|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetocholiczki - grupa wsparcia NK
Cytat:
Trzeba mi odciąć neta (czyli odciąć od Wizażu i Allegro) i zamknąć w domu żeby nie łazić po Biedronkach
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wróciłam od rodziców bogatsza o: - serum do biustu Eveline - ale nie miałam żadnego, a kupić planowałam - żel punktowy Garnier - Clearasil niespodziewanie się skończył - maseczka saszetkowa glinkowa St. Ives - Freeman się już naprawdę kończy, a do targów kosmetycznych (na kt. planuję nabyć maski Bielendy) trochę czasu zostało, więc powinnam ją zużyć przed 27.X. |
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dalej nic nie kupuję, ha
Można tylko powiedzieć, że wzbogaciłam się o nowe cienie L'Oreala z jesiennej kolekcji, ale kupiła je mama dla nas obu, więc w sumie nie liczy się Muszę kupić tusz bo mam same resztki, chyba wezmę Volume Clubbing Bourjois
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja czekam na opinię o nowym tuszu.
Obecnie mam z Bourjois, Volume Glamour, fajny, tylko skubany szybko wysycha
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro jadę na uczelnię, poza tym mam w planach zakupy ciuszkowe w G.Kazimierz i pewnie wejdę też do SP po drodze.
Muszę kupić sobie jakiś mocno nawilżający krem do rąk(bo z Avonu mi się skończył a łapki mam jak wiór ostatnio ), jakąś maseczkę albo odżywkę do włosów i....pewnie jeszcze coś się znajdzie potrzebnego
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wtopa
![]() Byłam w Naturze kupiłam puder mineralny Essence + pędzel Essence myśląc, że zostanie mi 20zł które "teoretycznie" mogły pójść na zestaw 3 róży Loreala na All - byłam przekonana że ktoś przebije tak niską moją cenę, a tu lipa ... wygrałam 3 róże za 20,50 . Kasy nie mam
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty codziennie wypisujesz niezliczone ilości kosmetyków które kupujesz ![]() Kiedy ty to wszystko zużywasz .... ?
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pocieszam się że te kosmetyki z allegro wylicytowane za bardzo korzystną cenę - gdyby nie cena to bym nie kupiła, mimo iż mi się podobało:- szminka Avon Cynthia Rowley Rose Petals - 5,24 - tusz Avon Cynthia Rowley - 4,99 - szminka nabłyszczająca Avon Kiss of Pink - 2,00 - zestaw ze szminką nabłyszczającą Shampagne Glow - 8,00 (reszta zestawu: niebieski cień i dwustronny tusz Avonu polecą dalej na All bo mi nie potrzebne) - 3 róże Loreala - 20,50
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany..........
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie
![]() To wszystko przez to że lubie sobie kliknąć: "kończące się w ciągu 3 godz" i wten sposób przeszukac zestawy kosmetyków, kolorówke itd Ale i tak obiecuje poprawe
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko faktycznie nałóg
Ja nie kupiłam z kolorówki nic od ok. 2 tygodni(kupiłam tylko błyszczyk), a np. tusz 2000 Calorie, który miałam użyć na wesele jeszcze nie otwarty leży od 15 lipca, bo wydłubuję resztki Telescopica(kótry jak zasycha i gęstnieje jest dopiero fajny ![]() Ale mam w planach zakup cieni, bo ciągle maluję się tymi samymi Vollare albo Sephorowym pojedynczym i pora na coś nowego
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj wybieram sie do Rossmann i planuje zakupić balsam do ciała z oliwka, puder w kamieniu i moze cos do włosów...ograniczam sie jak moge
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
No i znowu nie mogłam sie oprzeć pokusie jak wracałam wczoraj do domu i raczej humor mi nie dopisywal i chciałam go sobie poprawić.... oczywiście zakupami buuu
Kupiłam cienie z jesiennej kolekcjo L`oreal, pedzel chowany do pudru Sephora (bo był nadal w promocji - 30%), pojedyńczy cień ASTOR i dwa żele pod prysznic Isana
|
|
#977 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jednak ten biały Garnierek z rossmanna a gratis był ujędrniający żółty 75 ml
![]() Cytat:
![]() Cytat:
(może dlatego że to prezent walentynkowy )Cytat:
albo pokombinuje ładne zestawy i jeszcze na tym zarobi wystawiając z powrotem ![]() Cytat:
Oczywiście to przez MagJę , a jakby tego było mało to mnie jeszcze wciąga w promocje w Sephorze i chyba przybędzie mi kolejny cień wczoraj o mało co a zamówiłabym z Nią zapasową kredkę do oczu na szczęście w porę się opamietałam bo to już by była przesada lekka ![]() Chociaż z drugiej strony to faktycznie są okazje i rzeczy od dawna planowane więc chyba jednak nie mam wyrzutów
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co lepiej mi sprzedać niż żeby mialo się przeterminować
|
|
#979 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Im dłużej patrzę na Penelope w tym jesiennym makijażu, tym bardziej mam ochotę na te cienie, tylko się boję, że za chłodne dla mnie będą.Cytat:
![]() I mnie Cytat:
![]() A z tym cieniem Sephory to jeszcze nie takie pewne. Sama nie wiem czy w ogóle chcę coś wydawać na ich kosmetyki. Wiem, wiem, zmieniam zdanie co 5 minut |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 |
|
Zadomowienie
|
W prezencie od męża klinęłam dziś dwa puderki Clarinsa - kompakt i bronzer. To się może nie liczyć, bo to zaległy prezent na urodziny.
Ale karygodne było kliknięcie dwóch zestawów miniatur kosmetyków do pielęgnacji: Nuxe i Sin Skin. Przeciez mam jeszcze dużo kremów
|
|
|
|
#981 | |||
|
Zakorzenienie
|
tiaaa, już to widzę
![]() jak wykończę 2 resztki to sie dowiesz, bo promo i tak już się skończyła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś wkleję w wątku ze zbiorami pielęgancyjnymi to co mi przybyło ostatnio
Wczoraj kupiłam tylko krem do rąk Garniera, odżywkę do włosów Nivea i tonik Ziaja Calma(pomyliłam się i wzięłam tonik zamiast żelu, co opisałam już w wątku ziajowym
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#984 |
|
Raczkowanie
|
Muszę przyznać, że im rzadziej przeglądam to forum, tym mniej kosmetyków kupuję
zapasy zredukowałam do tego stopnia, że mam wszystkiego po 1 szt. zachomikowanej i po 1 w użyciu Nie liczę kolorówki, bo tego mi wystarczyłoby do końca życia, gdyby nie istniały terminy ważności... |
|
|
|
#985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie masz rzęsy?
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby nie to, że akurat skończył mi się tusz, to pewnie też bym nie kupiła ![]() Dosyć długie i gęste, ale dość cienkie. Używałam tez Volume Glamour i pogrubiał u mnie słabiej. Chciałam dodać, że obiecana na opakowaniu wyjątkowa trwałość to prawda. Zaraz idę kupić jakiegoś dwufazowca, bo wczoraj Sensibio w ogóle nie mogło sobie z nim poradzić, a zwykłym płyn Garniera msiałam się sporo naszorować oczy... |
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Już od piatku ładnie mi idzie
- nie kupiłam nic kosmetycznego ale sie opieram - z cięzkim sercem nie licytowałam 3 szminek z avonu (kolorki bardzio mi sie podobały) - poszły w końcu za 10 zł
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś poszalałam i kupiłam cienie z jesiennej kolekcji L'oreala i balsam Neutrogeny. Na cienie zachorowałam i jak je znalazłam na pchlim targu na Kazimierzu za 28zł, to nie mogłam nie kupić, a balsam i tak planowałam i też mi się udało dorwać go taniej, za 16zł
|
|
|
|
#990 |
|
Raczkowanie
|
Przez tydzień całkiem nieźle mi szło niekupowanie kosmetyków, aż do piątku i soboty kiedy to nieoczekiwanie skończył mi się krem pod oczy. Po nowy krem udałam się do Superpharm, gdzie akurat jest promocja na kosmetyki AATherapy. Tym sposobem mam krem pod oczy i krem do twarzy (kolejny, kiedy ja je wszystkie zużyję
). Acha i jeszcze ku mojemu zaskoczeniu była promocja na wszystkie kosmetyki Bourjois, i dodatkowo w moim koszyku wylądowały cienie Les naturals (dodam, że od dawna się nad nimi zastanawiałam, ale jakoś sobie tłumaczyłam, że w sumie to mam jeszcze inne cienie, które w zupełności mi wystarczają, ale jak zobaczyła promocję to już nie było rady) A potem jeszcze z ciekawości zajrzałam do Sephory i uległam pokusie kupienia zestawu mini produktów Clinique.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

No i jeszcze peeling do stóp za 2,15
Wszystko made by Tołpa 

), jakąś maseczkę albo odżywkę do włosów i....pewnie jeszcze coś się znajdzie potrzebnego 

o rany..........
(może dlatego że to prezent walentynkowy
, a jakby tego było mało to mnie jeszcze wciąga w promocje w Sephorze i chyba przybędzie mi kolejny cień