Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 328 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-23, 14:10   #9811
Matti
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Hej selenko
Op coraz blizej Twoja !

Ja juz nabralam brazowego kolorku na ciałku, dzisiaj tez dwie godzinki sie posmażyłam na ogrodzie
Buzi niestety nie moge opalac takze kapelusz obowiazkowy i niestety jestem biała
Ale cialko opalone trzeba miec! Nie ma to jak biala sukienka i brazowe nogi mm

teraz zabieram sie za sprzatanie a wieczorem domowe spa
Ja twarzy też nie mogę opalać, robią mi się przebarwienia, poza tym szkoda mi skóry, jakby nie było - starzeję się ale nózki owszem, lubię jak są rumiane

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 15:34   #9812
Dominika1980
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Dominika1980
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Pod mięsień ale anatomiczne więc dół implantu nie jest tak schowany.
musze Ci pogratulowac ,bo jak na anatomiczne to wzgladaja za..je..bi.cie
w zyciu bym nie zgadla wow super sa

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Misia261 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie zadowolone użytkowniczki żelków. W najbliższym czasie zamierzam dołączyć do waszego grona Przerobiłam już podstawy z googla itp. Nadszedł czas na konsultacje z wami, nie wybrałam jeszcze lekarza więc liczę na wasze opinie. Jestem z Warszawy i będę miała mnóstwo pytań i wątpliwości. Wysłałam kilka zaproszeń bo z chęcią obejżałabym dzieła różnych doktorów. Dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam!
zaproszenie przyjete
Dominika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 15:47   #9813
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Ja twarzy też nie mogę opalać, robią mi się przebarwienia, poza tym szkoda mi skóry, jakby nie było - starzeję się ale nózki owszem, lubię jak są rumiane
hm a mi sie porobily przebarwienia na dekolcie ,rekach ,plecach,macie cos dobrego na ta dolegliwosc??w tym roku po kazdym opalaniu mi sie robia

dzis mija mi rok od operacji niezlejak przyjdzie moj fotograf dodam wieczorem fotyi potem napisze roczna recenzje cyckow

TASHA, MILENKA tysiac lat dla naszych cycuchow napiszcie czy Wy tez jestescie zadowolone no i czekamy na fotki!

Anika,Oliwko tu tez czekamy
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 16:14   #9814
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam dziewczynki

wlasnie wrocilam z powiekszania ust bolalo jak ch..... no ale trudno usteczka hm ciezko narazie ocenic mam nadzieje ze trche sie powieksza bo narazie roznicy jako takiej nie ma widac ze sa wieksze ale to nie to co oczekiwalam ale to dopiero poczatek mysle z powiekszaniem moich ust

Kasik fotki beda ale w sierpniu narazie mam pelna chate i nawet nie mam jak zrobic tych zdjec wiec jak zrobie to juz tak porządnie czekam na Twoje

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 17:28   #9815
kapetki
Raczkowanie

Tak was czytam dziewczyny z tymi ustami i powiem szczerze, że kiedyś to było dla mnie nie do pomyślenia a teraz sama się zastanawiam nad powiększeniem ust
kapetki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 17:34   #9816
przedpo
Raczkowanie

Witam Dziewczybnki

....a ja szukam kwatery na weekend w Sopocie i ....nic...wszystko zajęte

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 17:42   #9817
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Mi tez sie robia - bo robie kwasy na twarz. I raz przegielam w Egipcie i mi sie porobiły, na szczeście się wybieliły od tego czasu sie nie opalam na buzi a nozki brązowe obowiązkowo
Stary 2013-07-23, 17:48   #9818
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
dzień dobry kochane
zan byłam w albumie super wyglądają twoje cycuchy
ja wczoraj byłam na kontroli bo to już 3 miesiące nawet nie wiem kiedy to zleciało z moimi cycuszkami wszystko ok już mogę wszystko jedy ne czego mi nie wolno to solarium, no i musiałabym wrzucić kilka fotek bo chyba się już trochę zmieniły moje maluchy
miłego dzionka
Dziękuję Kochana
A gdzie fotki Twoich 3-miesięcznych cycuchów, co?
Stary 2013-07-23, 18:46   #9819
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dominika1980 Pokaż wiadomość
musze Ci pogratulowac ,bo jak na anatomiczne to wzgladaja za..je..bi.cie
w zyciu bym nie zgadla wow super sa

