![]() |
#961 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4855681]z jakiej to piosenki? bo cos kojarze.
![]() 00aga00 ja też witam ![]() ![]() Linkin Park - In The End
#962 |
Raczkowanie
|
z racji masakracji.. jedziemy z koksem.. a jak?
jak ja nie cierpię smerfów.. powiedział gargamel przez nocne upały chodzę nie wyspana chce na leżaczek.. powracam by znowu zacząć oddychać.. szczęśliwa wakacje, książka.. gazeta, słoneczne okulary, piegi na nosie. a teraz mam ochotę na dobrego drina i papieroska.. zasłużyłąm nie? pragnienia tez a kto tu robi za sprajta ? qe powrzeszczalam, poryczalam i czuje sie jak mlody bog.. wyolbrzymiam, przesadzam,panikuje, zrzedze taka jestem o kobieta tu jest moj wlasny swiat. nie bede sie przed nikim ukrywac i przed nikim tłumaczyc..to jest moje życie życie ?nie zabieraj mi prosze czasu.. tak szybko. a wmawiali mi ze to red bull dodaje skrzydel ?! and so it is the shorter story. no love, no glory, no hero in her sky.>i to jest krótka historia. nie ma miłości, nie ma chwały, nie ma bohatera na jej niebie<
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zadomowienie
|
Samotność to jest taka straszna trwoga, ogarnia mnie, przenika mnie...
Chciałabym wyjśc z siebie, stanąć obok i odejść własną drogą... jest mi tak strasznie źle ![]() Przyjedź choćby zaraz, coś ze mną zrób, nie zostawiaj mnie samej,o nie
#964 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Przyczajenie
|
misia_TKA kogo ten wiersz??
żeby nie było:P *OdwracamWzrokDoTyłuICoTa mWidzę? LudziKtórychKochamAZaraze mNienawidzę... *Za mało by uwierzyć... za dużo by zapomnieć... *Najtrudniejszy Pierwszy Krok... Drugi Juz Jest Łatwiejszy =P *Tyle Mam Ci Do Powiedzenia... Ale Boje Sie Ze Powiem Za Duzo... *Już nawet nie potrafię udawać, że jest dobrze... *Choć życie ciąży a psychika siada nie mogę się poddać to moja zasada *życie nie jest filmem z happy endem...... *ILe JeSzCzE MoGę ZNiEśĆ ... CiErPLiWoŚć KiEdYŚ KoŃcZy SiĘ ... *i tylko chciałbym móc powiedzieć ... tamte dni są mi obce ...=( *Jestem a może mnie nie ma zaryzykuj - może odpiszę *Ludzie są jak koła zębate, schodzą się, aby za chwile się rozejść... *czy jest ktos komu choc troszke na mnie zalezy.... *^MySl!sZ^zE^tYlKo^C!eB!e ^CoS^BoL!^kAzDeMu^W^gŁoW! e^CoS^s!E^p!eR.....^ *KiedyśMiałamWszystko,Ter azNieMamNIC *Jeśli nie masz dla kogo zyć, żyj na złość innym!
![]() |
#966 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#967 |
Raczkowanie
|
#968 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#969 |
Przyczajenie
|
Mój ulubiony: "Niewiedza jest straszna, ale głupota przerażająca."
Ale najdziwniejsze/najsmieszniejsze jest, że wszyscy znajomi biorą to do siebie i piszą do mnie pytania w stylu: obrazilas się?co jest? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zadomowienie
|
Smutne szaleństwo w sercu - to jego najgorsza odmiana...
Nieważne to tyko pogmatwane życie sercowe... TŻ ... i nagle jeszcze ktoś, kto przerywa w pól zaczęte zdania, słowa, i milknie... a serce dopisuje do nich różne scenariusze... cisza przywołuje złe obrazy... ciasza przez ktora ogarnęła mnie taka straszna samotność... paranoja... TŻ... on...a ja nie mam komu tego powiedzieć nawet opisu na gg nie moge dac zeby nie bylo zbednych pytan... zdziwien... etc... Na księcia z bajki nie liczę, gwiazdki z nieba nie chcę... tylko szczęście... Gdyby cisza miała zdolność zabijania... dziś wieczór bym umarła... Moje serce jak wierny pies, siedzi na wernadzie wpatrując się w drogę Moje serce stęsknione wypatruje Cię na swoim oknie...
![]() ![]() ![]() Mam ciało boga ![]() ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2007-07-25 o 23:26 Powód: bledy |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
w codzienności znaleźć sens...
Słońce przychodzi i odchodzi... biec pod słońce, kochać mocniej chłonąć każdy dzień witam świat, wiem czego chcę przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew spocząć na chwilę i znów szczęście nieść, wiedzieć, że żyję :sen:... jutro na jawie spełnię największy z nich <3 ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Rozeznanie
|
Aktualny:
I've Put My Trust In You Pushed As Far As I Can Go...
#973 |
Zakorzenienie
|
z listy ;
moja samotność zaczyna sie dwa kroki od Ciebie... <3
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Przyczajenie
|
Mam wielką prośbę.
Możecie tłumaczyć opisy po angielsku?? Bo kiedyś juz było napisane ze jesli dodaje się opis po angielsku to fajnie by było jak by się go tłumaczyło ![]() Pozdro i dzięki z góry;P
![]() |
#975 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co z przyjaciółmi ? znajomymi ? tymi, którzy powinni wspierać ?
![]() |
#976 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
Jak to czytam mam ciarki na plecach...niedawno zostawił mnie chłopak 3 miesiące temu ale cały czas pamiętam Go ale wątpie czy jest jak w tym wierszu czy on też pamięta mnie....
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Raczkowanie
|
Jak to czytam mam ciarki na plecach...niedawno zostawił mnie chłopak 3 miesiące temu ale cały czas pamiętam Go ale wątpie czy jest jak w tym wierszu czy on też pamięta mnie....
_________________________ ___ Odeszłą nadzieja otucha Pierzchło wszystko Bowiem opuścił ją Ten który był dla niej życiem |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zadomowienie
|
no mam nadzieję.
![]() ![]()
#981 |
Zadomowienie
|
Nowy dzień - nowe nadzieje, plany i marzenia...
mój model już tak ma.... budzi się rano i sobie mysli "trzeba od nowa zacząć" ![]() Za oknem śliczne słonce, grzechem by było być smutnym...
#982 |
Rozeznanie
|
"Kobieta jest jak gra komputerowa im lepsza, tym większe wymagania"
"Szczęście to zdolność wykorzystania tego, co zostało nam dane" "Im dłuższa gra wstępna, tym bardziej wilgotne futerko " ![]() ![]() p.s. dziękuję Kasiu ![]()
#983 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Can you take me Higher....? (Czy możesz wziąć/podnieść mnie wyżej )
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
spróbuj powiedzieć to nim uwierzysz, że niewarto mówić kocham..*
spróbuj uczynić gest nim uwierzysz, że nic niewarto robić..* musisz odnaleźć nadzieje i nieważne, że nazwą Ciebie głupcem..* musisz pozwolić by sny sprawiły byś pamiętał...* Nic naprawde nic niepomoże, jeśli Ty niepomożesz dzis miłości.... Moja i Twoja nadzieja..* Są słowa których nigdy niewypowiem..* Wstyd jakiego nie znam w nocy sznuruje mi usta..* |
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() "Serce czuje zbyt dobrze swą winę,a nie potrafi przestać grzeszyć... " "nie spychaj tych co w chwilach złych wierzyli" "namaluję świat impresjonistyczną barwą" Kolejny dzień by złamać moje serce ...
![]() |
#987 |
Konto usunięte
|
Wolę nie mieć nic niż mieć coś na niby.
macie coś o złudzeniach.? |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Raczkowanie
|
* Za często chcemy tego czego nie możemy mieć
*Jeżeli chodzi o pragnienia najbardziej cierpią ci którzy nie wiedza czego chcą *Prawda o prawdzie jest taka że boli...wiec kłamiemy
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
La Moderatoiure
|
Boku no taisetsu na dakara mono
![]() MimoPlam Życie ItakJestWystarczającoPięk ne AbyDochowaćMuWierności Opalam mój biały pyszczol na tarasie ![]() Descanso ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Rozeznanie
|
Napisane przez Mitsuko http://pretty.wizaz.pl/forum/images/...n/viewpost.gif
[*]Jestem jedną z tych melodramatycznych idiotek Proszę bardzo. Przynajmniej nie czuję się z tym samotna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.