![]() |
#961 | |
królikoholiczka
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
MerDer 4ever
|
Tak to jest jak sie mnie oskarża ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#965 |
MerDer 4ever
|
Wiem, wiem ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
MerDer 4ever
|
![]() ![]() Ehh faktycznie większość poszła spać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Udało mi się was nadrobić. Nie wiem jakiś rekord bijemy żeby jeszcze w tym wątku się nie rozpakować. Tata przetransportowal mnie na weekend do domu ledwo żyje mój mąż ogarnął mnie pod prysznicem i odrazu lepiej. Jak zobaczył jak chodzę to się przeraził. Dziś odpoczywałam.
Oczywiscie tesciu zadzwonił i zaprosił męża na działkę na grilla. Poprostu super jedną nogą jestem na porodowce w domu syf bo nic nie zrobione. A ten wydzwania i czy przyjedzie a ja co jak dupa sama mam siedzieć. Powiedzialam że nie jutro ma odebrać brakujące półki bo od 3 tygodni nam zamawiają i non stop nie to co chcemy przychodzi i ma mi zamontować. Chce już łóżeczko przygotować i te siadki z ciuchami przejrzeć bo ten bałagan mnie przeraża. Na końcu urodze a to nadal bedzie stało przyjdzie położna i powie że patologia. Do tego jeszcze do ikei po pudła pod łóżko bo gdzieś reszte ciuszkow musze upchnąć. Także już ja zorganizuje ten weekend. Jak czytam lipcowki na fb to tam jedna za drugą się rozpakowuje a my się trzymamy. Heh już widzę co sobie myślą ci co nas podczytują że u nas nuda. Jakaś akcja sie zaczyna i cisza. |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zadomowienie
|
Taedio Tz musi zmienić wzorek to uwierzymy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Obudził mnie komar ![]() ![]() ![]() Piękna ta koza ![]() Kozy lipcówki ![]()
![]() |
#971 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym zadzwonila, położne na pewno są przyzwyczajone do telefonów o różnych porach, zreszta sobota to nie niedziela i dla masy ludzi to normalny dzień pracujący ![]() I fajniejsze strony tej znajomej ze Wam podejdzie pomoc na początek ![]() Już byłam przekonana ze w końcu mamy poród bo tyle stron tylko przez wieczór nabite a te sobie imprezkę glupawkowa z kozami urządziły ![]() Taeido przepis na dżem brałam z grupy mamuś z mojego miasta, ale w końcu i tak robiłam bardziej po swojemu ![]() ![]() ![]() ![]() Morelle u nas komary siadają na mężu a na mnie nie ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Nonie dziękuję
![]() Nie mogę już zasnąć ![]()
#973 |
Zakorzenienie
|
Boże chyba 15stron miałam i nadrobiłam
![]() Idę robić guacamole i potem coś skrobnę . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#974 |
Zakorzenienie
|
Ja juz niestety nie mogłam zasnąć. Wzięłam prysznic.
Dołączam do Klubu bolących pachwin!
#975 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny współczuje Wam tych dolegliwości wszystkich buuu
![]() Ja już o sobie nie pisze bo ja już mam chyba wszystko w pakiecie ![]() Gratki za wszystkie wizyty . Myszowata kciuki za cc i żeby mała troszkę więcej przybrała choć ja uwazam , ze malutka nie jest. Moja szwagierka urodziła w 40tc córkę 2300. Taka prawdziwa calineczka ze bałam się ja wziąć na ręce ![]() Morelle - przerażajace to omdlenie , ale fajnie ze kosmetyczka Cię odwiozła . A ta laska od paznokci chyba sama doszła do wniosku , ze przegięła ![]() Kciuki za cc żeby wszystko poszło sprawnie ![]() Poślizg 3.5h u gina ![]() ![]() Piękne te Wasze brzuszki ![]() Taoedio, poprostu - ja Wam zazdroszczę takich "wzdęć" są cudne ![]() Taedio - ten gościu od tapety to by chyba nogow w dupie nie miał gdyby takie coś mi wyciął ![]() ![]() Dobrze ze macie kogoś na zastępstwo . Do tej pory Minini to by Ci już 5razy te tapetę położyła nawet z brzuchem ![]() ![]() Emmos, Emilia - dołączam do osób obchodzących imieniny 30.06 ![]() Pestycyda - super karuzela, ale kocięta są jeszcze lepsze awww ![]() ![]() Aż zaczyna mną trzachac bo brakuje mi futra takiego żeby pomiziac, ale obiecałam Tz przerwę na jakiś czas. Z tymi kozami to padłam meeee ![]() ![]() Jon - ten demotywator co wstawiłas mnie zabił se śmiechu. Prawie mi wody odeszły hahahahahaha Śmiałam się jak wariatka i myślałam ze starszaka obudzę tym rechotem . Aż się łzami zalałam i tusz mi się odcisną na dolnej powiece ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#976 |
Zakorzenienie
|
Sam
![]()
#977 |
Zakorzenienie
|
Te pozycje jogi to najbardziej mi się ta żaba podoba
![]() ![]() ![]() A tak serio to ja często jak buddha właśnie siedzę i mam tak stopy dołączone do siebie. Niestety nie mogę zrobić kwiatu lotosu bo mi brzuch przeszkadza . My z Tz dziś przedstawiliśmy łóżeczko. Teraz wyglada tak. Myślałam ze będzie gorzej to wyglądać , ale jest nawet lepiej niż wcześniej . IMG_1498277005.093130.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#978 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie . Dziękuje ![]() Miałam mega skurcz w nocy taki ze mnie trzymał ze 2min., ale nie mogłam się podnieść i oczu otworzyć. Dziwne to było bardzo. Jakby paraliż mnie złapał. Byliśmy w sklepie z Tz po spozywke i ledwo dałam radę. Cały dzień nie jadłam prawie tylko kanapkę z dżemem rano i dwie duże szklanki wody z kokosa aż mnie zemdliło. O 18 złapał mnie kryzys Boże jak minusie chciało spać aż zaczęłam mieć mroczki przed oczami a tu przecież starszaka trzeba było ogarnąć do spania . Wstałam i zaczęłam chodzić żeby się rozbudzić . Starszak zażyczył sobie kąpieli a miałam w planie mu dać dzień dziecka, ale stwierdził ze ma brudne stopki wiec poszedł do wanny. Na szczęście długo w niej nie siedział. Powiedział mi ze kocha mamę tatę i swojego braciszka ![]() A potem tez ze kocha tory , pociągi , wiatraki i kanapki ![]() A to jest mój brzuch . Akurat z dziś bo strzelilam fotkę specjalnie dla siostry mojej . IMG_1498277749.606442.jpg Chilli- przykro mi z powodu wkurzenia :/ Ja mojemu Tz mowie wprost tak obrazowo żeby trafiło do jego baniaka to co będę musiała przeżyć podczas porodu. Chciałabym rodzic SN i żeby kazali mu patrzeć na to może by taka terapia wstrząsowa mu dała do zrozumienia. Mowie mu ze ciekawe czy jakby mu taka piłkę wielkości 38cm w dupę wsadzili i kazali potem wydalić to czy by był taki cwany ![]() ![]() Pindol mnie zabił Hahahaha ![]() ![]() Co do rodziny to ja już na nikogo nie liczę. Nie wiem co to rodzice . Do mnie nikt nie dzwoni i nie pyta jak się czuje. Kuzynka moja mnie olała centralnie wielka dama robi karierę ![]() Byłam jej potrzebna tylko chwile jak chciała isc na studia , na które poszła w końcu a ciotka jej powiedziała ze ma w dupie jej studia wielkie i ze jak sobie za nie zapłaci to proszę bardzo. Ile było żalu i płaczu i bitew. Wtedy byłam Cool. Jak jej dałam wino przed studniówka tez byłam Cool, a teraz nawet mi nie odpisze na moje smsy . Także olałam gówniarę i nie będę się więcej przejmować. Ciotka zapyta się czasem co tam ale żeby tak wpaść i pomoc to nic. Teściowa była dwa razy i w sumie zrobiła mi fajna przysługę. Mówiła ze mi nazrywa liści malin z ogrodu i żebym sobie taki ugotowała . Hmmm może bez kitu by miały lepsze działanie ![]() Z sis gadałyśmy ze lipa ze nas los tak rozdzielił ze razem byśmy sobie pomagały a tak dupa blada. Ona tez nikogo nie ma procz swojego faceta. Do tego ma syna chorego , który ma 6lat już i wciąż je jak niemowlak i robi w pieluchy ![]() A drugi jej mały niedługo roczek będzie miał i taki mami synuś z niego , ze ona się wysilać sama nie może isc. Mówi ze żałuje ze tego drugiego kp ze było jej uczyć butelki bo teraz ma dramat i nigdzie wyjść nie może i nic zrobić bo cycek potrzebny i ten cycek to już jak smoczek jest a nie jako pokarm. Ale jak mu nie dała kilka razy to on tak płakał, ze ona wymiekala i mówi, ze psychicznie nie umie zabrać tego cycka małemu ![]() Mam normalnie jakieś wyrzuty ze ja namawiałam tak na kp bo nie myślałam ze jej mały taki terror będzie dawał jej. Co raz bardziej jestem za miksowaniem cycka z butla na zmianę żeby dziecko się nauczyło od początku. Co do probiotyków to ja będę dawać ale od pół roczku bo nie znalałam u mnie w płynie nic tylko w proszku i do tego z maltodextryna wiec dziękuje ![]() Może w jakimś eko sklepie coś znajdę lepszego. A tak będę sama brać to mam nadzieje ze z mlekiem przekaże . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#979 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super z tą znajomą położną. A z tym telefonem w sobotę - nie wiem, one zawód mają taki, ze i w sobotę mogą byc w pracy. Zadzwoń raz, najwyżej nie odbiorą. Ja np w sobotę nie odbierałam tel od klientów, ale tutaj było oczywiste ze pracuje pn-pt Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Jak byliśmy w sklepie i już wychodziliśmy to szlam ze starszakiem po parkingu za rękę za Tz , a on prowadził wózek i poszedł szybciej.
Jakaś baba jechała , ale machnęła ręka żeby isc to szlam. A ona nagle zaczęła się wkurzać i mnie pospieszyć , ze mam isc szybciej ![]() Kazałam mu żeby olał babsko bo nie wiadomo kiedy ktoś wyjmie gun i strzeli w łeb za darmo. Takie po☠☠☠ane czasy ![]() ![]() Za to w sklepie podchodzi do mnie od tylu jakaś babeczka i mówi "wyglądasz przepięknie " awww ![]() ![]() ![]() Ale powiem Wam , ze ja to zawsze przepuszczę kogoś jak ktoś z dzieckiem lub ma mało zakupów lub ktoś starszy , a moj Tz nie ma takiego odruchu :/ lipa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#981 |
Rozeznanie
|
Wczoraj były seksy 😁😍💞😍 i nawet tz zainicjował
![]() A po północy myślałam że zaraz na porodówkę będziemy jechać... Brzuch mnie bolał tak okresowo, do tego co jakiś czas skurcze. Ale przeszło. Teraz tylko boli brzuch okresowo. A mój mąż ma dzisiaj urodziny, więc prezent miałby idealny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#982 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogole to nie mogę z wami dziewczyny. Obudziłam sie o 6.00, TZ jeszcze spi i mało go śmiechem nie obudziłam. Cytat:
Co do bolesności badania - na pewno duzo zależy od gina, ale tez czasami w środku tak wszystko boli ze nawet sprawne badanie nie pomoże. Cytat:
Cytat:
Co do pozycji żaby - chyba niewiele by pomogło. Jak ja ćwiczę jogę to TZ mówi żebym nie gniotła Klaudii, ale jej sie chyba to podoba. A żabę ćwiczę inaczej i wtedy brzuch sie nie gniecie. Lozeczko rzeczywiście lepiej wyglada plus masz od razu szafkę obok. Brzuszek superowy! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Samantha - nie dziwie sie, ze sie zirytowaliscie. Jak można pospieszac kobietę w ciazy i to jeszcze z dzieckiem. Ja tez przepuszczam jak ktoś ma kilka rzeczy a ja pełny wozek.
Nulka - super, ze TZ przejął sie zaleceniem lekarza i stanął na wysokości zadania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Miałam taką bezsenna noc że nadrobiłam cały wątek ![]() Wieczorem mnie takie mega skurcze łapały, myślałam że wylądujemy na IP ,ale przeszło po 2 magnezach i 2 nospach. Dzisiaj zaczynamy 36 tydzień ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#986 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I masz bardzo nusko brzuszek (tak mi się wydaje ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój brzdąc o 5 dostał czkawki! Jak zwykle po wstaniu boli mnie krocze, jedy a jeszcze miesiac mi został do porodu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Sam to nie miej wyrzutów sumienia wobec siostry nie chciałas źle dla niej z KP
![]() ![]() Nulka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Calineczka ja właśnie nie wiem ile to jest wystarczająco ciuszkow a ile za mało... Może dokup sobie na 62body z krótkim, a tak to chyba ok ale ja nie wiem... ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Sam zapomniałam napisać, że bardzo ładna sypialnia i faktycznie fajnie to wygląda ![]() ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Jon sprawdzalam Cię już masz mniej niż miesiąc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Zadomowienie
|
Sam piękna sypialnia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super wygląda też bym chciała mieć już wszystko ogarniete. Ale masz brzusio podziwiam jak ty funkcjonujesz. U nas wygląda strasznie i ryczec mi się chce. Same torby. Właśnie się poryczalam mężowi. Przytulil nazwał glupolkiem i że mam nie ryczec bo dzis wszystko zrobi. Na żadną działkę nie jedzie. Tylko jest ze mną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.