|
|
#931 |
|
Raczkowanie
|
A ja sie chciałam Wam pochwalic Dziewczynki, że dzis będąc z moja przyjaciołka w miescie kupilam sobie wreszcie śliczny zimowy płaszczyk
Zdjęcie nie jest równe rzeczywistosci. Płaszcz ma kolor popielaty i jest w jodełke, a na zdjeciu wydaje sie ciemno fioletowy. Oglądajac go w internecie, zastanawiałam sie czy go kupic, bo nie lubie zakupow odzieżowych na siebie przez neta. W koncu zupełnie przypadkowo, szukajac dzis prezentów gwiazdkowych trafiłam na ten sam płaszczyk .Kupiłam go bez zawachania w centrum handlowym w Poznaniu,w sklepie dziecięcym,ale nie ma żadnych motywow dziecięcych, jest wełniany w jodełke - popielaty, kosztował mnie 112 zł. |
|
|
|
|
#932 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maleństwa- łączmy się
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#933 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
Postanowiłam do Was dołączyć. Mam 156cm, waże 46kg i 26lat, no i oczywiście problem z dobraniem ubrań . A co sądzicie o takich butach przy moim wzroście? obcas ma długość 8cm. |
|
|
|
|
#934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydaje mi się że butki wiązane/zapinane w kostce skracają sylwetkę
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie naked ma racje, ale jezeli bedziesz je nosic do spodni to powinno byc ok.
Jak dla mni obcas jest "zabójczo' wysoki. Mimo niskiego wzrostu preferuje buty na niewielkim obcasie lub na plaskej podeszwie. W lecie chodze glownie w balerinkach, a zima na malutkim obcasie żeby w płaszczy glupio nie wygladac. Chciałabym umiec chodzic na wysokich obcasach, ale nie za bardzo mi to wychodzi. mam tylko jedna pare szpilek, ale one sa bardzo wygodne. Ubieram je jednak tylko na wyjątkowe okazje.
|
|
|
#936 |
|
Zadomowienie
|
jej, a ja jeszcze tego watku nie widzialam
![]() ale wstyd ![]() ![]() ale tez sie dolaczam 165 cm zaraz 18 latek i chuudzinka :P XS + S i to wszystko hihihi
|
|
#937 |
|
Raczkowanie
|
halo halo maleństwa.... dołącza do was kolejny klajniak
160 cm w porywach i w dowodzie osobistym, rozmiar S/M. Raczej juz nie urosnę hehe ahhh ta biologia ja tam się ciesze ze jestem malutka. mieszcze sie w autobusie, wszedzie jest mi wygodnie, na fotelu w kinie potrafie przybrac kosmiczne pozycje... do tego na wyprzedazach, przecenach i lumpeksach zawsze znajduję swoje rozmiary, bo nikt ich nie kupuje a ubierac sie nauczylam choc zdaje sobie ze czasami popelniam fashion suicide np chodzac w spodniach 3/4... ale niektorych rzeczy po prostu nie jestem w stanie sobie odmowic... nauczylam sie chodzic w butach na obcasie, pierwsze kupilam w tym roku na wakacje na 10cm obcasie. szpilek jednak nie polecam gdyz nie sa tak stabilne... lubie balerinki, kozy na płaskim, ale coraz częściej wybieram obcas ![]() raczej kieruje sie intuicja przy wyborze ciuchow niz zasadami... pozdrawiam klajniaczki moje kochane
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że grono maleństw się powiększa, a więc i ja dołączę
Mam 1,58 i mi z tym dobrze. Kiedyś to był mój kompleks, a teraz bardzo lubie swój wzrost, mimo problemów z kupowaniem spodni Chociaż czasem mam szczescie i kupie idealne Buty które nosze to wszystkie które mi się podobają Superstary, szpilki, mukluki, nosze - bo mi wygodnie Pozdrawiam wszystkie maluszki i na koniec takie ładne zdanie : "Małe jest słodkie i do kochania a duże do...." Sobie dorymujcie
|
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
też, bo siągnie
|
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
czesc maleństwa
mam 156cm i dołączam do was waże 47 kg :P cicesze sie ze jestem taka Maleńka Mój TŻ ma 188 cm :P i jest nam z tym dobrze buziaczki co do ubioru to spodenki zawsze skram ;p a butki eleganckie 34/35 maleńka i woziutja stopka zawsze znajduje, tylko trzeba pochodzic i byc cierpliwa:PP :P jesli któras jest z Wrocka to takie rozmiarki są na Zielińskiego :PP pozadrofffki
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#942 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a co z paskiem w talii czy to nie skraca sylwetki
|
