|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Biiibiii a ja u niego tak siedze ze jak mam komputer to on z daleka iwdzi i kiedys jak mnie nie bylo wszedł sobie i poczytał bo przeciez ska by znal login ehh
A co do tż no to tak jest zazdrosny ale z przeproszeniem do cholerki jasnej ile mu razy mam mówic ze pojedzmy pojedzmy i nic z tego bo mu sie niechce bo po co na co bylismy 1,5 roku temu w gorach to siuedział w pensjonacie bo po co ma gdzies isc i wogule fochy strzelał obrazał sie i poziej gadal ze po co przyjechalam jak siedze w pensjonacie bo 1 dzien mówi espedze z nim ale mu sie dupy ruszac nie chciało czytal gazety! a teraz mowie jedz i a jak jade to fochy normlanie rozmiem ze jest zazdrosny aale trzeba bylo jechac a nie pretensje ze jade i oczywisice bedzie obrazony przed wyjazdem jak pojade to oczywisic ebeda sms albo nie bedzie sie wogule odzywął bo bedzie tak sfochowany i wielce obrazony tak jak wczoraj ten stroj kapielowy normalne ze latem si echodzi w stroju nie ja chyba mam chodzic jak arabka tylko oczy ma mi widac zeby nie wiem co juz mam dosc tego normalnei dosc .... jak wroce szukam pracy bo powiedzialam juz w tym roku ze od wrzesnia pojde do pracy a od sierpnia bede szukac i niewzne gdzie niewazne za ile byle by byla i nikt mi nie marudzil ze nie pacuje a niech ktos mi powie ze mało zarabiam to ... bo zawsze tak jest najpierw ze ogla bys ruszyc dupe do roboty a pozniej nabija sie e grosze zarabiasz bo nanic lepszeg cie nie stac taka beznadziejna jestes normlanie na sama mysl juz mnie ja juz chyba dziisaj sama siebie nakrecam albo nie wiem co chyba musze wszystko z siebie wyrzucic wiec sorki laski ze was tu mecze ale porptu czuje wsciekłość |
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Oli wyrzucaj
przecież od tego tu jesteśmy, ja też zawsze jak się wyżyję na klawie to mi lżej Doskonale Cię rozumiem, moj tz też zawsze takie fochy strzela i nie napisze czy się nie odezwie. Doskonały przykład miałam w tej Anglii rok temu.Do dziś mu to wypominam i mowie ze zachował sie beznajdziejnie. jak kupilam cos sobie i wyslalam mu zdjecia to mwil ze brzydkie to, ze brzydko wygladam i wogole. jak mu to wszytsko wygarnelam to mu chyba pozniej glupio az było, heh Moj kolo 12 przyjedzie po mnie, jedziemy po jakies czesci do auta bo chyba z miesiac potrwa naprawa;/ nad morze pojedziemy wiec tym rozbitym lekko. szczescie ze da sie nim jezdzić. |
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Biiibiii a co się stało z autkiem bo chyba przeoczyłam chyba że nie pisałaś ja już poprstu ni eogarniam posprtzątala w garazu i sobie troszku tipsy zniszczyłam hyh ale zaraz je podreperuje
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
oli w sobote chlopak wjechał w Tzta i uszkodzil lampe, drzwi,blotnik i zderzak ;/
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
oli w sobote chlopak wjechał w Tzta i uszkodzil lampe, drzwi,blotnik i zderzak ;/
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
no to nieźle, zawsze cos
kurcze ten swiat coraz bardziej pogięty jest ja sie boje wieczorami chodzic po sulechowie bo to nic nie wiadomo to tak btw. |
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze, zawsze. Nie można żyć spokojnie. Jak się jeden problem skończy to się drugi zaczyna...
Ja też się boję chodzić sama po sul. Wogole się boję chodzić sama po ciekmu. Pamiętam, że jak kończyłam zajęcia późno albo miałam jakieś dodatkowe lekcje z anglika i wracałam potem do Cigacic to tata po mnie wychodził na pks bo bałam się iść. Taka jestem strachliwa, tyle tych 'elementów' że człowiek w małej wsi czy niewielkim miasteczku nie czuje sie bezpiecznie |
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Biibiii ja kiedys się nie bałam ale teraz jak słysze to maksara ostatnio we Wolsztynie ponac 4 dziewczyny porwano 2 a pomiesacy nastepne 2 u nas w sulechowi etez niedawno ylo ze jedna zgineła nie znalezli do dzis a druga znalezli zgwalcona na kruszynie czy za kruszyną tylkot o jakos tak cicho sie rozeszło,i ponać gość ktory to zrobil to kolezanka mnie przed nim uratowała bo kiedys wracałam z vabanq i jakis facet samochodem jechal i mie zaczepil i kolezanka wyskoczya bo akurat 5 minut przedemna wracaly i mnie zawolała to gosciu spierzyl i wzoraj gadam z inna kolezanka i mowi ze to ponac on maskara.... ostatnio byłam u innej koleżanki na pogotowiu pracuje i mówi że przywieźli dwie laski pociete na twarzy wlosy powyrywane kłebami ze skóra w niektórych miejscach (dziweczyny z głuchowa ponac byly) jednej byly facet je tak urzadził ... przyznam sie ze wtedy bylam wieczorem z psem na spacerze u niej i bałam sie z psem wracac do domu tragedia co sie na tym swiecie dzieje
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
matkoooo Oli aleś mnie nastraszyła !
nic nie słyszałam o tych wydarzeniach o których piszesz. teraz to już wogole sie bede bała. chociaz generalnie ja nie chodze po miescie sama wieczorem. Za bardzo się boję. W Anglii za to latałam i się nie bałam, jakoś bezpiecznie się tam czułam mimo że teoretycznie tam nikogo nie znam przeciez i powinnam się bardziej bać |
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
masakra laski .. jakie historie
.. co do tz.. wspólczuje nerwów...ja aktualnie nie posiadam tz , ale martwie sie o byłego tz....ehh.. czas pokaze co to wyjdzie...ja własnie wróciłam z ZG .. byłam na zakupach, kupiłam rzeczy do kartek. juz sie nie moge doczekac az je wykorzystam .. na sobote robie ksiege imieninowa, to sie pochwale ide chyba zaraz pod jakis prysznic bo normalnie dzisiaj wymiekam, tak gorąco...aaa... i chyba znalazłam sposób na tubke, kupiłam pojemniczek zakrecany z bokatem, ładnie go udekoruję, i najwyzej zakrętki sie nie da...(bo paskudna jest ) a jak pieniadze sie wsadzi to tak zeby delikatnie wystawały, (zeby było siadac ze tubka ma przeznaczenie, a jest nie tylko do ozdoby )aaaaa... ps.. chyba mam zamówienie na 2 kolejne slubne ksiegi .. kolega chyba chce
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Isis to ty interes otwieraj naprawde a jak znajdziesz czas to możesz mi jeszcze zrobić dla tż a 24 urodziny tylko musze jakiś życzeń poszukać
heh e ma 22 lipca więc pewnie dostał by troszkę spóźnioną karteczkę bo ja wracam 21 lipca A ja posprzatałam w domu garaż i kotłownie normlanie tez musiałam prysznic wziasc bo taki syf ze cala brudna i zakurzona byłam a do zg pojade w czwartek z chłopakiem mojej siostry mama da mu samochod wiec zawiezie mnie
|
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze jestescie rowniez z okolic Sulechowa... nie wiecie gdzie dostane w Sulku albo w Zg stroj kapielowy. Jakis taki niedrogi gora 60 zl. dwuczesciowy jakis ladny nie ptrokaty ale usztywniany bad z wkladkami?? Wszedzie szukam. Zieloną przeszlam, juz kiedys dawno temu Sulechow tez.. i nic jeszcze nie znalazlam .... Na dodatek ciezko o r. S .
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Madaaa stroje widziałam w textil market (tam nie znalazłam duzych rozmiarów na siebie, same małe były) i w galerii (koło cukierni) oba sklepy w sulechowie.. stroje max do 50 zł... zazwyczaj koło 30... albo w hurtowni koło dawnego anyzka koło wieży ciśnien, jak sie idzie w strone szpitala.....a w ZG ostatnio fajne widziałam w Auchanie, tanie bo 15 zł kosztowały , świetne wzory ale jakos tak ciulowo uszyte... góra mała... a w majteczki weszłabym 2 razy.... chyba ze poszukac rozmiarowo innych i połaczyc w 1.. tez sposób...
Oli- kartka dla TZ nie ma sprawy... hmm...zyczenia mi podrzuc i jakis pomysł co mogłabym na 2 stronie zrobić...czy tez jakies takie delikatne kwiatowe rzeczy wrzucić?? do 22 to jeszcze 3 tyg to spokojnie sie zmieszczę w czasie tak myslę
|
#974 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, dostałam się do pracy u konserwatora
ale zrezygnowałam, ze względu na bardzo niskie zarobki...dostałam się też do urzędu i tam będę pracowac, jak tylko uzupełnię papiery wszystkie .Od wczoraj mieszkam z Tż'tem na Os. Pomorskim na pokoju.... to tylko przez miesiąc, o od sierpnia idziemy na kawalerkę na A.Jagielonki i już się nie mogę doczekacMam do Was pytanie, orientujecie się, czy w ZG dostanę gdzieś jakieś koraliki lub elementy do wyrobu biżuterii?? Zawsze zamawiam z neta, ale może jest coś na miejscu??
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama jestem zainteresowana tym o co pytasz... wiem, ze w pasmanterii moze dostaniesz koralilki, bo moja kumpela kupowala, tylko, ze byly one drobne i ponoc drogie... A tak to w empiku są, ale wygladaja podejrzanie. Polfabrykatow nigdzie nie widzialam...Jak bys sie dowiedziala czegos w tej sprawie daj znac
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam tylko widziałam perełki takie do nawlekania na sznurek, a tak to empik... nigdzie więcej nie widziałam ...
kma gratuluje pracy
|
#977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już się nie mogę doczekac, bo mam zamówienia i zastój, bo Swarków brak![]() A czy w sklepie dla plastyków jakieś elementy może są dostępne?? Nigdy nie byłam w takim sklepie, ale może się orientujecie?? Jutro poszukam w pasmanteriach cosik bo w mieszkaniu brakuje wszystkiego od spożywki do środków czystości
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
czy w sklepach dla plastyków sa takie rzeczy to sie nie orientuję.... ale w pasmanteriach pewnie beda
kma tak własnie zajrzałam na twój watek bizu... świetne rzeczy robisz czerwone mi sie podobają strasznie i turkusiki... ile kosztował by taki zestawik kolczyki + naszyjnik u ciebie?? i jak wygladają te Swarki (domyslam sie ze chodzi o svarowskiego , błyszczace cosik musi byc:P)
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Madaaa ja właśnie jade do zielonej po strój już mam upatrzony tylko mamnadzieje ze rozmiarek bedzie na mnie pasował
ja zawsze kupuje w e-lady a przynajmniej od dobrych 2 lat u nich sie zaopatruję maja tańsze i droższe ja ten co teraz hce jechac kupic to kosztuje coś 75 czy 78 zł. niestety na drozszy mie nie stac moja siostra u ich w zesżłym roku kupiła strój zapłaciła 256 zł bagatela ale jest reweacyjny i nawet po basenie koloru ie stracił ani nic wiec opłacało sie ja tyle bym nie wyrzuciła ..Ja sie zastanawiam miedzy tymi z seledynowymi gorami ale chyb wezme te z wycietymi majteczkami tak z pewnoscia jak bedzie moj rozmiar :0 reszta jest do 80 zł Mój faworyt zdjęcie nr 6 jesli nie to 2
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
a to kolejne
|
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwko a gdzie ten sklepkj sie znajduje ?
Ten pierwszy rozowy juz patrzlam rok temu na allegro. Bardzo mi sie podoba tylko bikini nigdy w zyciu nie kupilabym przez internet. Ładne maja te stroje, a ten czerowny boski !!!
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Madaaa pisze juz ci pw
albo napiszę sklepik znajduje sie w pasmie butików za rynkiem kolo gazowni tak miedzy kawonem a rynkiem est taki duzy szyld biały znapisem e-ladyA o tym czerownym lub calym rozowym myslałam jakby nie bylo tego spod numerku 6 normalnie boskiii ten stroj mamnadzieje ze rozmiary beda i ie bede musiala przymuszac sie do innych
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
a ten ostatni moja isotra sobie kupiła ten co ma gore niebiesko-brazowy w paski superrr
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne mają te stroje. Wogole bielizna boska
SZkoda ze maja wiecej tych drozszych niz tanszych
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Madaaa ta bielizne super mam chyba ze 3 lub 4 komplety od nich i wszystkie sie dokonale nosza a najstrszy ma ponad 2 lata i powiem szczerze ze praktycznie wkolko je nosze moja ulubiona bielizna
zima tylko spodenki nosze zamaist stringów zeby cieplo w pupe było
|
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moj TZ jeszcze nie wpadl na taki pomysl prezentu. Hehe Ale ja sobie to kiedys odbije Wogole i tak mam cala szafę bielizny , ale tej chińskiej
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Isis ty otwieraj produkcje...
![]() kurde, tak sobie pomyślałam, że może bym sprezentowała też Tztowi kartke na nasya 7rocznicę ? jakies ładne życzenia czy tekst bym ułożyła a z boku jakieś nasze zdjęcie...? tak na 19 lipca by dało radę ? bo 20 wyjeżdzamy nad morze i tam świętujemy rocznice![]() ajj bylo by super ! ![]() oliwko kurcze, chyba nie kojarze tego sklepu, tam jest sama bielizna? mada stroje są w croppie dosc ciekawe, sama sobie jeden kupiłam, ale nie usztywaniane. Dośc fajne są tez w tesco. i usztywaniane i zwykłe bikini. usztywniane kolo 49 zł a te zwykłe to nawt 15zł ja sobie kupiłam ostatnio bo nie wziełam ze sobą a chciałyśmy iść na basen no wiec w tesco zakupiłam, a tak go polubiłam że teraz tylko ten noszę kma gratulacje ! i domagamy się parapetówki
|
|
|
|
#989 |
|
Wtajemniczenie
|
Isis ta biżu na forum, to moje początki...trochę nieudolne, ale dopiero się uczyłam...dzięki za pochwałę... Kolczyki + jakiś naszyjnik/korale to u mnie ok 15 zł ... a swarki są boskie, ostatnio, po pobycie w Czechach zakochałam się w nich
Dziewczyny stroje boskie, sama szukam jakiegoś fajnego...
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A swarki szkoda ze takie drogie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

przecież od tego tu jesteśmy, ja też zawsze jak się wyżyję na klawie to mi lżej

.. co do tz.. wspólczuje nerwów...ja aktualnie nie posiadam tz
, ale martwie sie o byłego tz....ehh.. czas pokaze co to wyjdzie...
ide chyba zaraz pod jakis prysznic bo normalnie dzisiaj wymiekam, tak gorąco...

.

SZkoda ze maja wiecej tych drozszych niz tanszych
A moj TZ jeszcze nie wpadl na taki pomysl prezentu. Hehe