Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa? - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-04-03, 21:16   #931
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina
Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?

Cytat:
Napisane przez cytrynowo_piaskowa
Thx Biri za wszystko;] W ogoole dziewczynki dziękuje Wam...
Musze być twarda...
Dzis tak naprawde od dluzszego czasu rozmawialam z nim szczerze...
Mówiłam rzeczy ktore byly dla niego szokiem, np. to że dla mnie bez sensu jest ciagnać w czasie cos co już nie istnieje, ze przeciez oboje sobie jeszcze poukładamy wszystko od nowa... A on

Ale bylam TWARDA;]

Kita wygląda troche jak lis
Właśnie to jest zadziwiające że dopiero w takich sytuacjach zaczynamy ze sobą rozmawiać tak naprawdę szczerze...

Nie jak lis tylko jak wiewióra, szkoda, że na żadnej fotce nie mam tego jej ogona, ale wszystko przede mną i moją modelką;-)

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-03, 21:16   #932
innauschi
Raczkowanie

GG do innauschi

Witam
Jestem nowa, ale moj problem laczy mnie z Wami.Szukam zrozumienia, wsparcia, pocieszenia, pomocy po prostu. Jestem z chlopakiem 19 miesiecy. Czuje, ze to jest ten jedyny, tylko, ze moj swiat sie wali...W sobote mielismy powazna rozmowe. On stwierdzil, ze mnie juz nie kocha.Dalismy sobie szanse, bo ja mu powiedzialam,ze jak zerwiemy, to mnie najprawdopodobniej nigdy juz nie zobaczy,a on stwierdzil, ze nie chce zalowac tego, ze ze mna zerwal ( bo kiedys mu powiedzialam,zeby 2 razy sie zastanowil nad tym, co robi, bo faceci maja opozniony zaplon i najpierw robia, potem zaluja).Wiec jestesmy ze soba nadal...Powiedzial mi, ze dziwnie sie poczul, jak pomyslal sobie,ze mnie w jego zyciu juz nie bedzie.
Moze ktoras z Was pomysli sobie o nim: dran, ale to nie tak...Tym ciezej mi, bo jest dla mnie i zawsze byl bardzo dobry.Czuly, opiekunczy, troskliwy, nigdy chamski.W sobote, przy rozmowie, ryczalam nie tylko ja,on tez.Wie, ze sprawia mi bol... Dochodzi do tego fakt, ze jest moim przyjacielem.Chyba najlepszym.Heh... znowu becze...Zmykam stad dzis, reszte wyrzuce sie siebie jutro teraz nie jestem w stanie, bo zalewam sie lzami...
Chcialam zapytac o rade: rozstac sie na jakis czas, czy czekac, az cos sie zmieni??
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko
innauschi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-03, 21:19   #933
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez innauschi
Witam
Jestem nowa, ale moj problem laczy mnie z Wami.Szukam zrozumienia, wsparcia, pocieszenia, pomocy po prostu. Jestem z chlopakiem 19 miesiecy. Czuje, ze to jest ten jedyny, tylko, ze moj swiat sie wali...W sobote mielismy powazna rozmowe. On stwierdzil, ze mnie juz nie kocha.Dalismy sobie szanse, bo ja mu powiedzialam,ze jak zerwiemy, to mnie najprawdopodobniej nigdy juz nie zobaczy,a on stwierdzil, ze nie chce zalowac tego, ze ze mna zerwal ( bo kiedys mu powiedzialam,zeby 2 razy sie zastanowil nad tym, co robi, bo faceci maja opozniony zaplon i najpierw robia, potem zaluja).Wiec jestesmy ze soba nadal...Powiedzial mi, ze dziwnie sie poczul, jak pomyslal sobie,ze mnie w jego zyciu juz nie bedzie.
Moze ktoras z Was pomysli sobie o nim: dran, ale to nie tak...Tym ciezej mi, bo jest dla mnie i zawsze byl bardzo dobry.Czuly, opiekunczy, troskliwy, nigdy chamski.W sobote, przy rozmowie, ryczalam nie tylko ja,on tez.Wie, ze sprawia mi bol... Dochodzi do tego fakt, ze jest moim przyjacielem.Chyba najlepszym.Heh... znowu becze...Zmykam stad dzis, reszte wyrzuce sie siebie jutro teraz nie jestem w stanie, bo zalewam sie lzami...
Chcialam zapytac o rade: rozstac sie na jakis czas, czy czekac, az cos sie zmieni??
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko
Witamy Bardzo dobrze trafiłaś, my radzimy sobie z każdym sercowym problemem Na początek podaj maila a wyślę Ci książke, baaaardzo przydatną...
Ja miałam podobną sytuację i szczerze radzę się rozstać, na jakiś czas. Przedłużanie czegoś co dla niego troszkę nie ma sensu nic nie da. Ja się o tym gorzko przekonałam...
I pamiętaj jedno, czego ja niestety pojąć nie umiałam:

"Jeśli kogoś kochasz puść go wolno, jeśli wróci jest Twój, jeśli nie nigdy Twój nie był...'
To jest święta prawda...

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2006-04-03, 21:27   #934
innauschi
Raczkowanie

GG do innauschi

inna-uschi@o2.pl
Biricchina---> dzieki za mile powitanie i tez uwielbiam kotki syberyjskie najbardziej.
Buziaki i do jutra
Stary 2006-04-03, 21:33   #935
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez innauschi
inna-uschi@o2.pl
Biricchina---> dzieki za mile powitanie i tez uwielbiam kotki syberyjskie najbardziej.
Buziaki i do jutra
Już do Ciebie poleciała. Słodkich snów

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2006-04-03, 22:07   #936
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biricchina
"Jeśli kogoś kochasz puść go wolno, jeśli wróci jest Twój, jeśli nie nigdy Twój nie był...'
To są mądre słowa. Ale jak zwykle gorzej z nimi w praktyce

innauschi sądzę, że rozstanie na jakiś czas byłoby rozsądnym wyjściem. Inaczej on, jeśli jest dobry i martwi się o Ciebie, będzie się męczył i bał odejść, zeby Ciebie nie zranić. Aż znów będziecie mieli poważną rozmowę i tak w kółko. I po co z kimś być kto Cię nie kocha?

Znam to za dobrze z autopsji mój też powiedzial mi że mnie już nie kocha, rozstaliśmy się, starałam się o niego, on stwierdził że mnie jednak kocha, byliśmy razem i znów stwierdził że mnie nie kocha 'tylko chciał'
Stary 2006-04-03, 23:32   #937
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez froggie

To są mądre słowa. Ale jak zwykle gorzej z nimi w praktyce

Ano własnie. Ja już wiem, że przerwa generalnie niczego nie zmienia. Kobieta czeka, cierpliwie znosi różne męczarnie, a facet w tym czasie szaleje..i już nie wraca.
spray jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-04-03, 23:42   #938
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez spray
Ano własnie. Ja już wiem, że przerwa generalnie niczego nie zmienia. Kobieta czeka, cierpliwie znosi różne męczarnie, a facet w tym czasie szaleje..i już nie wraca.

Dokładnie. Ty będziesz żyła w zawieszeniu a on będzie się męczył.
Zobrazuj sobie to tak:

To Ty nie czujesz tego co kiedyś, chcesz się rozstać a on Cię błaga nie nie!!
I zostajesz z Nim. Czy to powoduje że uczucia do Niego Ci wracają?
Na pewno nie. W takiej sytuacji wręcz trzeba się rozstać, żeby on uzmysłowił sobie co traci i czy za tym tęskni. Jeśli nie pozostaje cieszyć się, że to się stało teraz a nie np. po ślubie, bo wtedy rzeczywiście by była katastrofa.
Wszystko się ułoży... jeszcze nigdy nie było tak żeby jakoś nie było

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2006-04-04, 00:10   #939
froggie
Zakorzenienie

Dziewczyny kochane 3majcie kciuki za mnie, jutro mam sądny dzień. Przyda mi sie Wasze duchowe wsparcie.
Stary 2006-04-04, 04:51   #940
innauschi
Raczkowanie

