Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 321 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-07, 22:34   #9601
martuko
Wtajemniczenie

Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

ufff, ale nas dużo na tej liście uporządkowalam mailową alfabetycznie żeby łatwiej bylo szukać
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 22:35   #9602
malenkajalenka
Raczkowanie

GG do malenkajalenka

TEraz będzie łatwiej każdego znaleźć

agusiagr - agusiagr @ wp.pl
Alusia - alusia200 @ op.pl
anadun - annna123 @ op.pl
Anet2007 - anet49 @ orange.pl
Anex - elgoog @ gazeta.pl
Anuś800 – annaszymczak1 @ op.pl
aurelia-aurita – aurelia-aurita @ tlen.pl
bandola18- bandola @ op.pl
brunetka2000 - ka_siaka @ wp.pl
Brzuszek - kitydo @ poczta.onet.pl
Eemila - eemila1 @ op.pl
Frecia_28 - orbit5 @ poczta.fm
Jagnabe - kreciapa @ wp.pl
Jodie - kozlowska_katarzyna @ o2.pl
Jolinek - jackyrudy @ op.pl
justyś81 - justakam7 @ poczta.onet.pl
Kasiakkk - kasiakkk1 @ wp.pl
*kasieńka* - basse7 @ wp.pl
magdulec - magdulec @ poczta.fm
malenkajalenka - malenkajalenka @ gazeta.pl
Malpka - schwester @ buziaczek.pl
martuko – on.na @gazeta.pl
mila25 - lobo25 @ gazeta.pl
milly - Nina-78 @ wp.pl, milly07 @ wp.p
miss.hot - miss.hot @ poczta.fm
Neiti - neiti1 @ o2.pl
nicedream - jeczydusza @ wp.pl
nicky_1981 - madziara_b @ op.pl
niebieska.lwica - niebieska.lwica @ gazeta.pl
olahola - olahop @ poczta.fm
paticzka - gabrysia53 @ wp.pl
pola m - pauliner @ interia.pl
Rudalbn - rudalbn @ o2.pl
ruda 3d - ruda3d @ wp.pl
sija - sija @ enterpol.pl
Silvershine - silvershine @ poczta.fm
Smarti_ter - Smarti_ter @ interia.pl
Sylwia_84 - wosiaksylwia84 @ o2.pl
szczęśliwa_82 – ashanti13 @ wp.pl
tola 3804 - tola3804 @ epf.pl, tola3804 @ gazeta.pl
wiolkaslonko - wiolkaslonko @ gmail.com
Wojtusia - anka2 @ interia.pl
malenkajalenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 22:35   #9603
malenkajalenka
Raczkowanie

GG do malenkajalenka

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
ufff, ale nas dużo na tej liście uporządkowalam mailową alfabetycznie żeby łatwiej bylo szukać

kurcze, ja też..................
malenkajalenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 22:38   #9604
karolinka.f
Raczkowanie

GG do karolinka.f

Cytat:
Napisane przez jagnabe Pokaż wiadomość
Witaj!
Interesuję się tym, ponieważ słyszałam, że małżeństwo prowadzące te kursy nie może już tego robić. Podobno sprawa trafiła niedawno do biskupa. Ale to nie jest jeszcze potwierdzona wiadomość. Niedługo się dowiem na 100% i napiszę.
Faktycznie, czytałam Komunikat Kurii w sprawie zasad prowadzenia kursów przedmałżeńskich, jest tam fragment o kursach weekendowych: "Można je odbyć wyłącznie po otrzymaniu pisemnego skierowania od Proboszcza w ośrodku duszpasterskim przy ul. Staszica 16 w Lublinie. (...) Kursy przedmałżeńskie prowadzone przez osoby nie mające do tego upoważnienia w formie pisemnej, udzielonego przez Kurię Metropolitalną, nie będą honorowane przez parafie. "
Podobno ci państwo ze Świdnika prowadzili wcześniej kursy na Staszica, więc może mają uprawnienia. A może stracili uprawnienia z jakiegoś powodu i dlatego samodzielnie teraz prowadzą kursy. Nie wiem, ale myślę że osobę prowadzącą taki kurs zawsze można zapytać o takie upoważnienie, zwłaszcza gdy pobiera za to opłatę.
Chociaż - pewnie mniej gorliwy proboszcz może nie zwrócić uwagi na to, kto wydał zaświadczenie. Ja osobiście wolałabym jednak nie marnować czasu na kogoś kto nie jest o tego upoważniony.
Może jagnabe dowie się niedługo czy to o tych państwa chodziło i nam napisze.
karolinka.f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 22:40   #9605
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cassiska Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny.
Podczytuje was czasem. A piszę do Was z konkretnym pytaniem: Co byście zrobiły gdyby wasza świadkowa wybierała się na uroczystość i weselicho w sukni ecru??

