|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ugg Boots
Chciałam się zapytać czy ten komplet do czyszczenia UGG - Ugg Sheepskin Care Kit - jest do wszystkich kolorów butów (bezbarwny?), czy do brązowych? Bo w opisie Asosa jest zaznaczone "Brown"
http://www.asos.com/Ugg/Ugg-Sheepski...t=-1&clr=Brown w innych sklepach nie widziałam takiego rozróżnienia, ale mogę się mylić
|
|
|
|
|
#962 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że nie wysyłają do PL. Ja bym jakoś kombinowała wysyłkę do znajomych w UK, a potem oni do mnie. Albo może miałabym wreszcie pretekst żeby odwiedzić przyjaciół w UK (wtedy Jamesiku bym o Tobie na pewno nie zapomniała ; )
![]() Tylko muszę wiedzieć czy to jest kolor czy nie... ![]() Dzisiaj oglądałam w sklepie Martensa zestaw do czyszczenia Emu - impregnat, szampon + szorstka gąbka - kosztował 99,00 pln
Edytowane przez milka-pilka Czas edycji: 2011-02-01 o 16:50 |
|
|
|
|
#964 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Ja na dniach bede probowac tego. edit: wpis tu edit2 : na stronie Ugg jest tylko jeden kit. Nie wiem wiec czemu ten z Asosa nazwali brazowym.
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-02-01 o 17:01 |
|
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
oo faktycznie ten zestaw Emu jakiś kiepski, zresztą nie wzbudził we mnie zaufania. Gąbka w zestawie wyglądała na totalne badziewie.
A ten filmik bardzo fajny ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;24777559]edit2 : na stronie Ugg jest tylko jeden kit. Nie wiem wiec czemu ten z Asosa nazwali brazowym.[/QUOTE]właśnie..., stąd moja niepewność... Edytowane przez milka-pilka Czas edycji: 2011-02-01 o 17:15 |
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam foty swoich butów UGG model Roslynn, nr 37 EU/UK 4/US 6
Są dosyć wąskie, nie odstają jak kaloszki (choć to jest akurat urocze), jak najbardziej nadają się do spódnicy. Bardzo stabilnie podtrzymują kostkę. Na nodze wyglądają zgrabnie. Do zaimpregnowania kupiłam taki spray (w sklepie ecco) - 30,00 pln http://www.dukeofdubbin.de/nanospray.html do czyszczenia taką gumową szczoteczkę - 13,00 pln http://www.collonil.net/pl/produkte/...id=70100000000 Edytowane przez milka-pilka Czas edycji: 2011-02-01 o 18:18 |
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, one się ładnie dopasowują do nogi/łydki i nie odstają. Są wąskie w kostce. Powyżej kostki ładnie przylegają. Dla mnie nawet mogłyby trochę odstawać, byłoby tak przekorniej
![]() Emu classic o podobnej wysokości - odstawały. Te są takie zgrabniejsze. Co nie oznacza, że nie chcę classic'ów - pragnę ich - tylko czekam na jakieś dobre ceny i rozmiary
|
|
|
|
|
#969 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sliczne. |
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Ten szary jest śliczny
prezent od TZta Chciałabym żeby wrzucili coś z classic'ów, ale na razie mają marne końcówki i ani z classic ani z classic short nic dla siebie nie znalazłam Też się zastanawiałam, co ten pan sypie do butów
|
|
|
|
|
#972 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#973 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#974 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do kitu, to sadze, ze skoro nie zamawialas z Asosa to raczej nie wiesz, co oni sprzedaja. Milka ma prawo miec watpliwosc. Gdyby kit byl uniwersalny to w wyborze koloru widnialoby slowo "uniwersalny". Widnieje natomiast "brazowy". Nie ma pewnosci, czy jest to blad ze strony Asosa, czy Asos sprzedaje jakis kit, ktory jest starociem w kolorze brazowym. Biorac pod uwage polityke Asosa nie sadze, zeby tak bylo. Mimo to sprzedawanie czegos bezbarwnego jako kolor brazowy jest troche podejrzane. |
|
|
|
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;24797677]Nie sadze, zeby bylo taniej. Teraz jest darmowa wysylka na Asosie. Poza tym czesto trafiaja sie kody na obnizke 10% a czasami i 20%.
Co do kitu, to sadze, ze skoro nie zamawialas z Asosa to raczej nie wiesz, co oni sprzedaja. Milka ma prawo miec watpliwosc. Gdyby kit byl uniwersalny to w wyborze koloru widnialoby slowo "uniwersalny". Widnieje natomiast "brazowy". Nie ma pewnosci, czy jest to blad ze strony Asosa, czy Asos sprzedaje jakis kit, ktory jest starociem w kolorze brazowym. Biorac pod uwage polityke Asosa nie sadze, zeby tak bylo. Mimo to sprzedawanie czegos bezbarwnego jako kolor brazowy jest troche podejrzane.[/QUOTE] Ja za swój kit z amazon razem z przesyłką zapłaciłam 23 funty (jak się tam zalogujesz to przesyłka też czasami jest za free, przynajmniej mi przysyłają takie maile). Nie sądze że są różne dla różnych kolorów butów, skoro na uggaustralia.com jest tylko jeden rodzaj.A Ty skąd wiesz jaki kit sprzedają na asos, skoro z tego co się oreintuje, nie posiadasz takowego. Ja na asosie kupowałam już kilkanaście razy i musze przyznać, że czasami mają tam niezły burdel, więc niezdiwiłabym się jeśli to "brown" to zwykła pomyłka.Czy to może to samo przeczucie co do tego,że znajdziesz outlet z ugg. Zawsze masz jakieś "ale", a tak naprawdę to jesteś raczej amatorką jeśli chodzi o ten wątek. Wypisywałaś już tu wiele bzdur o przecenach, a jak Ci próbowałam wytłumaczyć w tym i innym wątku, że nie ma czegoś takiego jak outlety z ugg, to się oburzałaś. Dobrze, że nie tylko ja się choć troche znam na tych butach, bo posty innych użytkowniczek dały Ci do myślenia,że bładzisz. Ja się tu nie wychwalam nie wiadomo jaką wiedzą, bo to w końcu tylko buty, ale widze, że dla Ciebie to coś więcej i że lubisz się przyczepiać do rzeczy o którch nie masz pojęcia. Edytowane przez alkimja1 Czas edycji: 2011-02-02 o 16:08 |
|
|
|
|
#976 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Do tego, jesli to rzeczywiscie zabytek to logicznie jest, ze na stronie uggaustralia go nie ma. |
|
|
|
|
|
#977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;24802152]Tak, wiem. Pisalam o tym wczesniej. Mimo to, wciaz nie wiadomo dlaczego Asos produkt uniwersalny nazwal brazowym. Do tego, jesli to rzeczywiscie zabytek to logicznie jest, ze na stronie uggaustralia go nie ma.[/QUOTE] Jaki zabytek? Chodzi Ci o ten kit z asos? |
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zamiast wiec sie wymadrzac i obrazac ludzi po prostu sie czyms zajmij. EOT Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-02-02 o 16:19 |
|
|
|
|
|
#979 |
|
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;24802601]Brak kultury az boli. Tak, owszem pytalam o outlety. Kilka miesiecy temu jeszcze nie mialam wielkiego pojecia o Ugg. Teraz wiem o nich sporo. Mimo to, Ciebie za specjaliste nie uwazam. Polecalabym Ci wiec nie wytykac mi bledow a doksztalcic sie samemu. Pamietam ta teorie, wedle ktorej nie ma przecen Ugg. Wystarczylo wlozyc troche pracy w poszukiwania i tyle. Przeszukalam cala liste sklepow online w USA podana na stronie uggaustralia. Udalo mi sie znalezc kilka par za 120 dolarow. Niestety bylo to kilka sztuk malego rozmiaru. Mimo to bylo.
Zamiast wiec sie wymadrzac i obrazac ludzi po prostu sie czyms zajmij. EOT[/QUOTE] To raczej Ty się czymś zajmij, ciągle się wymądrzasz i chwalisz wiedzą w tym teamacie, a wypisywałaś tu już niezłe głupoty. Jeśli chodzi natomiast o brak kultury, to prawada w oczy kole ( już nieraz służyłaś tu "miłą radą lub opowiedzią dla nowych użytkowniczek - wystarczy się cofnąć kilka stron wstecz). Ja byłam jedną z pierwszych, które się wypowiadały w tym wątku (wtedy jako juicycouture (2007), kiedy to zakupiłam sobie drugą parę calssic tall i wrzucałam zdjecia). Ja posiadam 3 pary tych butów, dwie z tego prawie 6 lat, ale na pewno Ty wiesz więcej o pielęgnacji i tego typu sprawach, bo poczytałaś sobie w internecie. Wiesz bo jeszcze jest taka sprawa, że skoro znalazłaś ugg za 120 dolarów, w małych rozmiarach (czyli kiepsko się sprzedających), to chyba sama rozumiesz że musieli je przecenić, nieprawdaż? Ja próbowałam Ci wytłumaczyć,że ugg to drogie buty (oczywiscie w dolarach wyjdzie taniej, ale cło i pozostałe opłaty mniej więcej wyrównują ceny europejskie) i że nie znajdziesz ich tanio. I w końcu kupiłaś je w tym samym sklepie co ja - co za elokwencja, ale zaczym to zrobiłąś to kilka razy próbowałaś mi wcisnąć że to ja się nie znam. Tak samo teraz, próbowałm pomóc w zakupie kitu, ale znowu się wtrąciłąś ze swoimi mądrościami, a sama przecież nie masz takiego kitu, prawda? Ale przecież na pewno wiesz lepiej ode mnie, bo w końcu skąd ja bym miałą wiedzieć takie rzeczy, nie znam się według Ciebie na tych butach, bo tylko Ty znasz się najlepiej. Najlepsze jest to,że ja też jestem z Wrocławia, więc może kiedyś spotakm Cię gdzieś na ulicy ( w końcu wiem w jakich butach chodzisz) i wtedy udzielisz mi- laikowi pary swoich mądrych rad Edytowane przez alkimja1 Czas edycji: 2011-02-02 o 16:58 |
|
|
|
|
#980 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co, ja mam 2 zestawy i na żadnym nie ma zaznaczone, do jakiego koloru obuwia się nadaje.
Zresztą nawet jak kupowałam to nie było wersji kolorystycznych. Z tego co się orientuję, to jest jeden uniwersalny... |
|
|
|
|
#981 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za informacje dziewczęta
Alkimja1 a możesz podesłać mi link do tego sprzedawcy u którego kupowałaś? Masz takiego "zaufanego"? Czy po prostu poszukać najlepszej oferty? |
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiś miesiąc temu próbowałam zamówić ten zestaw z Amazona, ale do PL nie wysyłali
|
|
|
|
|
|
#984 |
|
Raczkowanie
|
W mailu z tamtym zamówieniem znalzłam info, że sprzdawcą było Amazaon.co.uk, wtedy kit kosztował 18,72 funta. Dokładnie mam napisane tak: Sold by: Amazon EU S.a.r.L. Teraz jak się wejdzie na ten kit, to po prawej stronie jest coś takiego jak More Buying Choices i tam jako pierwsze wyświetla się (przynajmniej mi) sprzedawca Amazon.co.uk. za 22 funty, tak więc proponuje od nich bezpośrednio zamówić. Z tego co się orientuje, ale nie znam się za dokładnie na tej stronie to amazon sprzedaje pod własnym szyldem oraz umożliwia sprzedaż na swojej stronie (pośredniczy) innym sklepom z UK. Ale zazwyczja cena Amazon jest z tego wszystkiego najmniejsza. Na przesyłkę czekałam od momentu wpłaty ok 8 dni.
|
|
|
|
|
#985 |
|
Raczkowanie
|
Tak w ogóle to wysyłka z amazon jest za free, zapomniałam wspomnieć (ale to chyba chodzi tylko o to co sie zamawia bezpośrednio z Amazon.co.uk)
|
|
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz spróbuję jeszcze raz powtórzyć procedurę Edytowane przez izabellini Czas edycji: 2011-02-03 o 14:05 |
|
|
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Izabellini, jakbyś znalazła i udałoby Ci się zamówić pierwszej, to daj znać plis |
|
|
|
|
|
#988 |
|
Raczkowanie
|
Kurde chyba własnie zamówiłam taki bo nacisnełam nie ten guzik, a oni milei juz moja karte zapisana. Dostalam maila ze wysylaja do mnie zestaw, musze sprawdzic konto, cholera....
|
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłaś niechcący? czy nie ten zestaw co trzeba?
|
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam jakiś kit za 21 F, wrzuciłam do koszyka, ale jak przechodzę do wpisania numeru karty to mi ją odrzuca ....
dziwne, bo płacę wypukłą Master Card i wyświetla mi jakiś problem z numerem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

.
: na stronie Ugg jest tylko jeden kit. Nie wiem wiec czemu ten z Asosa nazwali brazowym.

prezent od TZta