|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czysta micha cz.-8
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie okrągłe 90.
Urlop się skończył, seria imienin i urodzin się skończyła, czas się wziąć w garść. |
|
|
|
#963 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny "ankieta"
![]() ile jecie kanapek? na przykład tak na kolację? |
|
|
|
#964 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy płynę to na białym chlebusiu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#966 |
|
Zadomowienie
|
Ja jem zazwyczaj na 2 śniadanie dwie kanapki (z jednej pełnoziarnistej bułki). I na kolację jeżeli same kanapki to 4, ale zazwyczaj jem jakaś sałatkę albo szakszukę z jedną bułką albo coś bez pieczywa.
|
|
|
#967 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Irmina niby może 200 osób wejść na 1 cykl. Jutro tz zapisał się na dwie tury-rano i po południu. Nic z chłopa wieczorem nie będę miała 🤣 dzisiaj po 70 minutach zdycha. A tak się dziwi zawsze wieczorem jak padam o 21,gdzie dzień w dzień wchodzę z młodym do basenu 3 razy po minimum 40 minut
![]() Ogólnie to jestem zawiedziona,bo duszno tu mamy,liczyłam że będzie klima. Ale już czekam aż Jakob zaśnie i zmoczę usta w ginie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#969 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Nestle moja koleżanka też jest teraz w Szklarskiej
szkoda że nie ja hahaJa jem mało pieczywa bo i u nas w domu mało się je. Moi to potrafią kilka dni kanapki nie wziąć do ust. Kromka albo pól/cała bułka z ziarnami z Lidla na 1-3 dni jem. Ale częściej jako dodatek do jajka gotowanego, jajecznicy albo z mozarella i pomidorem, szynka. Sera żółtego nie jem wcale. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#971 |
|
Konto usunięte
|
Hm to duzo zalezy. Ja jem okolo 1800/1900 kcal dziennie (tak mi wychodzi, ale ja mam wysoka wage), ale tylko 3 posilki dziennie, wiec jeden posilek ma ok. 600 kcal. Jem tylko pieczywo pelnoziarniste zytnie, takie dosyc spore kromki chyba po 70 gram. Jesli jem jeszcze jakas parowke np., to do tego tylko jedna kromka, a jesli jem kanapki np. z szynka czy jajkiem, to 2 kromki. Tak ze wszystkim to okolo 600 kcal wlasnie wychodzi.
|
|
|
|
#972 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie się je kanapki każdego dnia na śniadanie i kolację no prawie, czasami wpadnie u mnie owsianka albo jajecznica, ale ostatnio rzadko.
|
|
|
|
|
#973 |
|
Konto usunięte
|
Zrobilam sobie menu na nastepne 9 dni i.... wyobrazcie sobie, ze nie musze nawet isc w przyszlym tygodniu do sklepu, tyle wszystkiego mam w domu. Szok troche.
|
|
|
|
#974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wpadaj w zależności od wielkości kromek 2-3 na sniadanie. I koniec chleba na cały dzień.
Irmina fajny efekt na włosach, chcieć ja I tak bym je do skrętu zmuszala ![]() Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie do mnie pytanie ale ja kanapek tez nie jem na śniadanie robię: omlety na słodko/wytrawnie, budyn jaglany, jogurt z płatkami owsianymi i owocemWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Często przemiennie jak na śniadanie było coś z jajkiem to na kolacje jogurt naturalny z masa dodatków albo ten budyn jaglany czy coś w tym stylu. Chociaż my często jemy obiad późno wiec wtedy praktycznie kolacji nie ma Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie placki na jogurcie, naleśniki, jajka w różnej postaci, tortille, sałatki, owsianki, to tak zamiennie, niektóre rzeczy na śniadanie a niektóre na kolację.
Zazwyczaj na śniadanie zjem pieczywo. Kolację jem z dzieciakami,a potem jeszcze jabłka/wafle ryżowe bo jednak kilka godzin mija. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#980 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nestle, milego pobytu Mialam rano bardzo stresujaca/kiepska sytuacje i troche mnie to przeroslo. Nie cierpie takich dni. Moglabym od razu polozyc sie do lozka i skonczyc ten dzien. |
|
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a Power zagląda na ig?
|
|
|
#982 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
[1=742bd6bdde1307502cba7e1 26292911bf766cf73_61f3325 774e32;88037949]U mnie na kolacje najczesciej jest obiad, z makaronem czy kasza, bo przy IO poleca sie wegle na noc wlasnie.
Nestle, milego pobytu Mialam rano bardzo stresujaca/kiepska sytuacje i troche mnie to przeroslo. Nie cierpie takich dni. Moglabym od razu polozyc sie do lozka i skonczyc ten dzien.[/QUOTE]Oby już było tylko lepiej ![]() Chłopaki poszli na basen. Potem tz bierze młodszą córkę na Szrenicę,a ja z młodym i starszą do dinozaurów. Obym przetrwała i w jakiś sposób stamtąd wyszła,bo są różne dmuchańce i płace zabaw,a ja tego nie lubię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
A to łajza z Power , że do nas nie zagląda
niech no tylko wróci ![]() Nestle znam ten ból. Idziesz z dziećmi do zoo,a ich interesuje tylko plac zabaw albo dmuchany zamek obok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet mi małpa nie odpisała na wiadomość
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kocham wytrawne kanapeczki na śniadanie. Jeśli nie one to jajecznica, sadzone na boczku lub szakszuka, nigdy nic słodkiego. Nie lubię.
Nestle powodzenia dzisiaj Boszzz ale my wczoraj uczciliśmy rocznice ślubu znajomych, zamiast Wodstocku była Wisla i później u nas. Gwiazda imprezy ser maczany w occie balsamicznym i pokrojone kiełbaski. Zero zamawianego jedzenia. Mimo morza alko dzisiaj żadnych wzdec tak to ja mogę imprezowac A tu foto mojego ulubionego śniadania. Uważam, że kanapka z dużą ilością różności to fajny pełnowartościowy posiłek. Tak jest tam majonez. Lubie.. 20200801_091643.jpg Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj przeszłam mentalny wewnętrzny zawał. Wpadli przyjaciele - super, siedzimy nad sushi i winem ( oni przynieśli ) i dostajemy na twarz wiadomość - biorą ślub w grudniu 2020 - super gratulujemy ( nie mam jeszcze zawału ) i wtedy pada wiadomość nr 2 - czy będę świadkową - zgodziłam się i w sumie to super uczucie ( wtedy mam stan przedzawałowy i pierwsza myśl jaka ja będę wyglądać na zdjęciu z cywilnego - myśl ratunkowa są maseczki nikt mnie nie rozpozna ) po tym następuję mój właściwy zawała i zgon - świadkowa organizuje wieczór panieński, a znając A. to będzie z tego cała relacja na FB czy IG także maseczka czy nawet kominiarka mi nie pomoże... Ja kont na w/w nie mam, ale jakieś 90% znajomych mam wspólnych z A. wszyscy mnie zobaczą.
Pomijając fakt, iż sama robię z siebie niepełnosprawną otyła osobę to teraz mam dodatkową motywację - trudno muszę zacisną doopę i schudnąć. Czas wziąć się za siebie w wieku 34 lat. Wracam na stałe na wątek i pewnie do tabeli w przyszłym tygodniu ( jeszcze potwierdzę to Nestle ). Jadę po zdrowe zakupy i robię porządki w lodówce - co niezdrowe dam mamie.
Rzeczy, które robię w imię miłości... J.L. zrzucając B.S. z wierzy w Winterfell - GoT Edytowane przez Cornelia86 Czas edycji: 2020-08-01 o 12:50 |
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Cornelia trzymam mega za Ciebie kciuki
️ i obiecuje motywujące kopy ![]() U mnie na śniadanie jajecznica i pół bułki z ziarnami z masłem, big pomidor. A na obiad makaron z kurkami. Reszta już wyjdzie w trakcie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#989 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wiem brzmi zabawnie ale niestety w tym kraju nie ma dobrych chlebków a tym bardziej wędlin, a jak prosimy o 100g cienko krojonej szynki to dostajemy 3-4 plastry... P to nie przeszkadza ale ja nie znoszę grubo krojonej wędliny... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() końcówka wpisu jest mega "co niezdrowe dam mamie" ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

️ 

szkoda że nie ja haha

na śniadanie robię: omlety na słodko/wytrawnie, budyn jaglany, jogurt z płatkami owsianymi i owocem
jak na śniadanie było coś z jajkiem to na kolacje jogurt naturalny z masa dodatków albo ten budyn jaglany czy coś w tym stylu. Chociaż my często jemy obiad późno wiec wtedy praktycznie kolacji nie ma 

niech no tylko wróci 

tak to ja mogę imprezowac
️ i obiecuje motywujące kopy