggie,a czy Twój nowy TŻ to ten o którym pisałaś wieeeele stron temu?ten co miał dziewczyne z którą mu się nie układało a potem nagle wyskoczył,ze jednak mu się zaczyna układać?Pszepraszam za ciekawoskość ale chciałam "ustalić fakty" i sprawdzić czy nadążam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
Ile razy ja to jeszcze będę przeżywać, zawsze kiedy wydaje mi się że już jest lepiej, że wzięłam się w garść, to znowu przychodzą takie dni kiedy mam wszystkiego dość, kiedy nic mi się nie chce.
Ciągle myśle tylko o nim, nie mogę przestać, ja chyba zwariuję |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bo nie chcesz i nie możesz żyć w zawieszeniu.Niech decyduje-chce się zejść a ty dasz mu lub nie tą szanse,albo nie chce związku i daje ci czas na pogodzenie się z tym i znalezienie nowej miłości a potem dopiero oferuje przyjazne kontakty,rozmowy itp.Może jesli dowie się wprost że myślisz o tym by zapomnieć o nim,zaleczyć rany i związac się z kim innym to dotrze do niego coś?A jeśli nie to...tym bardiej nie wart ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie myśl o nim, a po co? Jest tyle fajniejszych rzeczy ![]() ![]() ![]() Na pewno jest mnóstwo rzeczy, które chciałaś robić będąc z Nim a na które nie miałaś czasu, zrób je teraz. Ja zmykam na aerobik i siłownie. Będę po "Na wspólnej". ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zazdroszczę Wam tej siły, ja jej nie mam.......:-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Oreganka: no co ty sily nie masZ?? znowu dolek?
![]() ![]() ![]() ![]()
#958 |
BAN stały
|
Każdy ma w sobie siłę.Tylko może jeszcze o tym nie wie.Ale ją ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Pasqdo kciuki trzymalam i myslalam cały czas i sie ostatnia dowiadję, nie ladnie nie ładnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-09-07 o 21:31 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.