|
|
#931 |
|
Winter is coming
|
Dot.: Azja Express
oo a ja odwrotnie, chętnie bym się tam wdrapała
Obejrzałam 1 odcinek i na razie fajnie się zapowiada, jeszcze nikt mnie nie irytuje.
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym chętnie spróbowała - ostatnio przebieglam półmaraton, więc może dalabym radę
Ogólnie przed udziałem wb takim programie popracowalabym mocno nad kondycją i językiem. Takie vwdrapywanie na schody było chociażby w pierwszej edycji, więc można by się tego spodziewać i trochę przygotować.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#933 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy specjalnie montuja to tak, ze Aleksandra Domanska tylko marudzi, jeczy i zawodzi, ze chce wracac do domu?
Serio jak odpadnie jakas zaangazowana para a ona zostanie to to bedzie niesprawiedliwe. Jak chce niech wraca, szkoda ze zajela miejsce komus kto naprawde chce tam byc. |
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądacie? Poczatek mocny
|
|
|
|
|
#935 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogladamy!!
Odetchnelam gdy przeszli Chajzerowie Teraz kciuki za Karolaka oby mu sie udalo bo ciagnie ten program w gore :d Strasznie nie trwie Domanskiej... z powodu ktory napisalam dwa posty wyzej ;-) za to jej brat spoko i szacunek ze z nia wytrzymuje |
|
|
|
|
#936 |
|
Zadomowienie
|
Drażni mnie ten miauczący Kakofonix z ukulele czy co on tam ma. Mieli okazję wyrzucić go z tej kolejki
|
|
|
#937 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym chętnie Fit Loversów wywaliła
działają mi na nerwy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#938 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj najbardziej mnie denerwują fitloversi i wracająca do domu Domańska.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#939 |
|
Winter is coming
|
Mi Domańska tylko działa na nerwy tym ciągłym narzekaniem.
Fajny odcinek, ehhh piękną podróż mają
|
|
#940 |
|
Zadomowienie
|
Mnie tez Domanska denerwuje, ale mam wrazenie ze montazysci specjalnie pokazuja takie fragmenty. Jak nie durne chichoty Oli, to wieczne narzekanie - wydaje mi sie ze tylko takie fragmenty wrzucane sa do odcinka.
Przeciez ona na pewno caly czas nie jeczy i nie narzeka, Karolak nie jest zawsze smieszny a mlody Chajzer pozytywny i zakrecony Tak ogladam i mam odczucie, ze na sile probuja konkretne cechy przypisac uczestnikom i non stop ich tylko w takich sytuacjach pokazuja |
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Zapewne jest tak jak piszesz, ze u jednych wypuklaja takie cechy u innych takie, i taka manipulcja trochę-ale to w każdym programie tak jest.
Ale nie wiem czy widziałas Domówkę, i tam inni uczestnicy komentujac zachowanie Olki stwierdzili że " Dawid powinien zostać świętym" wiec te jej dramy były chyba naprawdę częste i gęste ![]() Podobają mi się te domówki, to fajnie komentują i daja czasem takie rozjaśnienie danej sytuacji, bo jak wiemy montaż robi swoje, a od nich mozna poznac prawdziwą prawdę
Edytowane przez annav22 Czas edycji: 2018-09-13 o 23:45 |
|
|
|
|
#942 |
|
Zadomowienie
|
Nie ogladam "Domowki" - chetnie zerkne
|
|
|
|
|
#943 |
|
Wtajemniczenie
|
Kogo obstawiacie, ze zlamal regulamin?
Ja nie wiem czemu ale Karolaka
|
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mysle ze Chajzery bo w zapowiedzi jest jak Filip rzuca taką dużą kostka lodu i ona sie rozwala-a moze zadanie polegało na tym ze w całosci to mają donieść? Było coś takiego w 1 edycji
Fajny odcinek sie zapowiada-pogoń za osłem Po rozczarowaniu nowym sezonem Rolnika, Ameryka nie zawodzi
|
|
|
|
|
#945 |
|
Raczkowanie
|
Na kanale fitloversow są dwa odcinki o Azji. Komentują i opowiadają znacznie więcej niż jest w programie. Mają nawet troszkę niepublikowanych materiałów.
I z innej beczki. Wiedzieliście, że Jakóbiak pojechał na Sri Lankę do tej rodziny, w której był ten mały chłopczyk, który go rozpoznał? Też ma na youtube filmik
|
|
|
|
|
#946 | |
|
Wtajemniczenie
|
Azja Express
Cytat:
Probowalam obejrzec te filmiki ale nie.. No nie moge ich zniesc, strasznie sa irytujacy a jak kicaja i podnosza ta noge to tylko patrzymy sie z chlopakiem na siebie znaczaco :d |
|
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego nawet nie wchodze żeby ogladać, ta para mnie irytuje z odcinka na odcinek coraz bardziej.
|
|
|
|
|
#948 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam podobne odczucia co do nich. Po co oni tak ciągle skaczą i nogę podnoszą? No masakra.
|
|
|
|
#949 |
|
Zadomowienie
|
Dowiedziałam się, że taka parka istnieje dopiero po ich występie w programie. Spodziewałam się bardziej wysportowanych głupoli, a oni są bardzo inteligentni. Chcą sobie zyskać sympatię wesołą, otwartą postawą. Nawet do tego wyboru-komu dać najmniej punktów-podeszli najlepiej ze wszystkich. W końcu głosowanie jest kompletnie neutralne. Jestem pod wrażeniem ich zachowania. Ten program to test charakterów, ile wytrzymasz będąc absolutnie pozytywnym
Można sobie przesrać u widzów albo wiele zyskać. Mimo wszystko szkoda, że gość nie wleciał w ten kosz z owocami ...Byłoby weselej.
|
|
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta laska ogólnie bardzo ogarnięta i zaradna się wydaje. Fajni ludzie ogólnie.Bardzo sympatyczny jest też kolega Karolaka. Za to dobija mnie ta Domańska z tym jej wracaniem do domu. Przykro się na to patrzy,szczególnie jak widzę minę jej brata,który jest mega zaangażowany i zajarany. Denerwuje mnie też chlopaczek brzdąkający na gitarce ale do zniesienia na razie. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#951 |
|
Wtajemniczenie
|
Domanska to mnie wkurza najbardziej ze wszystkich. Ani razu nie powiedziala nic pozytywnego, optymistycznego wiecznie nadasana, nic jej sie nie podoba i chce wracac. Czy ona jest tam na sile? Za kare?
|
|
|
|
|
#952 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() On jakiś taki zmanierowany jest i awangardowy niemalże na siłę, fakt. |
|
|
|
|
|
#953 |
|
Wtajemniczenie
|
Hahaha ale mi się śmiać chciało z fit Lovers, tacy przekonani o swojej świetności że mają wycieczkę do Galapagos w kieszeni a tu skucha
|
|
|
|
#954 |
|
Rozeznanie
|
Ja wogóle nie rozumiem czemu ma służyć to tworzenie nowej pary z tych co odpadli? Rozumiem Magdę, że się rozpłakała, bo ja też nie chciałabym przeżywać tej przygody z kimś obcym...
Domańskiej nie lubię, choć jej brat jej całkiem sympatyczny. Mam nadzieję, ze wycieczka na Galapagos sprawi, że przestanie marudzić. Nie trawię w tym programie Fitloversów i Maćka? bzdrynkającego ciągle na tej gitarce. Jest mega drażniący, cwaniakowaty i bardzo źle traktuje swoją koleżankę. Ja bym go chyba zdzieliła w twarz za te niektóre teksty. Szkoda, że nie odpadli w pierwszym odcinku, bo być może to Ania mogłaby kontynuować podróż z kimś fajnym, a nie takim burakiem
['][']['] 1o.11.11 Podróże mają magiczną moc uzdrawiania duszy i zdecydowanie pomagają zdystansować się do problemów dnia codziennego. Nie rozwiązują ich bezpośrednio, jednak pomagają przewartościować i spojrzeć na nie jakby z drugiego brzegu rzeki Martyna Wojciechowska |
|
|
|
|
#955 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale podróż kontynuuje zawsze ta 'znana' osoba nie jej partner, więc pewnie to Maciek by dalej był w programie.
|
|
|
|
#956 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam odcinki
mnie irytuje najbardziej Musiałowski i ta Pamela z fit lovers - i żeby było śmiesznie to nie za ogólne zachowanie czy wypowiedzi tylko za to przeklęte podnoszenie nogi. No dla mnie to jest chore z tą nogą, jak sikajacy pies - idzie, idzie i ni z gruchy ni z pietruchy noha w góre. A Musiałowski wydaje mi się jakiś taki niegrzeczny, zwłaszcza w stosunku do programowej partnerki.Ale ogólnie program mi się podoba jak zawsze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Z tą nogą rzeczywiście przeginka - witają się np z panem od lodu i noga do góry, ja na jego miejscu nie pocxulabym się za fajnie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#959 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak, zwłaszcza że skąd Ci ludzie mają wiedzieć kim są fot loversi. Trochę bym się zdziwiła jakby przyszedł do mnie do pracy klient i na powitanie machnął nogą. Nie wiem też co to ma na celu, popisywanie się, że potrafi czy po prostu już ma taki nawyk.
|
|
|
|
#960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Haha wlasnie sobie to wyobrazilam, poprawilas mi humor z rana :d |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

Ogólnie przed udziałem wb takim programie popracowalabym mocno nad kondycją i językiem. Takie vwdrapywanie na schody było chociażby w pierwszej edycji, więc można by się tego spodziewać i trochę przygotować.

działają mi na nerwy. 

A ta laska ogólnie bardzo ogarnięta i zaradna się wydaje. Fajni ludzie ogólnie.