![]() |
#961 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rozglądam się za ręcznikami z kapturkiem dla dziecka i zastanawiam się czy warto płacić ponad 100 zł za ręcznik z bambusem (podobno lepsza wchłanialność) czy wystarczy 100% bawełna za ok 50 zł.
![]() Edytowane przez echme Czas edycji: 2020-09-09 o 16:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie też cały dzień przyjemne kopniaczki ![]() Trzymam kciuki za działkę! ![]() ![]() Ja mam wizytę 1.10. I to ma nie być jeszcze polowkowe 🤷☠♀️ zobaczymy co powie. Też bym już chciała wiedzieć kto tam siedzi.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi jakoś głupio się wpychać dopóki tego brzucha nie widać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Co do kolejek, ja mam widoczny brzuch i widzę, jak ludzie w kolejce zerkają i zaraz udają, że nawet na mnie nie popatrzyli ![]() A dzisiaj już 20tc ![]() ![]() ![]() I za tydzień wizyty nasze. Kciuki za te dzisiejsze ![]() ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kciuki za wizyty dzisiaj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak widzę na fb to coraz więcej mam ma zmianę płci ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
![]() Tez was tak pobolewa brzuch jak przy okresie ? Połówkowe 8.10 mysle ze wtedy juz mozna potwierdzic pleć bardziej. Ogarnelo mnie wicie gniazdka. Ogladam foteliki( wczor bylismy dopasowac do auta) ale kupie pewnie uzywane bo jak dla blizniakow to koszty masakra, Zamowilam butelki pieluchy, i jakies inne , szmateks wprawia mnie w ekscytacje łupów za 6 zł z nexta ktore tam mozna znalezc ![]() Poza tym to zaczne wczesniej kompletowanie bo coraz ciezej mi sie chodzi , tydzien 18 a brzuch jak w 22:/ Pozdrowienia .milego jesiennego dnia ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie brzuch pobolewał właśnie okresowo, zgłosiłam lekarzowi wczoraj mailowo i kazał zaczac brać luteinę 2x dziennie. Właśnie czekam aż mi receptę wystawi. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Raczkowanie
|
Mam luteine i duphaston( podtrzymanie) do tego pregny zwykla i dha i magnez ( skurcze) i srednio
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie luteina pomogła, wczoraj wzięłam już 2 tabletki i zero bolu. Ale ja to już chyba będę ją brała do końca.. Co próbuje odstawić to ból się pojawia. Jak biorę chociaż jedna tabletkę to jest okej. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja oglądam te ubranka chłopięce, ale też gdzieś z tyłu głowy mam, że co jak jajka odpadną i może powinnam poczekać do połówkowych, żeby dwa razy mieć potwierdzone? ![]() ![]() ![]() Wczoraj miałam bardzo intensywny dzień w pracy i w nocy strasznie łapały mnie skurcze łydek. 🤬 Dziś poranek deszczowy to mam nadzieję, że w pracy będzie troszkę spokojniej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#975 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#977 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Wczoraj nawet nie zajrzałam, ale mam jakieś szalenie zalatane dni ostatnio, i sporo pracy, i dużo po pracy, ale wczoraj podpisaliśmy papiery, mieszkanie kupione! Jedna sprawa z głowy! ![]() Termin przeprowadzki - pewnie jednak grudzień, w połowie listopada mamy dostać klucze, chcemy zrobić jakieś drobiazgi, pomalować ściany i święta w nowym mieszkaniu! I chcę, i mi smutno, bo uwielbiam nasze obecne mieszkanko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My zrobimy tylko brzuszkową, i to tak jak Adhoc, raczej jesienią, bo potem i brzuch wielki (ja też bym wolała to zrobić, zanim ten brzuch będzie naprawdę duuuży), i właśnie przeprowadzka na głowie. I chcemy naszego foto od sesji narzeczeńskiej i ślubnej, ale nie dogrywaliśmy jeszcze terminu, powinnam zadzwonić i go zapytać, jak on to widzi... Noworodkowej ja akurat nie chcę robić, bo mi się po prostu nie podobają. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uwielbiam to porównanie! Cytat:
![]() ![]() Trzymamy kciuki w poniedziałek, żeby u Ciebie się potwierdził chłopak! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Jedyne co, to zawsze staram się usiąść w autobusie i nikomu nie ustępuję ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Zapisałam się na USG połówkowe. Do tego samego lekarza co miałam w usg w 12 tygodniu. Ile płacicie za połówkowe?
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Jak pracowałam na ryneczku to szefowa zawsze prosiła ciężarne czy też kobiety z dzieckiem w wózku. Nawet się zdarzało że same babeczki w kolejce przepuszczały bo dziecko małe i pewnie zaraz zacznie krzyczeć.
Pamiętam jak byliśmy w Krakowie na wakacjach. Jechaliśmy tramwajem i na początku wagonu są miejsca dla osób starszych i tam siedział chłopak. Do tramwaju wszedł starszy pan i stanął nad nim i sapie aby przepuścił go. Gdzie obok miał ze 20 wolnych miejsc : brzydal: Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
#981 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#982 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I jak idziemy to też się tak wleke ze musi się odwracać co chwilę czy ja nadal jestem blisko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Masakra jest z tym staniem w kolejkach, od razu jest mi słabo.
Czekam już przed gabinetem na wizytę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#984 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#985 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Ja już dzieciaki odwiozłam do przedszkola. Odkurzone, zmywarka rozpakowana. Rozwieszone pranie. Zamówiłam dziedkowi recepty ![]() ![]() ![]() ![]() O i dzwoniłam do położnej. Zacznie przyjeżdżać po 23 tc ci tydzień na kawkę ![]() Ja jeszcze ruchów nie czuje 🤷☠♀️🤷☠♀️🤷☠♀️ co mnie troszkę zaczyna martwić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A czego tu sie bac z fotelikami uzywanymi? Jesli sa w dobrym stanie? Nie popadam w baby business tylko staram sie do tego podchodzic minimalistycznie, foteliki 3 tyś plus wozek to juz kolo 10 tyś ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
Nic nie płace, Mam skierowanie od lekarza. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym najchętniej już zaczęła robić zakupy. Niestety nie mam gdzie trzymać. Ale na szczęście ekipa wchodzi w 2 tygodniu października. Lacznie z malowaniem i panelami. Więc liczę że początek listopada już góra będzie zrobiona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
![]() |
#989 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Mam takie samo zdanie o fotelikach. Zwłaszcza, że mają też datę ważności. Z wyglądu mogą być super, ale kto zagwarantuje, że nie są po wypadku?
Kosz Mojżesza kupiłam używany i nie mam z tym problemu, ale fotelik nowy. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.