GG do innauschi

Nie spie juz od godziny.W zasadzie to prawie w ogole nie spalam.Tyle mysli kolacze sie w mojej glowie.Boli...Nawet nie jestem w stanie pisac co czuje...Nasz zwiazek nie jest latwy.Spotykamy sie tylko w weekendy,bo mieszkamy daleko od siebie.Oboje juz dawno przyznalismy,,ze byloby inaczej i duzo latwiej,gdybysmy mieszkali w jednym miescie.Bo trudno jest nie widziec sie 4 dni,a potem byc ze soba 3 dni non stop.Dla mnie po trzech dniach,jak ze snu zaczynal sie koszmar czekania,dla niego 3 dni,to bylo za dzuo...Moze to jest przyczyna tego,ze jest,jak jest???Powoli dojrzewa we mnie ta mysl,ze chyba musze dac mu odejsc.Tylko,ze kazdy jest egoista.Nie chce go oddac,nikomuKolejna przyczyna,to pewnie moja chorobliwa zazdrosc,bo on ma tyle kolezanek...Moze faktycznie rozstanie cos by mu uswiadomilo,ale jesli nie?Tego sie boje.To moj pierwszy facet,ktorego kocham,wiem,ze bylam pierwsza dziewczyna,ktora on kochal...Moze jego uczucie gdzies sie tli jeszcze?Jej,nienawidze sie za to,ze nie jestem twarda baba Wiem jedno,moje zycie bez niego nie bedzie mialo sensu...
Stary 2006-04-04, 12:23   #941
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez innauschi
Nie spie juz od godziny.W zasadzie to prawie w ogole nie spalam.Tyle mysli kolacze sie w mojej glowie.Boli...Nawet nie jestem w stanie pisac co czuje...Nasz zwiazek nie jest latwy.Spotykamy sie tylko w weekendy,bo mieszkamy daleko od siebie.Oboje juz dawno przyznalismy,,ze byloby inaczej i duzo latwiej,gdybysmy mieszkali w jednym miescie.Bo trudno jest nie widziec sie 4 dni,a potem byc ze soba 3 dni non stop.Dla mnie po trzech dniach,jak ze snu zaczynal sie koszmar czekania,dla niego 3 dni,to bylo za dzuo...Moze to jest przyczyna tego,ze jest,jak jest???Powoli dojrzewa we mnie ta mysl,ze chyba musze dac mu odejsc.Tylko,ze kazdy jest egoista.Nie chce go oddac,nikomuKolejna przyczyna,to pewnie moja chorobliwa zazdrosc,bo on ma tyle kolezanek...Moze faktycznie rozstanie cos by mu uswiadomilo,ale jesli nie?Tego sie boje.To moj pierwszy facet,ktorego kocham,wiem,ze bylam pierwsza dziewczyna,ktora on kochal...Moze jego uczucie gdzies sie tli jeszcze?Jej,nienawidze sie za to,ze nie jestem twarda baba Wiem jedno,moje zycie bez niego nie bedzie mialo sensu...
Może rzeczywiście trzeba pójść na kompromis i zamieszkać razem? Czasami dla miłości trzeba z czegoś zrezygnować. Pytanie tylko kto ma ustąpić..

Żabko, czekam na relację
spray jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-04, 14:12   #942
Martulaaa
Raczkowanie

Zastanawia mnie zawsze, gdy ktoś mówi "czuję, że to właśnie ten". Jestem ciekawa tego uczucia, bo tak naprawdę nigdy go nie doznałam. Zawsze były jakieś wątpliwości...
Dlatego z jednej strony zazdroszczę, że ktoś to czuje, a z drugiej zastanawiam się czy tak naprawdę jest czego, w przypadku, gdy ta druga osoba tego nie odwzajemnia...

innauschi
witaj w wątku Po przeczytaniu Twoich postów taka refleksja mi się nasunęła. Kochasz tego chłopaka bardzo mocno, z całych sił, piszesz, że nie chcesz go nikomu oddać. Zastanów się czy on to odwzajemnia, a jeśli nie to czy satysfakcjonują Cię półśrodki, "mała" miłość, tylko "tlące się" uczucie.
Co to znaczy, że Twoje życie bez niego nie będzie miało sensu? Czy tylko on jest sensem Twojego życia? Być może piszę trochę ostrzej niż zazwyczaj, jednak w każdej z historii dziewczyn, które się tu udzielają widzę kawałek swojej. I wiem co piszę-było mi tak samo trudno, płakałam, rozpaczałam, odizolowałam się od ludzi, wszystko przestało być ważne, prosiłam go, żeby się zastanowił czy coś do mnie czuje (), żeby to przemyślał itp. itd. Stwierdził, że nie potrafi się zmusić do miłości. Wtedy byłam rozgoryczona, wściekła. A dzisiaj...jestem mu... wdzięczna. Ze nie tworzyliśmy fikcji, że mam szansę na realizowanie się w różnych aspektach mojego życia i być szczęśliwa sama, ale nie samotna. I dzisiaj to on pisze smsy, a we mnie się wypaliło do końca.
Pozdrawiam Cię serdecznie

Biricchinko coś mi gg nawala, spróbuję odezwać się wieczorem
Ucałowania dla wszystkich dziewczyn
Martulaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-04, 16:39   #943
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez froggie
Dziewczyny kochane 3majcie kciuki za mnie, jutro mam sądny dzień. Przyda mi sie Wasze duchowe wsparcie.

