|
|
#961 |
|
Przyczajenie
|
Chciałabym wam powiedzieć, że też używam tych tabletek i juz widze poprawe.... Ponadto nic mi sie nie dzieje tylko staje coraz piękniejsza i dowartościowana no i napewno bardziej atrakcyjna... Koledzy i koleżąnki oraz starsi ludzie podziwiają mnie teraz prawią mi piękne komplemęty... Therm Line II zakupiłam na allegro, bo jest taniej... PS> Już niemoge się doczekać kiedy będę piękna i chuda!!!!!! ![]()
|
|
|
|
|
#962 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Therm Line
Prowokacja jakaś czy mi się wydaje??
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
A może na tym przykładzie widać wpływ lansowanej mody przez media (chudość za wszelką cenę) oraz opiekę i wychowanie w domu rodzinnym.
13 lat?? Wtedy to ja jeszcze nie wiedziałam, że "trzeba" się odchudzać, a jakbym spróbowała to mama by na pewno momentalnie interweniowała.
|
|
#964 |
|
Przyczajenie
|
Zobaczcie sobie czasopisma dla dziewczyn(ek)... "Dziewczynę" czy "Twist'a" czytają dzieci już od ok.12roku życia... a tam wszystkie modelki prezentują płaskie brzuszki i długie nogi... albo Viva czy MTV... ręce opadają...
|
|
#965 |
|
Rozeznanie
|
Hmm... te tabletki chyba działają. Dziś spróbowałam pierniczka... pierwszy raz w zyciu mi nie smakował!! A zawsze się nimi zajadałam..
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a preparat ten nie wplywa na tabletki antykoncepcyjne ?
tzn. nie obniza ich skutecznosci ? |
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje.
![]() Przepraszam, ale niechcialo mi się czytać 30 stron :P |
|
|
|
|
#969 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
![]() |
|
|
|
|
#970 |
|
Rozeznanie
|
ja mam 16 , ale 13 lat to dopiero budzi szok!!
|
|
#971 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj i ja zakupiłam sobie tl i poki co musze przyznac ze jest mi po nich zimno- tzn nie wiem czy po nich do konca bo noc zarwana(nocka) wiec zmeczenie robi swoje. a swoja droga okazalo sie ze owe tabletki produkuja w miasteczku obok mojego miasta wiec jak sie sprawdza to mysle ze sie przejde i moze na miejscu bedzie cos taniej pozdrawiam
|
|
#972 |
|
Przyczajenie
|
Hey wszystkim
)musze niestety sie pozalic Wam.. otoz jutro koncze opakowanie i nic!!!! zadnych efektow..ani bardziej jedrnej skory ani mniej na wadze czy w cm..nawet bardziej mi sie jesc chcialo niz bez tego.. a dodatkowo jest mi zimno .tak jak niektorym wizazankom.. myslalam ze chociaz bede miala mniejszy apetyt a tu nic..:// nie wiem zastanawiam sie czemu ale nie widze zadnych 'powodow'daczego mialoby nie dzialac na mnie:/ no nic milej nocki zycze wam
|
|
|
|
|
#973 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Ja stosuję TL II od 12 dni i powiem Wam, że mój organizm "nie kłóci" się z tymi tabletkami, nie jest mi zimno... jedyne co to krótko spię.... hehe Kofeina robi swoje... straciłam troche cm, iż spodnie, które zakupiłam ok 3 tyg temu spadają ze mnie tak bardzo, że musze pasek zakładac, a powiem, że nie musiałam i co lepsze jak je przymierzalam to były opięte (r.29) cwicze tak przeciętnie, iż ostatnio nie mam czasu... ale wiecie po sobie widzę, że więcej ruchu wystarczy (spadło mi 2,5kg) ps. już na allegro zamówiłam 120 kapsułek za 38 zł (cena tabletek 32+6-przesyłka) i po tym zrobię sobie przerwę na miesiąc czasu tak jak jest zalecane życze Wam samych pozytywnych reakcji z przyjmowania TL II
|
|
|
#974 |
|
Raczkowanie
|
hm a wiec moje spostrzezenie po tych kilku dniach jest takie ze tabletki sprawiaja ze faktycznie mniej jem-jakby napeczniaja moj zoladek i sprawiaja ze jestem szybciej syta. w ogole mam pytanie- na opakowaniu pisze ze nalezy jesc je 2x2 dziennie i w zwiazku z tym ze jem 4-5 raz dziennie zastanawiam sie czy gdybym jadla je 4x1 ich dzialanie by sie nie zmienilo.ktos wie cos na ten temat?
|
|
#975 |
|
Przyczajenie
|
kurcze a ja juz zglupialam, bo nie wiem do konca o ktorych tabletkach mowa-niektore z was pisza o threm line inne o therm line II a wiem ze to rozne tabletki, nie wiem tylko czym sie roznia zbytnio.wie ktoras moze? z gory dziekuje za info
|
|
#976 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a co sie dzieje po odstawieniu tego/?
|
|
#977 |
|
Przyczajenie
|
mam 16 lat czy moge tez go zazywac?
|
|
|
|
|
#978 |
|
Przyczajenie
|
Witam.Czytając wszystkie wypowiedzi stwierdzam,że te tabletki mają podobne działanie*piorunujące* tak jak MERIDIA.Kumpela zaczęła chudnąć od niej 5 kg na tydzień.Ale jeśli ktoś ma nadciśnienie to może o nich zapomnieć,w ulotce też piszą coś o arytmii serca.Chyba dlatego to jest na receptę,choć też są miejsca gdzie kupi się bez recepty.
|
|
#979 |
|
Przyczajenie
|
hej tez dopiero co zaczęlam tak wiec niewiele powiem trzy dni to za krotko ale kiedys stosowalam l karnityne tez z olimpu i bylo ok pozdrawiam
|
|
|
|
|
#980 |
|
Rozeznanie
|
hej, w półtora tygodnia schudłam 3 kg z TH 2 , może to jest też wynik stresu i braku czasu na jedzenie bo muszę dużo zakuwać w szkole...
|
|
#981 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no nie.... ale stwierdzenie... zażywałam MERIDIE jakieś 4 miesiące temu, jest na receptę bo ma masę skutków ubocznych i jest dla osób bardzo otyłych u których nie da się zredukować masy ciała w inny sposób i dla których te skutki uboczne to nic w porównaniu z tym co może ich czekać przed nadmierną otyłość.Poza tym kwestia tygodniowego zrzucenia wagi jest kwestią indywidualną, ja po Meridii schudłam 2kg w 2 tyg potem waga ani rusz więc dałam sobie spokój, nie chciałam sobie organizmu niszczyć, za młoda jestem na to ![]() a wracając do tematu to 5 dni stosowania i 1 kg mniej energii mam dużo więc mam nadzieję, że mi coś wejdzie do główki, także trzymajcie jutro kciuki za mnie
|
|
|
|
|
|
#982 |
|
Przyczajenie
|
czesc czy ktoras z was uzywała thermoo speed extreme? ja wlasnie zakupiłam i dzisiaj pierwszy dzien moich zmagan mogłaby mi któras powiedzieć czy daje efekty i czy któraś z Was sie po nim źle czula czy cuś?
|
|
|
|
|
#983 |
|
Zadomowienie
|
ja tylko o nim czytałam, jak mozesz zapisuj na forum reakcje organizmu
|
|
|
|
|
#984 |
|
Zadomowienie
|
Hej.Biorę Therm Line II jakos od tygodnia i naprawde jestem w szoku bo te tabletki dzialaja!!
w ogole nie mam ochoty na slodycze,nawet o nich nie mysle jak mam zjesc jakis posilek to cos tam podlubie ale na pewno nie rzucam sie na nic z takim apetytem jak zawsze. Co do ilosci zrzuconych kilogramow to sie nie wypowiem bo musze kupic wage hehe ale na pewno cos spadlo bo czuje po ciuchach
|
|
|
|
|
#985 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Therm Line II stosuję od około 6 tygodni, z tym, że biorę po jednej tabletce 2 razy dziennie. Schudłam 7,5 kg... Nie wiem, czy tylko dzięki nim, czy jest to również skutek zaprzestania jedzenia słodyczy, ziemniaków, białego pieczywa przez wakacje. Ale tylko przez wakacje, bo teraz jem zupełnie normalnie, a nie tyje, wręcz przeciwnie... a do tego zauważyłam, że zmniejszyło mi się łaknienie- rzadko jestem głodna, nie czuję potrzeby podjadania wieczorkiem Od czasu do czasu również ćwiczę, dużo chodzę, zamiast jeździć itd Jedyne do czego można by się przyczepić to to, że istotnie jest mi cieplej, szybciej się pocę, ale nic poza tym![]() Podsumowując- moje doświadczenia z TL II są jak najbardziej pozytywne, a więc polecam
|
|
|
|
|
#986 |
|
Raczkowanie
|
Brałam ten preparat 2 razy(tzn 2 opakowania) i rzeczywiście zmniejsza apetyt,ale jestem po nim rozdrażniona i wpadam w jakieś chustawki nastrojow,po za tym nie wiem jak wyładowac tą energie,która po nim mam...
Rzeczywiście ułatwia odchudzanie,ale nie wiem czy po zsumowaniu zysków i strat warto go brac
|
|
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
Energię wyładowac najlepiej na siłce czy fitnessie, tylko nie na TŻcie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,al e rozstaliśmy się w przyjazni (prawie)
|
|
|
|
#989 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
ja od dzisiaj zaczynam przygodę z TL II. Opakowanie leży już w domku od ponad 2 tygodni. Wcześniej nie zaczęłam bo byłam na antybiotykach a pani farmaceutka powiedziała,żeby nie ryzykować bo przy tych antybiotykach organizm jest osłabiony. Szczerze przyznam, że jestem osobą otyłą. Przy wzroscie 162cm waże 80 kg. Trzymajcie kciuki będę relacjonowała moją przygodę zTL II. pozdrawiam |
|
|
|
|
#990 |
|
Zadomowienie
|
To zapraszam na watek poświęcony specjalnie TL II
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

)
ale stwierdzenie... zażywałam MERIDIE jakieś 4 miesiące temu, jest na receptę bo ma masę skutków ubocznych i jest dla osób bardzo otyłych u których nie da się zredukować masy ciała w inny sposób i dla których te skutki uboczne to nic w porównaniu z tym co może ich czekać przed nadmierną otyłość.
energii mam dużo więc mam nadzieję, że mi coś wejdzie do główki, także trzymajcie jutro kciuki za mnie