|
|
#961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Roxi - gratuluję, że podjęłaś tak dojrzałą decyzję - bezsensem jest tkwienie w nieudanym związku. Skoro teraz żyjecie obok siebie, to co będzie potem..... A prawdą jest, że chyba nigdy nie jest lepiej, jak już to jeszcze gorzej.
Wiem, że teraz jest Tobie trudno, ale to minie, a nowe życie stoi przed Tobą otworem. Mieszkanie to duży problem, bo jeśli nie sprzedacie mieszkania, albo TŻ nie spłaci Ciebie dobrowolnie, to zaczynają się schody. Rozumiem, że w akcie notarialnym mieszkanie jest waszą współwłasnością? Ewuś - ja nadal twierdzę, że ta sukienka jest bardzo ładna i widzę Ciebie w niej pod warunkiem, że będziesz miała wysokie obcasy. Ten krój nie skraca optycznie ze względu na odcięcie pod biustem, co właśnie wydłuża sylwetkę. I do Twojej moim zdaniem świetnie pasuje. Pięknie eksponuje biust, a Ty masz się czym pochwalić Zakrywa ramiona i plecy, a Ty skarżyłaś się na problemy z nimi. Rękawki mogą być któtsze - tak do połowy ramienia i węższe (i w takich Cię właśnie widzę) - mogą to być normale rękawki, albo np. delikatne bufki. Camila - PR III seria - 1 odcinek 28 sierpnia z tego co wiem Kocham ten serial i uwielbiam patrzeć na wiadomo kogo |
|
|
|
#962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(boję się zapeszyc Aguś a Twoja mama znalazla by czas,żeby mnie i mamę wystroić? Oczywiście bez przyjazdu do P-nia.
|
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia, będziesz wyglądać wystrzałowo
Widzę Cię dokładnie tak jak opisała Aga A ja się zastanawiam nad butami, oglądałam dzisaj właśnie "pip toły" czerwone z małą kokardką na niskim obcasie i były całkiem fajne, tylko zastanawiam się jaka torba do niej będzie pasować. Jakaś czerwona wydaje mi się za bardzo banalna i monotematyczna
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh idę na odwyk Chociaż znając mnie przejdzie w jakieś inne maniacze zakupy, nawet wiem jakie-brązerów
|
|
#965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ładne sukienki widziałam też w Zarze A o jakim kolorze materiału myślisz? Może oberżyna? Moniś - nie podoba mi się zestaw czerwone buty plus czerwona torba. Nie mówiąc już, że ciężko dopasować do siebie odcienie tego koloru. Ja czerwone butki na lato nosiałbym do białych rybaczek/ spódnicy, do tego czerwony top i biała torba. Albo jeansy, biały top, czerwone butki i chyba też biała torba. Tylko, że ciężko kupić łądną białą trorbę - przynajmniej moim zdaniem. Ja ostatnio zakupiłam taką przeogromną, białą w solarze i uwielbiam ją - choć jeszcze jej nie nosiłam ![]() edit: jeszcze szara torba, będzie świetnie pasować |
|
|
|
|
#966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
A ile z nich nosisz?
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Mi właśnie czerwona torba również nie bardzo pasuje do takich butów, jakaś fajna biała byłaby niezła (choć żadko podobają mi się białe to ostatnio bardzo ładną wyczaiłam w sklepie u mojej siostry). Teraz jest pytanie do jakich kolorów jeszcze pasują takie butki. Ja nie mogę się na codzień ubierać w dżinsy i rybaczki Nati, mania perfumeryjna przerodziła się w manię obuwniczą
|
#969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Super
Cytat:
![]() Z kolorkiem mam problem bo tą kwaśniewską ( ) sukienkę chciałabym czerwoną ale bratowej mama się zszokowała na tą wieść Oczywiście mnie to nie wzrusza W gre wchodzi jeszcze brąz (ale jakiś zimny odcien), turkus (ale to już ekstrawagancja ) i oberżyna jak najbardziej Wrzucam w załączniki jeszcze kilka sukienek,które zgromadziłam na kompie ![]() - śliczny krój, też wysmukla bo cięcia są wysoko, no i pasowało by pod żakiecik do kościoła - wspominana przeze mnie suknia CzarnegoElfa - taka górę brałam pod uwagę, delikatne rękawki ![]() - ta mi się spodobała tak po prostu
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, super te kiecki
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
W zasadzie to wszystkie, oczywiście teraz nie noszę tych letnich, część to kopertówki, jakieś wizytowe, itp. W zasadzie, to codziennie przepakowuje się do innej torby i ciągle czegoś zapominam włożyć, a ile w torbach noszę, to np. Ewka wie
Moniś - co do kolorów, to moim zdaniem najlepiej pasuje biel, szarość i granat, fiolet (wariant dla odważnych), czarny oczywiście też, ale ja np. nie lubię tego połączenia. Ewuś - w czerwieni jakoś Ciebie nie widzę. Brąz, albo oberżyna- to moje typy ![]() edit: 1 sukienka - bardzo ładna, ale jeśli chcesz taka uszyc, to juz o niej zapomnij, bo potrzebny jest na nią materiał elastyczny, żeby tak się układał - a ciężko taki kupić. 2 - świetna, właśnie o takie rękawki mi chodziło. 3 - prosta i elegancka - mi się bardzo podoba 4 - w tej jakoś sobie Ciebie nie wyobrażam |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa bardzo mi sie podobaja te sukienki
. Camilla kuruj sie . kasiug-01 mam nadzieje, ze jakos sie u Was ulozy Roxi widze, ze zuch z Ciebie Dziewczyna i na pewno dasz rade . ja jestem zmeczona po pracy, a tyle rzeczy jeszcze musze zrobic w domku .
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Evcia ja też właśnie widziałabym Cie w sukience takiej jak ma Czary Elf
|
|
|
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
babessa - tak mamy w akcie notarialnym,że mieszkanie jest wspólne, kredyt też mamy na spółkę, ja to widzę w ten sposób, że on jesli nie bedzie chciał sprzedać chaty to będzie musiał mi jakąś część $ spłacić
nie mówię, ze powinno to być 50%, nawet o tym nie myślę, bo wiem, ze nie da rady, policzę ile włożyłam w to mieszkanie swojej kasy (co miesiąć wpłacam mu dość sporą uważam sumę i utrzymuję dom ogólnie), oprócz tego miałam kilka tys. z książeczki mieszkaniowej i premie gwarancyjną dziś jestem sama bo wyjechał w delegację i mam święty spokój nareszcie Evcia - widziałam tą 3cią kieckę na allegro, bardzo mi się podoba i chcę ją sobie sprawić czerwone piptoły też już sobie upatrzyłam i zastanawiam się nads tymi samymi tylko czarnymi genialne są te butki !zamówiłam dziś torta - amlinowy z rumem u Kandulskiego- drogi jak szlag ale w końcu kończę 26 lat i zaczynam nowy rozdział ![]() Evuś pytałaś może barciszka czy ma termin 27go ? (w moje urodzinki )w ogóle Was pozdrawiam laski ![]() piszecie, że 3ba rozmawiać itp, wiem, próbowałam, ale nie docierało, w lutym minęło nam 7 lat razem i ja wiem, że to nie to tu nie pomogą żadne rozmowy bo jak do kogoś nie dociera przez kilka lat to nic to nie da a poza tym ja już nie chcę i już - mam dość tego marazmu ps. a poza tym tylu facetów jest na świecie w zasadzie to poznałam niedawno kogoś kto mnie interesuje, ale na razie sobie tylko gadamy, mailujemy takie tam wymiany przemyśleń, on jest trochę (jak na mnie to sporo, nigdy jesszcze nie byłam w takiej sytuacji) starszy ode mnie (10 lat) i najgorsze jest to, że pracuejmy w tej samej firmie :/ choć kompletnie niezależnie od siebie (na szczęście), ale może właśnie potrzebuję poważnego (nie całkiem bo jest troszkę zwariowany) faceta, który wie jak się zająć babeczka ;Dchcę jak najszybciej wybrnąć z obecnej sytuacji i złapać oddech - a reszta sama się ułoży ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#975 |
|
Zadomowienie
|
nati gratuluję nowej manii
jesteś stracona babessa - wow tyle torebek ostatnio powoli wpadam w tą manię
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#976 | ||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie tak do końca. Na razie ładuję pieniądze w buty,bo nic ciekawego nie ma na Allegro z tego co bym chciała
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#977 |
|
Zadomowienie
|
hello
widzę, że omineło mnie kolejne spotkanie ale ostatnio tylko ciągle praca, uczelnia, projekty wiecznie w bieguTeraz mam trochę więcej wolnego bo zostałam zmuszona do przystopowania tak więc pracuję teraz tylko 3 razy w tyg. zajecia ograniczone do minimum. i byle do środy. pomału nadrabiam też czytanie wizażu. Roxi mądra z ciebie kobieta |
|
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie! Kurka ale się rozpisałyście
...hmmm, od czego tu zacząć ? ![]() Roxi życzę Ci byś wytrzymała w tak poważnym postanowieniu , mój Tomek jest starszy o 11 lat i to jest to czego kobieta powinna oczekiwać od faceta bezpieczeństwo, dojrzałość (umysłu jak najbardziej ) i czułość . Więc nie patrz na wiek tylko idź na całość kasiag-01 również życzę cierpliwej i spokojnej rozmowy, a wszystko się ułoży Evciu kiecuszki bomba (oprócz ostatniej ), 2 i 3 w takiej bym Cię widziała . Babesso jesteś niemożliwa z tymi torebkami , mogłabyś spokojnie butik otworzyć . AniuA napisz nam jak Twoje samopoczucie .Dobranoc, do jutra |
|
|
|
#979 |
|
Wtajemniczenie
|
Odreagowałam sobie troszkę....
byłam wczoraj ze znajomymi na Testosteronie - REWELACJA !!! !!!! !!! Jeśli ktoś jeszcze nie oglądał to bardzo polecam !!! jeśli oczywiscie macie lekki dystans do siebie.... Od razu mi lepiej
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 |
|
Wtajemniczenie
|
mi sie bardzo podoba ta
![]() nie lubie udziwnień... po za tym bardzo podobaja mi sie te dekoldy |
|
|
|
#981 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wlasnie ta 1 jest z jakiegoś sklepu, nie pamiętam z którego Więc jesli mają więcej kolorków to może ją upoluję Ta 3 mi się własnie najmniej podoba Ale dekolt i rękawki ładne. 4 mi się podoba ale nie ten kolor, nie te ramiona...ale fajna Nie pytalam bo brat dopiero dziś poszedł ale napewno nie będzie problemu Cytat:
Przede wszystkim w sklepach nie ma nic fajnego, sama tandeta albo torby bez wyrazu. Nie kupilam tez Fendi z racjonalnych powódek Tak więc nie jest ze mną tak źle |
||
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dlaczego ostatnio nie widac funcji "edytuj" pod naszymi wypowiedziami?
|
|
|
|
#983 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#984 |
|
Wtajemniczenie
|
Po avanti na perfumach
opcja została usunięta. Choć dziś znów ją przywrócili, a pozniej usuneli |
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Kombinują z tą edycją że głowa boli
Co do starszych facetów to bardzo różnie z tym bywa Mój były (6 lat starszy) był kompletnie niedojrzały Najważniejsze były dla niego kasa, imprezy, siłownia no i praca
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
No to totalnie sie rozłozyłam a do pracy chodzić musze, bo wisi nade mną przetarg
Tomek ma dzisiaj urodziny a ja jeszcze prezentu nie mam dla niego, w dodatku wczoraj mnie zdenerwował Ehhh..do bani ten dzisiejszy dzień
|
|
|
|
#987 |
|
Wtajemniczenie
|
I Dzień Wiosny a za oknem śnieg !!!!!!!!!
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już od kilku dni słysze o tym śniegu,np. wczoraj oglądałam 1,5 m zaspy w Szwajcarii, ponoć Dolny Śląsk i Opole zasypane,teraz słyszę Poznań,a u mnie nic
Nie wiem gdzie ja mieszkam,ale poza 3 st. ciepła nie zaobserowałam anomali pierwszego dnia wiosny ![]()
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Aha dodam moze, ze w pracy odkryłam pęknęcie w podeszwie i kozak mi przecieka co nie jest super wobec mojego stanu zdrowia
|
|
|
|
#990 |
|
Wtajemniczenie
|
Prawie jak wiosna
Co za koszmarna pogoda... I jeszcze nauki tyle mam a nie przykładam się Kamila |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

(boję się zapeszyc
Oczywiście bez przyjazdu do P-nia.
Chociaż znając mnie przejdzie w jakieś inne maniacze zakupy, nawet wiem jakie-brązerów
.
.

w zasadzie to poznałam niedawno kogoś kto mnie interesuje, ale na razie sobie tylko gadamy, mailujemy takie tam wymiany przemyśleń, on jest trochę (jak na mnie to sporo, nigdy jesszcze nie byłam w takiej sytuacji) starszy ode mnie (10 lat) i najgorsze jest to, że pracuejmy w tej samej firmie :/ choć kompletnie niezależnie od siebie (na szczęście), ale może właśnie potrzebuję poważnego (nie całkiem bo jest troszkę zwariowany) faceta, który wie jak się zająć babeczka ;D
Ale dekolt i rękawki ładne. 4 mi się podoba ale nie ten kolor, nie te ramiona...ale fajna
, heh.. ciekawe, teraz co napiszesz i nie poprawisz to tak będzie na amen