Ja trzymam kciuki, już od wczoraj
Martulkooo będę czekać
Teraz zmykam na obiadek do Babci, mhmmm

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2006-04-04, 17:49   #944
froggie
Zakorzenienie

jezdem No to wyrok jak najbardziej pozytywny
Wygląda na to że mam nowego TŻ
Stary 2006-04-04, 18:03   #945
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Magda
Oreganko,przecież on chce byście się zeszli.Może własnie po to było to rozstanie żebyś zrozumiała to wszytko?Teraz jesteś dojrzalsza o wszystkie wnioski do których doszłas i może...warto spróbować?
Hmmm i tu jest właśnie cały problem... on nie powiedział: "Tak chcę żebyśmy znów byli razem"..... on mówi coś takiego: "Może jeszcze kiedyś będziemy razem, czas pokaże, że on się boi i takie tam"
Ja mam wrazenie że on nie chce być ze mną ale też nie chce żebym była z kimś innym...
Ta sytuacja jest tak głupia, ostatnio rozmawialiśmy ze sobą w sobotę, gada nam się super, miło, wesoło .......... ale potem mija kolejny dzień i ja znowu jak głupia czekam na telefon, jakoś nie mogę przestać myśleć.....żyję w jakimś zawieszeniu!!!
oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-04, 18:46   #946
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Innauschi

Twoja historia bardzo przypomina mi moją. Poznaliśmy się 4 lata temu, zawsze coś iskrzyło między Nami. Tak jak on powiedział nigdy nie byliśmy zwykłą koleżanką i kolegą. Byliśmy razem 2 lata, rozstaliśmy się tydzień temu.
Od września przestał mówić, że mnie kocha, kłóciliśmy się o bzdury. Nagle w pazdzierniku powiedział, że te kłótnie coś w nim wypaliły, zaciemniły Nasze szczęście. Ja w ryk, nie wyobrażałam sobie życia bez Niego. Błagałam go żebyśmy tylko mieli drugą szansę. Zgodził się, chociaż powiedział, że na chwilę obecną to dla Niego bez sensu. Tak męczyliśmy się do 28.marca.
Męczyliśmy, bo przez ostatnie 2 m-ce on był zmęczony, ja smutna, bo nie dawał mi tego co chciałam. Nie chcę sobie nawet przypominać ile razy zasypiałam i budziłam się zapłakana, ile razy patrzyłam na komórkę czy nie ma sms'a od Niego. Przyjeżdżałam do Niego, on oglądał film. Chciałam żeby się mną zajął. Snułam się po całym domu. W końcu poszłam do Niego do pokoju i położyłam się na łóżku. Przyszedł na chwilę, przytulił po czym poszedł, bo nie chciało mu się leżeć. A ja tam leżałam i płakałam. To był koszmar, życie w zawieszeniu to koszmar.
Wiele osób mówiło mi żebym z Nim pogadała tak szczerze. Nie umiałam się zebrać, wolałam chyba przedłużać tą agonię. W końcu on zaczął tą rozmowę.
Ja się rozpłakałam, on też, ale nie żałuję. Na koniec poszliśmy na spacer, przytulał mnie, śmialiśmy się. Całe napięcie ostatnich miesięcy pękło
Wiem, że nawet jak nie będziemy już razem to i tak będziemy przyjaciółmi.
Za nic tego nie żałuje. Ba, teraz czuję, że żyję i naprawdę żałuję, że nie dałam mu odejść wtedy w pazdzierniku. Pewnie bym to bardzo ciężko znosiła, ale nie żyłabym w niepewności.
Teraz odpoczywamy od siebie, mamy czas na przemyślenia.
Umówiliśmy się na telefon jakoś przed świętami...
I cóż... dalej wraca do mnie zdanie:

"Jeśli kogoś kochasz daj mu odejść. Wróci, jest Twój. Nie wróci, nigdy Twój nie był..."

I absolutnie nie można myśleć, tylko on, bez niego to będzie tak, nikt mnie już więcej nie pokocha. Nic bardziej mylnego.
A na koniec napiszę Ci coś co powiedziałam jemu jak się rozstawaliśmy:

"Czasem trzeba się zgubić, żeby się znależć."

Powodzenia

Froggie gratuluję tylko nie rozumiem jak to chyba??

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2006-04-04, 20:08   #947
froggie
Zakorzenienie

Biri czemu chyba? Bo ja jeszcze w to nie wierzę
Stary 2006-04-04, 20:29   #948
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Cytat:
Napisane przez froggie
Biri czemu chyba? Bo ja jeszcze w to nie wierzę
Pasqdo jedna!! To ja sie dopiero teraz dowiaduję że z D jednak sie udało?? Oj niech tylko bede miała więcej czasu to Cie dopadne i opne w tyleczek A tak poza tym to Kochana gratulacje!! Cholernie się cieszę!!

A teraz przedstawię Wam moich przytulaczy
Ta kochana dziewczynka to moja chrześnica, potrafiła (nadal to robi) przytulic sie do mnie i powiedzieć że bardzo mnie kocha, to mnie rozbraja zawsze, a wtedy było mi bardzo potrzebne.
Biri Twoja Kita jest śliczna, moja Tiga (vel. mruczek ) jest już stara, ma 5 lat w maju Ale kochana bardzo, dobrze wyczuwa nastroje, gdy przez pierwsze dni byłam przygnebiona i osowiała, nie odstępowała mnie na krok, spała wtulona we mnie, jadła ze mną, wszystko ze mną robiła, kocham ją strasznie, a oto ona i mój ukochany stary miś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nowe 002m.JPG (24,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nowe 006m.JPG (35,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nowe 010m.JPG (29,3 KB, 23 załadowań)
kajasia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-04, 20:34   #949
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajasia222
Pasqdo jedna!! To ja sie dopiero teraz dowiaduję że z D jednak sie udało?? Oj niech tylko bede miała więcej czasu to Cie dopadne i opne w tyleczek A tak poza tym to Kochana gratulacje!! Cholernie się cieszę!!
Kajuś a to dlatego że jesteś i że kciuki 3małaś

Kajuś ale śliczna ta mała ta to dopiero serca facetom będzie łamać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-04, 22:47   #950
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

No i stało się. Rozpłakałam się po raz pierwszy od rozstania.
Kolega z gry internetowej robi kolejne spotkanie i podał linka do fotek z tego poprzedniego. Miał mi napisać żebym tam nie wchodziła.
Za późno. Zobaczyłam na zdjęciach siebie i jego, uśmiechnięci i zadowoleni.
Chyba coś we mnie pękło...

Cóż... przynajmniej wiem, że jednak wszystko w porządku ze mna

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2006-04-05, 09:38   #951
cytrynowo_piaskowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Biricchina
No i stało się. Rozpłakałam się po raz pierwszy od rozstania.
Kolega z gry internetowej robi kolejne spotkanie i podał linka do fotek z tego poprzedniego. Miał mi napisać żebym tam nie wchodziła.
Za późno. Zobaczyłam na zdjęciach siebie i jego, uśmiechnięci i zadowoleni.
Chyba coś we mnie pękło...

Cóż... przynajmniej wiem, że jednak wszystko w porządku ze mna
Oj Biri Biri I tak się dzielnie trzymasz;] Ze mna tez raczej w porządku, dziś w nocy napisal mi smsa, że szkoda ze sie nie odzywam, że nie pozwoliłam mu pisac (?), że kocha i tęskni

cytrynowo_piaskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-05, 11:15   #952
_Magda
BAN stały

Froggie,a czy Twój nowy TŻ to ten o którym pisałaś wieeeele stron temu?ten co miał dziewczyne z którą mu się nie układało a potem nagle wyskoczył,ze jednak mu się zaczyna układać?Pszepraszam za ciekawoskość ale chciałam "ustalić fakty" i sprawdzić czy nadążam No i gratuluje
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-05, 13:00   #953
oreganka
Zakorzenienie

