PM 2018 cz.3 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-13, 15:20   #961
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Dot.: PM 2018 cz.3

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
Hej. Ja wczoraj byłam na zakupach, zaszłam z siostrą do ciucha, zgarnelam nowiuśki sweter idealny na jesień i zimę. Sprzedalismy samochód. Wieczór przed telewizorem z tz i winkiem. Dziś znowu pojeździliśmy oglądać auta, bo chcę coś kupić. Ale kiepsko jakoś by kupić coś w miarę :-/

I chyba mamy ju orkiestrę na wesele w dobrej cenie.

My na Pitbulla wybierzemy się chyba 2 następnym tygodniu, gdy się troche luźniej zrobi

Dziewczyny, a Wam się nie niszczą paznokcie od hybrydy? Mi raz tak po niej zaczęły się rozdwajać, że szok :/

Sent from my Luna using Wizaz Forum mobile app
My ostatnio też szukaliśmy dla mnie auta ale na szczęście udało się znaleźć
Także powodzenia w szukaniu

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-11-13, 15:49   #962
agaciupaga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Manami Pokaż wiadomość
Bylam na Fuerteventurze, wrocilismy 3 tyg temu i TŻ mi się tam oświadczył 😍 kilka lat temu byłam też na Teneryfie

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Super A możesz powiedzieć z jakiego biura lecieliscie i pokazać hotel? O ile byliście zadowoleni
Stary 2016-11-13, 16:20   #963
Manami
Wtajemniczenie

Jak wroce do domu i siade na kompa to wrzuce tu wszystko i jakies fotki

PM 2018

Manami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-13, 16:30   #964
agaciupaga
Zadomowienie

Cytat:
Jak wroce do domu i siade na kompa to wrzuce tu wszystko i jakies fotki

Super, dzięki
Stary 2016-11-13, 17:39   #965
nikkus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez girlandzia Pokaż wiadomość
Też mi się jej suknia bardzo podobała, mój styl Izę trochę poniosło z ilością kwiatów przy stole Pary Młodej
I mnie @ dopadł
Oj tak. Ledwo ich było widać zza tego kwietnika :p
Pisałam dziś do Dj polecanego przez dużo dziewczyn na fejsie i niestety ma cały 2018 zajęty i trochę się załamałam xd
nikkus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-13, 17:50   #966
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
My ostatnio też szukaliśmy dla mnie auta ale na szczęście udało się znaleźć
Także powodzenia w szukaniu

Co kupiliście?

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-13, 17:55   #967
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Co kupiliście?

Hondę CR-V
Stary 2016-11-13, 18:19   #968
mia00
Zakorzenienie

Aha, to spore auto

Nikkusia właśnie u mnie jedna polecana orkiestra w 2015 roku już nie miała terminów nawet na 18 rok.

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2016-11-13, 19:37   #969
MrsSeductive
Żona

Właśnie wróciłam z randki z TŻtem byliśmy w restauracji a o 22 lecimy na seans filmowy
MrsSeductive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-13, 19:53   #970
girlandzia
:)

Cytat:
Napisane przez nikkus Pokaż wiadomość
Oj tak. Ledwo ich było widać zza tego kwietnikaPisałam dziś do Dj polecanego przez dużo dziewczyn na fejsie i niestety ma cały 2018 zajęty i trochę się załamałam xd
Szaleństwo z tymi terminami

girlandzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-13, 20:51   #971
Kendra66
Rozeznanie

Cytat:
Hej. Ja wczoraj byłam na zakupach, zaszłam z siostrą do ciucha, zgarnelam nowiuśki sweter idealny na jesień i zimę. Sprzedalismy samochód. Wieczór przed telewizorem z tz i winkiem. Dziś znowu pojeździliśmy oglądać auta, bo chcę coś kupić. Ale kiepsko jakoś by kupić coś w miarę :-/

I chyba mamy ju orkiestrę na wesele w dobrej cenie.

My na Pitbulla wybierzemy się chyba 2 następnym tygodniu, gdy się troche luźniej zrobi

Dziewczyny, a Wam się nie niszczą paznokcie od hybrydy? Mi raz tak po niej zaczęły się rozdwajać, że szok :/

bardzo cieniutkie paznokcie (płytki) mam, ale to wyłącznie moją wina-sposób ściągania. raz na 3-4miesiace robię sobie 2-3tygodnie przerwy by je odbudować i jest ok.

marzą mi się wakacje pod palmami, z błękitnym morzem i białym piaskiem ale tz opiera się przed lotem samolotem :/

byliśmy dziś na obiedzie w polskiej restauracji. odrobina domu tu na obczyźnie

Kendra66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-13, 21:07   #972
Aguskaq
Raczkowanie

