![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cichy kącik hejasz
ahh piękne prezenciki podostawałaś, jak widzę zajączek bardzo bogaty cię odwiedził
![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Integra żałuję, że sobie nie zrobiłam zdjęcia gdy je mąż mi wręczył.
Pupil rozebrałam je z rozkoszą, bo to wędlinka indykowa, a my z Szymkiem ją uwielbiamy. a malowane to one nie były, raczej farbowane i to w drukarni. mi ten pomysł się podobał. Może na Boże Narodzenie dostanę bombki indykowe, kto wie? EwciaKicia tylko jeden prezent jest zajączkowy, pisanki indykowe od męża. Reszta to z okazji moich minionych ponad miesiąc 50 urodzin, ale dopiero tę resztę mogłam pokazać.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Wtajemniczenie
|
Świetne prezenty!
Ten lawendowy zestaw mmmm ![]() ![]() Przydasie i cała reszta, zwłaszcza ta konewka z cytatem- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
18 kwetnia - w dniu pogrzebu pary prezydenckiej pojechaliśmy na wycieczkę. Pogoda była cudna. Nie do końca wiadomo kto był bardziej zachwycony. Jednakowoż było cudnie. Pies-Maja i Szymon biegali po łące i lesie, a potem oboje padli w aucie na tylnym siedzeniu.
Odwiedziliśmy pewne urokliwe miejsce. A pszczoły tak przyjemnie buczały - z daleka oczywiście. Akurat byliśmy na szczycie gdzu zabrzmiały z 4 stron dzwony i zawyły syreny o 14.00 Pomilczeliśmy chwilę i dalej ... Widzicie pracowicie uwijające się pszczółki? Przepiekna płacząca wierzba... Na ostatnim zdjęciu leniwie wygrzewająca się mucha, ale bardziej mi chodzi o tablicę informacyjną, bo każdy może tam się wybrać. Świetne miejsce na rodzinny, niezbyt liczny piknik.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze kilka zdjęć z okolicy niedalekiej, gdzie można pospacerowac, piekne widoki oglądac.
Czyż nie jest to piękne miejsce?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
CraftMod
|
Super wycieczka, bardzo ładnie zagospodarowany teren, a ule wyglądają jak wagoniki
Te ostatnie zdjecia są niedaleko Waszego domku? - bardzo tam ładnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Nie Julka. To jest okolica tego miejsca z ulami. Ale okolica naszego domu tez jest bardzo przyjemna.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
CraftMod
|
I tak tam ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Osiołek z zakątka :)
|
Piękne zdjęcia Helu. Kocham Śląsk Cieszyński, żałuję że teraz tak rzadko mogę zawitać w Twoje strony. Ostatni raz byłam półtora roku temu i tęskni mi się już za tymi cudnymi widokami.
Patrzę na Szymka a to już młody mężczyzna. Jak go widziałam ostatnim razem to było jeszcze dziecko, które z chęcią bawiło się z Macakową. A teraz to już wyrośnięty chłopak z poważną buźką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
mmm piękne zdjęcia.. uwielbiam miód, ale pszczół sie boje, bo nie raz już mnie użądliła jakaś złośliwa znienacka
a ta łąka marzenieee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Julka możę w końcu uda się Wam wyjazd do Cieszyna - czekamy cały czas.
Ewa dokładnie wiem co czujesz. Ja się zakochałam od pierwszego wejrzenia. No i wierzę, że w końcu i Ty nas znów odwiedzisz. Acha i nie zapomnisz zabrać Alinki. Klaudia ja mam uraz na te owady. Co prawda jako pięciolatka zaliczyłam inwazję os i wylądowałam nieprzytomna w szpitalu, ale pszczoły i bąki i inne tego typu omijam wielkim łukiem. no chyba, że Szymon byłby w niebezpieczeństwie, to i szerszenia bym się chyba nie ulękła. jakoś w twkiej chwili znika wszelki lęk.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Wtajemniczenie
|
piękne widoki... rozmarzyłam się .... byłam juz kilka razy w tamtych stronach, ale zawsze z chęcią wracam
![]() ![]()
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Bety witaj.
Wróciła nasza parka kosów do naszego ogrodu. Ponieważ Janek przyciął dość mocno na jesieni winogron zmuszone zostały znaleźć sobie inne miejsce na dom. I oto wybudowały sobie gniazdko w gąszczu borówki kalifornijskiej. Trochę nisko, ale mam nadzieję, że Majka skutecznie odstraszy wszelkie koty czyhające na życie piskląt. Podobnie było w ubiegłym roku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
CraftMod
|
Ale fajnie, super jest mieć ogród w którym ptaki śpiewają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
ale super widok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Jak to wspaniale jest mieć piękny dom z ogrodem i śpieewającymi ptaszkami...
Ohh zawsze o takim marzyłam ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
Julka dokładnie tak jak napisałas, to jest super. Nasz ogród nie jest wymierzony i wrównany. Janek tylko trochę przycina, tyle co trzeba i kosi trawę, a reszta to już rośliny sobie same rosna jak chcą. Ten krzak, w którym sobie kosy zbudowały dom jest bardzo wysoki i jego Janek prawie wcale nie przycina. Stwierdzilismy, że dokąd sięgniemy to borówki są nasze, a reszta do ptaków należy. Dlatego ten krzew rozbrzmiewa radosną wrzawą, szczególnie gdy są owoce.
Stefka dzisiaj widziałam przechodząc wystający ogonek, ale się nie zatrzymywałam, bo nie chcę rodziców denerwować. Jak robiłam zdjęcia to nie było jeszcze jajeczek, ale teraz to już chyba na bank są. Jak mi się uda to zrobię zdjęcie rodzica siedzącego w gnieździe, choć początkowo nie zakładałam takiej opcji. Jednak widać gniazdo z daleka, to spróbuję. Ewcia ja też marzyłam i po cichutku wzdychałam. Tylko przed Bogiem się do tego przyznawałam. I po 12 latach dał mi Bóg męża z domkiem i ogródkiem. Bardzo lubię nasze domowisko.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Noooo nieeee Ania!?!?!?! A Ty jak tu zabłądziłas?
![]() ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2010-05-15 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 | ||
Zakorzenienie
|
A sama sie niedaleko tutaj kręcę bo na drutach i szydelku
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#981 |
Przyczajenie
|
kochana HELENKO,pozdrowienia i całuski od Helenki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Ojej! Helenka - Sikorzanka! Witaj Ptaszyno. A Ty tu na dobre czy tylko tak trochę?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Przyczajenie
|
Kochana Helenko,zaczynam pisać ,kasuję i znów piszę......itd.,no nie znów,napiszę krótko,będę zaglądać,a co do moich prac to powklejałam znów troszkę na moim chomiku - adres mojego chomika to
![]() Pozdrawiam, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Helenko znam Twój adres i nawet się zachomikowałam, ale jakloś nie mogę się tam wpasować. Jakbyś utworzyła wątek tu na wizażu, albo założyła bloga byłoby suuuuper.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Przyczajenie
|
Kochana Helenko,kiedy nie wiem jak się to robi,jestem zielona w tych sprawach,chomiczka mam,bo pomogła mi moja córka,pokazała jak mam robić i to robię,ale reszta to czarna magia dla mnie,pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Helenko kochana to nie jest trudne. Wchodzisz na podforum Zrób To Sama i wciskasz lewym przyciskiem myszki fioletowy napis Nowy wątek, a potem już bedziesz wiedziała. Chyba, że chesz tylko papierki pokazywać, to jest specjalne podforum pod ZTSem Papierowy Zawrót Głowy i tam postępujesz tak samo. Powodzenia życzę i czekam. Jak się nauczyłam ja to i Ty się nauczysz, jakem też Helenka, jestem tego pewna.
![]() Nowy wątek -> znajduje się po lewej stronie na samym dole pod postami każdego forum lub podforum.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2010-06-09 o 08:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Kilka zdjęc z wojażowania po Austrii. A co do Dunaju, to on wcale nie był modry, ale szalał rwącym biegiem i szumiał wirami. Był troche przerażający i o mało nie wystąpił z brzegów. Tyle, że pieknie sobie płynie wśród gór, zamków i domków oraz mnóstwa zieleni.
Zdjęcie domku, to miejsce, w którym na kilka godzin zatrzymalismy się. Nazwałam to miejsce "bacówka bieszczadzka w Austrii". Tak sobie wyobrażam mniej więcej dom w Bieszczadach. Jest całe mnóstwo zdjęc, ale tylko te pokażę.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | ||
Zakorzenienie
|
A to sie nawojazowalas
![]()
![]() |
![]() |
#989 |
CraftMod
|
Bardzo ładna okolica
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Może jednak pokażę niektóre ciekawostki jakie tan znalazłam, a które wolno mi było obfocic.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.