|
|
#961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: a z 1980?
Cytat:
ale tak jak mówisz - najważniejsze, ze jest dobrze a młoda Twoja może też powinna założyć kimonko , a poza tym ja pamiętam, że jak byłam mała to z bratem się też trzaskałam, na szczęście potem mi przeszło , wiec myslę, że i jej przejdzie i przyniesie Ci duzo powodów do dumy
|
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma swietna zabawe przy tym, i troche sie wyzyje, wiec ogolnie jest spokojniejsza. jak nie mamy czasu, zeby pocwiczyc, to ok godziny 17 wlacza syrene i marudzi ![]() ja mam siostre blizniaczke niestety to ona mnie bila
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam starsza siostrę i to o 9 lat co nie przeszkadzało nam toczyc ze sobą bojów w sumie to chuba mało jest takich dzieci ktore z rodzeństwem sie nie szarpało takie uroki dzieciństwa
|
|
|
|
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
Katarzinka - cieszę się, że po "zawirowaniach" jest już ok
![]() To jest megastres, kiedy cokolwiek idzie nie tak, jakby się chciało. Pamiętam jeden dzień, kiedy moja mała zasnęła (prawdopodobnie) a ja leżałam w całkowitej ciszy ok. 4 godzin i wyczekiwałam na najmniejszy ruch. A co do bójek - to moja córka nie ma się z kim trzaskać i gustuje raczej w księżniczkowych zabawach ...chociaż... po "Kung-Fu Panda" coś jakby drgnęło... Około tygodnia trenowała na ojcu Tigresska - genialny av
|
|
#965 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) - jakoś tak żyje ostrożnniej i w ogole Cytat:
![]() dopisek z 16.02. coś ostatnio tak tu cichutko- zima Was przysypała czy jak ? bo u mnie piekna zima, biało, mnóstwo sniegu i dzieciaki szalejące na sankach - az się wczoraj zastanawiałam, czemu będąc dzieckiem chciałam byc dorosła ?buziaki
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2009-02-16 o 11:11 |
||
|
|
|
|
#966 |
|
Wtajemniczenie
|
pysznych pączków dziś życzę
ja wczoraj smażyłam oponki serowe - chłopaki w pracy docenili i mąż zresztą też i nie napisałam, że już po wizycie lekarskiej - wszytsko jest dobrze i wróciłam po 4 tygdoniach lenistwa do pracy - ciężko było, ale popołudniami odsypiam choc troszke
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz sobie malenstwo zdrowo rosnie ![]() oponki serowe.. mmm brzmi pysznie! ja dalej trzymam dietke, ale na 1 paczka skusze sie napewno
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#969 |
|
Raczkowanie
|
Katarzinka - no to teraz tylko do przodu
![]() A co do tłustego czwartku - to wyznaję zasadę, że nie można odkrywać wszystkich kart - i dlatego nie walczyłam z domowymi cudami z oleju Zostawiłam wolną rękę moim chłopakom - nie zawiedli ![]() pozdrawiam
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
córa chora, więc uziemiona w domku byłam, a mąż mi pączka nie kupił, więc nie udało mi się nic tłustego zjeść
|
|
|
#971 |
|
Rozeznanie
|
no to ja za Was nadrobiłam - 3 wielkie pączki + 1 malutki
rzadko jem ciasta i inne słodkie wypieki, bo nie gustuję, no ale tłusty czwartek ma swoje prawa
|
|
|
|
|
#972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#973 |
|
Rozeznanie
|
a co to za oponki? Na słodko, na ostro?
Podzielisz się instrukcjami?
|
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie przepadam za słodki, ale na takie pączki od Bliklego, jakie mój tata zawsze kupował, miałam akurat wczoraj ochotę ale małżonkowi nie chciało się jechać do cukierni muszę nad tym popracować
|
|
|
#975 | |
|
Wtajemniczenie
|
na słodko z białym serem
przepis moge wrzucic jak bede w domku Cytat:
![]() dopisek z 24go no to znów dłuuuuugo nikogo nie ma ja wpadłam, żeby się przywitać i zostawić Wam buziaki w pracy nawał pracy i trochę mam nauki bo przede mną ważny egzamin, ale tęsknię za Wami wiec sie na chwilke pojawiam buziaki PS. ostatnio obejrzałam filmową adaptację jednej z moich ulubionych książek "po prostu razem" i jak zwykle jestem rozczarowana - wiekszość filmów mnie rozczarowuje jesli wcześniej przeczytam książkę - też to znacie????
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2009-02-24 o 12:33 Powód: bo nikogo nie ma |
|
|
|
|
|
#976 |
|
Wtajemniczenie
|
uuuuu!!!!!!!!!!!!!!
halo !!!!!!!!!!!!! bo jak tak dalej pójdzie to bede musiała sama do siebie pisać ![]() gdzie mi sie moje kochane pogubiłyście ?????
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem - ale zabiegana strasznie... praca,nauka, inne rzeczy...
Przede mną jeszcze kilka dni zaległego urlopu tak wiec mam nadzieję, ze sobie troche odpocznę...
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo myslałam, że juz zostałam sama w tym roczniku na świecie no to odpoczywaj duzo - na zdrowie
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie pralke przesuwalam, bo mi kosmetyczna za nia wpadla... strzelilo mi cos w prawym boku i ledwo sie ruszam.. nic tylko do odstrzalu
|
|
|
#980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieję że nic poważnego Ci się nie stało i że wszsytko szybko wróci do normy
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak w ciąży, lepiej sobie odpuścić ja niestety nauczyłam męża że daję radę i nie prosiłam o pomoc, więc do ostatnich dni wszystko sama musiałam robić... chociaż łazienkę sprzątałam przy otwartym oknie i 1 okno myłam za 2 podejściami więcej się tak nie wrobię..
|
|
|
#982 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja tak w zasadzie myślałam, że się tymi pączkami potrułyscie ![]() Katarzinka - ja z reguły tak mam, że jestem zawiedziona ekranizacją... MamaNiny - cierp ciało, jak się chciało... Ehhh... my kobiety tak mamy... nie można naszych panów zbyt obszernie informować o naszej samodzielności, bo zwykle słabo na tym wychodzimy Ja miałam dłuuuugo taki pęd... sporo potrafię zrobic sama... ale DAJMY - NA MIŁOŚĆ BOSKĄ - BYĆ NASZYM MEŻCZYZNOM SZARMANCKIMI! ![]() pozdrawiam
Kobiety mają swoje wewnętrzne, tajemnicze życie i mogą popełniać czyny absolutnie niezrozumiałe dla mężczyzn. Edytowane przez wilcza jagoda Czas edycji: 2009-02-28 o 13:31 Powód: literówka |
|
|
|
|
#983 |
|
Wtajemniczenie
|
witam!
no właśnie wilcza jagodo - własna wyobraźnia zawsze lepsza ja tam teraz nawet nie mogę robić za dużo bo mąż zaraz mi kazanie rzuca ale ma rację tak to zawsze robię sama, a teraz jak chce to niech pomaga, a poza tym jest tak bardzo przejęty rolą taty , że jest to tak słodzitkie więc niech się wykazuje jak chce i tak staram się robic dużo jak nie widzi ![]() wrzucam obiecany przepis na oponki serowe: 70 dag białego sera 50 dag mąki 4 jajka 1 łyżeczka sody 1/2 szklanki cukru szczypta soli cukier waniliowy ser zmielić(lub kupic taki zmielony - robię i z takiego i z takiego i z obu wychodzi pycha), połączyć z resztą składników, rozwałkowac i wykrawać szklanką i srodki kieliszkiem (wychodzą oponki i kulki) . smażyć w głębokim oleju, a potem posypac cukrem pudrem i już z tej ilości skladkników wychodzi tego dużo, robi się szybko, tylko smażenie trochę trwa, więc trzeba wygospodarowac troszkę więcej czasu - ale za to efekt mmmm ja wracam do ksiązek i życze miłego łykendu - w ten nie pracuję, więc mogę trochę sie pouczyć, bo egzamin się zbliża, a w tygodniu jak przychodze z pracy to padam na nos
|
|
|
#984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłej nauki Cytat:
![]() ![]() ), wetrzyj maść przeciwbólową, rozgrzewajacą, albo zrób kompres - to powinno złagodzić ból |
||
|
|
|
|
#985 |
|
Wtajemniczenie
|
fajnie, że wrócilyście
mama niny - pytanko na ten pilates dla ciężarowek do gdzies chodzilaś czy ćwiczyłas w domu z płytką ???
|
|
|
#986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam zakaz dzwigania i przesuwania mebli/srzetu ![]() Cytat:
zdaniem mojej mamy, dzieki temu porod mialam szybki i leciutki (cale 3 skurcze parte).powodzenia na egzaminie!
|
|
|
#987 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiecie dziś tak ładnie słonko świeciło, że od razu jakoś tak lepiej na duszy - aż chce się żyć i tak nieśmiało o wiośnie się już myśli
|
|
|
|
#988 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
... A tak poważnie - na mnie też takie pierwsze słoneczko działa wspaniale Dodaje mi energii A po zimie - jak znalazł - każdy naturalny dopalacz sie nadaje ![]() No i już nie długo będzie można wrzucić w kont barchanowe majty I wtedy jak zwykle pozdrawiam
|
|
|
#989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz niestety cora urzadzila mi masakryczny wrzask i znow mialam dosc wszystkiego..Cytat:
cala zime walcze by wiosna zmiescic sie jednak w mniejszy rozmiar.. ostatnio niestety wszystko stoi, a w dodatku zzaczelam ac cilest, wiec jest duze prawdopodobienstwo, ze sie jednak nie zmieszcze w wymarzony rozmiar
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja po raz chyba pierwszy w życiu zimą nie tylko nie przytyłam ale wręcz schudłąm! ale nie pytajcie się mnie jak to zrobilam gdyż jest to dla mnie proces całkowicie niezrozumiały... siedziałam, jadłam i schudłam... nie żebym narzekała ![]() ![]() a jak zacznę regularnie biegać to dopiero bedzie sie działo!
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

) bez miesa nie ma zycia
zawsze trzeba myslec pozytywnie, dla siebie i dziecka.
na pocieszenie dodam, ze ilosc szczescia, satysfakcji i radosci, ktore daje taki brzdac jest znacznie wieksza

muszę nad tym popracować

...