![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.VII PORODÓWKA
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Zadomowienie
|
Ja jestem dziś po wizycie. Ehh, tak jak przewiduje od dawna, zero się dzieje
![]() ![]() ![]() ![]() No i co z ta Vela?! Rodzi?! Oby wszystko było ok 🙁 Martwię się coś 🙁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Monia ten Twoj tesc to chyba zeruje na Was. Typowy skąpiec. A szwagier zwrocil Wam kase za lusterko? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Monia tak bo ty zamawialas te ogrodniczki? Czy juz mi się wszystko miesza??
Paula juz mi się nie chce w to bawic.. Beda na pozniej pkus bluza ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Rozeznanie
|
Caly dzień w szpitalu nie udało mi sie zasnac. Teraz tez nawet mi sie spac nie chce... Czuwam...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Arletka a może Cie dziec zaskoczy i z dnia na dzien odejda wody.. 😄 będziemy Cie wspierac i zazdrościc brzuszka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Monia eh Ci mężowie..moj tez kiedys jezdzil powoli..a teraz zapomina czasem..ze jedzie ze mna i ze swoim synem brzuchu bo wszędzie sie śpieszy :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Kumpela ktora mi rzesy robila..pow..ze najgorsze u niej uczucie na cesarce..to takie jakby na klatke piersiowa dali jej 20 kilo..ciezko sie oddychalo..tego się boje..nie dosc ze serce mi lomocze jak szalone..oddechu nie moge porzadnego wsiąść..dusze sie..to jeszcze to.. Bede tam panikowac..ze sie dusze..nie moge oddychać..no masakra.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha a braciszek mistrz taktu 😅 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
Cytat:
Co do wiesiołka znowu napisze ze czuje ogromną różnice. Nie wiem czy to masaż czy wiesiołek ale działa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#968 |
Raczkowanie
|
Hej kochane, ulala dawno się nie odzywalam, ale staram się czytać na bieżąco... W marcu, w natłoku problemów gdy wiedziałam, ze moja aktywność ograniczy się do zera odeszlam z grupy na fb (przypływ lojalności, ze nie wypada podgladac kogoś nie dając nic od siebie) a teraz... mnie skręca, bo z tego co czytam to właśnie tam toczy się akcja porodowa... Troszkę szkoda, ze nie dajecie tu opisów, bo czytając kwietniowki i majówki wyobrazalam sobie te emocje, które będą towarzyszyć naszym porodom
![]() ![]() Mi zostało jeszcze 12 dni do TP ale cos czuje, ze nie dotrwam tyle bo szyjki juz nie mam i dziś zaczął odchodzić mi czop. W każdym razie zaciskam nogi, bo każdy dzień synek rośnie w sile, a z waga ma problemy... Tzn. Dosyć niska, zapewne ze wzgledu na stres się zahamowala. Jeszcze raz gratulacje i kciuki za resztę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#970 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Nie mogę spać. Poczytalam trochę mamę ginekolog i mi smutno teraz.. pomyslalam o mojej bratowej i jej coreczce ktora może juz by sie urodziła ale nie było jej dane. Wychowywalaby z moja.. w tym miesiacu dopiero zaczynaja starania o dzidzie po poronieniu i boje sie tak bardzo o nią. Tak bym chciała aby szybko zaszła i szczęśliwie donosila. Eh ale smece ale życie jest tak nieprzewidywalne. Vela mam nadzieje ze u Ciebie wszystko w porzadku bo sie dzis wcale nie odezwalas do nas! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Wtajemniczenie
|
Wepchałyśmy się w kolejkę 😀
Blanka jest już z nami!!! 😍😍😍 Urodziła się 9.06 o 1:40. Teraz śpi a ja gapie się na nią jak zahipnotyzowana 😍😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#975 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze raz gratuluję ![]()
❤ K&K 💙 Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2017-06-09 o 05:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Hahaha
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Konto usunięte
|
Gratulacje vela
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:35 ---------- Poprzedni post napisano o 05:29 ---------- Jestem padnięta. Wczoraj ekipa wyszła od nas o 22.45. W mieszkaniu nawet nie ma dużo sprzątania. Tylko praca ich przesuwa się do soboty, niestety. Ale panowie zrobili nam wreszcie dodatkowo podłączenie pod pralkę i moja upragnioną zmywarkę. Rewelacja i to chyba największy plus tego remontu. Przynajmniej dla mnie. Dziś jeszcze z rana podjade do ginekolozki, ciekawe co powie. No i potem znów zabawa z hydraulikami. Mąż w delegacji, więc będzie wieczorem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Arleta, nie stresuj się. Urodzimy razem
![]() ![]() Śniłyście mi się. Grupowy poród. Najpierw z Sarenką walczyłyśmy z nieregularnymi skurczami i odkryłyśmy, że jak jest skurcz, to musimy się histerycznie śmiać, bo ulga jest ogromna. Tak więc włączyłyśmy sobie na tv youtube w poszukiwaniu głupot (rodziłyśmy w nienieckiej klinice, więc był full wypas). Potem wpadła reszta mamusiek na gotowe ![]() ![]() ![]() Sarenka, powodzenia! Moniki, powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Velus gratulacje! Ale super ze masz juz Blancie przy sobie! Zdrowka dla malutkiej a Tobie szybkiego dojscia do siebie 😘😍
![]() |
#981 |
Rozeznanie
|
Czekam na wizytę i decyzję. Noc miałam koszmarna. Nie mogłam zasnac. Było mi niewygodnie. Nie mogłam się przekręcić. Brzuch mi ciazyl. Jak już zasnelam to miałam jakieś ciężkie sny. Nawet ciecie mi Sie śniło... Brrrr
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
A tak w ogole to dzien dobry. Ja dzis jade na ktg. Kurde wstalam mega niewyspana, posxlam zmierzyc cisnienie i oatrze na kartke z godz.w ktorych robia ktg i kurna o cala godz.za szybko wstalam 😤 dokoncze sniadanie i mykam do lozka
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje kochana!😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:22 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ---------- Sarenka powodzenia✊ Tez dzis mialam ciezka noc...co 3 godz ktg😛 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#987 |
Konto usunięte
|
Jejku jakie wy macie sny. Właśnie doczlapalam się do przychodni.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Czekam na wizytę. Mam dylemat czy zostawac czy nie...zadzwonie do mojego gina co mi radzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Konto usunięte
|
Właśnie się dowiedziałam że lekarka będzie o godzinę później. Masakra. Trudno dzis znów ekipa będzie do 24.00
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Heeej . ja czekam na śniadanie
![]() Kamilkantu chodzi o to..ze u nas narazie wiekszosc porodow cc.. Niestety.. I to planowanycj raczej. Na poczatku strony dajemy opisy..jak ktos urodzil sn i sobie tego zyczy ale malo tych naturalnych poki co..oby sie rozkręciły. Tez o tym dzis pomyslalam...ze biedne lipcowki i sierpniowki nie maja o czym czytac..sama czytalam.. Ja moge swoj wrzucic .jak bede po ale to znowu beda tylko wrazenia po cc.. Ide nadrabiac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Moniamm tak to bylo przez znieczulenie.. :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Vela vela vela ;*,jestes mistrzem. Moze vela wrzuci tu swoj porod to inne miesiące beda mialy co poczytac 😂💪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Monna to daj znac co i jak ![]() Ja dzis malego musialam budzic.. Kamila kciuki moze akcja sie rozwinie 💪 I kciuki za wszystkie ktg usg itp 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.