![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cmoksia, ja już boje się wchodzić na wagę, waż e 95 kg i muszę dla zdrowia schudnć chociaż kilka kilogramów, nie chce dojść do 100 kg ;/
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
no właśnie ja też nie chce tej magicznej setki przekroczyć, bo będzie jeszcze ciężej zrzucić.. chyba sesja mnie tak załatwiła - cały mój ruch przez ostatni miesiąc ograniczał się do przejścia od półki z książkami do stołu, kanapy lub kuchni (z którą z resztą jest połączony pokój) i w tej sposób tylko się uczyłam i podjadałam
![]() ![]()
#963 |
Zakorzenienie
|
a ja teraz stwierdziłam ze przez 5 lat studiów przybyło mi dobre 10-12 kg o czisys...teraz jest mnie 83, DARIA u mnie to przez sesje najwięcej przybywało choc nie powiem oólnie lubiem sobie zjeść niezawsze zdrowo...ech ..a jak tu sie nie poprzeć gdyrodzinka wcina a Tobie tylko pozostaje patzreć?? o NIEE
![]() ja już mam dosyć nawet szukania ciuchów bo coraz bardziej sie zaczynam załamywać..od poniedziałku chodze za jakąś bluzką ale nic...wszedzie opina,,,grrrrjestem wsciekła na siebie dziś nawet mierzyłam cudną tunike <rozmiar na metce XXL a jak nałożyłam na siebie to jakby L maxymalnie...wiec hmm niby rozmiar rozmiarowi nie równy no ale idzie sie wkurzyc.... ![]() ![]() synestesia fajny link a spdobała m isię ta spodnica Target http://www.flickr.com/photos/beautyo...l-fatshionista |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Z podanej przez synestesia stronki:
#965 |
Zakorzenienie
|
jakby się którejś nie chciało przejżeć
![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-02-28 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zadomowienie
|
A mnie zauroczyły najbardziej te:
#967 |
Zakorzenienie
|
mi nie wszystkie się podobają, ale w niektórych sama bluzka lub sukienka
![]() ![]()
#968 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam oglądać ciuchy
![]()
#969 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze bardziej uwielbiam, jak coś co mi się podoba pasuje na mnie i moge to kupić
![]() ![]()
#970 |
Raczkowanie
|
Ja powoli kompletuje strój na wesele kuzyna, mam juz czarna spódniczkę która pokazałam wcześniej ( pierwszy raz pokaże sie w spódnicy od 5 lat grr )
![]() I tak sobie myślałam że jakbym wybrała te szpile to może czarne rajstopy ? chociaż opalone tez mogą być Chce sobie jeszcze uszyć satynowa marynarkę zapinana na 1 guzik |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
mi osobiście się zdecydowanie bardziej podobają te pełne
![]() ![]()
#972 |
Raczkowanie
|
Mi te lakierki tez ale jak dzisiaj przymierzyłam mamy buty z takim obcasem 9cm mało sie nie zabiłam, ale to kwestia czasu :PP
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Wtajemniczenie
|
Pójście BEZ rajstop jest totalnie nieeleganckie (no, chyba ze masz sandałki, wtedy nie ma wyjścia - koniecznie gołe nogi)!
Poza tym uważam, że te "pełne" buty są o wieeeeeeele ładniejsze. Powiem wprost - te drugie zupełnie mi się nie podobają.
#974 |
Zakorzenienie
|
kupilam spódniczkę
![]() ![]() jeśli dobrze się zmierzyłam to będzie idealnie dopasowana, za kolana
#975 |
Zadomowienie
|
Nie podobają mi się buty, ani pierwsze ani drugie
![]() Chyba wybrałabym coś delikatniejszego po prostu ![]() Nie wiem czy satynowa bluzka plus lakierki to nie za dużo świecącego ![]() Koniecznie nam się pokaż w tych zestawach, brakuje mi tutaj naszych zestawów ![]() Daria, świetna ta spódniczka, może na początek jej nie farbuj, tylko jak Ci sie już znudzi.
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Czerwona bluzka ładniejsza
![]() Ale do niej stonowane (nie lakierkowe) buty, te odkryte mają dziwny fason. A tak wogóle, to chętnie wybrałabyms ię na jakieś weselicho ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-02-29 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, świetny wątek, przeczytałam i obejrzałam z zapartym tchem. Nareszcie coś dla mnie. Sama noszę 44 więc pełna solidarność!!! Na początek też wrzuce moje nabytki na allegro. Ponieważ jestem niewysoką osóbką ze sporym biustem - 90dużeD poszłam za radą jednej z gazet i aby moja figura wydawała się optycznie trochę bardziej filigranowa : ))) i drobniejsza zaopatrzyłam sie w kilka dużych torebek, które podobno są świetne dla trochę "większych" kobitek. Prezentuje moje wiosenne nabytki:
http://www.allegro.pl/item313208607_...rebka_bcm.html http://www.allegro.pl/item318206570_...rna_843c_.html http://www.allegro.pl/item316467880_...rebeczka_.html Żakiet sztruksowy (uniwersalny - czarny) - musiałam wziąść większy żeby dopiął się w biuście: http://www.allegro.pl/item299850817_299850817.html swobodny sweterek: http://www.allegro.pl/item299663037_299663037.html jeansowy żakiecik optycznie wysmuklający: http://www.allegro.pl/item300005950_300005950.html : )
#978 |
Zakorzenienie
|
Torebki , szczególnie pierwsza - pełna, niepochamowana, ale "zdrowa" zazdrość
![]() ![]() A na watku witam serdecznie i zapraszam do wspólnych dyskusji ![]()
#979 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#981 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() marzy mi się rozszerzana spódnica, która kończy się pod biustem ![]() już prawie wygrałam aukcje z taką za 30zł, a dzisiaj zawiesili sprzedawcy konto ![]()
![]() |
#982 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Raczkowanie
|
No toi ja sie pochwale ostatnimi zdobyczami.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zadomowienie
|
Ta czarno-biała torba jest super. Bardzo mi się podoba, sama bym chętnie się na taką pokusiła ; )
#985 |
Rozeznanie
|
Gastone, pisz tu szybciuchno gdzie kupilas te czerwone buciki???? Ja od dawna na takie poluje!!!Cudenka!!!
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Cmoksia - Takie szukam od 4 miesięcy
![]() gastone - skąd te zdobycze? marthinisa - w deichmanie były bardzo podobne.
#987 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny pytanie do was, czy wy tez macie hopla na punkcie zakupow jak ja? Caly czas cos kupuje. Jak nie trafie na ciuch, to kupuje torby, zawieszki, apaszki...ehh. majatek wydaje. Meza puszcze chyba z torbami.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Osóbka nosząca rozmiar 40 może czuć się grubo. Wszystko zależy od wzrostu, wagi, typu figury. Każdy ma swój sposób postrzegania swojego ciała i ma prawo czuć się grubo/chudo/dobrze/źle. Nadwaga jest niezdrowa - powiedzmy to sobie szczerze i wprost. Nikt nie mówi, że mamy wszystkie wyglądać jak modelki, ale dla własnego dobra powinnyśy dbać o prawidłową wagę. Jeśli młoda osoba ma problemy z podbiegnięciem do autobusu, wejściem po paru schodkach, jeśli ma 20 kilo nadwagi to nie jest to zdrowe. Nie jestem gołosłowna, sama mam problemy z nadwagą. Mam zamiar zrzucić 10 kilo i to bezpowrotnie. Właśnie dla zdrowia i dobrego samopoczucia, bo z nadwagą czuję się źle. Nie mam zamiaru udawać, że jest inaczej, wmawiać sobie i innym, że "akceptuję siebie taka jaka jestem", bo nie akceptuję. Sama mam poważne problemy ze znalezieniem ładnych ubrań, bo u nas po prostu szyje się na jedno kopyto - w rozmiarach chińskich. Ciuszek o rozmiarze 40 jest przeznaczony nie dla dziewczyny okragłej, a wyższej, niż ta, która nosi 38. Nie ma dla mnie koszul (wąskie ramiona, szerokie biodra), żakietów (to samo), trudno o ładne spodnie (rurki, marchewki itp. są absolutnie nie dla mnie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym Ebay stal sie straonka ktora odwiedzam kilka razy dziennie. Licytuje glownie bizuterie, poniewaz kocham oryginalne broszki i kolczyki - uwazam ze sa doskonalym wykonczenie stroju i nadaja pazur. Dolaczam fotke koczykow, ktore dostalam dzis prosto z Honk Kongu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.