|
|
#961 |
|
Żona
|
Dot.: Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
[1=d8ebb129dd8a857faea2c16 f97a0d6ca542bf46d_5d7c1f7 1e8238;77799811]Słuchajcie, co myślicie o tym w jaki sposób odchudza się ten gościu? Wrzucił dzisiaj kolejny filmik i wychodzi, że jego dieta ( chyba diabelska ) działa. Podobno schudł 9 kg w 3 tygodnie. Czy to w ogóle jest bezpieczne. Niby je dużo, dużo warzyw, dużo białka, niby wszystko się zgadza. https://www.youtube.com/watch?v=x_Uk...8XCXm&index=19[/QUOTE]
Dla mnie chudniecie w takim tempie jest niezdrowe dla organizmu ![]() U mnie poćwiczone ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77799491]Czyli lubisz sylwetki takie bardziej umięsnione?
To ja mam na odwrót Pracuję głównie dietą i potrafię się trzymać, natomiast cwiczyc... masakra. Jedynie chodzę (szybko) ok. 30km na tydzien przez ostatnie 4 miesiące i muszę powiedzieć, ze bardzo zmniejszyło mi sie otluszczenie ciała, a sylwetka duzo lepiej wygląda Ile wazysz na dzien dzisiejszy? Z jakiej wagi startowalas? Wzrost? ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Rewelacja Oj tak Moim celem jest generalnie zarys miesni na brzuchu I juz cos tam cos tam widac, ale pod... tluszczem ![]() W zasadzie od jakis 2 lat waze caly czas tyle samo... 62 kg przy 169 cm. Mialam tez w zyciu czas kiedy wazylam 73 albo 53 Cieszylabym sie gdyby ze 2 kg tluszczu poszly w niepamiec i pokazalyby sie efekty mojej pracy. W zasadzie jestem aktywna fizycznie od 10 lat Od tego czasu zawsze cos tam sobie cwicze, chociaz byly miesiace w ktorych nie pocilam sie zbyt wiele 30 km na tydzien ? To bardzo duzo ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:Odnosnie tego pana... Przy takiej wadze to nie jest jakis mega wyczyn. Mnie sie zdarzylo kiedys chudnac 2 -2,5 kg w tydzien przy wadze 73, jak bylam mloda i glupia i jadlam max 1000 kcal + lekkie cwiczenia.
|
|
|
#963 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=d8ebb129dd8a857faea2c16 f97a0d6ca542bf46d_5d7c1f7 1e8238;77799811]Słuchajcie, co myślicie o tym w jaki sposób odchudza się ten gościu? Wrzucił dzisiaj kolejny filmik i wychodzi, że jego dieta ( chyba diabelska ) działa. Podobno schudł 9 kg w 3 tygodnie. Czy to w ogóle jest bezpieczne. Niby je dużo, dużo warzyw, dużo białka, niby wszystko się zgadza. https://www.youtube.com/watch?v=x_Uk...8XCXm&index=19[/QUOTE] Spam. Ja mialam mega leniwy weekend. Z dietą okay! Od wtorku urlop. ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Tzn. 30km przechodzone w ciągu 5 dni, bo w weekendy sie przeważnie lenie Różnie wypada - czasami 8km dziennie, w inne dni po 5km, ale koniec koncow dobijam do tych 30km kazdego piątku, startując w poniedzialek .
|
|
|
|
|
|
#964 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj siłowy przez ponad godzine i 15 minut chodzenia po schodach. Dzisiaj imitacja siłowego w 50 minut, z ostrym ABS brzucha w ostatnich 8 min. Taka leniwa niedziela.
Zrobiłam wczoraj pomiarowanie. Cheat day w zeszły tydzień odbił się tym, że na wadze w sumie przez 2 tygodnie straciłam tylko pół h. Za to spadło mi po centymetrze w biodrach i w pasie, półtora w talii i w udach Diety w weekend nie trzymałam. Zapisz
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
witam poweekendowo. u mnie waga coś stanęła schudłam ponad 5 kg i przystawiło ale to ponoć normalne... |
|
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile czasu Ci to zajelo ?Dzis poniedzialek - dobry dzien na postanowienia i nowe cele U mnie, jeszcze 3 tygodnie i mam urlop
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
5 kg schudłam w niecałe 4 miesiace
a teraz od miesiaca waga 62-62,5 kg, ale walczę dalej |
|
|
|
|
#968 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, takie zastoje sa normalne Ja mam urlop od jutra Jedziemy do moich rodziców na Podkarpacie. Muszę tez w koncu pojsc do fryzjera. U mnie waga sie ladnie utrzymuje na 54kg. Pomyslec, ze jeszcze pare lat temu wazylam 62kg, to az 8kg więcej, masakra Troche sie martwie, bo przez urlop mi chodzenie codzienne odejdzie. Mam nadzieje, ze w domu nie przybiore, bede sie pilnowac i postaram sie ruszac. |
|
|
|
|
|
#969 |
|
Żona
|
Hej. Ja już zgrzeszyłam
przez brak żarcia do pracy musiałam zjeść kfc :/Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77816141]To bardzo ladny wynik Tak, takie zastoje sa normalne Ja mam urlop od jutra Jedziemy do moich rodziców na Podkarpacie. Muszę tez w koncu pojsc do fryzjera. U mnie waga sie ladnie utrzymuje na 54kg. Pomyslec, ze jeszcze pare lat temu wazylam 62kg, to az 8kg więcej, masakra Troche sie martwie, bo przez urlop mi chodzenie codzienne odejdzie. Mam nadzieje, ze w domu nie przybiore, bede sie pilnowac i postaram sie ruszac.[/QUOTE] To ja jak u mnie zaczynałam z wagą 62 z kawałkiem mam już 61. Ale teraz zaczęłam bardziej cisnąć z wysiłkiem fizycznym. Udanego odpoczynku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie moze ktoregos dnia zwaze.
Nie robilam tego juz chyba od czerwca Co jadacie w pracy?
|
|
#971 | |
|
Żona
|
Cytat:
Więc makaron z pesto, kasza lub opiekane ziemniaki. A do tego parówki gdy nie mam co wziąć, kurczak, czasami schabowy. I warzywa ogórki (pod każdą postacią), pomidory lub paprykę (konserwowa lub surową). Staram się nie jeść monotonnie .Czasami są to kanapki. I jem dużo owoców (mniejsze zło niż słodycze) Ale zdarza się też taki dzień jak dziś że nawet nie miałam bułki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez MrsSeductive Czas edycji: 2017-10-09 o 14:19 |
|
|
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tak. Wodzialam ze walczylas
|
|
#974 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
ja do pracy biore kanapki albo sałatkę
do tego jakas przekąska typu jogurt, jabłko wychodzę z domu o 6, wracam po 16, wiec musze miec w pracy ze 2-3 posiłki u mnie wczoraj: I. owsianka na mleku z gruszką i suszonym pomelo II. 2 kanapki swojego chleba z jajkiem gotowanym i pomidorem III. latte orzechowa i ciastko owsiane obiad: karkówka pieczona w sosie pieczarkowym, surówka z marchewki i jabłka, łyżka ziemniaków kolacja: 2 jajka na twardo, garść orzechów ze słonecznikiem |
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
ja czesto korzystam z firmowej stolowki. Prawie zawsze mozna wybrac cos w miare przywoitego. Do tego wpada u mnie slodycz i kanapka, no i przekaski. Poza domem spedzam 11 godzin.