Dodam coś od siebie bo tak nijako się nie przedstawić. Jestem z okolic lublina, a ślub zaplanowany na 7 lipca.

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i czekam na Wasze opinie.
casiiska, witamy, sama zobaczysz jak to forum CIę wciągnie choc do ślubu juz nie tak daleko
nie wiem co ja bym zrobila, myślę że nawet jeśli panna mloda ma białą sukienkę to nie wypada zaklądać takiej jasnej. No chyba że jest we wzorki. Jeśłi dziewczyna ma być świadkiem to rozumiem,że sie znacie i nie powinno być problemu szczerze powiedzieć o tym jak to widzisz powodzenia
Stary 2007-05-07, 22:49   #9606
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malenkajalenka Pokaż wiadomość
kurcze, ja też..................
haha, jednomyślne już jesteśmy ))))
Stary 2007-05-07, 22:49   #9607
MegiWu
Raczkowanie

GG do MegiWu

Witajcie Wizazanki!

Czytam i czytam ten watek... wiec postanowilam w koncu cos napisac.

Ja z moim TŻ slubowac bedziemy 18.08.2007 (czyzby byl to najpopularniejszy termin na Lubelskim watku Wizazu? ) w parafii p.w. NMP pod Lublinem, pobawimy sie z Czaban Band, zdjecia jak wiekszosc - p. Artur Zomer (niestety tylko pozostala nam opcja pleneru, ze wzgledu na zajety termin). I tu pojawia sie problem, gdyz nie mamy jeszcze zaklepanego kamerzysty. Czasu niewiele, wybor coraz mniejszy, ale chyba jestesmy na dobrej drodze by ta sprawe zalatwic.
Sukienka zamowiona, na fryzurke slubna zapisalam sie to salonu p. Ani na Fabrycznej, ciasto tez zamowione, tort - niestety nie . Chcielismy dzis zamowic tort w Markizie na Kruczkowskiego, ale maja juz duzo zamowien na ten termin. Szukam dalej ...

Zaproszenia chcemy zrobic sami, wiec chcialabym Was prosic o informacje odnosnie miejsc gdzie mozna w najlepszej cenie kupic papier do tego przeznaczony?

Dopiszcie mnie do listy mailowej
megiwu - megiwu @ wp.pl
MegiWu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-07, 22:55   #9608
martuko
Wtajemniczenie

megiWu, witaj do zaproszeń polecam Cezex wjeżdża się w ulice na tylach galerii Olimp, od strony Bursakow. apierów mają sporo, docinają do potrzebnych wymiarów, można tez dobrac pasujące koperty. W okolicy jest też hurtownia papiernicza (od Lubartowskiej blisko dawnej pętli trolejbusowej), ale nie maja az takiego wyboru ale niektore papiery wychodza taniej - na przyklad gruby prążkowany karton.
wrzucam CIę na listę
Stary 2007-05-07, 22:55   #9609
karolinka.f
Raczkowanie

GG do karolinka.f

Cytat:
Co byście zrobiły gdyby wasza świadkowa wybierała się na uroczystość i weselicho w sukni ecru??
Na pewno starałabym się wyperswadować jej ten pomysł. Z resztą, pisałam już o tym kiedyś
Spróbuj z nią pogadać, powinna zrozumieć że jest to dla Ciebie niekomfortowa sytuacja.
karolinka.f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 23:26   #9610
Beata Marcina :0
Raczkowanie

Dlaczego nie ma mojego maila? beateczka @ op.pl
Beata Marcina :0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 23:45   #9611
aurelia-aurita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MegiWu Pokaż wiadomość
Zaproszenia chcemy zrobic sami, wiec chcialabym Was prosic o informacje odnosnie miejsc gdzie mozna w najlepszej cenie kupic papier do tego przeznaczony?
Witaj
my kupowaliśmy papier w Mapie na Unickiej www.mappolska.pl/, tylko dlatego, że taki sam w Cezexie był prawie dwa razy droższy. Koperty kupowaliśmy już w Cezexie www.cezex.pl/ i z obsługi byliśmy bardzo zadowoleni . Już na etapie szukania papieru dostaliśmy próbki tych kartoników, które nam się spodobały i pełną informację na jakiej drukarce można drukować. W Mapie pani wprowadziła nas w błąd, że na wybranym przez nas papierze można drukować atramentówką, a się nie dało . Na szczęście znajomy wydrukował nam na laserówce .
Polecam jeszcze zajrzeć do sklepu dla plastyków na Zana i Kołłątaja, można tam dostać punchery, nożyczki ozdobne itp. Ewentualnie można jeszcze odwiedzić Dalimex na ul. Obywatelskiej i sklep w Leclercu na Zana (nie pamiętam nazwy).

4.VIII.2007 r. Nasz Ślub
aurelia-aurita jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-07, 23:45   #9612
martuko
Wtajemniczenie

zaraz będzie
Stary 2007-05-08, 07:01   #9613
paprotnik528
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez paprotnik528 Pokaż wiadomość
pani Anna i (nie pamiętam) Zaremba
Pomyłka <gafa>
Pani Agnieszka i Bogusław

Ps. byłam na tych naukach, mam ich pieczątki
paprotnik528 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 07:11   #9614
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez Brzuszek Pokaż wiadomość
Dziewczyny ratujcie.... Jak ustalaliśmy termin ślubu, salę itp to prawie pierwszą rzeczą jaką zrobiłam to obliczyłam termin mojego okresu wyszło idealnie - ślub miał być "czysty" i to w dodatku z zapasem na jakieś przesunięcia. Oczywiście po treści mej wiadomości wiadomo, że coś się w tej kwestii zmieniło... Zimą chorowałam, dodatkowo stresik.... Od dziś dwa miesiące do ślubu a z wyliczeń jak nic wynika, że w piątek przed ślubem dostanę okresu!!!!!!!!!
Doradźcie coś.... czy są jakieś sposoby na zmianę tego stanu rzeczy (i bynajmniej nie myślę o poczęciu dziecka ). Stres pewnie zrobi swoje, ale to będzie przesunięcie max 2 dni (i znając moje szczęście przesunie się na "przed" weselem a nie na kilka dni po....)

No jak ja to wytrzymam... przy takim stresie to trudno normalnie wytrzymać a w takiej kiecce to nawet ciężko siusiu zrobić, a co dopiero to
słyszałam o takiej metodzie jak łykanie witaminy K, która zwiększa krzepliwość krwi, i niektóre moje koleżanki sobie w ten sposób opóźniały
ale ja nie ryzykowałabym i poszłabym do ginekologa z pytaniem, czy można coś zrobić - i tak zrobię... mam ten sam problem

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 07:13   #9615
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez paprotnik528 Pokaż wiadomość
Pomyłka <gafa>
Pani Agnieszka i Bogusław

Ps. byłam na tych naukach, mam ich pieczątki
Mozesz napisać coś więcej jak było?? Bede bardzo Ci wdzięczna My mamy zamiar sie wyrać tam 26-27 maja
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 07:14   #9616
Ela1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość
mam chwilkę, więc napiszę coś więcej o butach, bo widzę, że ten temat nadal jest tu na topie
możesz mi przypomniec gdzie kupiłaś te buty? Bo właśnie mają taki przód jaki mnie interesuje - nie szpic i nie jajko
Ela1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 07:21   #9617
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez Brzuszek Pokaż wiadomość
Dziewczyny ratujcie.... Jak ustalaliśmy termin ślubu, salę itp to prawie pierwszą rzeczą jaką zrobiłam to obliczyłam termin mojego okresu wyszło idealnie - ślub miał być "czysty" i to w dodatku z zapasem na jakieś przesunięcia. Oczywiście po treści mej wiadomości wiadomo, że coś się w tej kwestii zmieniło... Zimą chorowałam, dodatkowo stresik.... Od dziś dwa miesiące do ślubu a z wyliczeń jak nic wynika, że w piątek przed ślubem dostanę okresu!!!!!!!!!
Doradźcie coś.... czy są jakieś sposoby na zmianę tego stanu rzeczy (i bynajmniej nie myślę o poczęciu dziecka ). Stres pewnie zrobi swoje, ale to będzie przesunięcie max 2 dni (i znając moje szczęście przesunie się na "przed" weselem a nie na kilka dni po....)

No jak ja to wytrzymam... przy takim stresie to trudno normalnie wytrzymać a w takiej kiecce to nawet ciężko siusiu zrobić, a co dopiero to
Widzę ze nie bede sama (nawe nie wiecie jak to podnosi na duchu ) ale nic nie bede robić, ani przyśpieszać ani opóźniać, mam to szczęscie ze u mnie trudne dni sa w sumie nie za długie i nie za uciążliwe ze tak powiem
Stary 2007-05-08, 07:43   #9618
andzia27
Raczkowanie

Nie ma mnie na liście Andzia27- aneta-lotek@wp.pl
Ślubujemy 14 lipca 2007 godz 17:00 Niemce
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007071401801830.png
andzia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 08:21   #9619
lalunia105
Raczkowanie

dodajcie mojego e maila

20079@wp.pl

Szukam właśnie fotografa ale ceny mnie zbijają poprostu
Tak bardzo się boję tego dnia zostało 109dni ale to jest okropne chciałabym być już po. Zaczynam się coraz bardziej przejmować, jeszcze teraz z tym okresem się zdołowałam bo jak mi wypadnie w dniu ślubu to będzie katastrofa bo ja pierwszego dnia zawsze zwijam się z bólu i zazwyczaj jadę na zastrzykach przeciwbólowych.
lalunia105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 08:22   #9620
czerwcowa lara
Raczkowanie

Wracając do nauk weekendowych w Świdniku. Oto mail, który dostałam kiedyś od pana Zaremby w odpowiedzi na moje pytanie dotyczące pozwoleń i zaświadczeń:

"Obecnie weekendowe kursy przedmałżeńskie prowadzimy w Świdniku k/Lublina.
Do uczestnictwa w nich zapraszamy wszystkie pary i nam żadne zaświadczenia
nie są potrzebne, ale dla komfortu narzeczonych, którzy nasze zajęcia chcą
mieć zaliczone jako kurs przedmałżeński, dobrze jest obecność na kursie
uzgodnić z księdzem w parafii, gdzie będzie miał miejsce ślub i gdzie będą
przedstawiane zaświadczenia, które wystawiamy parom uczestniczącym w
zajęciach. O takie uzgadnianie prosili sami księża, którzy sami często
kierują do nas pary będące w sytuacji utrudniającej im wzięcie udziału w
tradycyjnym 10-ciospotkaniowym kursie.

Pozdrawiamy i zapraszamy na nasz kurs
Agnieszka i Bogusław Zarembowie"

Generalnie oni prowadzili wcześniej te kursy w Lublinie na Staszica. Jednak po jakichśtam kłótniach i zmianach biskup in zabronił prowadzenia tych nauk przy kościele. Chodziło chyba o kasę. Dlatego przenieśli się do Świdnika... Najlepiej w razie wątpliwości spytać proboszcza parafii, w której macie slub, czy dopuszcza takie nauki i po problemie.
czerwcowa lara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 08:27   #9621
sija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ela1 Pokaż wiadomość
możesz mi przypomniec gdzie kupiłaś te buty? Bo właśnie mają taki przód jaki mnie interesuje - nie szpic i nie jajko
Buciki kupiłam w sklepie w podwórku (tam gdzie jest sklep zielarski i jakieś kiecki na imprezy) przy ul. Świętoduskiej, w okolicach punktu lotto Te są akurat z satyny, ostatnio jak byłam były też bardzo podobne na niższym obcasie. W sklepie od razu mogą Wam zrobić w pasku dodatkową dziurke jeśli jest potrzebna.

A ja jeszcze przypomnę, że kursy weekendowe są też prowadzone w poradni przy Ave na Fabrycznej

Kilka z Was pisze żeby wysyłać fotki na maila - jeśli mają to być te fotki, które ja umieszczałam na forum - proszę o wiadomość mailową (ostatnio mam niewiele czasu żeby czytać wszystko dokładnie niestety)

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 08:38   #9622
MegiWu
Raczkowanie

GG do MegiWu

martuko, aurelia-aurita dziekuje za informacje.
Poniewaz chcemy zrobic zaproszenia zwijane w rulonik, wiec kopert nam juz nie trzeba.
Teraz tylko pojawia sie pytanie, czy ma byc to zaproszenie zawiazywane wstazka, tasiemka ozdobna, rafia, moze kwiatkiem na druciku, sznurkiem z pieczatka badz inne... Nie mam w tej kwestii zdania.
Zalaczak przykladowe zdjecia zaproszen, jakie udalo mi sie znalezc. Spotkalyscie sie z takimi zaproszeniami na slub? Co o tym sadzicie? Ktora opcja Wam sie najbardziej podoba?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 15_A.jpg (99,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15_PM.jpg (113,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 57_F.jpg (97,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 137138651.jpeg (58,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 137784741.jpeg (42,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie_rulon_ramka_delikatna_zewn_zwin.jpg (120,0 KB, 12 załadowań)
MegiWu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 08:49   #9623
sija
Zadomowienie

MegiWu witaj Mi podobają się bardzo te zaproszenia na papierze czerpanym przewiązane sznurkiem z lakiem lub ozdobną tasiemką. Sami mieliśmy robić podobne, ale w końcu zdecydowaliśmy sie na inne. Myślę że najwygodniej będzie wiązać jakimś ładnym sznurkiem, chyba że znajdziesz tasiemkę, która nie będzie się strzępić na końcach Pytałaś wcześniej gdzie można kupić materiały na zaproszenia - ja porównywałam ceny papierów wizytówkowych i czerpanych oraz dodatków w sklepach i na aukcjach - zdecydowanie taniej jest na aukcjach

sija jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-08, 08:58   #9624
olahola
Raczkowanie

Witam nowe Wizażanki

MegiWu, z tych zrolowanych zaproszeń, najbardziej podobają mi się przewiązane białą wstążką z kokardą

Wcześniej podałam nazwisko naszego fotografa, ale bez danych, tutaj jego strona: http://aleksanderwolak.com/

Dziewczyny, jestem pod wrażeniem Waszej pracy z mailami, datami i wszystkimi innymi danymi

czy mogę prosić o dopisanie:
miejsce: Marzanna - Niedrzwica Kościelna - tel. 501225190
zespół ZOMO: 509655011
fotograf: www.aleksanderwolak.com
olahola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 08:59   #9625
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Dziewczynki, wiem, że kilka z Was kupowało Maximusa na wesele,
czy cena 19,30 za połówkę to dużo?
ja na razie nie orientowałam się z cenach - i właśnie zaczynam

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 09:08   #9626
cassiska
Przyczajenie

Dzięki za powitanie i odpowiedzi na moje pytanie. Bo naprawde sytuacja do komfortowych nie należała. Zgodnie z waszą opinią postanowiłam pogadać ze świadkową -i co?? Obraziła się !! Mało tego pobiegła na skargę do rodziców i wszyscy się obrazili !! (kurcze nie mogę znaleźć tu emotikonek) skończyło się na tym, że zmieniłam druhnę, na taką która nie będzie chciała za wszelką cenę być gwiazdą na moim weselu, a rodzina tej poprzedniej zrezygnowała z przyjścia na wesele. Wyobrażacie sobie takie coś?? W życiu nie wpadłoby mi do głowy żeby ubierać się jako druhna na ecru -jako gość zresztą też, a już napewno żeby z tego powodu taką aferę robić... A - nadmienie jeszcze... moją świadkową miała być kuzynka.
cassiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 09:10   #9627
czerwcowa lara
Raczkowanie

A ja byłam druhną na ślubie mojego brata i miałam sukienkę ecru. Jakoś nikomu to nie przeszkadzało. A najmniej pannie młodej.
czerwcowa lara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 09:12   #9628
olahola
Raczkowanie

Któraś z Was (niestety nie pamietam, kto ) pytała o noclegi dla gości - my część gości przenocowalismy w Krężnicy Jarej w Łowisku Krężniczanka (tel. 601479000). Ceny pokoi są zróżnicowane, ale w każdym można przenocować max 4 osoby. Za wynajem całego 'ośrodka' zapłaciliśmy 760zł za dwadzieścia kilka osób (bez 'dodatkowych' osób).
olahola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 09:19   #9629
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Dzięki za powitanie i odpowiedzi na moje pytanie. Bo naprawde sytuacja do komfortowych nie należała. Zgodnie z waszą opinią postanowiłam pogadać ze świadkową -i co?? Obraziła się !! Mało tego pobiegła na skargę do rodziców i wszyscy się obrazili !! (kurcze nie mogę znaleźć tu emotikonek) skończyło się na tym, że zmieniłam druhnę, na taką która nie będzie chciała za wszelką cenę być gwiazdą na moim weselu, a rodzina tej poprzedniej zrezygnowała z przyjścia na wesele. Wyobrażacie sobie takie coś?? W życiu nie wpadłoby mi do głowy żeby ubierać się jako druhna na ecru -jako gość zresztą też, a już napewno żeby z tego powodu taką aferę robić... A - nadmienie jeszcze... moją świadkową miała być kuzynka.

no tak faktycznie to jest powód zeby nie przyjść na wesele, i strasznie sie obzazac. Kurcze przecież jeśli miałabyś sie źle czuć to chyba powinna to zrozumiec. A tak swoją drogą to moja swiadkowa sie mnie pytała jak ma przyjść ubrana, powiedziałam jej zeby tylkoe nie na biało no i w sumie czarno . Wiesz co może i lepiej ze to stało sie teraz bo skoro ta Twoja kuzynka tak szybko sie obraża to gorzej byłoby gdyby coś przed weselem sie jej nie spodobało
Trzymaj sie
Stary 2007-05-08, 09:19   #9630
lalunia105
Raczkowanie

Smile Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez olahola Pokaż wiadomość
Witam nowe Wizażanki

Wcześniej podałam nazwisko naszego fotografa, ale bez danych, tutaj jego strona: http://aleksanderwolak.com/
hej a mogłabyś mi przesłać na meila 20079@wp.pl trochę fotek tego fotografa i co byliście zadowoleni z jego usług? czy mogłabyś podać cennik?
lalunia105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości