|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9601 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
ufff, ale nas dużo na tej liście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9602 |
Raczkowanie
|
TEraz będzie łatwiej każdego znaleźć
![]() ![]() agusiagr - agusiagr @ wp.pl Alusia - alusia200 @ op.pl anadun - annna123 @ op.pl Anet2007 - anet49 @ orange.pl Anex - elgoog @ gazeta.pl Anuś800 – annaszymczak1 @ op.pl aurelia-aurita – aurelia-aurita @ tlen.pl bandola18- bandola @ op.pl brunetka2000 - ka_siaka @ wp.pl Brzuszek - kitydo @ poczta.onet.pl Eemila - eemila1 @ op.pl Frecia_28 - orbit5 @ poczta.fm Jagnabe - kreciapa @ wp.pl Jodie - kozlowska_katarzyna @ o2.pl Jolinek - jackyrudy @ op.pl justyś81 - justakam7 @ poczta.onet.pl Kasiakkk - kasiakkk1 @ wp.pl *kasieńka* - basse7 @ wp.pl magdulec - magdulec @ poczta.fm malenkajalenka - malenkajalenka @ gazeta.pl Malpka - schwester @ buziaczek.pl martuko – on.na @gazeta.pl mila25 - lobo25 @ gazeta.pl milly - Nina-78 @ wp.pl, milly07 @ wp.p miss.hot - miss.hot @ poczta.fm Neiti - neiti1 @ o2.pl nicedream - jeczydusza @ wp.pl nicky_1981 - madziara_b @ op.pl niebieska.lwica - niebieska.lwica @ gazeta.pl olahola - olahop @ poczta.fm paticzka - gabrysia53 @ wp.pl pola m - pauliner @ interia.pl Rudalbn - rudalbn @ o2.pl ruda 3d - ruda3d @ wp.pl sija - sija @ enterpol.pl Silvershine - silvershine @ poczta.fm Smarti_ter - Smarti_ter @ interia.pl Sylwia_84 - wosiaksylwia84 @ o2.pl szczęśliwa_82 – ashanti13 @ wp.pl tola 3804 - tola3804 @ epf.pl, tola3804 @ gazeta.pl wiolkaslonko - wiolkaslonko @ gmail.com Wojtusia - anka2 @ interia.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#9603 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9604 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podobno ci państwo ze Świdnika prowadzili wcześniej kursy na Staszica, więc może mają uprawnienia. A może stracili uprawnienia z jakiegoś powodu i dlatego samodzielnie teraz prowadzą kursy. Nie wiem, ale myślę że osobę prowadzącą taki kurs zawsze można zapytać o takie upoważnienie, zwłaszcza gdy pobiera za to opłatę. Chociaż - pewnie mniej gorliwy proboszcz może nie zwrócić uwagi na to, kto wydał zaświadczenie. Ja osobiście wolałabym jednak nie marnować czasu na kogoś kto nie jest o tego upoważniony. Może jagnabe dowie się niedługo czy to o tych państwa chodziło i nam napisze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiem co ja bym zrobila, myślę że nawet jeśli panna mloda ma białą sukienkę to nie wypada zaklądać takiej jasnej. No chyba że jest we wzorki. Jeśłi dziewczyna ma być świadkiem to rozumiem,że sie znacie i nie powinno być problemu szczerze powiedzieć o tym jak to widzisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9606 |
Wtajemniczenie
|
haha, jednomyślne już jesteśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9607 |
Raczkowanie
|
Witajcie Wizazanki!
Czytam i czytam ten watek... ![]() Ja z moim TŻ slubowac bedziemy 18.08.2007 (czyzby byl to najpopularniejszy termin na Lubelskim watku Wizazu? ![]() Sukienka zamowiona, na fryzurke slubna zapisalam sie to salonu p. Ani na Fabrycznej, ciasto tez zamowione, tort - niestety nie ![]() Zaproszenia chcemy zrobic sami, wiec chcialabym Was prosic o informacje odnosnie miejsc gdzie mozna w najlepszej cenie kupic papier do tego przeznaczony? ![]() Dopiszcie mnie do listy mailowej megiwu - megiwu @ wp.pl |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#9608 |
Wtajemniczenie
|
megiWu, witaj
![]() wrzucam CIę na listę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9609 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Spróbuj z nią pogadać, powinna zrozumieć że jest to dla Ciebie niekomfortowa sytuacja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9610 |
Raczkowanie
|
Dlaczego nie ma mojego maila?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9611 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() my kupowaliśmy papier w Mapie na Unickiej www.mappolska.pl/, tylko dlatego, że taki sam w Cezexie był prawie dwa razy droższy. Koperty kupowaliśmy już w Cezexie www.cezex.pl/ i z obsługi byliśmy bardzo zadowoleni ![]() ![]() ![]() Polecam jeszcze zajrzeć do sklepu dla plastyków na Zana i Kołłątaja, można tam dostać punchery, nożyczki ozdobne itp. Ewentualnie można jeszcze odwiedzić Dalimex na ul. Obywatelskiej i sklep w Leclercu na Zana (nie pamiętam nazwy). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9612 |
Wtajemniczenie
|
zaraz będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9613 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja nie ryzykowałabym i poszłabym do ginekologa z pytaniem, czy można coś zrobić - i tak zrobię... mam ten sam problem ![]()
![]() |
#9615 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9616 |
Raczkowanie
|
możesz mi przypomniec gdzie kupiłaś te buty? Bo właśnie mają taki przód jaki mnie interesuje - nie szpic i nie jajko
#9617 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9618 |
Raczkowanie
|
Nie ma mnie na liście Andzia27- aneta-lotek@wp.pl
Ślubujemy 14 lipca 2007 godz 17:00 Niemce http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007071401801830.png
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9619 |
Raczkowanie
|
dodajcie mojego e maila
20079@wp.pl Szukam właśnie fotografa ale ceny mnie zbijają poprostu Tak bardzo się boję tego dnia zostało 109dni ale to jest okropne chciałabym być już po. Zaczynam się coraz bardziej przejmować, jeszcze teraz z tym okresem się zdołowałam bo jak mi wypadnie w dniu ślubu to będzie katastrofa bo ja pierwszego dnia zawsze zwijam się z bólu i zazwyczaj jadę na zastrzykach przeciwbólowych. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#9620 |
Raczkowanie
|
Wracając do nauk weekendowych w Świdniku. Oto mail, który dostałam kiedyś od pana Zaremby w odpowiedzi na moje pytanie dotyczące pozwoleń i zaświadczeń:
"Obecnie weekendowe kursy przedmałżeńskie prowadzimy w Świdniku k/Lublina. Do uczestnictwa w nich zapraszamy wszystkie pary i nam żadne zaświadczenia nie są potrzebne, ale dla komfortu narzeczonych, którzy nasze zajęcia chcą mieć zaliczone jako kurs przedmałżeński, dobrze jest obecność na kursie uzgodnić z księdzem w parafii, gdzie będzie miał miejsce ślub i gdzie będą przedstawiane zaświadczenia, które wystawiamy parom uczestniczącym w zajęciach. O takie uzgadnianie prosili sami księża, którzy sami często kierują do nas pary będące w sytuacji utrudniającej im wzięcie udziału w tradycyjnym 10-ciospotkaniowym kursie. Pozdrawiamy i zapraszamy na nasz kurs Agnieszka i Bogusław Zarembowie" Generalnie oni prowadzili wcześniej te kursy w Lublinie na Staszica. Jednak po jakichśtam kłótniach i zmianach biskup in zabronił prowadzenia tych nauk przy kościele. Chodziło chyba o kasę. Dlatego przenieśli się do Świdnika... Najlepiej w razie wątpliwości spytać proboszcza parafii, w której macie slub, czy dopuszcza takie nauki i po problemie.
#9621 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja jeszcze przypomnę, że kursy weekendowe są też prowadzone w poradni przy Ave na Fabrycznej ![]() Kilka z Was pisze żeby wysyłać fotki na maila - jeśli mają to być te fotki, które ja umieszczałam na forum - proszę o wiadomość mailową ![]()
![]() |
#9622 |
Raczkowanie
|
martuko, aurelia-aurita dziekuje za informacje.
Poniewaz chcemy zrobic zaproszenia zwijane w rulonik, wiec kopert nam juz nie trzeba. Teraz tylko pojawia sie pytanie, czy ma byc to zaproszenie zawiazywane wstazka, tasiemka ozdobna, rafia, moze kwiatkiem na druciku, sznurkiem z pieczatka badz inne... Nie mam w tej kwestii zdania. Zalaczak przykladowe zdjecia zaproszen, jakie udalo mi sie znalezc. Spotkalyscie sie z takimi zaproszeniami na slub? Co o tym sadzicie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9623 |
Zadomowienie
|
MegiWu witaj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9624 |
Raczkowanie
|
Witam nowe Wizażanki
![]() MegiWu, z tych zrolowanych zaproszeń, najbardziej podobają mi się przewiązane białą wstążką z kokardą ![]() Wcześniej podałam nazwisko naszego fotografa, ale bez danych, tutaj jego strona: http://aleksanderwolak.com/ Dziewczyny, jestem pod wrażeniem Waszej pracy z mailami, datami i wszystkimi innymi danymi ![]() ![]() czy mogę prosić o dopisanie: miejsce: Marzanna - Niedrzwica Kościelna - tel. 501225190 zespół ZOMO: 509655011 fotograf: www.aleksanderwolak.com |
![]() ![]() |
![]() |
#9625 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, wiem, że kilka z Was kupowało Maximusa na wesele,
czy cena 19,30 za połówkę to dużo? ja na razie nie orientowałam się z cenach - i właśnie zaczynam ![]()
#9626 |
Przyczajenie
|
Dzięki za powitanie i odpowiedzi na moje pytanie. Bo naprawde sytuacja do komfortowych nie należała. Zgodnie z waszą opinią postanowiłam pogadać ze świadkową -i co?? Obraziła się !! Mało tego pobiegła na skargę do rodziców i wszyscy się obrazili !! (kurcze nie mogę znaleźć tu emotikonek) skończyło się na tym, że zmieniłam druhnę, na taką która nie będzie chciała za wszelką cenę być gwiazdą na moim weselu, a rodzina tej poprzedniej zrezygnowała z przyjścia na wesele. Wyobrażacie sobie takie coś?? W życiu nie wpadłoby mi do głowy żeby ubierać się jako druhna na ecru -jako gość zresztą też, a już napewno żeby z tego powodu taką aferę robić... A - nadmienie jeszcze... moją świadkową miała być kuzynka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9627 |
Raczkowanie
|
A ja byłam druhną na ślubie mojego brata i miałam sukienkę ecru. Jakoś nikomu to nie przeszkadzało. A najmniej pannie młodej.
#9628 |
Raczkowanie
|
Któraś z Was (niestety nie pamietam, kto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9629 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymaj sie
![]() |
#9630 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.