|
|
#961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bollywood
dziewczyny w piatek bylam na Bombay Express w Gdyni sluchajcie bylo poprostu nieziemsko mowie wam najlepsza impreza na jakiej bylam same piosenki z filmow teledysk na telebimie herbatka indyjska malowanie henna pokazy tanca Niebo normalnie juz nie moge sie doczekac nastepnej ale niestety dopiero w kwietniu
jakos wytrzymam na zaladowanych bateriach z tej piatkowej pozdrawiam i zapraszam do gdyni na nastepne bollywood party!!!!
|
#962 |
|
Zadomowienie
|
Ehhh...zazdroszcze...kluc ha. Sama bym sie na cos takiego wybrała a tu prosze w Poznaniu cisza....
ale jakoś sobie radze oglądając filmy
|
#963 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie dzisiaj mam zamiar obejrzec "Don'a" 2006 a teraz ogladam "Zmiane par" calkiem inny niz zazwyczaj ale podoba mi sie
|
#964 |
|
Rozeznanie
|
a czy ktoras z was ogladala "Golmaal 2006"? Z tego co czytalam to fajna komedia mama nadzieje ze tak jest bo niedlugo bede w jej posiadaniu
|
#965 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Tam gdzie wszystkie zabawki, kwiaty, zwierzęta i moje sny.
|
klucha jeżeli podobało ci się moje poprzednie zdięcie Shahrukha mogę ci je przesłać
a podoba ci się mój nowy awatorek ![]() luba dziękujemy za hum tuma Edytowane przez esia8 Czas edycji: 2007-02-13 o 20:33 |
|
|
|
#966 |
|
Raczkowanie
|
MARIKA.S zrobiłam folder salmana
Edytowane przez esia8 Czas edycji: 2007-02-13 o 20:30 |
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Udało sie obejrzeć? Dziewczyny, kamień spadł mi z serca! Ciesze się bardzo. esia, a Ty masz coraz fajniejsze awki
|
#968 |
|
Rozeznanie
|
esia8 smieszny
a SRK i Kajol zawsze peiknie razem wygladaja! Widzialas Karle Karle teledysk do milionerow ten z podpisu?FAJNY JEST!
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
Widzę że zmiana avatarków poszła w ruch
Za mój i esi8 dziękujemy Mona Lisie bess dil se? bo jeszcze nie ogladałam i nie jestem pewna ![]() klucha karle karle ogladałyśmy już Esterka od kilku tygodni chodzi i spiewa musze znaleźć jako mp3.
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy znajdziecie,mam od znajomej moge przeslac
![]() Poszło |
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
A ja widzę bess, ze masz awek z Dil se...
Ogladam ten film na raty, bo nie mam czasu na całość. Strrrrasznie Szaruczek erotyzmem tam sieje
|
|
#972 |
|
Rozeznanie
|
bess ja tez chce karle karle mp3 tylko powiedz co ci potrezbne zebys mi przeslala?J a sie uzalenilam od tego kawalka!
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebny mi Twoj mail.Przyslij mi na PWLubie glo sluchac ale to juz nie to samo co ogladanie min i wygibasów Szaruczka do tego te szpanerskie ciuszki ach![]() Mam tez bzika na punkcie tej piosenki,szczegolnie pod koniec http://www.youtube.com/watch?v=kunk_IW_tBw |
|
|
|
#974 |
|
Raczkowanie
|
luba akurat w walentynki przyśnił mi się saif ali khan nawet wyliczanka wskazała na saifa
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Walentynka od jednego z myspacowych Szaruków
Cieszcie oczętai text dla fanów Thank u all (...)....luv all of u guyz because of u all i am what i am now....So enjoy the valintine's day today.... ------------- wiecie świstak siedzi i zawija sreberka,a Szaruk siedzi w necie ![]() Esia odebralas poczte??? |
|
|
|
#976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to co, z Szaruczkiem już koniec? Cytat:
![]() no w końcu taki sam człowiek jak inni, może i siedzi... przecież zdaje sobie sprawę z tego, że fanki czekają na jakies dobre słowo... ![]() Czy ktoś coś słyyszał o czymś takim jak "Bollywood Show"? Jakies występy, tańce, jeżdżą po Niemczech. Może się nawet wybiorę...
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Luba na poczatku wierzyłam ,ale jak zobaczyłam tam co najmniej 8 Szaruków i kazdy jest prawdziwy i najprawdziwszy to zwatpilam.
A kto wystepuje w tym Bollywood Show?Moze to cos takiego jak Temptations?tancza do piosenek z filmów. A oto co wyskoczylo jak wpisalam w google Bollywood show,no po prostu same cudownosci.Musisz isc jesli Salmanek bedzie,koniecznie ![]() ------------------- cos ala życzenia od kolejnego prawdziwego Szaruka (ten jest bardziej prawdopodobny, bo duzo pisze o sobie hehe)Hello This is Shahrukh Khan, I would like to say happy valentines day to everyone out there, I hope everyone finds there true love in life, and has a very nice day. My show Kaun Banega Crorepati is now on TV, so I hope everyone watches it, we just got done shooting one of the songs from the movie Om Shanti Om, I really like Deepika Padukone, shes a very great person to interact with, and I am very happy that I am working with my long time friend Farah Khan, We got done shooting Chak De India, and I am very excited to see what you fans think of that movie. Inshallah both will release this year, and I hope I get a very positive reviews. I am very lucky to be here right now with my family, and friends, and to have great fans like you people. Thank You for the messages, and comments, I love every one of them, and will continue to making you very happy. Yours Truely, Shahrukh Khan Edytowane przez bess Czas edycji: 2007-02-15 o 10:26 |
|
|
|
#978 |
|
Rozeznanie
|
bess juz mam karle na poczatku nie moglam zapisac ale cos pokombinowalam i mam wielkie dzieki i wielki buziak za to !!!!!!!!!!! Teraz sobie slucham i slucham i slucham na okraglo!
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
bess dziękujemy Ci bardzo za karle karle
Jestem z Esterka w domku sama i zabieramy się do obejrzenia Hum Tumhare Hain Sanam......z Salmanem...ale SRK tez gra wiec nam to wynagrodzi Ach właśnie bess probowałam znależć ta piosenkę z Choro Chori Chupke Chupkę którą śpiewa Priety "Diwani Diwani" czy jakos tak....pamietalam że dodawalaś link na youtubie do niej ae usunęli ją a na mulku...jest ale ma ja jedna osoba... wiesz może gdzie ja mogę znaleźć?
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
hmm chodzi Ci o mp3???mialam gdzies ,musialbym poszukac ale to pozniej bo robie faworki
jak znajde na pewno przesle Wam na maila
|
|
|
|
#981 |
|
Zadomowienie
|
o mp3 chodzi.
Faworki...mhmm...pycha a ja mam tylko pączki i to kupne
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
na razie nie moge znalezc ale posluchac mozna tutaj
http://www.raaga.com/channels/hindi/movie/H000287.html |
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie skonczyłam oglądać Dil se.
Jestem pod dużym wrażeniem. Własciwie mogłabym napisac to co bess o tym filmie. Swietny. Bardzo mi się podobali i Szaruczek i Manisha. Grali bardzo dobrze. Jakoś ten film nie był dla mnie trudny w odbiorze i nie było żadnych niedopowiedzen. No nie wiem, co napisać a nic nie pisac tez nie mogę, bo film tylu emocji mi dostrczył, że musiałam to tu wyrzucić... ![]() Załuję tylko, ze ten film oglądałam w częściach a nie w całości. esia, Marika, wielkie dzieki za film!!! Siostra juz obejrzała i cała jest szczęśliwa
|
#984 |
|
Zadomowienie
|
luba cieszymy sie bardzo
![]() A ja czekam za swoim Dil Se...i jak tylko go dostane to bedzie pierwszy film jaki wloze do odtwarzacza
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Marika, polecam gorąco!
A takiego natężenia erotyzmu jak w tym filmie to już dawno nie widziałam... Tylko to było takie jednocześnie niewinne i ładne, że niech wszystkie inne filmy sie schowaja. Amerykanie i inni filmowcy dużo mogliby sie nauczyć... Bo gdzie indziej to tylko "łózkowa kotłowaniana" a w filmach bolly to chociaż trochę romantyzmu zostało... Może i naiwnego, ale cóż komu naiwność szkodzi. ![]() W jak zobaczyłam ostatnią scene w Dil se... Dobra przyznam się. Stara jestem a łezka mi poleciała.. I tak sobie pomyslałam: ludzie, zeby mnie tak ktoś kochał... Wiem, wiem zdurnialam do reszty. Ale jak widać w każdym drzemie mały, malutki romantyk.
|
#986 |
|
Rozeznanie
|
Luba nie przejmuj sie ja tez do najmlodszycg nie naleze a tez mi lezki sie czasem kreca w oku
A co do SRK to ja! zdurnialam do reszty bo zachowuje sie jak conajmniej nastolatka zakochana w nie wiem w czym sie yeraz kochaja nastolatki ale jak za mich czasow w BBoys albo KFamilly wiec wierz mi nie jestes sama! podzielam twoje szlanstwo i mysle ze nie tylko ja!
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzalam 3 raz (tym razem z babcia) no i znowu łzy mi poleciały
![]() Boszzzz ale im dluzej sie nad tym zastanawiam mysle,ze ona nie robila niczego z milosci.Cos mi sie zdaje ze byla wyrachowana,nawet na koncu. .No coz wszystkie obejrzymy to wtedy powiecie co myslicie.Wazne ,zeby na razie nie zdradzic zadnego szczegołu ![]() ----- Klucha faaaktycznie,Ty to juz do seniorów nalezysz ![]() Ja jestem wiekowo gdzies pomiedzy Toba a Luba ,a przezywam to samo.Wariactwo jakies |
|
|
|
#988 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze mi się wydawało, że Ty, Bess, jesteś jeszcze większym seniorem, wiec tak mnie ten post zastanowił.
|
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no Klucha, coż Ty się do mnie porównujesz...
Ja to jestem naprawde seniorka w tym wątku. Sie spale ze wstydu ![]() bess, mnie sie wydaje, ze ona go kochała. Tylko bała się po tym co przeżyła. Ale kochała. To juz było widać w tej rozmowie w radio w korytarzu (swietna scena) I wczesniej na pustyni też już były przebłyski... A w tej ostatniej scenie, to już... Jak ona go złapała za kurtke i się przytuliła... Ja jestem na swieżo, może jeszcze przemyslę sprawę ale raczej nie, kochała go. A tak na zdrowy rozum, bess, gdyby Szaruczek tak za Tobą latał i tak na Ciebie patrzył i tak Cie prosił, zebyś chociaż raz powiedziała... To co, nie pokochałybyś go?
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Midoooori to byl zart
wiem ze Klucha to mlode dziewcze i rozsmieszylo mnie nie co jej zdanie "ja tez do najmlodszych nie naleze"![]() Cytat:
![]() Tez myslalam tak jak Ty jak bylam na swiezo ale jak obejrzalam 2 raz to juz nie wydawalo mi sie ze uczucia nia targaly.Moze cos tam czula ale cel nadrzedny byl najwazniejszy i koniec tlumacze sobie tak ,ze mimo wszystko w ten sposob oderwala jego od tego co mialo sie stac ,w czym chcial jej przeszkodzić..I na pewno to sie stalo mimo ,ze nie przybyla na miejsce.Jak tu pisac,zebynic nie napisac ![]() Podoba mi sie w niej to ze byla taka krucha ,smutna ,a jednoczesnie twarda i odwazna. Edytowane przez bess Czas edycji: 2007-02-15 o 21:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

jakos wytrzymam na zaladowanych bateriach z tej piatkowej pozdrawiam i zapraszam do gdyni na nastepne bollywood party!!!!

Cieszcie oczęta
wiesz może gdzie ja mogę znaleźć?