![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
Ostatnio dużo czasu spędzamy na wolnym powietrzu - spacery, rower, bieganie, tarzanie się w trawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
Cytat:
![]() A Wy się dobrze dogadujecie pomimo tak odmiennych zainteresowań ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Marta421 Czas edycji: 2013-07-01 o 19:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Przyczajenie
|
Dot.: jak spędzacie czas z TŻ?:)
Ja z moim TŻ czytamy sobie słuchamy muzyki przy tym sie wygłupiając i robiac zdjęcia, czase nagrywamy jakieś nasze wygłupy i wspólnie je ogladamy (mozna się przy tym ubawić po pachy) a i często też rozwiązujemy krzyżówki albo gramy w taka stara grę telewizyjną może znacie PEGASUS można sobie przypomnieć stare dobre czasy jak byliśmy dziećmi( stare byki z nas ale widocznie w środku jesteśmy dziećmi)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
Spacery, przejażdżki gdzieś, gdzie nie byliśmy, wyjście do kina/na pizzę, leżenie wspólne, oglądanie filmów, gotowanie, seks, walka na łaskotki, przytulanie się, masaże, słodkie obijanie się albo sprzątanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Raczkowanie
|
dopiero dołączyłam. Ktoś mi powie kim jest TŻ? Domyślam się, że partnerem, chłopakiem, mężem itp. Ale jaki jest dokładny skrót?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
ReklaMO(D)żerca.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
ReklaMO(D)żerca.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Chodzimy na basen
Jeździmy na rolkach i rowerach Robimy pizzę (albo inne jedzonko) Spacerujemy Oglądamy discovery albo tvn turbo (filmy rzadko) Układamy puzzle Leżymy, śpimy Rozmawiamy Wsiadamy w samochód i jedziemy gdzies Robimy zdjęcia Pijemy wino Pokazuje mi pingwiny (bo mój książę ma mi pokazac pingwina, zaparzyć rooibosa i ofiarować diament).
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
To jest naprawdę dobre pytanie
![]() Z moim TŻ jestem dopiero prawie 4 miesiące. Spędzamy razem każdy dzień i naprawdę rzadko też śpimy osobno. A co robimy? Przede wszystkim rozmawiamy, żartujemy, przytulamy się, siedzimy razem przed komputerem, gramy (on na swoim komputerze, ja na moim laptopie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
Sposobów na wspólne spędzanie czasu jest wiele. Zwykle z narzeczonym rozmawiamy, przytulamy się, przekomarzamy, baraszkujemy, gramy w różne gry, śpimy, leżymy, oglądamy filmy, spacerujemy i mnóstwo innych rzeczy
![]()
![]() |
#972 |
Raczkowanie
|
-jemy
-on robi jedzenie, ja patrze ; ) -spimy -calujemy sie, przytulamy itd -ogladamy filmy -gramy -lezymy pol dnia na lozku i rozmawiamy -spimy -spacerujemy -ogladamy samochody, motory w internecie -ogladamy seriale, tv -on maluje mi paznokcie ; D -sluchamy muzyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
amen, siostro
![]() my sporo czasu spędzamy razem w pracy (pracujemy w jednym miejscu, na szczęście na ogół na różnych stanowiskach), na ogół mamy wspólne zmiany, z kilkoma wyjątkami (np. dziś i jutro się mijamy), a że pracujemy po 200h z hakiem to tego czasu wychodzi sporo. jeśli już oboje mamy wolne to idziemy na spacer, na zakupy, oglądamy film albo koncert, słuchamy muzyki, czytamy, czasami wyskoczymy na miasto. albo zbijamy bąki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Raczkowanie
|
My uwielbiamy razem słuchać muzyki, czasami oglądamy filmy, albo po prostu siadamy na balkonie i rozmawiamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
dobre pytanie.. hm, z moim TŻ nie widujemy się często, obecnie mieszkamy w innych miastach, ale kiedy przyjeżdza to zazwyczaj wsiadamy w autko i jeździmy nad jeziorko, pływamy, lezymy na kocyku, gadamy, przytulamy się, kochamy, kłócimy, spotykamy ze znajomymi, oglądamy filmy (rzadko), jemy, nic wyjątkowego, ale z wyjątkową osobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Przyczajenie
|
ten watek ma juz prawie 10 lat- większość Tż juz nie jest tżetami anymore :P
mnostwo rzeczy - dyskutujemy godzinami -pichcimy coś wspólnie albo ja tylko udaje ze robie ![]() - luby mi maluje paznokcie gdy ja leze w wannie :P -migdalimy sie przy ogladaniu bzdur w telewizji -jeździmy razem samochodem"przed siebie" -gramy razem w playstation lub w amige - robimy razem ciasta - słuchamy razem i wymieniamy sie piosenkami z ipodów -komentujemy razem mecze - uprawiamy seks -masujemy sie - marzymy o wspólnym domu i jego urzadzeniu(czerwona kuchnia,hmmm) gadamy,gadamy,gadamy.... Edytowane przez justynat88 Czas edycji: 2013-07-11 o 01:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
Czytamy książki, podróżujemy, pijemy piwo!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
-rozmawiamy
-chodzimy na spacery -chodzimy na zakupy -leżymy przed TV -słuchamy razem muzyki -tulimy się/całujemy i szepczemy czułe słówka ![]() -uprawiamy seks ![]() -jeździmy do jego rodzinki/kuzynów na kawkę/piwko -winkujemy/piwkujemy u mnie ![]() -chodzimy na imprezy/tańce ![]() -wygłupiamy się i przekomażamy -planujemy wspólną przyszłość -śpimy -plotkujemy ![]() -jemy (gotuję zwykle ja, ale on 'pomaga') ![]() ..i mnóstwo innych rzeczy, których nie sposób wymienić ![]()
![]() |
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
- spacerujemy
- biegamy - chodzimy na siłownię - oglądamy seriale - kino - jemy - gotujemy - seks - masaże - przytulanie - gry planszowe - pijemy drinki na balkonie - grillujemy - imprezujemy - odwiedzamy znajomych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
zielony stworek
|
A ja lubię jeszcze chodzić z mężem na zakupy
![]() Nienawidzę szwędania się po centrach handlowych,a wiadomo z chłopem długo się nie da ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Raczkowanie
|
generalnie spędzamy ze sobą czas przez 24 h/d, więc właściwie wszystko robimy razem. czasem to męczy- nie powiem że nie, więc na basen i bieganie chodzimy razem, ale ja jeżdżę rowerem na fitness a on autem na crossfita, do kina też razem ale zdarza się że on na jakieś sf a ja na babski film (czasem grają też coś co obojgu nam pasuje), rozmawiamy dużo o wielu sprawach, czytamy, gotujemy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
- rozmawiamy
- śmiejemy do upadłego - przytualmy się, caujemy, baraszkujemy - oglądamy filmy - jeździmy na rowerach, samochodem, spacerki - rozpala dla mnei okgnisko i sobie pieczemy rózne rózności na patykach, - ja gotuję- on cos tam kroi lub na odwrót, - jeździmy na żuzel - huśtamy się - przesiadujemy w jakimś zacisznym miejscu - marzymy planujemy - spotykamy się ze znajomymi - pijemy, palimy - chodzimy na zakupy - jedziemy nad jezioro -jedziemy na jedzenie - gramy na kompie lub w gry planszowe, marzą nam sie puzzle, naprawdę trudne i duuze puzzle ale zqabierzemy się za to, jak bedzie zimno -popijamy sobie winko - TŻ robi dla mneicoś miłego - kolacja, masaż itd - ogólnie sie masujemy, miziamy, łaskoczemy, - śpiewamy sobie jakieś głupie piosenki -pływamy pontonel lub normalnie -on kosi, ja sie opalam lub on kosi i ja staram sie mu pomóc, ogólnei mogę wykonywać każdą pracę jeśli tylko jest obok, to wiem, ze cegła mi na noge nie spadnie ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Wtajemniczenie
|
ostatnio bardzo czesto spedzamy czas na spacerach, wycieczkach, wyjsciach ze znajomymi, no i rozwiazujemy tez obrazki logiczne - ucze go rozwiazywac je
2014 książki ![]() filmy - 1 "Osoba, która jest twoją pierwszą miłością, kradnie ci serce. Osoba z którą pierwszy raz w życiu się kochasz, kradnie ci duszę. A jeżeli w jednym i drugim wypadku jest to ten sam człowiek, czeka cię marny los."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim, właśnie dołączyłam do forum
![]() My z TŻ spacerujemy, oglądamy seriale, wygłupiamy się. Poza tym bardzo lubimy odwiedzać nowe knajpki/restauracje itp. i próbować nowe dania, oboje jesteśmy żarłokami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Raczkowanie
|
Nie to, że jesteśmy taką wybitnie nudną parą, ale ostatnio spędziliśmy całe popołudnie.. grając w chińczyka (były emocje) ^^
Tak to tradycyjnie filmy, spacerki, wspólne pieczenie, rozmowy, żarciki i wylegiwanie się do góry brzuchem (i nie tylko) Próbujemy się ostatnio ciągle wybrać na rolki, ale upał średnio sprzyja czynnościom sportowym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Przyczajenie
|
W czasie upałów się nic nie chce. Ani przytulać, ani uprawiać... sportu. Najlepsze jest wtedy nic nie robienie w towarzystwie bliskiej osoby. Wystarczy że jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Przyczajenie
|
Można dużo różnych rzeczy robić, zależy od zainteresowań.
oglądanie filmów razem spacerowanie rowery pływanie wyjazd poza miasto |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Raczkowanie
|
Teraz są wakacje więc spędzamy razem praktycznie co drugi dzień.
Zatem: chodzimy do kina (raz film wybiera on raz ja; jakaś sprawiedliwość musi być) chodzimy razem na mecze (mój TŻ jest kibicem Legii Warszawa) chodzimy na spacery kiedy przyjeżdża do mnie, bierzemy łódkę i płyniemy na plażę słuchamy muzyki (jedna piosenka jego, druga moja) gramy w różny gry (typu xbox, ps3) leżymy i nie robimy nic śpimy (najczęściej gdy na TVN lecą Rozmowy w toku, Szpital i Ukryta Prawda) gotujemy bawimy się z psami tańczymy w kuchni i wiele innych ![]()
![]() |
#989 |
Konto usunięte
|
Jak Was czytam, to zdaje mi się, że mój facet jest jakiś inny, bo on tylko chce leżeć albo uprawiać seks
Na dwór nie - bo go nogi bolą Na rower nie - bo za zimno Nad jezioro nie - bo za tłoczno Na zakupy nie - bo nie ma czasu Chyba tylko mój jest taki dziwny... Nic innego tylko seks,seks,seks i spanie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Kasienia
|
my...hmm leniuchy straszne.Oglądamy filmy,gotujemy i JEMY,gadamy,gramy w scrabble,karty,chodzimy na spacery,robimy wypady na przykład do OBI - spędzamy dlugie godziny świetnie się bawiąc : ) "Sprzeczamy się",siedzimy razem w internetach,wypady na działkę,spontanicznie nad jezioro - jedziemy samochodem i nagle : "chodz się wykąpac" i skręt : )
Generalnie czesto powinniśmy się nudzić,bo często z lenistwa po prostu razem lezymy przytuleni i nie robimy NIC,ale wcale tak nie jest,nigdy tej nudy nie czułam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.