Dzis u nas w pracy Pizza. Jedna z przelozonych ma urodziny (: Wieczorem zaplanowny trening, jesli minie mi bol barku,
|
|
#977 |
|
Konto usunięte
|
Dzien dobry
Fajnie, ze watek znowu troche ruszyl !! Nie wiem jak wam, ale mi naprawde pomagaja tego typu wątki trzymac sie w ryzach Jakos tak poczytam was od rana i od razu nastawienie zmienia sie na caly dzien. Mi sie dzisiaj urlop zaczal! Slonce swieci, ale chyba jest chlodno na zewnatrz (nie wiem, bo nie wychodzilam jeszcze). Zaraz wychodze, jade na zakupy Kupie sobie cos ladnego, a co ! Waga ladnie utrzymuje sie na 54kg. Ale ten tydzien slabo zaczal sie z chodzeniem... Wczoraj jedynie 4km, dzisiaj jeszcze nic. Zastanawiam sie czy aby nie pojsc na nogach do CH, ale to prawie 1,5h na nogach. Wyjde z domu i zobacze, bo jak jest wiatr mocny, to złapie tramwaj. Milego dnia i powodzenia na dzisiaj |
|
|
|
|
#978 |
|
Rozeznanie
|
A mi trochę motywacja spadła. Przez to, że miałam problemy z tymi plecami w zeszłym tygodniu, mój TŻ jest chory i nie chodzi na treningi, mi co chwila wpadają dania, które jeść nie powinnam a niestety, ktoś je zjeść musi i itd...
obiecałam sobie dzisiaj i mojemu TŻ że od czwartku wracam do diety i do regularnych treningów. Bo te też kuleją. Dziś powinnam iść na siłke, ale musiałam zrobić badania okresowe i za przeproszeniem, nie chce klnąć, tak tam się ociągali, że zamiast 2 h zajeło mi to 4![]()
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Hankaak
przed @ to jestes usprawiedliwiona mnie zawsze przed @ idzie waga w gore, nawet o kilogram :/ |
|
|
|
|
#980 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jednak pojechalam tramwajem, ale z dojsciem do przystanków + lataniem po galerii, zrobilam te 4km. Moze sie zmusze i pocwicze pozniej... Ciagle sobie powtarzam, ze przeciez to TYLKO głupie 40 minut. |
|
|
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77851981]Dzien dobry
Fajnie, ze watek znowu troche ruszyl !! Nie wiem jak wam, ale mi naprawde pomagaja tego typu wątki trzymac sie w ryzach Jakos tak poczytam was od rana i od razu nastawienie zmienia sie na caly dzien. Mi sie dzisiaj urlop zaczal! Slonce swieci, ale chyba jest chlodno na zewnatrz (nie wiem, bo nie wychodzilam jeszcze). Zaraz wychodze, jade na zakupy Kupie sobie cos ladnego, a co ! Waga ladnie utrzymuje sie na 54kg. Ale ten tydzien slabo zaczal sie z chodzeniem... Wczoraj jedynie 4km, dzisiaj jeszcze nic. Zastanawiam sie czy aby nie pojsc na nogach do CH, ale to prawie 1,5h na nogach. Wyjde z domu i zobacze, bo jak jest wiatr mocny, to złapie tramwaj. Milego dnia i powodzenia na dzisiaj ile masz wzrostu ? i czym mierzysz te km ? dzien mi sie dzisiaj strasznie dluzy... jeszcze nie cale 2 godziny i do domu.
|
|
#982 |
|
Żona
|
U mnie dziś brak ochoty na jedzenie nie wiem co się dzieje :/ nie mogę się zmusić.
No i zaraz trampoliny nigdy nie mogę się zmobilizować by iść a potem jest tak mega fajnie no i cały czas ćwiczę chociaż trochę a to rower stacjonarny, trochę brzuszków coś wymyślam staram się 30- 40 min codziennie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#983 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moj Iphone podaje mi ilosc dziennie przemierzonych kilometrów. Jest na nim aplikacja o nazwie Health. |
|
|
|
|
|
#984 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Chyba do Was dołączę 😊 mam 4kg do zrzutu. Razem raźniej 😋
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#985 | ||
|
Konto usunięte
|
A TY?
Cytat:
Ile aktualnie ważysz/wzrost?Cytat:
Tylko pilnuj, żeby pic duzo wody |
||
|
|
|
|
#986 |
|
Zadomowienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77861571]A TY?
Hey Ile aktualnie ważysz/wzrost?Czasami takie dni sie zdarzają i to jest okay. Nie jestesmy maszynami działającymi tak samo każdego dnia Tylko pilnuj, żeby pic duzo wody Aktualnie 54kg przy 164cm także ostatnie kilogramy redukcji 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#987 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Wam po długiej przerwie
Kurczę, nie wiem co się stało, moja motywacja legła w gruzach. Pojechałam do rodziny, dietę przerwałam na rzecz jedzenia narzuconego przez moich rodziców i kochaną babcię O dziwo waga nadal waha się na 54-54,5. Po powrocie w sumie ciężko było mi się przestawić, normalnie masakra. Już codziennie staram się jeść lepiej, ale chodzę głodna i dojadam Muszę się opanować, bo długo tak nie pociągnę. Macie jakieś metody na podniesienie motywacji? Bo jest ciężko. Zwłaszcza jak zaczęło się robić zimno i deszczowo.. Do pracy na jutro zrobiłam sobie jogurt naturalny z bananem i granolą. Do tego jeszcze jakiś owoc wpadnie i możliwe, że wpadnie kanapka, w zależności, czy zostanę w nadgodzinach.. |
|
|
|
|
#988 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A w ogole, to kogos mi ze zdjecia przypominasz... tylko nie wiem kogo!---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
). Jak pomysle, ze musialabym jeszcze raz to wszystko przechodzić, to masakra, załamałabym sie... Stąd, staram sie pilnować bardzo.
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2017-10-10 o 20:48 |
||
|
|
|
|
#989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77861571]A TY? [/QUOTE] chyba juz pisalam 169 cm Cytat:
ale wlasnie to bylo cos takiego jak tutaj, nasza grupa ![]() [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77866751]I jaki masz sposob na utrate kilogramów? Co cwiczysz/jesz? Dziewczęta, piszcie cos!! A w ogole, to kogos mi ze zdjecia przypominasz... tylko nie wiem kogo!---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Ja sie po prostu paniczne boje, ze wroce do punktu wyjscia. Zrzucilam 8kg w ostatnich 2 latach. Kosztowalo mnie to wielu wyrzeczen, a te ostatnie 3kg pchnelam naprawdę duzo chodząc. Teraz jest juz bardzo dobrze, zdecydowanie lepiej czuje sie sama ze sobą! Pamiętam jakie doły mialam i stany ważąc 62kg. I w ogole chyba po raz pierwszy raz w zyciu mam taki plaski i szczuply brzuch (a nie, pardon, jak mialam 17 lat taki mialam po raz ostatni ). Jak pomysle, ze musialabym jeszcze raz to wszystko przechodzić, to masakra, załamałabym sie... Stąd, staram sie pilnować bardzo.[/QUOTE]cos oj tam, oj tam. Jestes dla siebie na pewno zbyt surowa. Polki zreszta zawsze sa dla siebie tak krytyczne... zeby zachodnie kobiety byly chociaz tak w polowie to przecietna uroda tutaj bardzo by sie podniosla Kupilam sobie dzisiaj matowy blyszczyk z Revlonu za 50 zl ![]() Malujecie sie na co dzien ? ![]() Za mna godzinny trening silowy o umiarkowanej intensywnosci.
|
|
|
#990 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba masz racje, ze Polki sa krytyczne wzgledem siebie. A są piękne! Wiem, bo wrocilam do Polski po 6 latach zagranicą i jest tyle ladnych i zadbanych dziewczyn naookoło, ze sama tez bardziej o siebie dbac zaczelam. Bo zagranicą, to wyszlam w byle czym, a i tak jak miss sie czulam chodząc tam po ulicach ![]() Super, ze pocwiczylas!! Tak, maluje sie Dzisiaj w Rossmann byla promocja 49% na kolorówke!! Jaki Ty masz kolor tego błyszczyka?
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2017-10-10 o 22:05 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

klask i:
bo to bardziej spadek 2-3 tygodniowy ze wcześniejszego ćwiczenia i odchudzania 

przez brak żarcia do pracy musiałam zjeść kfc :/

! 
Muszę się opanować, bo długo tak nie pociągnę.