|
|
#961 |
|
Moderator
|
Dot.: Żony 2015 część 9
Nogi mi w
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#962 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, podczytuje cały czas ale jakoś weny do pisania brak... mam obecnie czas pt "jestem brzydka, gruba, mam cellulit i nie wiem jak mój maż mnie jeszcze kocha..."
Także ten ![]() Na dodatek siada mi kolano jak byłam u lekarza to bolało ale mogłam chodzić a teraz raz prawie w ogóle nie boli a na drugi dzien nie moge nawet na nim stanąć - jak dziś popołudniu :/Dostałam zresztą list od ortopedy że muszę się zgłosić do fizjoterapeuty i żeby on popatrzył mi na to kolano :/ niezbyt to widze, bo pewnie będzie chciał jakieś ćwiczenia a ja serio mam nieraz problem z normalnym poruszaniem się (zreszta juz mi całkiem nieźle szło ćwiczenia w domu - krótkie treningi ale zawsze coś, a teraz zaprzestałąm wszystkiego bo boje się że sobie je zablokuje czy coś jeszcze innego). Na to wszystko TŻ się złości że nie poprosiłam o zwolnienie... Zapowiadają się cudowne święta 1. piekarnik który trzeba pilnowac bo albo nie grzeje albo pali wszystko (serwis miał dzwonić, ale nie zadzwonił) - z tym sobie poradziłam i znalazłam ciasta bez pieczenia (rafaello, 3bit i sernik jakiś) 2. kolano które boli i przez które puchnie cała noga - więc moge juz zapomnieć o jakiejkolwiek sukience 3. mam "zimno" pod nosem rozmiarów gigantycznych - wyobraźcie sobie jak wyglądam :/ ale się wygadałam - sorki |
|
|
|
#964 |
|
Moderator
|
Justus
|
#965 |
|
... choć nie Westwood
|
Justuus, fizjoterapeuta niekoniecznie zaproponuje cwiczenia. Teraz sa prądy, ultradzwieki, lasery, podczerwienie, kapiele borowinowe, okłady i inne dziwne zabiegi, i mysle, ze na poczatek to raczej cos takiego Ci zaproponują.
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2016-12-21 o 21:55 |
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
/justus :tuli:
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
Jutro spróbuję się umówić do tego fizjoterapeuty i zobaczę co i jak. Przede wszystkim na kiedy dostanę termin. Norweżka tłumaczyła mi że najprawdopodobniej poliklinika dostała mogę wyniki rezonansu i ten fizjoterapeuta na dać dodatkowa opinie ale znów w liście pisało że wizyta u ortopedy dopiero po 3 miesiącach od fizjotetapeuty i nie Wien już sama czy będę do niego chodzić jakoś regularnie czy co... |
|
|
|
|
#968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Justuss :tuli:
Cytat:
.Jednak pokladam wielką nadzieję że takich ludzi jest nie wiele: D Cytat:
![]() Ale żeby to robił ! Moja szefowa ma Panią do sprzątania na etacie. Fakt faktem że jej góra to jakieś 120m i jest jeszcze dół Teściów trochę większy, ale niemniej jednak Pani przychodzi od pon-pt od 7-15 w swoich obowiązkach ma sprzątanie pranie i prasowanie.Tyle że ja może ze 4 razy widziałam żeby było tam czysto i pachnaco. Cytat:
.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Justuus
Cytat:
![]() Aż się zastanawiam, czy tutaj nie poprosić naszego managera budynku o drabinę, żeby umyć okna, bo mamy przesuwne i nie da się umyć z zewnątrz. A ekipa myje raz na 2 lata. Ale mama mi mówi, żebym nie wariowała. Ja już jestem po 40minutowej telefonicznej rozmowie kwalifikacyjnej... Poszło rewelacyjnie!!!!!! A na koniec gadałam z babeczka jak z dobrą przyjaciółką. ![]() No to wreszcie mogę się zupełnie odprężyć i myśleć o świętach.
|
|
#970 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Ale normalnej wielkości, przy takich bym się zmachała, czasu dużo potrzeba, no i przede wszystkim - musiałabym wypożyczać rusztowanie
|
|
|
#971 |
|
... choć nie Westwood
|
O, to wpadnijcie do mnie, zapraszam zapraszam :d
Jeszcze dwa dni w tyrze, aaaaaaa.
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Jeszcze tylko półtora dnia w pracy
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Witam..
A ja mam zly adres na L4. Musze to wyjasnic. Mam wpisany adres zamelodwania a mnie tam nie ma przeciez..... Eh... |
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Justus ![]() Ja nie mogłabym mieć takich dużych okien bo bym ich nie umyla... lepiej U nas okna myje M. Więc może on by myl w końcu na studiach myl okna w firmach podwieszony na linie![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