Cytat:

Wizaz Forum mobile app

Ja mam wrażenie ze mi po hybrydach paznokcie sie wzmocniły
Aguskaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-13, 21:30   #973
nikkus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kendra66 Pokaż wiadomość
bardzo cieniutkie paznokcie (płytki) mam, ale to wyłącznie moją wina-sposób ściągania. raz na 3-4miesiace robię sobie 2-3tygodnie przerwy by je odbudować i jest ok.

marzą mi się wakacje pod palmami, z błękitnym morzem i białym piaskiem ale tz opiera się przed lotem samolotem :/

byliśmy dziś na obiedzie w polskiej restauracji. odrobina domu tu na obczyźnie

Oj ja też marzę o takich wakacjach ale Tż bardzo boi się lecieć :p
Dwaj kolejni Dj nie mają terminu :/
nikkus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-13, 21:44   #974
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Aha, to spore auto

Nikkusia właśnie u mnie jedna polecana orkiestra w 2015 roku już nie miała terminów nawet na 18 rok.

Małe nie wchodziło w grę
Stary 2016-11-13, 22:45   #975
Manami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaciupaga Pokaż wiadomość
Super, dzięki
Po krótce ci opiszę teraz bo mam chwilę zanim pójdę spać

W tym roku byliśmy na Fuercie, na północy wyspy w Corralejo, w hotelu Aloe Club. Było super i ten hotel mogę bez mrugnięcia okiem polecić każdemu, chyba że ktoś ma niewiadomo jakie oczekiwania i wymagania, ale wtedy leci raczej na Malediwy a nie na Kanary Jedzenie super, lokalizacja hotelu ekstra. Większość blogów podróżniczych poleca południe wyspy, i chcieliśmy tam na początku pojechać ale ceny były wyższe a akurat na północy nam się trafiła fajna oferta i się skusiliśmy i nie żałujemy w ogóle, na południe też pojechaliśmy wynajętym autem (koszt 90 euro na 3 dni plus benzyna 20 euro, ale objechaliśmy całą wyspę dookoła) i południe owszem, jest urokliwe, ale północ ze względu na plaże Dunas wygrywają wszystko, https://www.instagram.com/p/BMj1nesALpc/ (przepraszam że takie obnażone foto, ale najlepiej oddaje to co chcę przekazać :P) to zdjęcie zostało zrobione właśnie tam, (5 min od naszego hotelu autobusem) podczas gdy nie majstrowałam nic w kolorach, jest tylko rozjaśnione, woda jest krystaliczna i dookoła pustynia z białym piaskiem, czad na maksa Mogłabym pisać i pisać, ale skracając - Fuerta to po prostu piękne plaże, jeśli nie zależy ci stricte na zwiedzaniu tylko na odpoczynku to polecam jak najbardziej, jeśli chcesz coś dodatkowo zobaczyć to można jechać na wycieczkę na Lanzarote która jest rzut beretem

A z kolei jeśli ci zależy na zwiedzaniu to bardziej polecam Teneryfę, tam niewiele jest urokliwych plaż bo jest to wyspa wulkaniczna i na przykład w mojej miejscowości plaże były tylko czarne, ma to też swój klimat, no ale co biały piasek to biały piasek. Ale tam też warto pojechać, można wjechać na czynny wulkan ok 3800 m n.p.m. Tam z góry widać pięknie wszystkie wyspy, ogólnie widoki zapierają dech w piersiach, a z kolei Loro Park to coś czego nie zapomnę do końca życia, warto pojechać i zobaczyć orki, białego tygrysa, delfiny i ogólnie różne pokazy zwierząt i połączenie fauny i flory.

Jeśli chodzi o termin to na wyspach cały rok klimat jest bardzo podobny także wszystko jedno kiedy pojedziesz, pada tam 12 dni w roku (my na Fuercie trafiliśmy na dwa dni ) a temperatura to około 25-30 stopni, czyli nie ma upałów, jest po prostu ciepło i przyjemnie

PM 2018

Stary 2016-11-13, 22:56   #976
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Witam się po weekendzie
Tż właśnie pojechał i tym samym skończyło się dobre... Ale przede mną tylko dwa dni pracy i urlop

Bylismy wczoraj na Pitbullu - polecam bardzo! Zdecydowanie lepsza częśc od poprzedniej, dużo śmiechu, chociaż nie zabrakło drastyczniejszych scen, których nie lubię i zasłaniałam sobie oczy a tż do teraz się ze mnie śmieje
Ogólnie miły weekend - fajne towarzystwo, dobre jedzonko i wszystko fajnie Nawet ten paskudny śnieg nie zepsuł mi humoru

Czekam aż tż dojedzie i spanko

"Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno.
Odtąd jedno, choć nadal dwoje"
A&P
poziomkowa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-13, 23:42   #977
kalinolistek
Zakorzenienie

Jejku, jejku! Mamy niezłą zagwozdkę z kamerzystą Zawsze byłam przeciwna i długo trzymałam się tego zdania, ale ostatnio oglądałam dwa wesela i to jest całkiem fajne (o ile jest dobrze nagrane). Boję się, że będę okrutnie speszona obecnością kamerzysty, bo przed nim nic się nie ukryje Nie da się też nie zauważyć, że to kolejne koszty.

TŻ jest zdania, że to wspaniała pamiątka i można się nieźle uśmiać gdy po latach ogląda się własne wesele.

kalinolistek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 00:09   #978
girlandzia

Cytat:
Napisane przez kalinolistek Pokaż wiadomość
Jejku, jejku! Mamy niezłą zagwozdkę z kamerzystą Zawsze byłam przeciwna i długo trzymałam się tego zdania, ale ostatnio oglądałam dwa wesela i to jest całkiem fajne (o ile jest dobrze nagrane). Boję się, że będę okrutnie speszona obecnością kamerzysty, bo przed nim nic się nie ukryje Nie da się też nie zauważyć, że to kolejne koszty.

TŻ jest zdania, że to wspaniała pamiątka i można się nieźle uśmiać gdy po latach ogląda się własne wesele.

Ja też byłam przeciwniczką filmów, dopóki nie obejrzałam kilku nowoczesnych nagrań Kamerzystę wybrałam w sumie ze względu na mamę, która twierdziła że to super pamiątka i zdjęcia nie oddadzą tego wszystkiego co film. I jak na początku uważałam to za zbędny wydatek to muszę powiedzieć, że jednak z biegiem czasu jestem coraz bardziej przekonana
Stary 2016-11-14, 05:37   #979
agaciupaga
Zadomowienie

Cytat:
Po krótce ci opiszę teraz bo mam chwilę zanim pójdę spać

W tym roku byliśmy na Fuercie, na północy wyspy w Corralejo, w hotelu Aloe Club. Było super i ten hotel mogę bez mrugnięcia okiem polecić każdemu, chyba że ktoś ma niewiadomo jakie oczekiwania i wymagania, ale wtedy leci raczej na Malediwy a nie na Kanary Jedzenie super, lokalizacja hotelu ekstra. Większość blogów podróżniczych poleca południe wyspy, i chcieliśmy tam na początku pojechać ale ceny były wyższe a akurat na północy nam się trafiła fajna oferta i się skusiliśmy i nie żałujemy w ogóle, na południe też pojechaliśmy wynajętym autem (koszt 90 euro na 3 dni plus benzyna 20 euro, ale objechaliśmy całą wyspę dookoła) i południe owszem, jest urokliwe, ale północ ze względu na plaże Dunas wygrywają wszystko, https://www.instagram.com/p/BMj1nesALpc/ (przepraszam że takie obnażone foto, ale najlepiej oddaje to co chcę przekazać :P) to zdjęcie zostało zrobione właśnie tam, (5 min od naszego hotelu autobusem) podczas gdy nie majstrowałam nic w kolorach, jest tylko rozjaśnione, woda jest krystaliczna i dookoła pustynia z białym piaskiem, czad na maksa Mogłabym pisać i pisać, ale skracając - Fuerta to po prostu piękne plaże, jeśli nie zależy ci stricte na zwiedzaniu tylko na odpoczynku to polecam jak najbardziej, jeśli chcesz coś dodatkowo zobaczyć to można jechać na wycieczkę na Lanzarote która jest rzut beretem

A z kolei jeśli ci zależy na zwiedzaniu to bardziej polecam Teneryfę, tam niewiele jest urokliwych plaż bo jest to wyspa wulkaniczna i na przykład w mojej miejscowości plaże były tylko czarne, ma to też swój klimat, no ale co biały piasek to biały piasek. Ale tam też warto pojechać, można wjechać na czynny wulkan ok 3800 m n.p.m. Tam z góry widać pięknie wszystkie wyspy, ogólnie widoki zapierają dech w piersiach, a z kolei Loro Park to coś czego nie zapomnę do końca życia, warto pojechać i zobaczyć orki, białego tygrysa, delfiny i ogólnie różne pokazy zwierząt i połączenie fauny i flory.

Jeśli chodzi o termin to na wyspach cały rok klimat jest bardzo podobny także wszystko jedno kiedy pojedziesz, pada tam 12 dni w roku (my na Fuercie trafiliśmy na dwa dni ) a temperatura to około 25-30 stopni, czyli nie ma upałów, jest po prostu ciepło i przyjemnie
Dzieeekuje P.s. ale figura
Stary 2016-11-14, 09:41   #980
mia00
Zakorzenienie

Hej

No właśnie ja chciałabym znowu zacząć nakładać hybryde, bo zwykle lakiery doprowadzają mnie do szału. Wolę mieć bezbarwna odżywka musniete, niż pomalowane kolorem bo nie cierpię gdy odpryśnie i wygląda to mało estetycznie...

Ja też stresuje się przed kamerą, wydaje mi się że wyglądam wtedy idiotycznie, ale nic lepiej nie ukaże po 10 latach co było kiedyś, dlatego też musimy kogoś znaleźć. I dziś będę uzgodnić cenę z orkiestrą, mam nadzieję, że zejdą nam z ceny...

Ja chciałam w 17 właśnie pojechac za granicę na wakacje, ale przez ślub nie wiem czy się z kasą wyrobimy :/

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2016-11-14, 10:11   #981
Aguskaq
Raczkowanie

Jak przeżyć poniedziałek po tak długim weekendzie?
Aguskaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 10:30   #982
MrsSeductive
Żona

Hey jestem mega nie wyspana wróciliśmy wczoraj z seansu przed 2. A o 7 wstać do pracy musiałam dziś idę kupić soczewki

Stary 2016-11-14, 10:43   #983
Manami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aguskaq Pokaż wiadomość
Jak przeżyć poniedziałek po tak długim weekendzie?
nie wiem, też mam okropny kryzys, i w dodatku jest tak zimno (((

PM 2018

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-11-14, 10:46   #984
youngatheart
Rozeznanie

Cytat:
Jak tam Pitbul dziewczyny?
Polecam, byliśmy wczoraj
Miłego dnia dziewczyny
Stary 2016-11-14, 10:54   #985
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Ja nie mam po weekendowego kryzysu bo tylko dziś i jutro praca i urlop Ale za to trochę stresu w pracy będzie.
Zbieram się własnie do mojego "kochanego" miasta, na szczęście jutro wieczorem spowrotem domek

Zamawiam na allegro kominek do podgrzewaczy i będę się bawic w aromaterapię Dawno dawno wiem że był w domu taki kominek Teraz mam szał wybierania olejków na allegro

"Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno.
Odtąd jedno, choć nadal dwoje"
A&P
poziomkowa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 11:50   #986
MrsSeductive
Żona

Muszę na dniach zamówić prezenty świąteczne dla siostry

Stary 2016-11-14, 12:05   #987
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tam Pitbul dziewczyny?
Polecam! Uśmiałam się momentami, ale też momenty grozy

Ja mam dzisiaj wolne, bo od środy czeka mnie bardzo dużo pracy i nie mogę mieć wtedy wolnego. A w sobotę po całym maratonie pracy mamy imprezę u TŻ z jego firmy.
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-11-14, 12:51   #988
lajna
Zadomowienie

W końcu was nadrobiłam Ostatnio w ogóle nie mam na nic czasu, niby nie mam aż tylu rzeczy do roboty a i tak ciężko mi się zorganizować ale w końcu mamy termin ślubu 21.04.2018
lajna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 12:57   #989
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lajna Pokaż wiadomość
W końcu was nadrobiłam Ostatnio w ogóle nie mam na nic czasu, niby nie mam aż tylu rzeczy do roboty a i tak ciężko mi się zorganizować ale w końcu mamy termin ślubu 21.04.2018
O super, taka wczesna wiosna, może być ładnie i ciepło.

Ja na 15:30 idę na hennę brwi, a o 16:30 paznokcie. Nie wiem jakie mam zrobić do czarnej koronkowej dopasowanej sukienki.
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 13:41   #990
girlandzia

Cytat:
Napisane przez poziomkowa91 Pokaż wiadomość
Ja nie mam po weekendowego kryzysu bo tylko dziś i jutro praca i urlop Ale za to trochę stresu w pracy będzie.
Zbieram się własnie do mojego "kochanego" miasta, na szczęście jutro wieczorem spowrotem domek

Zamawiam na allegro kominek do podgrzewaczy i będę się bawic w aromaterapię Dawno dawno wiem że był w domu taki kominek Teraz mam szał wybierania olejków na allegro
Uwielbiam kominki, nigdy nie używałam do nich olejków, zawsze kupuję woski

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości