|
|
#961 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Która z dziewcząt ma "doła" przez faceta? Część II.
Cytat:
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
|
|
|
#962 |
|
Rozeznanie
|
Cathas a dziekuje za kciuki...trzymaj, trzymaj
Teraz chce go chociaz miec na gg ;pa przygarniecie mnie....bo pokoi nie zdobede mojego ksiecia (a co;p) to zostaje z Wami;p.....ja mam truskawki !!!!:P
|
#963 |
|
Zadomowienie
|
<przygarniam myszke>
![]() no ja mam jeszcze śliwki, nie wiedziałam, że nadają się na zagryche i kompot!
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
|
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
Siema Dupeczki !
![]() Stesknilam sie za Wami, Czorty moje ![]() Wchodze w impreze. Mam dwa czerwone wina i kilogram czeresni. Przygarniecie mnie ? ![]() Pijemy za: Myszke,co by udalo sie doporowadzic jej do hepi endu Eileen, ze tak pieknie zalatwila exa Wrozie,ze jest taka ladacznica,ma fajne zagryzki i czyta ksiazki,ktore lubie/lubilam,jak bylam mlodsza,ale darze senstymentem Pyska, za Pyska ![]() Izaluke,co kocha klimaty,ktore ja tez kocham ![]() Lawinke,zeby smietana bita sie lepiej skojarzyla ![]() Zuzanke, co by niunie znalazla ![]() Bess i Ahinke, mistrzynie cietej riposty ![]() Pigolinke, co by sie wiecej tak nie stresowala DDŻetem , bo to w koncy TYLKO DDŻ ![]() Selis, na powitanie i za redbulle Pearl, bo kurna chata udalo jej sie zdac wszystkie egzaminy ! Jak kogos pominelam to prosze mnie |
|
|
|
#965 |
|
Zadomowienie
|
To ja dorzucam do zagrychy truskawki i jagody (w lodówce jeszcze jakies znalazłam
)Ale hmm...duzo gadania a mało picia...tyle toastów a nikt nie polewa ;> Wieć moze ja zaczne.........to na zdowie!
|
|
|
|
#966 |
|
Rozeznanie
|
pearpearl oj pijmy za to pijmy...bo ja go chce !!!!
![]() ![]() ![]() ja za Toba......sto lat i za to co wymienila pear !!! toast !!!!! mniam....ale dobre
|
#967 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze Megii, co by jednak w tym Londynie fajnie było
![]() I jeszcze za Wrózie, żeby jej się udało Księcia bez kija do jaskini zapędzić (Klariskoo I jeszcze Ahinke, żeby się uśmiechneła No pijmy, pijmy! Perliczko fajowo, że wszystko zaliczone ![]()
|
|
|
#968 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobno chciec to miec!!!! czy tam moc... Obojetnie,wazne ze jedno i drugie to osiagniecie celu PIIJJEEMYYYY ZA TOOO Wlasnie,cholera. /me gapa Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ledwo na troje,ale do przodu SALUT ! PROST ! JAMAS ! NA ZDROWIE ! ![]() :pij emy:
Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2007-07-10 o 00:15 Powód: bo taaaak |
||||
|
|
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
A tańczymy też? Czy taka posiadówa?
![]() właśnie do mnie eks zagadał. Aż mi się rączki zatrzęsły Musze się napić ![]() także polewać
|
|
|
#970 | |
|
Zadomowienie
|
Troche ruchu jeszcze nikomu nie zaszkodziło
![]() ![]() jak szaleć to szaleć ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
Haha
jak wylałaś to trzeba Ci dolać ![]() To ja zapodaje bit ![]() Bo ja tańczyć chceee może nauczysz mnie jak tańczy sieee ![]() bujam się bujam się
|
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa.. a moj wolontariusz do domu dzisiaj wrócił, siedział na gg i nawet sie nie odezwał do mnie..
![]() A gdyby chciał to pretektsów do rozmowy miałby duzo.. ![]() Mógłby się spytac chociazby kiedy mu wyslę reszte fotek z naszego współnego wypadu na piwko (widocznie mu na nich az tak nie zalezało..) Albo zagadac w sprawie tej naszej kiedysiejszej rozmowy na gg której nie pamietamy.. ![]() Jestem zła. Odezwał się do mnie za to jego drugi kolega. Nawet sympatyczną rozmowę odbyliśmy.. Ale kurcze czy nade mna ciąży jakiś zły urok, że nigdy nie zwraca nie mnaie uwagi akurat ten koles który mi się podoba, tylko wszyscy inni w koło?? ![]() Polejcie mi. Musze się upic i utopic smutki. ![]() Dodam że ja jestem bardzo ekonomiczna i po dwóch piwkach do łózka mnie możecie kłaśc..
|
|
|
|
#973 |
|
BAN stały
|
Ja tylko na sekunde nie czytałam nic, potem dokończę. Lece na praktyki.
WITAJ PEARL ![]() ![]() Tęskniłyśmy! Gratuluję!!!! ![]() ![]() ![]() Do potem Pijaczynki...
|
|
|
|
#974 |
|
Rozeznanie
|
Pearl gratulacje
![]() milego dnia wszystkim
|
|
|
|
#975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń napisala:
Cytat:
Lepiej jednak lapac na ciastko w raczce, pokazac mu i bedzie lecial za Toba na koniec swiata
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 |
|
Zadomowienie
|
Hej Moje dziewczynki;* dobse , że i o mnie sobie przypomniałyscie, bo juz miałam postawic focha
No to opowiadam!!!! Jestem juz w domu nie wytrzymałam tam, wiem , że mogłam zostać ale to bylo bez sensu bo i tak przez 2 miesiace nic nie odlozylabym pieniędzy, a siedzac tam tylko zeby sie utrzymac to chyba niezbyt pomysł!! Ale troszke mi sie fartnelo , bo jak sząłm kupić bilety autokarowe( bo na samolot ponad 100 funtów juz mnie satc nie było ) no jacyc polacy nas zaczepili czy nie mamy papierosów do sprzedania a akurta wziełam 2 kartony , bo sama nie pale , że by sprzedac i o to 300 zl do kieszeni D a i jeszce lepiej Pani która sprzedawała bilety chcaiła mnie chyba naciagnąć, bo znalazła mi bilet za 70 funtów:/ ale ja z ta kolezanka z Angli zeknełysmy w komputer i znalazłysmy za 25 funtów:!! to ladnie podróz tylkoz a okolo 120 zl to chociaz te wiadomości mnie ucieszyły!!! Juz nie chce nawet sie zgłebiać , ale jak powiedziaąłm mojej mamie w sobote , że wracam to ona powiedziała , że nie :/ wrrrrrr ale byłam zła powiedziałam , że i tak do niej nie wracam tylko do TZ to puzniej dzwoniła pare razy i mowila ,że cieszy sie , że jednak wracam , ale jje nie wybacze J ej podróz, był straszna okolo 28 godz![]() Ale TZ mnie odebrał i jaka byłam szcezsliwa jak zobaczyłam jego pyszczek![]() ![]() nawte nie pojechałam do domu tylko odrazu zatrzymałam sie u niego ( wolałam nie wracać nie chciałam spotkać siostry , bo chyba bym ja ze schodów zrzuciła a zreszta co sie ponziej okazało sie, że ona tez poszła z domu spac do ojca , bo nie chciała mnie spotkac, wrrrrrrr ( własna siostra mnie tak wystawiła , że straciłam tyle pięniedzy buuu i teraz nie pojade nigdzie na wakacje (( chyba , ze TZ cos fundnie co bardzo możliwe;DJej jaki on był milutki jak mnie wycałował, jak mówił , ze tak strasznie sie stęsknił( a przeciez tylko tydzień mnie nie było);D , że nie mógł sobie miejsca znależć , że juz nigdzie mnie nie puśći , ,że rozłaki są nie dla nas , echhh fajnie tak , ale ile to bedzie trwało pewnie niedlugo sie skończy i znowu bedzie taki jak kiedys ale ciesze sie chwilą. Oczywiście dzis rano jak przyszłam do domu na wstepie pokłuciłam sie z mamą:/powiedziała , że ten cały wyjazd to moja wina, bo ja nie znalazłam pracy:/ jak ona tak moze bronic moja siostre , przecie zja tam jechałam do niby zaąłtwionej pracy z tego co mi siostra powiedziala:/ ale mnie wystawiał, bo ta jej koleżanka w Londynie , powiedziała , że co innego mówiła:/ echhhh to wszytko jest chore , ale tak czy siak , zemszcze się DPrzepraszam , że sie tak rozpisałam , ale musiałąm Wam Moje LES to powiedzieć
|
#977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki za toast ;P mam nadzieje że tak będzie. Jak będziecie jeszcze pić to wypijcie jeszcze żeby mi się skończył ten głupi trudny okres w moim życiu i w ogóle za ans żeby się poukładało każdemu jak chce |
|
|
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
To pijemy tylko za piekne i dobre chwile w naszym życiu
|
#979 |
|
Raczkowanie
|
ale ja mam tylko soczek jablkowy
![]()
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 |
|
Zadomowienie
|
Słonko nie przejmuj się, ja mam duzo alkoholu , po mojej siostry weselu , więc będe zaopatrzeniem
, czekamy na dziewczyny i rozpijamy
|
#981 |
|
Raczkowanie
|
cos dzisiaj wczesnie zaczynamy
a ja jeszcze potem o 15 mam szkolenie... no nie wiem jak ja tam dotre po takiej libacji |
|
|
|
#982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ups , ale ja zaraz musze jechać samochodem pare spraw załałatwic to tak po pijaku nie wypada to przekładamy picie na wieczór Buziak
|
|
#983 |
|
Zadomowienie
|
Megineczko, ale zaskoczenie
![]() Teżecik się popisał to bardzo dobrze. Samej mi się humor poprawił jak pisałaś jaki z Niego słodziak. Za to mama nie zarobiła punktów Może taka zła była, bo w koncu jej malutka córeczka wybyła w daleki świat i coś się nie powiodło i się martwiła? Twoja siostra starsza jest? Bo ja mam starszego brata i obojętnie co by się nie stało zawsze jest moja wina a podobno to najmłodsi mają najlepiej ![]() Ja już myślałam, że na kacyka sie z Wami napije no ale nic. Samej nie wypada Czekam więc grzecznie do wieczora
|
|
|
#984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie tez zawsze jest moja wina , ale teraz nie dam sobie w kasze dmuchac , jak mi oddadzą pieniądze , czego pewnie nie zrobia to im wybacze Teraz w domu bedzie u mnie chora sytuacja ja bede unikac siostry ona mnie , mama sie bedzie wkurzała więc ja bede siedziec u TZ , żeby ich nie spotkać AAAAA moja mama powiedziała , że TZ ma iść z kwiatami do mojej siostry ja przeprosić, bo jak sie dowiedział , że siostra mnie tak wyrolowała to zadwzonił do niej i ja nawyzywał, napoczatku byłma zła , ale pózniej żałowałam , że jeszce bardziej jje nie nawyklinał, wiem , że tak nie można , ale ona postapiła strasznie a teraz zwala winę na mnie szkoda , że TZ juz nie ma wstepu do mnie do domu
|
|
#985 |
|
Wtajemniczenie
|
ktoś na kim mi zależało, przestał się odzywać- byłam u niego na imprezie, było tak słodko i .... teraz tylko siedzę już czwarty dzień i się zastanawiam co zrobiłam źle ;/
|
#986 |
|
Zadomowienie
|
ooo to faktycznie się chora sytuacja zrobiła. Jeśli siostra Ciebie przeprosi to Tż też wtedy powinien ją przeprosić
Ale jestem zdziwiona, że tak się wszyscy poobrażali chyba troche to potrwa zanim się unormuje Dobrze, że masz wsparcie w tż edit: Paulinko, ja tak siedze już trzeci tydzień Jeśli się nie odezwie to znaczy, że nic nie zrobiłaś tylko ten chłopak jest idiotą
|
|
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
megi mam nadziej, że wszytsko sie unormuję w domku choc narazie to pewnie bedzie pare "cichych" dni...ale jak dałaś rade przejśc to wszytsko to i ta sytuacja jakoś sie rozwiąże. A TŻ to cudnie sie zachował i bardzo dobrze, że masz u niego takie wsparcie. Bedzie dobrze
![]() Paulinko ja też tak czekam miesiac i.....10 dni (ale ten czas leci ) i on sie do mnie nie odzywa...ale dołacze sie do słów Wrózi najwyraźniej chłopak jest idiota ![]() Mój idiota ma już nową, wiec sie nie odezwie i będę tak liczyła te dzionki kolejne, ale już tylko dla statystyki....bez nadziei ![]() To dziś kolejna szalona noc |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 |
|
Zadomowienie
|
A mi nikt nie polał..
![]() Megi, na pewno wszystko się w domu ułoży. z rodzina czasem tak jest..![]() Paulinko, Faceci to idioci. najgłupsze stworzenia na świecie.. Nigdy się nie odzywają wtedy kiedy chcemy..![]() Jestem ciekawa czy moj wolontariusz się w ogole kiedykolwiek do mnie odezwie.. ![]() Pewnie to ja nie wytrzymam i do niego napiszę. ![]() Jestem załamana. Jeszcze nigdy w nikim się tak mocno nie zauroczyłam.. ![]() Musze go lepiej poznac i odkryc jakies jego wady żeby sie to uczucie nie pogłębiło.. ![]() Ale jak ja mam odkryc jego wady jak on się do mnie nie odzywa??
|
|
|
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
Oj Lejdi
|
|
|
#990 |
|
Przyczajenie
|
Chyba najgorszą rzeczą, na jaką można trafić, to zabawa twoimi uczuciami ... Mam nadzieje, że kiedyś jego spotka to samo ...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.

Hahahahaahahaha 

Teraz chce go chociaz miec na gg ;p

:pij emy:

Lepiej jednak lapac na ciastko w raczce, pokazac mu i bedzie lecial za Toba na koniec swiata
Dobrze, że masz wsparcie w tż
z rodzina czasem tak jest..