Ile razy ja to jeszcze będę przeżywać, zawsze kiedy wydaje mi się że już jest lepiej, że wzięłam się w garść, to znowu przychodzą takie dni kiedy mam wszystkiego dość, kiedy nic mi się nie chce.
Ciągle myśle tylko o nim, nie mogę przestać, ja chyba zwariuję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-05, 13:12   #954
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez oreganka
Hmmm i tu jest właśnie cały problem... on nie powiedział: "Tak chcę żebyśmy znów byli razem"..... on mówi coś takiego: "Może jeszcze kiedyś będziemy razem, czas pokaże, że on się boi i takie tam"
Ja mam wrazenie że on nie chce być ze mną ale też nie chce żebym była z kimś innym...
Ta sytuacja jest tak głupia, ostatnio rozmawialiśmy ze sobą w sobotę, gada nam się super, miło, wesoło .......... ale potem mija kolejny dzień i ja znowu jak głupia czekam na telefon, jakoś nie mogę przestać myśleć.....żyję w jakimś zawieszeniu!!!
Oreganko,mam wrażenie,że dobrze się domyslasz.On cię jakby "pilnuje" żebyś była wolna jak zechce wrócic.Chyba myśli,że można sobie tak "zaklepać","zarezerwo wać" kobiete,on będzie sobie robił co chce bo wolny a ona będzie czekać w zanadrzu.Nie dziwie ci się że jest ci ciężko z tą sytuacją.Ale...wi esz przecież że możesz to uciąć? Może powiedzieć mu że wóz albo przewóz...
Bo nie chcesz i nie możesz żyć w zawieszeniu.Niech decyduje-chce się zejść a ty dasz mu lub nie tą szanse,albo nie chce związku i daje ci czas na pogodzenie się z tym i znalezienie nowej miłości a potem dopiero oferuje przyjazne kontakty,rozmowy itp.Może jesli dowie się wprost że myślisz o tym by zapomnieć o nim,zaleczyć rany i związac się z kim innym to dotrze do niego coś?A jeśli nie to...tym bardiej nie wart ciebie.
Stary 2006-04-05, 13:15   #955
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez oreganka
Ile razy ja to jeszcze będę przeżywać, zawsze kiedy wydaje mi się że już jest lepiej, że wzięłam się w garść, to znowu przychodzą takie dni kiedy mam wszystkiego dość, kiedy nic mi się nie chce.

Nie myśl o nim, a po co? Jest tyle fajniejszych rzeczy Nowa kurtka na wiosne, sprzedawca z Euro Rtv Agd ---> jutro chyba też tam pójdę , odtwarzacz mp3, który sobie upatrzyłam , słonko, wiosna.
Na pewno jest mnóstwo rzeczy, które chciałaś robić będąc z Nim a na które nie miałaś czasu, zrób je teraz.
Ja zmykam na aerobik i siłownie. Będę po "Na wspólnej".

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2006-04-05, 13:18   #956
oreganka
Zakorzenienie

Dziewczyny zazdroszczę Wam tej siły, ja jej nie mam.......:-(
Stary 2006-04-05, 13:33   #957
czuczenka
Zakorzenienie

Oreganka: no co ty sily nie masZ?? znowu dolek?

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM
czuczenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-05, 13:37   #958
_Magda
BAN stały

Każdy ma w sobie siłę.Tylko może jeszcze o tym nie wie.Ale ją ma.
Stary 2006-04-05, 16:41   #959
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222
Cytat:
Napisane przez froggie

Kajuś a to dlatego że jesteś i że kciuki 3małaś

Kajuś ale śliczna ta mała ta to dopiero serca facetom będzie łamać
No ba, pewnie że łamać bedzie :d

Pasqdo kciuki trzymalam i myslalam cały czas i sie ostatnia dowiadję, nie ladnie nie ładnie

Cytat:
Napisane przez _Magda
Froggie,a czy Twój nowy TŻ to ten o którym pisałaś wieeeele stron temu?ten co miał dziewczyne z którą mu się nie układało a potem nagle wyskoczył,ze jednak mu się zaczyna układać?Pszepraszam za ciekawoskość ale chciałam "ustalić fakty" i sprawdzić czy nadążam No i gratuluje
Madzia odpowiem za Age, to ten sam!!!! I wreszcie się określił!!! no te wykrzykniki to moja radość Dobrze ze sie żabulce ułożyło, ja czekam nadal... A Ty jak sie czujesz??

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-09-07 o 21:31 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać!
Stary 2006-04-05, 16:48   #960
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Cytat:
Napisane przez oreganka
Kasiu!! Masz siłe!! A w poniedziałek jeszcze trochę jej od nas dostaniesz, na 100% musmy się wreszcie spotkac! Chciałam dziś do Ciebie na gg napisac ale mialam mnustwo roboty w biurze ;/ W poniedziałek napewno pogadamy, o której mozesz byc?? Ściskam Cię mocno!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości