|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gratisy
Chyba się im się coś pomyliło [CJ]
|
|
#962 |
|
Zadomowienie
|
nie wydaje mi się.. na woreczkach pisało 'gratis' ...
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pomyliło im się. Ja też kiedyś taki wielgachny gratis dostałam jak się wkurzyłam na poniszczone korali i je u nich reklamowałam. A jeszcze też miałam zamienionei ich nie musiałam odsyłać.
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
Zakupy na kwotę 111 zł : 6 różnych kalii, szkło weneckie, Agat romb, elementy posrebrzane i drut srebrny, zawieszki kolorowe, listki szklane
a gratisy : Agat Botswana 10mm para Szkło weneckie 12mm para Razem koszt gratisu : 6,40 zł |
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Beadshop - gratisy za 16,6 zł.
Fluoryt skręcony w dwóch rozmiarach, botswana 14mm i koral fossil 8mm. Wszystko sparowane. ![]() Foty ze strony Beadshopu. |
|
|
|
|
#966 |
|
Przyczajenie
|
ja za zamówienie na artfanie dostałam taki ''komplecik'': para bigli, 4 koraliki oraz przekładki
|
|
|
|
|
#967 |
|
Przyczajenie
|
a niewiecie czy w swiatkoralikow2 przesylaja?
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę... przeczytaj trochę tego wątku, to zobaczysz, tam to wszystko jest...
dlaczego mi się wydaje, że to drugi nick pewnej osoby? ... |
|
|
|
|
#969 |
|
BAN stały
|
A ja ostatnio zamawiałam w beadshopie za 60zł i dostałam gratis dwa lampworki (byłam mile zaskoczona)
wartość to 5,26 |
|
|
|
|
#970 |
|
Joanna d'Moder
|
wiesz jesteś trochę śmieszna kasiulajdus94.Myślisz,że jak założysz nowe konto to nie będę tego wiedzieć? tak |
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówienie beadshop, 43,34 po odjęciu 3% rabatu, za zakupy zrobione w ciągu roku, w gratisie Naturalny korall fossil kula 10mm [zamawiałam 8mm i pastylki]
i bali takie kółka skręcone z dziurką 2x 10mm i 4x 8mm]jestem baaardzo zadowolona!
|
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
ech, zawiodłam się na zamówieniach. z loopika za 53.92 zł zamówienia na różne koraliki drewniane i 10 m linki dostałam z metr czy dwa tej samej linki. o wartości mniej niż złotówki. za to z koraliki.pl dostałam za 73.05 zł tylko tandetne pozłacane bigle, których nie wykorzystam nawet (bo używam tylko posrebrzanych i to ładniej wyglądających). Trzecie zamówienie które ma przyjść jest z qunsztu, więc tam nie mam szans na gratisy ;-( nie postarali się
|
|
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#975 |
|
Wtajemniczenie
|
Z beadshopu gratisik - Swarki 2x Amethyst 6 mm (zamawiałam różne Swareczki)
Świat koralików - sliczne brązowe kryształki bicone, jakieś 8 mm... ![]() Bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Ze ŚwiataKoralików: 4szt dużych szklanych zielonych liści, takich winnych
|
|
|
|
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#978 |
|
Rozeznanie
|
W Arfanie zamawiałam elementy srebrne za 130 zł. Dostałam jako gratis parę bigli oraz 3 pary różnych przekładek. Nie sprawdzałam jaki to koszt, ale jestem bardzo zadowolona bo sama bym nie zamówiła tych przekładek, bo często przekładki na żywo wyglądają bardzo tandetnie, ale te takie nie są.
Przy następnym zamówieniu na pewno kupię takie. |
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Vrenth, bez przesady, gratis to dobra wola sprzedającego.
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#981 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Nudziara, czasem jednak czytają w myślach, bo zdarzają się gratisy świetnie dopasowane do zamówienia. Czasem to właśnie z gratisu szybciej robiłam kolczyki, a zamawiane rzeczy musiały chwilę poczekać
Nic tak nie cieszy, jak pełnowymiarowy, piękny gratis |
|
|
|
|
#983 |
|
Raczkowanie
|
A ja przy ostatnim zamówieniu z Kadoro dostałam gratis bon rabatowy na zakupy w mydlandii
![]() Kolczyków raczej z tego nie zrobię :P |
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Zirrel a to ciekawe
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
zamówienie ze skarby natury za jakieś 133,60; wszystko cacy, rubiny ciut się różnią rozmiarem, ale są ok, gratisy:
10 oponek jakiegoś białego opalizującego kamyka. nie wiem co to jest ale ładne :p 10 naturalnych perełek czarnych 4 owale unakitu mniam ![]() beadshop, zamówienie za 121,13 zł, 5% upustu, gratisów brak ale za to jest adnotacja że brakujące kule blackstone doślą w przyszłym tygodniu
|
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Skarby Natury - zamówienie powyżwj 100 zł. Gratisy: 3 przepiekne duże szpiczaste owale? agatu albo jaspisu, nie znalazłam w sklepie
4 owale z unakitu i 5 czarno-białych korali z kości? drewna? nie wiem co to, miałam takie same kiedyś... i całe zamówienie poza tym też super
|
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
Skoro już mowa o Skarbach Natury, to muszę
się pochwalić, że dostałam 6 takich jaspisów o wartości 24zł. Aha - zamówienie za 210zł.Są piękne. Już nawet wylądowały w naszyjniku . Ach - już mnie korci na następne zakupy, bo to wszystko takie piękne, że ho-ho!!
|
|
|
|
|
#988 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamowienie w beadshopie za około 150 zeta, a
Gratisy cudniste: Lampwork i Szkło weneckie. Jestem zachwycona
|
|
|
|
|
#989 |
|
Raczkowanie
|
Skarby natury: zamówienie za pond 100zł i dostałam dwa duże, idealnie sparowane, zielone owale (jeszcze nie rozszyfrowałam co to za kamień)
Pewnie takie same jak dostała Lawedna |
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś zamawiałam w beadshopie lampworki,co wcześniej nudziara dostała,tylko że pomarańczowo-białe.A kupiłam czarno-zielono-fioletowe? Nie wiem,nie pamiętam.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

) 
jestem również