cóż za piękny dzień, jak już ma się urlop planów za dużych na dzisiejszy dzień nie mam więc jeszcze milej. Wczoraj zrobiłam prezenty diy dla panów, dziś zrobię dla pań. Jutro badanie krwi, zakupy, pakowanie i święta Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#976 |
|
Moderator
|
Dzień dobry
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis musze popakowac prezenty. Tz wczoraj kupil.
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
My dostaliśmy kurierem zapakowane prezenty od brata TŻa.
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Dodałam 9 h i humor trochę lepszy. Chodzić też mogę więc nie jest źle ![]() Dziś najpierw praca a potem jakieś zakupy. Jutro mam na szczęście wolne wiec jutro będzie sprzątanie i gotowanie. Dziś tylko pranie. Jest pewnie nie czuje tych świat. Są w weekend czyli jak co tydzień jest wolne i w ogóle. Jest pewne że więcej sprzątam na wielkanoc ale może dlatego że u nas czwartek i piątek przed są wolne wiec mam więcej czasu na generalne porządki ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Dobra to jednak nie mój dzień. Wychodziłam z samochodu i uderzyły mnie drzwi (wiatr i sprawy) mam ślad tuż pod okiem |
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() u mnie dzisiaj pieczenie w planie i szafki w pokoju ![]() i do pracy musze wpaść na chwilę
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja dziś chyba nic nie robię. Zagniotlam kruche na rogaliki i tyle. Mąż jedzie na zakupy to trochę go nie będzie. Wyjdę na spacer to kolejna godzina albo 2 odpadna. Sernik i sałatka jutro. Może susz na kompot namoczę. Za to będę prać, prać i prać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry !
Ja mam dziś w planie pranie prasowanie i sprzatanie i pokladam głęboką nadzieję ze Em przyjmie ten plan ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od rana probuje rozpalic w piecu. Na nic. Tz przyjezdzal tez nie mogl. Tesc nakladl do pieca papierow patykow i wegla i pewnie myslal ze tylko wystarczy podpalic. A tu wuj. Nie chce sie rozpalic. Olalam. Bo nie bede caly dzien przy piecu siedziec. piec maja stary taki bez dmuchawy i ja w nim nie umiem rozpalac.
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Morning! Dziś mam w miarę luźny dzień.... Robię pierwsze pranie bobasowych rzeczy!!
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam karpia, a dokładnie filety - precz z dłubaniem w poszukiwaniu ości w tym roku
![]() A choinka dalej nie ubrana ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
ja nastawiłąm parnie "ubranka niemowlęce"
![]() szalenstwo ! ! !
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
A my sie udalo w piecu rozpalic. Roeniez szalenstwo! A ile sie przy tym narobilam...
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Wpadłam się przywitać i lecę do pracy. Jestem w niedoczasie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#990 |
|
na przekór do celu
|
Hej
![]() Hah, mycie okien i zmywanie naczyń to czynności domowe, które po prostu lubię I jak mówię to na głos, to ludzie patrzą na mnie krzywo![]() Ale za to chętnie wynajęłabym kogoś do mycia podłóg i całej łazienki ![]() Ścieranie kurzy też mnie nie jara, więc no ![]() Na dziś mam ambitny plan pod tytułem "keks", muszę przyczepić karteczki z imionami do prezentów i włożyć je do pudła, w którym będziemy je przewozić (wczoraj popakowałam wszystkie jakie miałam), idę też odebrać resztę prezentów - indiankę między innymi I może moje zamówienie z apteki będzie gotowe, to pojechałabym do galerii, przy okazji kupując kubek dla brata...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.

może kiedyś....
jak byłam u lekarza to bolało ale mogłam chodzić a teraz raz prawie w ogóle nie boli a na drugi dzien nie moge nawet na nim stanąć - jak dziś popołudniu :/

Nie na loterii wygrali, ale dostali odszkodowanie. 100% poszło na dom, na willę... Na ogrodzenie i zagospodarowanie podwórka już zabrakło, chwasty i gruz przed wejściem

w końcu na studiach myl okna w firmach podwieszony na linie