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------
Kochana a to anatomiczne gorsze są? Tylko pytam bo tak zabrzmiało, bardziej Ci się podobają okrągłe tak? Ja mam odwrotnie bo wolę naturalniejsze więc zawsze bardziej podobają mi się anatomiczne

Dodałam pierwsze zdjęcie w ubranku z dekoldzikiem Mój debiut w staniku nie sportowym
Stary 2013-07-23, 19:07   #9820
kamiluwa
Raczkowanie

Witaj Olivka, boszsze z rok mnie tutaj nie było... Napisz proszę jak preparacik miałaś zastosowany? Chodzi mi o usteczka. Znieczulenie kremem czy nawiewem?

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki

wlasnie wrocilam z powiekszania ust bolalo jak ch..... no ale trudno usteczka hm ciezko narazie ocenic mam nadzieje ze trche sie powieksza bo narazie roznicy jako takiej nie ma widac ze sa wieksze ale to nie to co oczekiwalam ale to dopiero poczatek mysle z powiekszaniem moich ust
Witaj Olivka, boszsze z rok mnie tutaj nie było... Napisz proszę jak preparacik miałaś zastosowany? Chodzi mi o usteczka. Znieczulenie kremem czy nawiewem?
Stary 2013-07-23, 19:13   #9821
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
Witaj kochana nie bylo Cie z 100 lat moze i reszta dziewczyn sie zjawi
co do usteczek mialam znieczulenie stomatologiczne ale tez pan doktor smarowal mascia bo mnie bolalo dolna warga pomimo znieczulenia nic nie dalo ale w dolnej mam bardzo malo preparatu nie starczylo niestety ale jeszcze nadrobie usetczka z godziny na godzne coraz ladniejsze

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-07-23, 19:22   #9822
Dominika1980
Raczkowanie

[QUOTE=_szczesliwa_;419235 30]Kochana a to anatomiczne gorsze są? Tylko pytam bo tak zabrzmiało, bardziej Ci się podobają okrągłe tak? Ja mam odwrotnie bo wolę naturalniejsze więc zawsze bardziej podobają mi się anatomiczne

chodzilo mi o to ze tak ladnie wygladaja i bym nigdy nie powiedziala ze to sa anatomki bo sa takie pelne
Stary 2013-07-23, 19:55   #9823
_szczesliwa_
Raczkowanie

[QUOTE=Dominika1980;419241 22]
Cytat:
Kochana a to anatomiczne gorsze są? Tylko pytam bo tak zabrzmiało, bardziej Ci się podobają okrągłe tak? Ja mam odwrotnie bo wolę naturalniejsze więc zawsze bardziej podobają mi się anatomiczne

chodzilo mi o to ze tak ladnie wygladaja i bym nigdy nie powiedziala ze to sa anatomki bo sa takie pelne
To pewnie dlatego, że ja nic wcześniej nie miałam więc i mięsień mi wylazł porządnie Cieszę się jak ktoś tak mówi, bardzo!!!! Dzięki
Stary 2013-07-23, 20:02   #9824
Misia261
Przyczajenie

Moje drogie pierwsze pytania:
Czy dzisiejsze żelki są na całe życie?
Jak szybko po operacji można wrócić do pracy?
Jak się ma sprawa z ciążą w przyszłości, czy na forum jest jakaś koleżanka, która przeszła przez ciążę i karmienie z żelkami? Jeszcze nie rodziłam ale...
Czy na forum są panie, które robiły operację kilkanaście lat temu?
Jak najlepiej wyjaśnić doktorowi czego oczekujemy?

Proszę o wyrozumiałość bo dopiero zaczynam się wgłębiać w temat.
Zerknijcie proszę w zaproszenia, zaakceptujcie jeśli możecie ponieważ chciałabym zobaczyć efekty operaci u różnych lekarzy.

Pozdrawiam serdecznie
Misia261 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 20:32   #9825
Dominika1980
Raczkowanie

[QUOTE=_szczesliwa_;419247 48]
Cytat:
Napisane przez Dominika1980 Pokaż wiadomość

To pewnie dlatego, że ja nic wcześniej nie miałam więc i mięsień mi wylazł porządnie Cieszę się jak ktoś tak mówi, bardzo!!!! Dzięki
Nie ma za co kochana

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Misia261 Pokaż wiadomość
Moje drogie pierwsze pytania:
Czy dzisiejsze żelki są na całe życie?
Jak szybko po operacji można wrócić do pracy?
Jak się ma sprawa z ciążą w przyszłości, czy na forum jest jakaś koleżanka, która przeszła przez ciążę i karmienie z żelkami? Jeszcze nie rodziłam ale...
Czy na forum są panie, które robiły operację kilkanaście lat temu?
Jak najlepiej wyjaśnić doktorowi czego oczekujemy?

Proszę o wyrozumiałość bo dopiero zaczynam się wgłębiać w temat.
Zerknijcie proszę w zaproszenia, zaakceptujcie jeśli możecie ponieważ chciałabym zobaczyć efekty operaci u różnych lekarzy.

Pozdrawiam serdecznie
Witaj
Czy sa na cale zycie to wplywa na to wiele czynnikow.
tzcie ,ciaza, itp.
a wraca sie po pracy roznie , tez zalezy jak szybko sie twoj organizm regeneruje.
Stary 2013-07-23, 21:52   #9826
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zan123 Pokaż wiadomość
Dziękuję Kochana
A gdzie fotki Twoich 3-miesięcznych cycuchów, co?
postaram się jak najszybciej wrzucić i zdjęcia ust bo juz zrobiłam ale niestety nie miałam czasu żeby je zgrać

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:

Dodałam pierwsze zdjęcie w ubranku z dekoldzikiem Mój debiut w staniku nie sportowym
szcześliwa piersi w tym dekoldzie prezentują sie rewelacyjnie

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Witaj kochana nie bylo Cie z 100 lat moze i reszta dziewczyn sie zjawi
co do usteczek mialam znieczulenie stomatologiczne ale tez pan doktor smarowal mascia bo mnie bolalo dolna warga pomimo znieczulenia nic nie dalo ale w dolnej mam bardzo malo preparatu nie starczylo niestety ale jeszcze nadrobie usetczka z godziny na godzne coraz ladniejsze
olivko za chwilę usteczka będą jeszcze śliczniejsze

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

uciekam spać dziewczyny miłego wieczoru

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 05:47   #9827
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Witajcie Kochane...
Jadę do Warszawy odwieźć chrzestną na lotnisko i z drugą ciotka i bratem oraz moim Maluchem po galeriach w poszukiwaniu staniczków
Jak ja to lubię w końcu mogę je kupować bez stresu i mam co w nich nosić
Miłego dnia
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:24   #9828
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Mi tez sie robia - bo robie kwasy na twarz. I raz przegielam w Egipcie i mi sie porobiły, na szczeście się wybieliły od tego czasu sie nie opalam na buzi a nozki brązowe obowiązkowo

to tak jak jak, tez mi się plamy zrobiły po jednym z urlopów właśnie w Egipcie i od tamtego czasu mimo mocnej ochrony było coraz gorzej, ale teraz w miarę sobie poradziłam z tym cholerstwem i już buźka o niebo lepsza.

A co da zakupów bielizny, ja 9 lipca na weekend do Londynu śmigam i tam to poszaleje! mam nadzieje
Stary 2013-07-24, 09:32   #9829
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość

A co da zakupów bielizny, ja 9 lipca na weekend do Londynu śmigam i tam to poszaleje! mam nadzieje
Ja będę w Paryżu i Barcelonie w październiku, akurat minie sporo czasu od operacji i będę mogła sobie coś kupić aaaaa już się nie mogę doczekac. Trochę w tym roku pozwiedzam

Po jakim czasie piersi zaczną sie do siebie zbliżac? i co robić żeby im w tym pomóc?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 09:42   #9830
Olivkaa200
Zakorzenienie

hej hej dziewczynki

wstawilam jedno zdjecie ust do albumu wiec zapraszam chyba am niedosyt dolnej wargi ale chyba taka moja natura na wszystko mam niedosyt

ninka wstaw zdjecia ja czekam jestem ciekawa jak piersi sie zmienily i jak tam usteczka

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Po jakim czasie piersi zaczną sie do siebie zbliżac? i co robić żeby im w tym pomóc?
Mati moim zdaniem zblizanie na sile nic nie da ale to tylko moje zdanie. Wcześniej dziewczynki zszywały staniczki wiec moze tez spróbuj?? Jaki nosisz na codzien? Wiem ze trophy n byl zszywany na srodku ale czy dawal efekty nie wiem bo dziewczyny poznikały

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-07-24, 09:54   #9831
Matti
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Mati moim zdaniem zblizanie na sile nic nie da ale to tylko moje zdanie. Wcześniej dziewczynki zszywały staniczki wiec moze tez spróbuj?? Jaki nosisz na codzien? Wiem ze trophy n byl zszywany na srodku ale czy dawal efekty nie wiem bo dziewczyny poznikały
Noszę jeszcze pooperacyjny. Do 6.08 muszę się przemęczyc. Mam trophy, trochę go zszyłam i sportowy z decathlona. Dziewczyny tak bardzo polecały trophy ale moim zdaniem piersi dziwnie w nim wyglądają, nie przepadam za nim.

Stary 2013-07-24, 11:14   #9832
_szczesliwa_
Raczkowanie

Nie pouciekały

Ja zszywałam Trophy i piersi były bliżej, innej opcji nie ma jak się zszyło Tak nasz Dr kazał. Ale i tak uważam, że najlepiej zbiera piersi Energy. Jak go zdejmuję to one są o niebo bliżej niż po całym dniu w Trophy.
U mnie jest na prawdę jedna pierś niemal obok drugiej a w stanikach jakie przymierzałam z fiszbinami to często mi się nie mieściły fiszbiny w środku.
Ale dużo zależy od anatomi. Na siłę chyba się nic nie zdziała.

Ale trophy zszyj. Środek cały (tą siateczkę)
Stary 2013-07-24, 12:06   #9833
beatkak2
Raczkowanie

hej dziewczynki
Melduje się spowrotem,troszkę mnie nie było ale korzystaliśmy z rodzinką z naszego lata tu u nas jest bardzo rzadko więc łapaliśmy promyki, ja oczywiście zdrowo.
Nadrabiam zaległości
Czytam troszke było o naszych bliznach i oczywiście gorący temat biustonoszy
Ja jak narazie nic nie znalazłam prawa pierś czuje sie bardzo dobrze a lewa jeszcze nie, jest większa i jeszcze dochodzi do siebie więc chyba muszę poczekać
Tysiaczku ślicznie wygladają twoje piersi w biustonoszach,ja narazie jestem załamana
Szczęśliwa twoje cycuchy są piękne normalnie nie mogę się napatrzyć jak wyglądają w innym biustonoszu niż sportowcu, cudo rowek
lecę nadrabiac dalej !!!
Stary 2013-07-24, 14:08   #9834
ninka28
Raczkowanie

hej kobitki
olivko widziałam usteczka super
postaram się dziś wieczorkiem coś wrzucić jakieś fotki
elizabeth dziś chyba ma op jeśli dobrze doczytałam trzymam kciuki

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Napisane przez beatkak2 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
Melduje się spowrotem,troszkę mnie nie było ale korzystaliśmy z rodzinką z naszego lata tu u nas jest bardzo rzadko więc łapaliśmy promyki, ja oczywiście zdrowo.
Nadrabiam zaległości
Ja jak narazie nic nie znalazłam prawa pierś czuje sie bardzo dobrze a lewa jeszcze nie, jest większa i jeszcze dochodzi do siebie więc chyba muszę poczekać
Tysiaczku ślicznie wygladają twoje piersi w biustonoszach,ja narazie jestem załamana
Szczęśliwa twoje cycuchy są piękne normalnie nie mogę się napatrzyć jak wyglądają w innym biustonoszu niż sportowcu, cudo rowek
lecę nadrabiac dalej !!!
słońce twoje cycuchy też zaraz będą ładne zobaczysz

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

a zapomniałam zapytać dziewczyny te które już mają cycuszki dłużej niż 3 miesiące powiedzcie chodzicie już bez staników? zastanawiam się czy już można

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 14:39   #9835
Anemone
Mother of Cat

cześć dziewczyny.
Mogę?

Mam niecałe 20 lat. I szczerze, to się załamuję. Kiedyś miałam w biuście 91 cm i byłam z niego mega zadowolona... A teraz? Nie czuję się pewna siebie, bo piersi mi zmalały... do 84 cm w obwodzie!
Biję się z myślami o powiększeniu i chyba to zrobię.
Każdy odłożony tysiąc sprawia mi frajdę, choć dopiero mam niecałę 1300 zł. Ale do pracy chodzę, samochód do sprzedania mam, więc może uda się w ciągu roku lub dwóch odłożyć wymaganą sumę pieniędzy...

Bardzo boli? Bo ja panicznie boję się bólu.
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 14:48   #9836
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
szcześliwa piersi w tym dekoldzie prezentują sie rewelacyjnie
Dzięki kochana Ciesze się bardzo!

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane...
Jadę do Warszawy odwieźć chrzestną na lotnisko i z drugą ciotka i bratem oraz moim Maluchem po galeriach w poszukiwaniu staniczków
Jak ja to lubię w końcu mogę je kupować bez stresu i mam co w nich nosić
Miłego dnia
Oj jak ja tego zazdroszczę. Ja takie zakupy żeby kupić kilka staników to dopiero za jakieś 3 miesiące jak na to zarobię. Teraz nie ma za co nawet jednego

Cytat:
hej dziewczynki
Nadrabiam zaległości
lecę nadrabiac dalej !!!
Beata dlaczego jesteś załamana??????
Stary 2013-07-24, 15:09   #9837
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Ja będę w Paryżu i Barcelonie w październiku, akurat minie sporo czasu od operacji i będę mogła sobie coś kupić aaaaa już się nie mogę doczekac. Trochę w tym roku pozwiedzam

tak ,tak Oliwka dobrze mowi zszywalysmy stanikija tez nie lubie w nim piersi ale jest nagjwygodniejszy i ramiaczka mnie nie obcieraja a inne czesto mi robia slady
ja na sile nie zblizalam
a moglam to zrobic po ok 4 miesiacach
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 16:11   #9838
beatkak2
Raczkowanie

a bo tak patrze na wasze cycuchy,w biustonoszach innych niż sportowe i się napatrzyć nie mogę ja już tyle po przymierzałam i nic mój rowek jest jeszcze szeroki i chyba muszę poczekać aż będą bardziej ruchliwe żeby coś dobrze dobrać,sama już nie wiem a marze już o kupnie staniczka innego niż sportowiec żeby założyć go chociaż na trochę!
Na co dziewczynki zwracać szczególną uwagę przy wyborze odpowiedniego staniczka?Do tej pory nie miała z tym problemu szukałam 70 A push up i to było proste a teraz jeśli mam pod biustem 73 w biuście 91 to szukać 75 C czy może 70 D oj mam mętlik

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:

Ja mam tez narazie z tym problem a zszyty Throphy miałam od samego początku,myślę że musimy uzbroić się w cierpliwosć i jeszcze trochę poczekać na piękny roweczek
Zrobię sesję zdjęciową ocenicie kobietki

A Tysiaczek nam szaleje po biustonoszowych wieszaczkach czekamy na sesje zdjęciową

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny.
Mogę?

Mam niecałe 20 lat. I szczerze, to się załamuję. Kiedyś miałam w biuście 91 cm i byłam z niego mega zadowolona... A teraz? Nie czuję się pewna siebie, bo piersi mi zmalały... do 84 cm w obwodzie!
Biję się z myślami o powiększeniu i chyba to zrobię.
Każdy odłożony tysiąc sprawia mi frajdę, choć dopiero mam niecałę 1300 zł. Ale do pracy chodzę, samochód do sprzedania mam, więc może uda się w ciągu roku lub dwóch odłożyć wymaganą sumę pieniędzy...

Bardzo boli? Bo ja panicznie boję się bólu.
witaj
nie martw się nie taki straszny ja byłam mile zaskoczona po operacji spodziewałam się większego bólu, zreszta myslę że większość z nas tutaj
najgorszy tydzień- dwa potem jest coraz lepiej aż zapominasz że coś tam cię bolało

Edytowane przez beatkak2
Czas edycji: 2013-07-24 o 16:01
beatkak2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 16:16   #9839
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dzień dobry dziewczynki

Ja po pracy,po ustkach a teraz czas na sprzątanko Piękny dzień,idealna pogoda

Kamiluwa piekny avatar
Stary 2013-07-24, 16:23   #9840
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
a bo tak patrze na wasze cycuchy,w biustonoszach innych niż sportowe i się napatrzyć nie mogę ja już tyle po przymierzałam i nic mój rowek jest jeszcze szeroki i chyba muszę poczekać aż będą bardziej ruchliwe żeby coś dobrze dobrać,sama już nie wiem a marze już o kupnie staniczka innego niż sportowiec żeby założyć go chociaż na trochę!
Na co dziewczynki zwracać szczególną uwagę przy wyborze odpowiedniego staniczka?Do tej pory nie miała z tym problemu szukałam 70 A push up i to było proste a teraz jeśli mam pod biustem 73 w biuście 91 to szukać 75 C czy może 70 D oj mam mętlik

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Ja mam tez narazie z tym problem a zszyty Throphy miałam od samego początku,myślę że musimy uzbroić się w cierpliwosć i jeszcze trochę poczekać na piękny roweczek
Zrobię sesję zdjęciową ocenicie kobietki

A Tysiaczek nam szaleje po biustonoszowych wieszaczkach czekamy na sesje zdjęciową

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

witaj
nie martw się nie taki straszny ja byłam mile zaskoczona po operacji spodziewałam się większego bólu, zreszta myslę że większość z nas tutaj
najgorszy tydzień- dwa potem jest coraz lepiej aż zapominasz że coś tam cię bolało
szczerze, to szukaj nawet 65. Chyba, że dorwiesz bardzo ścisłe 70... Kojarzysz brafitting? Powinnaś się wybrać do sklepu, który go oferuje.
Obwód mierzyłaś naprawdę BARDZO MOCNO na wydechu?
Bo ja w takiej sytuacji np. mam 66 cm pod biustem. I jakoś tak mi ciężko nawet te 60-tki znaleźć

A macie TŻ-tów? Bo nie wiem czy jestem w stanie mojego upilnować i krzyczeć żeby nie ruszał. Bo on jak się dorwie to nieraz tak ściśnie...
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości