|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
| Pokaż wyniki sondy: kregle czy makao? | |||
| kregle - jesli sie uda wygrac wejsciowke |
|
2 | 10,00% |
| kregle - i skladamy sie na wynajem toru |
|
8 | 40,00% |
| makao |
|
4 | 20,00% |
| jest mi wszystko jedno-dostosuje sie do wiekszosci |
|
6 | 30,00% |
| Głosujący: 20. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Warszawa - marzec
Cytat:
jeszcze w wakacje robilas sie blada na sam tekst "przejedzmy sie metrem"
|
|
|
#962 |
|
Raczkowanie
|
a to moje skarby z dzisiejszego polowania
![]() dwa mega grzebienie (uwaga chetnie odkupie taki jeszcze n czerwony albo inny jakis jesli któraś z Was kupiła w szale zakupów a nosic nie bedzie ! prooooosze! ![]() dwa grzebyczki na gumkach sa super hihihpomaranczowa spineczka z ktorej zrezygnowała Agusia ;p i mi oddała przy kasie czarne smieszne cos i przezroczyste smieszne cos po 1zl ;p no zaplacilam cos powyzej 30 zlotych a normalnie by to wyszło 415 ! jestem w szoku!fajne sa chce wiecej... czy gdzies w W-wie jest jeszcze takie stoisko? ![]() ja chce jeszcze i jeszcze
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Strachul, możesz soki przynieść
Bo nie bedzie nic do drinksów. Albo znowu te cholerne talerzyki i kubeczki, bo już nie ma nic
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę jakis sok załatwić
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty mnie tu nie w... ja mam bardzo dobre poczucie orientacji i odróżniam kierunki Oki nadrabiam dalej wątek
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
ide spaaaaaaac...dobranocnik!
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Demoniku gdzie dorwałas likier różany z polmosu? ja chcem, ja chcem, ja chcem! a nigdzie nie mogłam znaleźć.
też dziś byłam na spinkach dzieki Nekome i mam 2 takie same rzeczy jak Polinqa ale ciiii.. ![]() tylko do cholery jak ja mam tego grzebienia użyć? bo jeszcze tego nie rozszyfrowałam. ale ładny, to wzięłam
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę jeszcze rzeczy z tego stoiska
A mówiłam, że będę żałować, że tamte rzeczy odłożyłam
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeju łaaaaj Ja nie mieszkam w Wawie, albo Wy bliżej? Aha... Już wiem.- > dlatego, że codziennie pijaną być, bym nie mogła ![]() Buziaki kochane Bawcie się dobrze ![]() Mam nadzieje, że w maju jak urwę się do rodzącej siostry, to pójdziemy na jakieś balety z okazji zostania ciocią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dwa tygodnie później po mam nadzieję zdanej maturze, umówimy się na kolejne picie ![]() No i znowu później dwa tygodnie na następne z okazji zdania Technika ![]() No i jeszcze małe picie tydzień po techniku, tak na pożegnanie ![]() Na wakacje za granicę wyjeżdzam, może samolot spadnie do oceanu i nie wróce? Dlatego kolejny powód w razie, gdyby to miało być ostatnie picie ![]() A dla Was i nadzieja na nast. drinksy już beze mnie jeśli ten samolot spadnie rzeczywiście ![]() No to co? Troszkę poplanowane co? ![]() Tak właściwie to Aga, Lexie- ktoś miał do mnie przyjechać. Inne też miło ugoszczę ![]() Okej idę dalej marzyć o butelce wódki
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już nawet jestem na stronie PKP ![]() Czekam z rezerwacją biletów
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
et-ka ja to tak wbijam jak popadnie, tu cos zbiore złapie wcisne i voila
![]() ale ogolnie to marze o jeszcze jednym wielkim grzebieniu takim z tym czerwonym krysztalkiem w srodku, bo by mi sie 2 przydały, mam za duzo wlosow... hmmm i jeszcze moze czarny... dlaczego ja tam poszłam dopiero dzisiaj... bu;p |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nakarmić Cię chcę za tą instrukcje, ale nie mogę na razie. gupie
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Jade do lekarza na badania. Zaopatrzona we własny mocz, głodna jak cholera jade by mi wbili igłę w zyłę (
), zrobili rentgen i obejrzeli od góry do dołu. Co za nędza... trzymajcie kciuki. Mam nadzieję, że nie umrę tam. Nienawidze igieł!! Ale za to jak będe mieć mniej krwi to sie szybciej uchlam. ![]() No to see ya. Będę w pracy pewnie koło 11.
|
#978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W niedzielę rano mam korki, jestem wolna dopiero ok.13ej, ale chętnie bym się na Pilates przeszła, a jeszcze chętniej na TBC ze Strechingiem. Pasuje Ci coś? A może Ty, jako wulkan energii, wszystkie zajęcia planujesz zaliczyć? Cytat:
|
||
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzę na te wasze cudeńka i usycham z tęsknoty.
![]() Lexie, w tej strefie cięcia jest jakaś zniżka dla studentów? Dużo wcześniej się trzeba do tej p. Emilki zapisywać? |
|
|
|
#980 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ami, w Strefie cięcia jest zniżka dla studentów
A zapisywać się najlepiej kilka dni wcześniej, żeby móc sobie w miarę dogodny termin wybrać ![]() Chociaz przy moich okienkach to ja bym tam mogła jechać w środę o 10 rano na przykład Obiecałam Shem przynieść swoje zakupy spinkowo-gumkowe Do obejrzenia Więc zrobimy szkolenie posługiwania się wielkimi grzebieniami ![]() Wstałam o nieludzkiej porze, bo muszę posprzątać W ogóle, to Nekome ma nie być na spotkaniu? A kto mnie nauczy posługiwać się tymi grzebieniami? Nekome, spotykasz się z nami w cxentrum odebrać balsamy i płyty, tak? Bo ja już nic nie wiem
|
|
|
|
#981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) ale chyba coś było. Zapisanie koło tygodnia wcześniej powinno starczyć, a najlepiej zadzwoń i sprawdź bo może coś się zwolniło co Ci akurat pasuje ![]() 8310071
|
|
#982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A pytam, bo do mojej fryzjerki trzeba się właśnie 3-4 tygodnie wcześniej zapisywać.Qrcze, biję się z myślami: mam świetną fryzjerkę, która doskonale radzi sobie z moimi włosami. Kiedyś cudowny balejaż mi zrobiła. I teraz znów bym taki chciała, ale to inwestycja ponad 200 zł. A w tej Strefie Cięcia taniej. Tylko co będzie jak nie będę później w stanie opanowac tych moich kłaków? Ciężki orzecz do zgryzienia... |
||
|
|
|
#983 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
LISTA - Spotkanie u Shem, piątek od godz. 18.
1) Sphinks - wódka lub jakiś słodki alkohol 2) Shem - gospodarz, czym chata bogata 3) Maciek - od ~22g. 4) Agusia - wódka - (dopisane przez Lexie )5) Różowy Srachulec 6) Ines - dorzuca się do Sphinksa 7) Nekome - do ~20g. (jaaasne) 8) Demonik - likier Canari, od ~20g. 9) Mighty Mike - "coś" (do jedzenia), od ~20g. 10) Lexie - dołączy się do Agusi 11) Mirianka 12) Mary Poziomkowa (npw)* 13) Polinqa (ze tez musze sama sie wpisywac ;p) 14) Michaaaaaaaaaaaał bedziemy na 88% wezmiemy jakies paluszki i takie o zagryzki ![]() To ja potwierdzam za dziewczyny Spotykają się ze mną, więc na spotkanie raczej dotrzemy ![]() Nekome, jesteś na liście, będziesz...? |
|
|
|
#984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jej się bardzo moje nowe zabawki podobają, jak wypakowałam je s siateczki to zaraz jedną gumkę (tą turkusową z koralikami) capnęła i zaczęła z nią uciekać ![]() Cytat:
Ja chyba pierwszy raz w życiu jestem zadowolona ze ścięcia nie tylko od razu po powrocie od fryzjera
|
|
#985 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Pokażę na spotkaniu ![]() Ta twoja kota to lubi coś zabierać i uciekać Cytat:
|
||
|
|
|
#986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie jeśli chodzi o błyszczyki, gumki do włosów i długopisy - poźniej wszystko ląduje pod dywanem ![]() Cytat:
![]() Nie wiecie czy na samo podcięcie grzywki można do Emilki pojechać? I mam pytanie z zupełnie innej beczki - czy w okolicach GC jest jakieś ksero? Jak będę po spinki to bym sobie od razu inną sprawę załatwiła
|
|
#987 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Cytat:
W końcu grzywkę podcinać trzeba ![]() A co do ksera, to nie wiem, niestety. Ja znam tylko lokalizacje tanich kser na kampusie
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do grzywki, to zawsze można. Tylko kwestia ceny. Bo jak przyjdzie Ci te 55 zł za samą grzywkę zapłacić, to...
|
|
|
|
|
#989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Lexie, Kochana, a nie pamiętasz ile ta zniżka dla studentów wynosi?
Coraz bardziej przekonuję się do tej p.Emilki. W końcu włosy zawsze odrastają. A bardzo podobało mi się, że każdą z Was obcięła inaczej, tak żeby pasowało do typu urody.Martula, a tą grzywkę trzeba jakoś specjalnie obciąć? Bo na Kazury (bliżej górki, ale w tym samym rzędzie co Twój blok) jest fryzjer, do którego zawsze biegałam żeby samą grzywkę podciąć. Czasem nic nie płaciłam, czasem jakieś grosze, bo tam całe strzyżenie 25 zł kosztuje. Z grzywką sobie radzili. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

jeszcze w wakacje robilas sie blada na sam tekst "przejedzmy sie metrem"

Bawcie się dobrze
), zrobili rentgen i obejrzeli od góry do dołu. Co za nędza... trzymajcie kciuki. Mam nadzieję, że nie umrę tam. Nienawidze igieł!!