M jak Miłość:) - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-03-20, 20:07   #931
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest
Dot.: M jak Miłość:)

Cytat:
Napisane przez kasia82
Marysia odkrywa szokującą prawdę o śmierci Krzysztofa!
Rozpoczyna się śledztwo związane z okolicznościami śmierci Krzysztofa Zduńskiego. Okazuje się, że wcale nie zmarł na zawał serca. Wszystko wskazuje na to, że ktoś pomógł mu przenieść się na łono Abrahama. Marysia postanawia zatrudnić prywatnego detektywa. Decyduje się na Igora Szajbińskiego, który odszedł z OPZ i doskonale radzi sobie w podobnych sprawach. Zduńska jest tak zaaferowana śledztwem, że nie dostrzega, iż detektyw się w niej podkochuje. Czy to uczucie ma jakąś przyszłość? Będzie nim znany z wielu ról kryminalnych Mirosław Baka.

Źródło: "Świat seriali".
No co Ty To na serio ???
magrest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 20:11   #932
Kobieta_słonecznik
Zakorzenienie

Narkotyki na Łowickiej Była rewizja policji w związku ze sprawą Szasy Jak myślicie czyje one były hehehe Ja jestem pewna, że Kamilka To się chłopaczek wpakował
Kobieta_słonecznik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 20:12   #933
kasia82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magrest
No co Ty To na serio ???
Nie wiem czy na serio przeczytałam to dzisiaj na stronie internetowej no i wkleiłam, a ja myslalam że to był naprawde zawał
kasia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 20:13   #934
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin

Też jestem pewna że Kamikowe proszki to były... ale cos mi sie wydaje, że Kamilek sie nie przyzna i będa Magdę podejrzewać. A Kamilek z urazona dumą gdzies szybko skurzy i sie więcej nie pojawi.

A mi sie całkiem podoba ten nowy chłopak. Moze byc fajnie

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 20:36   #935
201804200947
Konto usunięte

A zauwazylyscie zmiany w czolowce?
Najpier kiedy pokazywany jest kazdy z osobna-pokazany byl rowniez i Krzysztof a potem jest na zakonczenie czolowki scena,kiedy cala rodzina stoi na schodach,przed domem i z niej wycieli Marte.
Ciekawe czemu.
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 20:37   #936
Ivvonka
Zadomowienie

To byla trawka
Ivvonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 20:38   #937
Kobieta_słonecznik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shemreolin
Też jestem pewna że Kamikowe proszki to były... ale cos mi sie wydaje, że Kamilek sie nie przyzna i będa Magdę podejrzewać. A Kamilek z urazona dumą gdzies szybko skurzy i sie więcej nie pojawi.

A mi sie całkiem podoba ten nowy chłopak. Moze byc fajnie
Eee, na pewno tak nie będzie bo Kamil bardzoooo kocha Madzie... i wielkodusznie się do wszystkiego przyzna... zamkną go na 10 lat i takim oto sposobem odejdzie z serialu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-03-20, 20:39   #938
ka_ma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia82
Nie wiem czy na serio przeczytałam to dzisiaj na stronie internetowej no i wkleiłam, a ja myslalam że to był naprawde zawał
o ile w pierwsza czesc dotyczaca podejrzanych okolicznosci smierci Krzysztofa jestem sklonna uwierzyc - tak druga z szajbinskim z OPZ jakos nie bardzo mi podchodzi
ka_ma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 20:42   #939
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez warszawianka
No tak,ja taki pech chodzacy jestem..
Obsunela mi sie noga ze schodka i teraz mam.Prawie do polnocy bylam w szpitalu na ostrym dyzurze i bylo w miare znosnie ale kiedy wrocilam do domu to sie zaczelo...Lzy lecialy mi z bolu jak grochy.Nawet przy zlamaniu tak nie bolalo.
Pozatym stwierdzilam ze sluzba zdrowia jest straszna.Jak jest sie biednym to lepiej nie chorowac.
Jestem oburzona platnym parkingiem pod szpitalem-4zl/h i kupowaniem ochraniaczy 2zl od osoby.
Przepraszam,ze tak nie na temat ale musialam.
Pechowcu ty

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 20:44   #940
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ines1985
Pechowcu ty
No widzisz
I ja tak co miesiac mam jakąś nowa "przygode"
Stary 2006-03-20, 20:53   #941
Hanka20
Zakorzenienie

mnie tez sie podoba ten nowy nabytek, calkiem fajny, ale Kamilka na pewno nie zastąpi, bo Kamilek to niepowatrzalny gosciu jest

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 20:56   #942
Kobieta_słonecznik
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz
I ja tak co miesiac mam jakąś nowa "przygode"
Biedulka
Stary 2006-03-20, 21:13   #943
Kate30
Zakorzenienie

Nienaturalne zejście Zduńskiego powiadacie - to możliwe, pewno mu dr Rogowski przy reanimacji pavulon wstrzyknął.
Kate30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 21:15   #944
takasobieania
Zadomowienie

GG do takasobieania

Cytat:
Napisane przez Kate30
Nienaturalne zejście Zduńskiego powiadacie - to możliwe, pewno mu dr Rogowski przy reanimacji pavulon wstrzyknął.
he he he
jeśli ta historia z tym całym śledztwem będzie w serialu to bedzie juz lekka przesada i telenowela rodem z Brazylii... Takie na siłe wymyślanie fabuły.

moje obrazki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117813
takasobieania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 21:20   #945
natee
Zakorzenienie

ciekawe kogo te narkotyki...

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 21:21   #946
Kobieta_słonecznik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takasobieania
he he he
jeśli ta historia z tym całym śledztwem będzie w serialu to bedzie juz lekka przesada i telenowela rodem z Brazylii... Takie na siłe wymyślanie fabuły.
Zgadzam się z Tobą
Stary 2006-03-20, 21:46   #947
Dark_Kicia_Miau!
Zakorzenienie

też się pod tym podpiszę.. jak mi wpakują jakiś wątek detektywistyczny, to chyba zrezygnuję (ile razy obiecywałam.. i nadal nic )
Jutro odcinek "pożegnalny" z Kamilem (tak dla przypomnienia )
A nowy nabytek serialu, Kuba.. wygląda całkiem sensownie ...
Stary 2006-03-20, 21:49   #948
Bruja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dark_Kicia_Miau!
jak to jutro? ja słyszałam, że ostatni raz pojawi się w MjakM 3 kwietnia. Ale tak czy inaczej szkoda
Stary 2006-03-20, 21:58   #949
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

Cytat:
To już jutro
magrest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 21:58   #950
Dark_Kicia_Miau!
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bruja
jak to jutro? ja słyszałam, że ostatni raz pojawi się w MjakM 3 kwietnia. Ale tak czy inaczej szkoda
Z tego co mi wiadomo, to już jutro po tym jak Karolina da mu do zrozumienia, że tylko się z nim "bawiła" i w ogóle.. Kamil się spakuje i pójdzie w siną dal
Stary 2006-03-20, 22:32   #951
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kobieta_słonecznik
Biedulka

Taka sierota ze mnie...
Ale cos w tym jest-"zeby kozka nie skakala..."
Stary 2006-03-20, 22:57   #952
Kobieta_słonecznik
Zakorzenienie

[quote=Dark_Kicia_Miau!]Jutro odcinek "pożegnalny" z Kamilem (tak dla przypomnienia )quote]

Jakie to smutne
Stary 2006-03-21, 07:50   #953
Kraczitka
Raczkowanie

to Kamila narkotyki!
a ten nowy Kuba to ten Kostek z KLANU
Kraczitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-21, 08:08   #954
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co mi wiadomo, to już jutro po tym jak Karolina da mu do zrozumienia, że tylko się z nim "bawiła" i w ogóle.. Kamil się spakuje i pójdzie w siną dal
troche to dziwne, bo przeciez kamil tez traktowal to jak zabawe, przygode. przeciez nie mogl byc tak naiwny, kto jak kto, ale nie kamil. ale ci scenarzysci knoca ten serial .

a i ten watek detektywistyczny ze smiercia zdunskiego - przegiecie jak dla mnie .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-21, 08:09   #955
Beauty1984
Zakorzenienie

GG do Beauty1984

Cytat:
Napisane przez Kraczitka
to Kamila narkotyki!
a ten nowy Kuba to ten Kostek z KLANU
Ten wątek narkotykowy będzie ciekawy .
Co do Kuby to nie kojarzę go z Klanu, ale wygląda całkiem w porządku więc niech będzie .
Stary 2006-03-21, 08:37   #956
natka_pietruszki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia82
Marysia odkrywa szokującą prawdę o śmierci Krzysztofa!
Rozpoczyna się śledztwo związane z okolicznościami śmierci Krzysztofa Zduńskiego. Okazuje się, że wcale nie zmarł na zawał serca. Wszystko wskazuje na to, że ktoś pomógł mu przenieść się na łono Abrahama. Marysia postanawia zatrudnić prywatnego detektywa. Decyduje się na Igora Szajbińskiego, który odszedł z OPZ i doskonale radzi sobie w podobnych sprawach. Zduńska jest tak zaaferowana śledztwem, że nie dostrzega, iż detektyw się w niej podkochuje. Czy to uczucie ma jakąś przyszłość? Będzie nim znany z wielu ról kryminalnych Mirosław Baka.

Źródło: "Świat seriali".
Ale mieszają. To pewnie po to, żeby Marysia pozbyła się wyrzutów sumienia, że Krzysiek umarł przez jej marzenie, żeby wróciła do siebie i mogła być z doktorkiem
Stary 2006-03-21, 15:17   #957
izapp1
Zakorzenienie

Cytat:
A zauwazylyscie zmiany w czolowce?
Najpier kiedy pokazywany jest kazdy z osobna-pokazany byl rowniez i Krzysztof a potem jest na zakonczenie czolowki scena,kiedy cala rodzina stoi na schodach,przed domem i z niej wycieli Marte.
Ciekawe czemu.
Nie widziałam czołowki. Ale Marty pewnie dlatego nie ma ze ona odchodzi z serialu. Nie wiem kiedy to nastapi ale pewnie bliżej niz dalej... Wiecie..cała sprawa z "zastrzeleniem"
izapp1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-03-21, 15:58   #958
Dark_Kicia_Miau!
Zakorzenienie

z tego co wiem, to miała jakiś czas temu odejść, aleee jednak zostaje
Coraz większa zamota z tymi bohaterami
Stary 2006-03-21, 16:05   #959
izapp1
Zakorzenienie

[quote=Dark_Kicia_Miau!] z tego co wiem, to miała jakiś czas temu odejść, aleee jednak zostaje
Coraz większa zamota z tymi bohaterami [/quote

Ona ogłosiła gdzieś na wakacjach ze odchodzi z serialu , ponieważ nie ma czasu dla rodziny(czy coś takiego).Ale widocznie kontrakt ma podpisany do któregoś tam odcinka i dlatego jeszcze jest. . Po skończeniu kontraktu pewnie odejdzie.. . Szkoda..bo coraz fajniejsza sie postać Marty robi.. . Chodz moim zdaniem powinna ona być z Rafałem , ale nic.. .

A co do drugiego zdania to sie zgadzam.. . Już sie gubie czasami..

A dziSiaj MjM..
Stary 2006-03-21, 16:11   #960
izapp1
Zakorzenienie

Wywiad z Kasią Cichopek tak odbiegając TROSZECZKĘ od tematu

Dla większości jest piękną dziewczyną z telenoweli. Dla wielu superproduktem, na którym można zarobić. Dla nielicznych Kasia Cichopek jest ambitną studentką psychologii z precyzyjnym planem swojej kariery. Taka właśnie jest dla czytelników "?dlaczego”. Prawdziwa.

Podobno w sklepach zaczepiasz ludzi i prosisz o pieniądze.
Tak.

Brakuje Ci pieniędzy?
Mnie nie. Ale wielu ludziom tak. Dlatego chętnie biorę udział w akcjach charytatywnych. Nie mam problemu z tym, żeby chodzić z puszką po hipermarkecie. Nie wstydzę się prosić o pięć złotych. Uważam to za bardzo skuteczne.

Nowe oblicze Kasi Cichopek?
Wcale nie nowe. Po prostu nikt o tym nie pisze, bo to nudne. Ludzie chcą skandali. Ja za to nie mam zamiaru udawać. Jestem zodiakalną Wagą i harmonia jest dla mnie ważna. Jedna z moich szal przechyla się w dół. Tam jest wszystko to, co mam dzięki graniu w serialu - dobra materialne, popularność. Dlatego chcę pomagać innym i mieć poczucie, że nie tylko biorę, ale też i daję. Moje życie jest aż za kolorowe. Mam świetną pracę, wspaniałego chłopaka, kochającą rodzinę. Sam lukier.

A pytanie o sesję zburzy ten słodki obrazek?
Raczej nie (śmiech). Zdałam, i to nawet nieźle. Zresztą od pierwszego roku nie miałam średniej poniżej 4. W tym roku ukończę studia. Z dziwnym przekonaniem, że wiem mniej, niż wtedy kiedy je zaczynałam. Właściwie jestem zdania, że dopiero po tym czasie możliwe byłoby rozpoczęcie kolejnych studiów.

I zamierzasz tak zrobić?
Chcę kontynuować studia po to, żeby mając już wykształcenie, uczyć się z pasji. Teraz wszyscy dążą do tego, żeby mieć po prostu papierek i dobrą pracę. Podziwiam tych, którzy wybierają nietypowe kierunki.

Dlaczego?
Łatwo zauważyć, że nie istnieje już pokolenie ludzi studiujących z pasji. Kierunki, które nie dają szans na błyskotliwe kariery, skupiają zapaleńców. Z drugiej strony doskonale rozumiem wszystkich tych, którzy uczą się dla papierka.

A jaki jest Twój stosunek do tego?
Nieco podobny. Oczywiście bardzo interesuje mnie psychologia, ale teraz wszelkie moje działania ukierunkowane są na napisanie pracy magisterskiej, ukończenie szkoły.

Twoja praca magisterska może wywołać niezłe zamieszanie.
Zobaczymy. Tematem jest "Jak poczucie umiejscowienia kontroli ma wpływ na światopogląd postmodernistyczny lub New Age’owy”.

Hm, brzmi poważnie.
Chcę znaleźć odpowiedź, jakie poglądy na życie mają studenci. I to zarówno kierunków ścisłych, jak i humanistycznych. Chcę wiedzieć, czym się kierują w życiu i czy są otwarci na nowe trendy.

Ale tezę już masz?
Tak. Moim założeniem jest to, że dopiero z wiekiem zaczynamy się otwierać na to, co nowe, może mniej bezpieczne. Wtedy lęk decydujący o podejmowaniu decyzji nie jest już tak silny.

Burzysz mit, że w młodości tkwi romantyczna siła sprawcza?
Być może. Sam pomysł na temat pracy jest efektem obserwacji. Wszyscy młodzi teraz się czegoś boją. Lęk wywołują w nich stałe związki, kredyty, szukanie pracy, wszystko. Ten strach jest tym, co ich kontroluje, ogranicza. Nie odważą się na roczny wyjazd do Indii, bo wypadną z obiegu. Jednocześnie boją się odpowiedzialności, bo to jest już krok w dorosłość. To może przerażać.

Nie można od tego uciec.
Można. Młodzi ludzie żyją teraz w zawieszeniu. Często wychodzą z założenia, że jest teraz tak ciężko, że nie ma sensu walczyć, bo i tak jest się z góry skazanym na porażkę. W efe-kcie nie robią nic.

Ty jesteś inna?
Mam w sobie mnóstwo ambicji. Siedząc w domu, oszalałabym. Od dziecka byłam czymś zajęta. Zawsze chodziłam na jakieś zajęcia dodatkowe. Nie miałam w ogóle czasu wolnego. Wszystko, co robiłam, było konstruktywne.

Czyli Ty nie należysz do pokolenia "przestraszonych”?
Nie zamierzam zaprzeczać. Pewnie, że chciałabym wyjechać na przy- kład do Azji. Ale nie mam ani czasu, ani chęci wyjścia z tego wszystkiego, co się teraz wokół mnie dzieje. Czy to jest strach? Może bardziej rozsądek. Kiedyś przestanę się podobać i przyjmę to z pokorą.

Masz "plan b”?
Tak, wkrótce będę psychologiem. Nie takim od kozetki (śmiech). Studiuję psychologię międzykulturową. Chciałabym prowadzić szkolenia dla ludzi, wykorzystując zarazem umiejętności aktorskie i to wszystko, czego nauczyłam się w trakcie studiów. Mogłabym uczyć biznesmenów, jak na przykład prowadzić biznesy z Brazylijczykiem, który ma zupełnie inne poczucie czasu.

Wszystkie Twoje kroki są tak przemyślane?
W pewnym sensie. Wybrałam Wyższą Szkołę Psychologii Społecznej, bo psychologia mnie interesuje i wiem, że po jej ukończeniu nie grozi bezrobocie. Ale powodem było także i to, że w tej szkole nie było matematyki (śmiech). Nie chciałam się z nią męczyć.

Oportunistka?
Nie (śmiech), bo nie udało mi się od niej uciec. Dopadły mnie statystyka i metodologia. Ale ta matematyka ma zupełnie inny wymiar. Taki, który jestem w stanie pojąć (śmiech).

To było najgorsze na studiach?
Nie. Najgorsze są zawsze te przedmioty, które mnie nie interesują, ale muszę je zdać. Przyznam, że sądziłam, że takim egzaminem będzie statystyka, tymczasem ją polubiłam.

To rzadkość.
To kwestia wykładowcy. Żadne czary. Dzięki temu, jak prowadził zajęcia, nie tylko zainteresowały mnie jego wykłady, ale okazało się, że potrafię rozwiązywać zadania. To rodzi satysfakcję. Natomiast w przypadku wykładowców, którzy nie lubią studentów, intensyfikuje się mechanizm wyuczonej bezradności.

Wyuczona bezradność? To zaraźliwe?
(śmiech) Oj, czasem tak. Syndromy dają się zauważyć już w liceum. Polega to na tym, że człowiek siada do jakiegoś zadania i nawet się za to nie zabiera. Dochodzi do wniosku, że i tak sobie z tym nie poradzi. Taka bezradność prowadzi do absolutnej stagnacji. Takie mechanizmy wywoływane są przez nauczycieli, którzy zamiast chwalić za postępy, ganią. Tak zanika motywacja.

Ale obwinianie nauczycieli za nieudacznictwo to chyba przesada?
Licealne czasy to tylko przykład. Obecny rynek pracy może wywołać bezradność. Teraz często jest tak, że jeśli się ma układy, to jest super. Jeśli ma się coś super do zaoferowania, to też jest nieźle. Trzeba być superproduktem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości