|
|
#961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
![]() Jeśli faktycznie super wspomina Waszą zabawę, to myślę, że z chęcią pójdzie.. ![]() Cytat:
![]() A jeszcze na mojej nodze i tak tragicznie wyglądają. Zresztą-nie mam problemu-dla mnie są okropne ![]() A cenowo jak? Qrcze, no mi się takie strasznie spodobały, ale poczytałam na wizażu i dziewczyny piszą, że ogólnie u deezee z jakością butów strasznie cienko. Też bym się przejechała do Dajszmana, ale nie chce mi się.. Daleko mam. I jeszcze pada.. ![]() Dziewczyny-a jak w Krakowie z saszkami? Widziałyście może jakieś fajne w cenie do 100zł?
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
krasulka-hehe no jasne, że tak
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=JTz7rhommHI Słuchajcie. Sliczna prawda?
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Blaque taka w sam az na mój dzisiejszy nastrój...
:roll eyes:
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam przed chwilą na festiwalu rockowym, ale nie podobało mi sie zbytnio, jutro idę na drugą cześć.
Teraz siedzę sobie sama w domku, popijam herbatkę i jest mi fajnie Aha! I słucham piosenki blaque![]() Durga-trzymaj się
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Krasulka, Krówka-
To macie jeszcze wspaniałą Leelę James ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=CzPmOWuusaU
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo polubiłam piosenkę Try Nelly Furtado, do której link podała krówka, na okrągło jej słucham, tak samo tej Dody z pierwszego teledysku ![]() Ja ostatnio lubię: http://youtube.com/watch?v=IusP7zQzZ6c
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
kasia-Ten miles jest super
![]() Ja ostatnio wróciłam do techno, house-bardziej dyskotekowe rytmy ![]() Dobra, lecę spać. Dobranoc
|
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
mathilda jak chodziłam do gimn to bardzo chciałam isc do takiego liceum
![]() Ciekawe jak tam uhahana na swoim kursie. Właściwie to już chyba po ![]() durga nie wiem o co chodzi, ale pewnie jakis Twoj byly albo ktos taki bierze slub. Współczuje. mi tez byłoby przykro... ![]() Ogólnie to jakos jestem przeciwna temu aby brać ślub w tak młodym wieku jak np 20 lat. (czy też mniej ) Znam dużo takich par, które tak postąpiły. I po dość krótkim czasie wszystko zaczęło sie sypac. Wiecie, takie szczeniackie zauroczenie, niby miłościa na wieki . Oczywiscie zdażają sie te wyjatki Znalazłam fajną sukienkę. Chyba... ech, miałam teraz czytac o bakteriach, ale wizaz silniejszy. Boze jaka nasza nowa baba z ang jest beznadziejna!! Cały czas cieszy puche bez powodu, a w dodatku nie poprawia wymowy, nie pyta (zawsze to jakas mobilizacja jak pyta) i uczyła wczesniej w liceum dla dorosłych! No pozal sie boże . Każe nam pszepisywac przeczenia i pytania zdan twierdzących z Past simle i present... Nie dosc ze to jeszcze strata czasu. Kiepsko widze to jej przygotowanie nas do matury
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta piosenka ma chyba to do siebie, ze jak juz sie ją polubi, to słuchać można na okrągło ![]() Techno nigdy nie lubiłam i słuchać tego nie mogę. Nawet na dyskotekach wolę jakiś dance czy cos w tym stylu, ale nie bycym bycym ![]() EdIT: Blaque- co tak wczesnie sie juz kładziesz?
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Blaque:Fajne piosenki ![]() Ja wrócilam dopiero od TŻ ![]() Zrobił mi super kolacje tylko teraz ledwo dysze ehh ale sie objadlam
|
|
|
|
|
#972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pisaliśmy dziś test powtórkowy z dwóch lat z angla, wszystkie grupy pisały, ale układamy był pod najlepszą
kurczę, ja nic nie pamiętam wiedziałam, że gdzieś to było, że to przerabialiśmy, ale dokładnie to nic nie pamiętałam... mieszane tryby warunkowe, jakieś bardziej skomplikowane transformacje ze stroną bierną, masakra ![]() Cytat:
Cytat:
![]() jestem chora... pada u mnie cały czas, o paru dni następny jedzie dopiero za godzinę i jeszcze się spóźnił ![]() nie wiem czy pisałam, ale przerzuciłam się na inne autobusy teraz i mam przystanek trochę daleko od domu, wracałam pieszo w tym deszczu, buty miałam przemoczone tak, że bardziej się chyba nie da ![]() ale się wkurzyłam, od razu po szkole poszłam spać, teraz piję coś na przeziębienie, i zaraz lecę do łóżka ![]() nic się nie uczyłam w tym tygodniu... czuję się dalej jak na wakacjach, ogólnie na macie już mamy niezły zapieprz, ale mi to zwisa jakoś skoro nie zdaję nic nie robię, udaję tylko, że słucham - na lekcji ; byle 2
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Nija:No spróbuj nam tylko zachorować.Ja ci dam.Idź sobie choróbsko precz.A kysz!!
U was pada,a u mnie ciepło i słonecznie ![]() Ide już spać bo wkońcu musze odespać kiedys ten weekend,a i tak TŻ skutecznie pozbawil mnie energii ![]() Dobranoc |
|
|
|
#974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Co tyle piszecie?!
A ja później muszę nadrabiać... Niecałą godzinę temu wróciłam dopiero z Gliwic. Dziękuję dziewczyny za gratulacje tej A6W Co do efektów, to ja mam dość sporo sadła, więc nie są jakieś spektakularne, no ale trochę widać Niewiele, ale trochę... Zresztą, nawet zbyt dokładnie tego nie robiłam Layla dzięki Ci ![]() Cytat:
Durga A to już tak na pewno? Ile on ma lat?Cytat:
Hehe no już piszę ![]() A więc ogólnie jestem pozytywnie nastawiona, chociaż nie było łatwo. Tzn. to całe rysowanie to nie jest taka sielanka, jak się wydaje. W trakcie szkicowania miałam ciężkie momenty. Myślałam 'O, Jezu, co ja tu robię? Przecież aż tak mi nie zależy, pójdę na jakiś banalny nieoblegany kierunek i będzie okej. Jestem beznadziejna. Wszystkie rysunki są lepsze od mojego.' No i takie różne... Na szczęście przeszło mi i raczej nie zrezygnuję, chociaż będzie ciężko. Matematyka, fizyka, rysunek, prezentacja z polskiego, szkoła ogólnie... Ale DAMY RADĘ ![]() Durga pytałaś, jak to wyglądało... To jest taka pracownia na dość wysokim poddaszu, a więc w dzień jest dużo światła Na środku podest, jakieś stołeczki [jeden właśnie dziś rysowaliśmy], generalnie większość wyposażenia to jakieś rzeczy typu 'martwa natura', bryły, elementy architektoniczne i KRZESŁA Zeszło mi na to prawie 3,5h, a i tak wolałabym więcej czasu.Cytat:
W największym [i właściwie jedynym konkretnym] klubie w moim mieście są właśnie 2 sale, jedna z techno, a druga takie bardziej 'czarne' klimaty. I chociaż na tej drugiej jest okropnie duszno i jasno, to podobało mi się na niej zdecydowanie bardziej, głównie ze względu na muzykę. A dzisiaj zauważyłam, że do mojej szkoły chodzi chyba jeden koleś, z którym wtedy tańczyłam Przepraszam, że ja tak nonstop prawie tylko o sobie...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|||
|
|
|
#975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() http://youtube.com/watch?v=3kbW4ibIF8U Wróciłam. Niunia (samochód mojej przyjaciółki) spisała się na medal! Ja też Nie zabiłam nikogo, pojeździłam,odwiozłam wszystkich do domu, wytańczyłam się i wybawiłam bezalkoholowo i widziałam z TŻ ![]() Fajnie się jeździło ![]() blaque jutro przejrzę Twoje pieśni ![]() Dobranoc!
'[...] bo oto on stanął, wózek zatrzymał i "Kocham Cię" mówi, w tym parku, pod manierystyczną jakąś rzeźbą, fontanną fauna, chuja jakiegoś rokokowego.' Edytowane przez mathilda Czas edycji: 2007-09-08 o 02:45 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uhahana - Poszłaś do Gwarka?:P I dobrze mówiłam, ze to koło rynku jest? |
|
|
|
|
#977 |
|
Zadomowienie
|
może...
Ale z tego co sie orientuje to u nas w miescie nie ma takiej szkoły, pryznajmniej ja nie słyszałam... uhahana też kiedys chodziłam na lekcje rysunku. Jak miałam moze 6 lat...
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja z samego rana mam dobry humor bo jestem sama w domu ![]() Musze tylko posprzątać i robie co chce ![]() Durga:Zapomnialam wspomnąc o tym,że moja siostra też robi teraz Dyplom jak chcesz moge ci pokazać jej kilka prac bo ma na digarcie.A z tym ślubem to juz wszystko zaklepane?? Ja miałam koleżanke w klasie,która zaszła w ciąże w wieku 13 lat. Później druga koleżanka miala 17 lat i niedawno wyszła za mąż. Heh ja mam nadzieje,ze nie wpadne z moim TŻ i nie będziemy musieli brać ślubu tylko dlatego,ze dziecko w drodze.... Uhahana:Ja również gratuluje tego A6W i ciesze sie,że ci te lekcje jednak przypadły do gustu
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, myśle że teraz pewnie jest ich więcej.
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A Generacja ![]() Uhahana- to w śmiesznej scenerii ten kurs sie odbywa Mi sie jakimś filmem to skojarzyło I nie rezgnuj, dasz radę Chciałam się z Wami podzielić radosną nowiną, a mianowicie- W. zaproponował mi spotkanie w przyszły weekend ![]() ![]() A teraz musze sprzątać. Oj, dużo sprzątania przede mną, bo syf w domu niemiłosierny ![]() Ale znając moja dokładność, szybko sie uwinę ![]() Na pewno jeszcze dziś zajrzę (i to nie jeden raz) Pozdrawiam
|
|
#981 | |||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Ja na szczęście w ogóle się nie wybieram, więc nie miałam problemu. ![]() Cytat:
A u mnie - masakra! Już zakuwam i nawet zgłosiłam się wczoraj do odpowiedzi z historii (żeby mieć z głowy), ale w końcu dostałam tylko plusika i mam się zgłosić w poniedziałek. Odbija mi. ![]() Cytat:
![]() Przepraszam, że tylko tyle cytatów, ale postanowiłam czytać w soboty tylko ostatnią stronę, bo i tak nie zdążyłabym nadrobić wszystkiego. Wiecie.. Jakoś tak smutno bez naszego wątku na co dzień. Byłam częścią was, a teraz nawet nie wiem co się u was dzieje.. ![]() U mnie w szkole trochę zmian. Okazało się, że odeszła moja nauczycielka od fr. - jedyna osoba na której mi zależało w tej szkole!! Może przynajmniej jakoś się przygotuję do tej matury. Nowych nauczycieli mam też od ang, fizyki.. ![]() Plan lekcji mam w porządku - codziennie mam na 7, tylko raz na 8, dwa razy kończę o 11, a najpóźniej o 13. Tylko nie chodzę na wf i religię, i wszystkie te lekcje są w środku, więc mam 5 okienek w tygodniu. ![]() A, właśnie, poszłam sobie załatwić zwolnienie z wfu do okulisty, że niby mam dużą wadę wzroku a nie mogę nosić soczewek i okazało się, że coś mi się zaczyna dziać z siatkówką w oku i że naprawdę nie mogę ćwiczyć. ![]() Wybrałam sobie już temat na ustną maturę: "Wizerunek kota w literaturze i sztuce." Hahaha.Ale wiecie co.. Cały czas mi się wydaje, że ja nie dam rady.. To w końcu już tylko 8 miesięcy. Eh.
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
krówka
powizażuję jeszcze chwilę i znikam do histy
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać,że chłopak chce Cię widzieć![]() Em:Ja też tak mysle,że nie dam rady i że to za mało czasu....Ale musimy dać rade.Nie ma wyboru!! Posprzątałam i zaczełam przymierzać sukienki.No i zakladam tą którą mialam na studniówke założyć i mie się NIE podoba ![]() A zaraz lece troche odpocząć z historią i później Zbrodnia i Kara oraz spacer z TŻ. |
|
|
|
|
#984 | |||||
|
Zakorzenienie
|
A nie wiem.. Tak jakoś jak się zaczęła szkoła, to chodzę spać o 22, najpóźniej o 23
Dziwię się, bo mam problemy z zasypianiem, ale narazie odpukać jest ok, o dziwo.Ale też nie mam się co dziwić, bo wstaję codziennie o 6 ![]() Cytat:
![]() A co Ci przyrządził? ![]() Wiesz co? Super masz z tym TŻ'tem. Cały czas piszesz, że albo u niego jesteś, dopiero co zrobił Ci śniadanie/kolację itp.. ![]() A u mnie w końcu przestało i dzisiaj mam śliczne słońce, co prawda za białymi chmurami ale.. ![]() Cytat:
Hehe mnie źle zrozumiałaś Ja nie byłam nigdzie, tylko chodziło mi o muzykę, że ostatnio w słuchaniu przerzuciłam się na techno![]() U mnie też do matury odpada jakiekolwiek imprezowanie.. ![]() Ale dzisiaj idę się poodchudzać na rynek czyt. pizza/piwo..![]() Cytat:
![]() ![]() Pisz, pisz kochana o sobie, pisz! Cytat:
Dla mnie to bezsens i nie rozumiem tego. Później (zazwyczaj) 'miłość' pryska i zostają problemy. I wszystko odbija się na dziecku.. :| Moja koleżanka w tym roku urodziła (18 lat) i chyba wzięła ślub ostatnio. Ale widać było po niej, że chce tego ślubu. Kochają się z tym gościem. I on podobno też strasznie chciał się z nia ożenić. Życzę im jak najlepiej, bo widzę, jak bardzo jest szczęśliwa ![]() Cytat:
Roman się rozwija!!! ![]() Wiedziałam! Wiedziałam.. ny ny ny ny ny ny... ![]() em-to, że nie piszesz często, to nie znaczy, że o Tobie zapominamy czy coś. Dalej jesteś z nami i jak się to wszystko uspokoi to będzie tj. dawniej![]()
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Blaque: Dziękuje (zawstydziłam się nie wiem czemu
)![]() A wczoraj zrobił mi zapiekanki,pierogi z kapustą i grzybkami i jeszcze taką nafaszerowaną obdarował jogustem i owocami.Wariat z niego I chyba chce mnie upaść ![]() Przynieć mi jedną piwo no i kawaleczek pizzy też bo ja nie mam obiadu (tak to jest rodziców nie ma,a mi sie nie chce nic robić).A do TŻ nie chce mi sie narazie iść bo wiem,że teraz pracuje.Ooo znalazlam zupke z Knorra chyba zjem na obiad
|
|
|
|
#986 |
|
po prostu Em :)
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
marta-hehe to super, że się tak Wam ukłąda, naprawdę!
Miło jest słuchać o facecie, który nie potrafi żyć bez swojej dziewczyny, robi dla niej takie rzeczy To przywraca mi wiarę w to, że są jeszcze faceci, którzy kochają. Kochają naprawdę![]() I nie biorę tutaj za argument to, że robi Ci takie pyszności ![]() Jasne, że przyniosę Ale nie soczek.. Bo nie kupuję A zreszta nie będzie tam Reedsa![]() em-no co..
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak widze jak zachowuje sie mój były to ciesze się bardzo,że zakochalam się w moim obecnym TŻ-cie. A pyszności mój P. mi robi bo naprawde świetnie gotuje i lubi gotować ![]() I Blaque musze Cię z nim kiedyś zapoznać bo on sie zawsze,ze mnie śmieje,że pije soczek i by chcial poznać dziewczyne która lubi PRAWDZIWE piwo ![]() Właśnie zrobilam sobie na obiad jajecznice z jeszcze serek wiejski![]() Nie chce mi sie uczyć |
|
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheO qrcze! To trafiłaś na wyjątkowego faceta!! Jeszcze bardziej Ci zazdroszczę! ![]() ![]() Też bym chciała takiego, który lubi gotować. Byśmy sobie razem gotowali.. Raz ja mu kolację, on mi śniadanie..... a w środku.. obiad ! ![]() a myślałyście, że co? ![]() Mmm uwielbiam jajecznicę! Z pomidorami! ![]() Dobra, idę się kąpać
|
|
|
#990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brazowe.. szkoda ze nie bylo czarnych no ale trudno.jakies 80% butow w dajszmanie jest ze szpicami, a jak sa z okraglym noskiem to na obcasie.. tylko jedne zamszowe saszki byly, ale z zamszu butow nie chce, bo przemakaja. chyba z pol godziny sie tam zastanawialam ktore brac.. bo strasznie mi sie podobaly takie jedne ciemno-szare, ale na szpilce ok 4-5 cm.. stwierdzilam ze przeciez nie bede tak na codzien latac na szpilkach (nawet takich niskich) i w koncu wzielam na malym obcasie 2-3 cm nie-szpilce, ogolnie jestem zadowolona, wygodne sa. no i nie wygladaja jakos strasznie kajakowato.. co do cen to od 79 do 119 zl mniej wiecej, ja za swoje dalam 99. jeszcze kaszkiet sobie kupilam ![]() Cytat:
a myslalam ze po takiej wpadce czlowiek madrzeje i "uwaza" w przyszlosci.. ![]() ![]() krowka wiedzialam ze sprawy z W. w koncu rusza do przodu uhahana podziwiam za ta A6W ![]() ja wytrwalam 1 dzien
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

) Znam dużo takich par, które tak postąpiły. I po dość krótkim czasie wszystko zaczęło sie sypac. Wiecie, takie szczeniackie zauroczenie, niby miłościa na wieki
. Każe nam pszepisywac przeczenia i pytania zdan twierdzących z Past simle i present... Nie dosc ze
to jeszcze strata czasu. Kiepsko widze to jej przygotowanie nas do matury 

Ja na szczęście w ogóle się nie wybieram, więc nie miałam problemu.
Wiecie.. Jakoś tak smutno bez naszego wątku na co dzień.