![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.IV
paula, wg mnie to jakaś ściema ze strony tego gościa. Pod każdym kątem.
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Ja jestem wielką fanką żużla, no kibic że hoho. ![]() ![]() ![]() W Warszawie ten żużel miał być w maju 2020, przełożyli na maj 2021, a teraz już na sierpień 2021, bo na narodowym jest szpital. ![]()
#962 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gość coś kręci, niby nie ma miejscówek, ale jak przedłużysz do 5 dni, to...? Nie wiem, gdzie ten zlot, co to za miejsce, ale podobnie jak Aktogimka, nie podejrzewam, żeby w styczniu tłumy waliły do niego drzwiami i oknami, żeby rezerwować na lipiec, bo to wciąż dość odległa perspektywa i nie wiadomo, jak będzie z wirusem... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#964 |
💑🐱📚👶
|
Telekonsultacji do tej pory nie było... Ona jest płatna, ostatnio był problem z płatnością. Zadzwonił do mnie facet wtedy i poradził, żebym zamiast przez linka wysłanego na maila weszła na stronę emarket luxmed i tam do koszyka dodała telekonsultację i tak zapłaciła. No i tak zrobiłam. Do tej pory telefonu nie było i stresuję się, że coś z tą płatnością nie poszło....
![]() Co do bukowania miejscówek na wakacje to akurat można się zdziwić jak sporo osób bukuje sobie wakacje w kraju. Ja też już na sierpień mamy zabukowane 2 tyg nad morzem i jak Tż dzwonił na początku tygodnia to już sporo terminów było zajętych. Owszem, nie wiadomo co będzie z koroną, ale ludzie tym bardziej łakną normalności i ja się temu nie dziwię. |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Charlotte - piękny brzusio i cudne ubranka!
![]() Zamówiłam właśnie laktator, termometr bezdotykowy, elektroniczną nianię. I kasy brak🥴 Muszę kupić jeszcze aspirator do nosa - natomiast nadal nie wiem jaki, wiec zostawię to na kiedyś tam ![]() ![]() Zaraz idę na szkołę rodzenia. Totalnie bym zapomniała o tym. A brak mi sił już na cokolwiek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak masz dawkę ustalona to poproś endokrynologa o takie „odnawialne” skierowanie na TSH, mi tak wystawiła endokrynolog i mam je ważne do kwietnia. Wow nie spodziewałabym się ze ludzie już bukują. W sumie kiedyś te hotele muszą otworzyć, oby jak najwiecej z nich przetrwało. Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#968 | |
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Zawsze placilam przez PayU klikając w link, ktory dostawalam na maila. Wtedy mieli jakis problem z systemem i facet z CC poradził, zebym zaplacila przez ta strone emarket dodajac usluge do koszyka i tak zaplacic. I tak zrobilam. A teraz sie okazuje ze to bylo źle... napisalam juz do nich maila w tej sprawie;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Ja nie przeczę i nie dziwę się, że ludzie bukują wakacje w kraju - sami w tym roku postawiliśmy na Polskę, gdyby nie covid to na pewno byśmy latali po świecie.
![]() ![]() ![]() My czerwiec nad morzem rezerwowaliśmy w maju. I sierpniowe Bieszczady też w maju. Było w czym wybierać. ![]()
#970 |
Zakorzenienie
|
Teraz robi się strajk. Powoli lokale zaczynają się otwierać. Ja się im nie dziwię. Za co mają żyć? Kredyty mają do spłacenia, rachunki a rząd daje marne pieniądze
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
#971 |
💑🐱📚👶
|
Kolega Tż np. wykupił w zeszłym roku wycieczkę do Grecji bodajże. Wiadomo, że została odwołana, ale przełożył wyjazd na 2021 rok. I planuje tak robić do czasu aż wszystko się unormuje
![]() No mnie też to dziwi, bo jeszcze w 2020 roku jak nagle z Tż chcieliśmy jechać właśnie nad morze we wrześniu to rezerwowaliśmy miejscówkę miesiąc przed i były wolne terminy, ale może dlatego, że poza sezonem ![]() Próbuję się dodzwonić na infolinię LuxMedu od dobrych 20 minut, by wyjaśnić dlaczego moja telekonsultacja się nie odbyła i nikt nie odbiera, tylko ta durna muzyczka leci ciągle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może właśnie w tym momencie endokrynolog dzwoni i masz zajęte ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
💑🐱📚👶
|
Wstawiam zdjecia mojego ostatniego zamówienia u MG
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz odkad jestem w ciazy mam zachcianki. Najpierw lody, a teraz zupka chinska. Ciekawa sprawa
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#976 |
💑🐱📚👶
|
Hahaha chociaż na koniec ciąży Ci się przytrafiło xD
Ja miałam zachcianki na początku na pomidory, mogłabym je jeść kilogramami, a później na ogórki kiszone ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecasz ten segregator? Zastanawiam się nad nim właśnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() Oczywiście mój Tż musiał skomentować ten zakup słowami: "A to nie wystarczyłby zwykły segregator?"... No nie, nie wystarczyłby ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Dziewczyny, jak dzwoniłyście do przychodni żeby znaleźć położną, która będzie przychodzić do was i dziecka po porodzie to jakie pytania zadawałyście? ![]() Ja myślałam o tych: 1. Czy położna jest w stanie przyjeżdżać do nas do domu? 2. Jeżeli tak to może poprosić od razu o imię i nazwisko i jakiś numer kontaktowy, żeby łatwiej się było skontaktować już po porodzie. 3. Ile wizyt będzie? Czy faktycznie 6 czy w zależności od potrzeby? 4. Czy deklarację trzeba u niech osobiście złożyć czy można drogą mailową np.? 5. Czy można dziecko już teraz zgłosić do placówki, a pesel podać dopiero po urodzeniu dziecka? Coś jeszcze jest takiego, że warto by o to od razu zapytać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za mną chodzą pączki takie domowe. Może w niedzielę zrobię. A raczej ja składniki będę odmierzać a Tz będzie gniótł ciasto i wykrawal ![]() Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
![]() |
#980 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#981 |
💑🐱📚👶
|
O, dzięki, to dopisuję do pytań
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam położna środowiskowa, to jest ta sama osoba co ma przychodzić po urodzeniu dziecka czy mam szukać innej? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uff ![]() W ogóle cześć z Was ma już donoszone ciąże a moja będzie donoszona za 3 tygodnie 🤣🤣 coś czuje ze ostatnia się rozpakuje w marcu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#987 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do położnej to ja zapisałam się do szkoły rodzenia i w ten sposób zapoznałam się z położna która będzie do nas przyjeżdżać. Ale możesz poszukać na grupach lokalnych dla mam (może na Facebooku?) i zapisać się do polecanej położnej, ona nie musi być z twojej przychodni. Zeby ci się tez jakaś ropucha nienowoczesna nie trafiła ![]() Ad. 4 deklaracje można składać tez przez portal pacjenta ale chyba nie wszystkie przychodnie to ogarniają Ad. 5 ja szukałam pediatry bo przeprowadziłam się w sierpniu do obecnego miasta i w przychodni panie mówiły ze deklaracje dla dziecka składa się w szpitalu po porodzie. Cytat:
![]() Cytat:
Mniam zjadłabym takie pączki ale nawet nie umiem zrobić ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#988 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny a czy bedziemy tu wrzucac opisy porod czy wolicie jak dopiero wszystkie sie rozpakuja? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie spokojnie wrzucajcie opisy porodu na bieżąco, przecież każda z nas wie że to nie jest tęcza i jednorożce i mysle ze każda ma świadomość jak to wyglada no i odwrotu już nie ma ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przydałoby się że Paulina1671 napisała na nowo i żebyś podpięła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.