|
|
#961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych
Ja mogę isc z tobą
![]() A tak poważnie to zauważyłam, że mało która z nas pisze już na wątku "Jak oczarowac faceta po raz drugi..." Chyba wszystkie już zakończyłyśmy tę walkę.. widzimy, że nie da się tak po prostu, wrócic miłości. Przeszłysmy już 1 etap: bo dla mnie walka o eksia już nie ma żadnego sensu, nie mam już w sobie tej nadzieji, nie wierze, tak jak kiedyś że on może zechce dac mi 2 szanse. Teraz etap 2: zapominanie, kiedy już stąpam twardo po ziemi, i wiem co jest dla mnie dobre, nie potrzebuję kontaktu z nim, ale dalej pamiętam. Tak sobie siedze i myśle, że teraz może byc tylko lepiej. I że może już niedługo wątek dla porzuconych, będzie miał zupełnie inny wymiar ![]()
|
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dalej w sumie tam troche pisze...byl wczoraj dostepny na gg ale dupek za Chiny sie nie odezwie:/ mam ochote go zbic
|
|
#963 |
|
Zadomowienie
|
Jamaica brawo za postawe...pewnie, że bedzie dobrze
Ja zostałam dziś "porzucona" przez moją przyjaciólke ktora wyjechała na miesiac do Irlandii...i już zaczynam tesknic, buu
|
|
|
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
Jula nie żałuj sobie...lej ile wlezie
![]() Selis ojj to współczuje, moi przyjaciele wracają pod koniec tygodnia z holandii. Uwierz że miesiąc zleci szybko
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Kto dzisiaj pije?
![]() Czasami nawet najlepiej stoczona walka okazuje się przegraną... |
|
|
|
#966 |
|
BAN stały
|
a ja sie tam moge napic. stres przez egzamin mnie zzera, tesknota za byly zyc nie daje ....
|
|
|
|
#967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale nie odmówie ![]() Miałam dzisiaj opisek : w wannie, nie przeszkadzac chyba że chcesz się ze mną wykapac ![]() Na co eksio napisał: noo to ide do ciebie ![]() Co on sobie myśli:P Pijemy!
|
|
|
|
|
#968 |
|
BAN stały
|
Jamaica,Ty wiesz co on sobie myśli
![]() Jula,a Ty masz chłopaka kumpeli w avku |
|
|
|
#969 |
|
BAN stały
|
Jamaico widze ze szybko zlosc przeszla twojemu eksiowi i sie odezwal
|
|
|
|
#970 |
|
BAN stały
|
![]() Proszę mi polać... ![]() |
|
|
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
hahah a ja wam cos powiem na poprawę humoru
okazalo się, że razem z Tż (nie wiem czy mogę juz go tak nazwać, no ale neich stracę) działamy na siebie strasznie emocjonująco, jakieś elektryzowanie jest miedzy nami chyba, bo odkąd się ze sobą spotykamy to coś się zaczyna dziać, a mianowicie - psuje mu się samochód kiedy ode mnie wyjeżdża, włamują mu się do auta, kiedy wraca z baletów na które mnie też namawiał ale miałam inne zajęcia więc nie psozłam, a gdy wczoraj poszliśmy zobaczyc jak wygląda jego auto, to przestał nagle działać domofon i sasiadka porposiła Tżeta, żeby otworzył jej drzwi hahaha Wczoraj bawiłam się jego włosami i powiedział ze jesli dzisiaj wyłysieje, to już sie do mnie nie odezwie, ale chyba jeszcze ma te czarniutkei wloski, bo daje sygnałki hehe ale numer, wczoraj cały czas tak dziwnie się na mnie patrzył, a moze ja jestem czarownicą
|
#972 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez piję z wami - już wyciągam winko z szafki. Impreza sie rozkręca
Wypijmy za to, żeby facetom przybyło rozumu I za to, żeby nasze ideały nas odnalazły
|
|
|
|
#973 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam możliwość spotkania się z pewnym facetem w sobotę... Sama już nie wiem... Może warto spróbować coś innego? Czy dalej powinnam się leczyć z exa?
|
|
|
|
#975 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nawet jezeli nie wyleczylas sie jeszcze do konca z eksa, to nie zaluj sobie. to nie musi byc od razu zwiazek, tylko zwykla randka - oderwiesz sie od tego wszytskiego, wyjdziesz z domu
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o eksa... Kilka osób otworzyło mi porządnie oczy. Owszem, często o nim myśle, ale raczej bez tęsknoty... Nie chce się nim zabawić i zrobić z niego pocieszyciela, broń Boże!
|
|
|
|
#977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a no krata krata heheeh wlasnie wrocilam z silki i z basenu i byl tam matt![]()
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
Veiovis myśle, że mozesz się z nim spotkać...a co tam sobie żałować, przecież zwykłe spotkanie to jeszcze żadne zobowiązanie...powodzenia
![]() Ktoś coś mówił o piciu...no możemy sie napić za te ideały...żeby oni wszyscy nie chowali się po kątach tylko dzwonili...no dzwońcie dzwońcie mili, piękni panowie
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
heheh no tak
predzej zniose jajo niz mi tu Dawid zadzwoni... :gadu ly:ale pije za to bo chcialabym to jajo zniesc
|
#980 |
|
BAN stały
|
to ja tez sie napije, moze mi tez cos pomoze
|
|
|
|
#981 |
|
BAN stały
|
Jula,a wy się tak znacie normalnie
?On gada z Tobą?JHest w ogóle inteligentny?
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
gada ze mna
heheh czy jest inteligentny? raczej tak,tylko jakis taki nie w mom typie jednak...wyglada super ale ja lubie psycholi wiesz...a on to taki ja wiem,normalny raczej
|
#983 | |
|
Zadomowienie
|
z tego wrazenia zapomnialam kto>>
Cytat:
).... ale jak posmysle sobie 1 , 6 albo 10 miesiac..to jestem naprawde w dobrej formie. d to wyjatkowy czlowiek..a moze ja+on .. tylko razem bylismy wyjatkowi, ale lekkoduch...i mimo ze nie chce teraz miec ze mna za wiele wspolnego to moze czasem przynajmniej przez minutke sobie o mnie milo (mam nadzieje ) pomysli, a kiedys jak on dojrzeje a ja zapomne.. jesli mamy byc razem ![]() natomaist teraz,.. nie czeka mnie nic ..jak wieczna wstrzemiezliwosc.. i obupulna niechcec damsko-meska...........boze przeciez ja nie jestem juz zdolna do zakochania sie.......... ![]() chyba ze....................... ......................... .... znajdzie mi ktos przystojniaka ze zdjec.. hahahaaa...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 |
|
BAN stały
|
To muszę Ci go poszukać Bruksel
![]() Kami byłaś na spotkaniu?
|
|
|
|
#985 |
|
Wtajemniczenie
|
Brukselko kochana.. ja ci poszukam
Wróciłam własnie z z kumplem i mi wesoło haha![]() A to końcówka rozmowy z eksiem, który siedzi dzisiaj w domu ![]() Ja 22:04:40 ja ide na pifek;]<papa> eksio 22:04:54 gdzie?? Ja 22:05:03 camelot (bar w mojej miescinie )eksio 22:05:20 na piwo?? eksio 22:05:22 z kim?? Ja 22:05:23 tiak ![]() Ja 22:05:25 papap ![]() eksio 20:05:38 noo papa Od tej ciekawości chłopcze do piekła pójdziesz:P Brukselko- po jednym bedzie coraz lepiej![]() edit: na godzine w gg nie patrzcie ,bo moje jest jakies pokrecone
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki.
Ja właśnie wróciłam z miłego i udanego spotkania z Panem z fotki, szkoda ze na stałe mieszka we Wiedniu .Bardzo mi się spodobał, zarówno wizualnie jak i z charakteru...
|
|
|
|
#987 |
|
BAN stały
|
Ulalalalal
Romans czuję noskiem Tylko szkoda, że ten Wiedeń Ale przynajmniej miło spędziłaś czas Idę spać, bo już pijana jestem
|
|
|
|
#988 |
|
Zadomowienie
|
no chyba..albo masz nos zatkany
|
#989 |
|
BAN stały
|
Jeszcze na zakończenie fragment mojej rozmowy z P.
![]() Przemek 22:30:40 wiesz jaki jest najlepszy sposob na wyladowanie negatywnych emocji? ![]() Przemek 22:30:42 ![]() Iza 22:31:16 czyzbys mial na mysli to czego unikasz? Iza 22:31:24 slowo na ''s''? Przemek 22:32:00 coo Tyyyy... Przemek 22:32:08 ja z Toba o seksie juz nie gadam ![]() Przemek 22:32:22 chodzilo o bieganie i plywanie ![]() Przemek 22:32:25 ![]() Iza 22:32:45 hahahahah! no wiec mowie ze sport! ![]() Przemek 22:32:59 hmm a to dobre bylo |
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Jamaica niezle
hehewlasnie gadalam z tym kumplem z Pl -tez Dawid.Powiedzial mi zebym napisala dzis smsa do Dawida z : tesknie. I powiedzial ze jak bede miec weekend wolny to ze pwinnam pojechac do niego bez zapowiedzi i z nim pogadac.Ale oczywiscie bede musiala obczaic od jego kumpli czy bedzie w domu bo co jak ja przyjade a tu ani widu ani slychu o Dawidzie ?hehechyba tak zrobie,serio kazal mi sie ostro wystroic i pieknie wygladac.Aha,zaraz przede mna jak ja do niego zadzwonilam Dawid gadalam z tym MOIM Dawidem.I jak byla cisza przez chwile to Dawid-kumpel powiedzial:slyszalem ze sie pokluciles troche z Lola...a dawid na to: ja co Ty,nic takiego.jak to baby rozumiecie? he? i co myslicie na pomysl smsa i pojechania do niego?
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.

:gadu ly:
(bar w mojej miescinie
jak i z charakteru...