|
|
#961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019
Cz.III
Cytat:
Cytat:
Ale też nie powinno się tej drugiej strony obarczać tą złością. Akurat nam się udało szybko zajść w ciążę, ale ta koleżanka materacem nie była i równie dobrze mogliśmy się starać nawet kilka ładnych miesięcy. A teksty typu, że ledwo się przyjelam do pracy i już ciąża też mozna zachować dla siebie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Oj przykre tematy z rana ale co tu dużo mówić, chyba wszystko już zostało napisane
![]() Ja się dziś obudziłam standardowo z tz jak szedł do pracy po czym padliśmy z młodym i nadal jesteśmy w łóżku ale jakieś śniadanie muszę sobie wreszcie ogarnąć my dziś pewnie sobie pogramy w jakieś planszowki (w fajna graliśmy jak w szpitalu byłam to może kolejna partyjka) i może coś obejrzymy taki będzie typowy piateczek, ten rok taki spokojniejszy ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Niestety jeszcze taki się nie urodził który wszystkim by dogodził
![]() ludzie bywają okrutni. Jak odchodziłam z pracy to mało kto mówił że fajnie że gratuluje. Bardziej żyli tym jak ja sobie poradzę i ile kasy będą przelewać. A jakiś czas temu znajoma mi napisała że chodzą plotki że wypiełam się na wszystkich bo w ogóle nie przychodzę i nic nie piszę Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#964 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
Cytat:
nie no leniuchuj matka i korzystaj. Ja też dopiero sniadanie obalam i zrobilam kakaoCytat:
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Kakao!
![]() Bazgram z telefonu. ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Ludzie mają nasrane w piornikach...ich życia nudne no to trzeba czyjeś obserwować i komentować, eh... Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
No tu racja. Lepiej się innych życia uczepić niż swojego.
|
|
#967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#968 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.III
Cytat:
co za ludzie, serio zamiast pilnować siebie to tylko komentują innych, najgorzej jak ktoś takie komentarze bierze do siebie i potem jest przykro i nie wiadomo, czy ludzie naprawdę tak myślą, czy tylko mówią po złości a w rzeczywistości wcale tak nie uważają ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Szkoda gadać. Idę na mróz! Do apteki, do sklepu i na pocztę bo pan Chińczyk zostawił awizo!
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Ludzie zawsze beda gadac dziewczyny
ja nauczylam się to mistrzowsko olewac mojemu tacie kiedys ktos wmawial, ze ja biorę twarde narkotyki jak mi powiedział to prawie padlam ze śmiechu bo ja to raczej grzeczna dziewczynka cale zycie i nawet papierosa w ustach nigdy nie mialam a co dopiero narkotyki po za tym nie stac mnie bylo na takie luksusy. Ludzie to maja fantazje. Albo moj tata do mnie z pretensjami dzwonil kiedys jak juz wyjechalismy za granice, ze niby my z owczesnym niemezem mielismy zareczyny. To ja w smiech bo nawet w planach nic takiego nie mielismy a tu takie newsy ciekawe co teraz gadaja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() No taka prawda jest dziewczyny, czasem lepiej nie wiedzieć i spokojniej spać Bazgram z telefonu. |
|
|
|
|
#972 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cz.III
Cytat:
Mąż ma dzisiaj świąteczną imprezę pracową więc będzie w domu pewnie koło 23 dopiero, także ja na wieczór planuję gorącą czekoladę, jakiś fajny świąteczny film i będę sobie na niego czekać pewnie U nas prawie wszyscy palą ;/ Tzn. my i mąż niepalący teraz ani nigdy, u męża pali mama (w ilościach hurtowych), a u mnie oboje rodziców i siostra, ale nawet w odwiedzinach jak ktoś u nas jest to wyganiam na balkon i zamykam drzwi balkonowe bo nienawidzę smrodu papierosów. Mama ma podobno rzucić z okazji wnuka, ale uwierzę jak zobaczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale raz wystarczyło zgasić, że proponuję się potem z tego przelewania rozliczyć z ZUSem to im oddadzą tę kasę i potem był spokój Ale mój szef to ogólnie jak miał puszczać wypłaty to zawsze miał minę jakby mu ktoś psa przejechał, z ciężką łaską zawsze ta kasa przychodziła w ostatniej możliwej chwili także to w ogóle wesołe historie. Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
Ale miałam akcje dziewczyny!!!!! Podjezdzam pod dom z biedronki, auto na luzie, na chodzie, kluczyk w stacyjce. W aucie zakupy, telefon torebka. Wychodzę z auta biorę tylko klucz do domu i jakies male zakupy, zeby otworzyc drzwi. Zamykam lekko drzwi od aura a tu słyszę jak zamyka sie centralka... Sobie myślę "co jest kuwa? ". Lecę nie otworzę żadnych drzwi. Auto chodzi radio gra, telefon w aucie. Lecę do mamy do szkoły daj mi telefon muszę dzwonić do mojego mechanika. Dzwonie, przyjechał, podważył, otworzył, nawet ryski nie zrobił muszę dorobić kluczyk bo od zakupu mam tylko jeden Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
ale kluczyk kazał dorobić i do śmiechu mi nie było Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() Wiecie co ten mój wujek to jakiś dziwny jest po śniadaniu stwierdził że napiłby się piwa..nikt tego nie skomentował no to poszedł do sklepu i właśnie pije 2 czy 3 i ogląda jakieś trudne sprawy czy coś w tym stylu .Wymienił chyba 4 tytuły i mówi że takie super są ,że samo życie i proponuje mamie żeby obejrzała bo warto. Ja w śmiech i mówię 'mamo nie daj się w to wciągnąć bo szkoda czasu na te pierdoły' a wujas prawie obraza i wmawia mi że to są prawdziwe historie i bla bla ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
No wierzą, wierzą
i są tak skupieni w każdą akcję że szok![]() Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#979 | ||
|
Rozeznanie
|
Cz.III
Cytat:
Ja do dziś oszukuje męża w monopoly Ale w sumie to taka mała tradycja, ze w tej grze zawsze coś się kręci żeby wygrać - nie bez powodu otrzymała miano „gry powodującej kłótnie rodzinne” Ostatnio nie chciał mnie nawet posadzić koło banku ![]() Za to w scrabble już się pogodził, ze w większości wypadków dostanie mu się jak nie wiem co ![]() Cytat:
Niestety tez znam takie przypadki ze wierzą ![]() Dzień dobry! Dopiero wstałam ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
My narazie mamy koniec z remontem pokoiku synka
nie jest może jakos instagramowo ale jak dla mnie świetnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Wrzuce na fb bo tu za Chiny nie umiem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#983 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
na kocyk jeszcze czekam!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No dziewczyny wymrozilo mnie porządnie. Johasia mi poliki też odpadały.
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
A ja mam pecha do poczty polskiej... Zrobiłam zamówienie w hubiworld w niedziele, w poniedziałek wysłali. Odbior w punkcie miał być. Patrze na status a tu 28.11.2019 4.30 wysłanie z centralnej sortowni i tyle by było informacji. Napisałam do hubiworld, poinformowali pocztę i jak do wtorku status się nie zmieni to mam znowu dać znać...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#985 | |
|
Rozeznanie
|
Cz.III
Cytat:
Ty to masz jakiegoś pecha do poczty albo ktoś strasznie Cię tam nie lubi ![]() Ale luzik... Ja ostatnio zamówiłam z Hubi paczkę 11.11 to dopiero była do odbioru 28.11 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() Kari no niezła akcja, ale bym miała stracha Ja w ogóle świat nie poczułam jeszcze ale ja nie mam takiego klimaciarskiego bum nigdy. Wręcz mnie denerwuje że ledwo znikają znicze i wszędzie od razu są swieta pewnie sobie postawie mojego Mikołaja z Ali z nogami na sprężynach i to będą moje święta nawet nie wiem czy choinkę nam się będzie chciało ubierać w tym roku. Jak coś na pewno mała bo tej 2,5 metra bez szans ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
Cz.III
Hej
u nas też zimno, rano -6 stopni na dworze. Nigdzie dziś nie wychodzę. Od godziny zbieram się żeby posprzątać i nie mogę się zebrać dziecko nadal chore, kolejna ciężka noc. Myślałam że uda mi się trochę wyspać przed narodzinami drugorodnej, ale chyba nie ma szans Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
dobrze, ze zamawiam wszystko wcześniej bo jakbym się obudziła końcem stycznia to by mogło nie zdążyć dojść A z drugiej strony zawsze mam problem jak idą paczki przed centralna sortownię. Bo zamawiałam mamie buty na sylwka i szły przez sortownię w Krakowie i bez problemu szybciutko dzisiaj są już w mieście niedaleko mojej miejscowości Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Weźcie pod uwagę że zaczyna się już gorący czas. Poczta będzie mieć opóźnienia, paczkomaty będą przepełnione a kurierzy zaczną jeździć do 22-23. Niestety cały grudzień taki będzie
przerabiam to co rokuBazgram z telefonu. |
|
|
|
#990 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
scyzorykiem coś przy zamku pogmerał i się otworzyło auto , ale miał stresa wtedyCytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

Cz.III

ale w międzyczasie ustrzeliłem mega kombinezon dla Zoszki na olx, bo się przestraszyłam, ze mi w Święta w Pl zamarznie
każdy reaguje inaczej, ja do teraz żałuje, ze nie byłam dla niej wystarczającym wsparciem 

ale jakieś śniadanie muszę sobie wreszcie ogarnąć
my dziś pewnie sobie pogramy w jakieś planszowki (w fajna graliśmy jak w szpitalu byłam to może kolejna partyjka) i może coś obejrzymy
taki będzie typowy piateczek, ten rok taki spokojniejszy 

co za ludzie, serio zamiast pilnować siebie to tylko komentują innych, najgorzej jak ktoś takie komentarze bierze do siebie i potem jest przykro i nie wiadomo, czy ludzie naprawdę tak myślą, czy tylko mówią po złości a w rzeczywistości wcale tak nie uważają 

po śniadaniu stwierdził że napiłby się piwa..nikt tego nie skomentował no to poszedł do sklepu i właśnie pije 2 czy 3 i ogląda jakieś trudne sprawy czy coś w tym stylu .Wymienił chyba 4 tytuły i mówi że takie super są ,że samo życie i proponuje mamie żeby obejrzała bo warto. Ja w śmiech i mówię 'mamo nie daj się w to wciągnąć bo szkoda czasu na te pierdoły' a wujas prawie obraza i wmawia mi że to są prawdziwe historie i bla bla 

nawet nie wiem czy choinkę nam się będzie chciało ubierać w tym roku. Jak coś na pewno mała bo tej 2,5 metra bez szans