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem ni skraca tylko nie moze byc za bardzo szeroki zeby nie skrócił sylwetki
i nie podciął pasa od biusty swoją grubością a bardzo ładnie to wygląda do longów
|
|
#944 |
|
Rozeznanie
|
ja wlasnie slyszalam ze niskie osoby nie powinny nosic paskow bo skracaja-odcinaja tulow od nog.. ale ja kocham paski i mam to gdzies
|
|
#945 |
|
Rozeznanie
|
heh czyli maluszkom najlepiej chodzic ... nago
nic wtdy nas nie skraca <tak odchodzac.. mam 150cm a mojTZ 1,90 m
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze widze ze duzo tu dziewczyn niskich ma bardzo wysokich facetow ,ja skolei przy wysokich osobach niekomfortowo sie czuje wiec moim idealem wzrostowym u faceta to jest jakis 175-177 cm
|
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
ja 159 , tz 187
musi miec powyzej 180, kocham wysokich
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 160, a TŻ 182. I bardzo się cieszę, że chociaż on jest duży. Jakby był niewiele wyższy ode mnie to chyba ludzie traktowali by nas jak pare krasnali
![]() To jest przecież głowna zaleta niskiego wzrostu - nie ma problemu, ze facet będzie niższy od nas
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
pare krasnali to mozna by nazwac jak dla mnie pare po 153-160 oboje gdyby mieli tyle
a zachaczajac o niski wzrost facetow to wspolczuje im serio ,oni maja gorzej troche napewno jest im trudniej sobie znalesc niska dziewczyne ktora zechce faceta majacego np 160-165 a sa przeciez i tacy |
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 158 i wspaniale mi z tym,toż małe jest piękne
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Ja osobiście wolę niskich facetów, tzn troche wyższych ode mnie (mam 161-2cm :P)
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
hej. Przyłączam sie
Mam 1.56 Mała jestem, ale mam 15 lat dopiero... ale co tam, małe jest piekne Też mam problem z ciuchami. Zwłaszcza ze skracaniem spodni. Tylko rybaczek i krótkich spodenek nie muszę skracać ![]() pozdrawiam ![]() Aha i staram się nosić wysokie buty Choć nie zawsze wygodne- juz lepiej wyglądam
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
wiatm was
Kochane maleństwa
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
karaa86- witamy wśród malutkich
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje Justysiu
o widzę że nie daleko Wrocławia mieszkasz buziaczki
|
|
#956 |
|
Przyczajenie
|
....
Edytowane przez assska87 Czas edycji: 2012-11-15 o 21:10 |
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
witamy w gronie maleństw
|
|
#958 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki a w co sie ubrac, na wesele
![]() slub przyjaciółki w czerwcu... mam 150 cm, jestem szupla, chce wygladac elegancko ale nei smiesznie
|
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
wiatm
moimz zdaniem możesz ubrać krótką sukienke z gorsecikiem odcinanym w kolorze wina miałam taką na studniówce i na weselu kolegi naprawdę ładnie się prezentowała lub możesz pomyśleć o krótkiej spródniczce satynowej i do tego jakąś bluzeczkę z koronki i żakiecik do tego złote dodatki i będzię pięknie buciki oczywiście ze szpicem na obcasiku
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
OOho widzę, że maleństw przybywa
![]() Tak Karciu mieszkam 60 km od Wrocka Eh ile ja bym dała, żeby mieszkać w mieście gdzie jest Galeria i Kino Lol U nas nic Malami 21- Myślę, że nie powinnaś zakładać baaardzo wysokich szpilek. Owszem- troszkę wysokie, aby dodało wrostu i liczy się też elegancja. Do niedawna chciałam sprawić sobie baaardzo wysokie szpilencje na bal, ale rezygnuję, Może dlatego , że widziałam ostatnio dziewczynę niższa ode mnie w gigantycznych szpilkach i wyglądało to troszkę śmiesznie ![]() Myślę, że coś prostego i eleganckiego, tak jak radzi Karcia ![]() Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

.Kupiłam go bez zawachania w centrum handlowym w Poznaniu,w sklepie dziecięcym,ale nie ma żadnych motywow dziecięcych, jest wełniany w jodełke - popielaty, kosztował mnie 112 zł.

165 cm

Mała jestem, ale mam 15 lat dopiero... ale co tam, małe jest piekne