Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-07, 20:03   #961
blaque
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Blaque chyba go poprosze. Ale jest jeszcze czas i boje się, że ktoś mi sprzed nosa zwinie
No to żeby mieć pewność, że żadna inna dziewczyna Cię nie uprzedzi, nawiąż z nim jak najszybciej kontakt, i poproś go
Jeśli faktycznie super wspomina Waszą zabawę, to myślę, że z chęcią pójdzie..
Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
blaque co do saszek to jutro jade do dajszmana po jakies..
ale takich jak na allegro nie ma niestety. wiekszosc jest z noskami w szpic.. jedne sa fajne, nosek maja kwadratowy, takie dosc zgrabne, ale sa tylko biale takze odpadaja.
poprzymierzam i jakies wybiore.
Ych, nie cierpię butów w szpic.. blee
A jeszcze na mojej nodze i tak tragicznie wyglądają. Zresztą-nie mam problemu-dla mnie są okropne

A cenowo jak? Qrcze, no mi się takie strasznie spodobały, ale poczytałam na wizażu i dziewczyny piszą, że ogólnie u deezee z jakością butów strasznie cienko.

Też bym się przejechała do Dajszmana, ale nie chce mi się.. Daleko mam. I jeszcze pada..

Dziewczyny-a jak w Krakowie z saszkami? Widziałyście może jakieś fajne w cenie do 100zł?
Stary 2007-09-07, 20:10   #962
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
No to żeby mieć pewność, że żadna inna dziewczyna Cię nie uprzedzi, nawiąż z nim jak najszybciej kontakt, i poproś go
Jeśli faktycznie super wspomina Waszą zabawę, to myślę, że z chęcią pójdzie..
Chyba Cię posłucham
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 20:22   #963
blaque
Zakorzenienie

krasulka-hehe no jasne, że tak

http://pl.youtube.com/watch?v=JTz7rhommHI Słuchajcie.
Sliczna prawda?
Stary 2007-09-07, 20:33   #964
krasulka7399
Zakorzenienie

Blaque taka w sam az na mój dzisiejszy nastrój...:roll eyes:
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 21:41   #965
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Byłam przed chwilą na festiwalu rockowym, ale nie podobało mi sie zbytnio, jutro idę na drugą cześć.
Teraz siedzę sobie sama w domku, popijam herbatkę i jest mi fajnieAha! I słucham piosenki blaque

Durga-trzymaj się
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 21:56   #966
blaque
Zakorzenienie

Krasulka, Krówka-

To macie jeszcze wspaniałą Leelę James
http://pl.youtube.com/watch?v=CzPmOWuusaU
Stary 2007-09-07, 22:01   #967
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
http://pl.youtube.com/watch?v=JTz7rhommHI Słuchajcie.
Sliczna prawda?
Zaraz posłucham.

Bardzo polubiłam piosenkę Try Nelly Furtado, do której link podała krówka, na okrągło jej słucham, tak samo tej Dody z pierwszego teledysku

Ja ostatnio lubię: http://youtube.com/watch?v=IusP7zQzZ6c
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 22:18   #968
blaque
Zakorzenienie

kasia-Ten miles jest super Try też

Ja ostatnio wróciłam do techno, house-bardziej dyskotekowe rytmy

Dobra, lecę spać. Dobranoc
Stary 2007-09-07, 22:31   #969
Ywonula
Zadomowienie

mathilda jak chodziłam do gimn to bardzo chciałam isc do takiego liceum

Ciekawe jak tam uhahana na swoim kursie. Właściwie to już chyba po

durga nie wiem o co chodzi, ale pewnie jakis Twoj byly albo ktos taki bierze slub. Współczuje. mi tez byłoby przykro...

Ogólnie to jakos jestem przeciwna temu aby brać ślub w tak młodym wieku jak np 20 lat. (czy też mniej ) Znam dużo takich par, które tak postąpiły. I po dość krótkim czasie wszystko zaczęło sie sypac. Wiecie, takie szczeniackie zauroczenie, niby miłościa na wieki . Oczywiscie zdażają sie te wyjatki

Znalazłam fajną sukienkę. Chyba... Wkleje Wam linka może pozniej....

ech, miałam teraz czytac o bakteriach, ale wizaz silniejszy.

Boze jaka nasza nowa baba z ang jest beznadziejna!! Cały czas cieszy puche bez powodu, a w dodatku nie poprawia wymowy, nie pyta (zawsze to jakas mobilizacja jak pyta) i uczyła wczesniej w liceum dla dorosłych! No pozal sie boże . Każe nam pszepisywac przeczenia i pytania zdan twierdzących z Past simle i present... Nie dosc ze to jeszcze strata czasu. Kiepsko widze to jej przygotowanie nas do matury
Stary 2007-09-07, 22:31   #970
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Bardzo polubiłam piosenkę Try Nelly Furtado, do której link podała krówka, na okrągło jej słucham, tak samo tej Dody z pierwszego teledysku

Ta piosenka ma chyba to do siebie, ze jak juz sie ją polubi, to słuchać można na okrągło

Techno nigdy nie lubiłam i słuchać tego nie mogę. Nawet na dyskotekach wolę jakiś dance czy cos w tym stylu, ale nie bycym bycym

EdIT: Blaque- co tak wczesnie sie juz kładziesz?
Stary 2007-09-07, 23:03   #971
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Zaraz posłucham.

Ja ostatnio lubię: http://youtube.com/watch?v=IusP7zQzZ6c
Ja też przez krówke strasznie polubiłam Try

Blaque:Fajne piosenki

Ja wrócilam dopiero od TŻ
Zrobił mi super kolacje tylko teraz ledwo dysze ehh ale sie objadlam
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 23:07   #972
Nija_
Zakorzenienie

Pisaliśmy dziś test powtórkowy z dwóch lat z angla, wszystkie grupy pisały, ale układamy był pod najlepszą kurczę, ja nic nie pamiętam wiedziałam, że gdzieś to było, że to przerabialiśmy, ale dokładnie to nic nie pamiętałam... mieszane tryby warunkowe, jakieś bardziej skomplikowane transformacje ze stroną bierną, masakra na szczęście nie na oceny

Cytat:
Napisane przez laylaaa
a ja jednak zdaje historie..
Cytat:
Napisane przez mathilda
a jednak zdaję wos ;]

jestem chora...
pada u mnie cały czas, o paru dni dziś godzinę stałam na przystanku jak chciałam wracać ze szkoły do domu, z koleżanką, jeden autobus sobie bezczelnie nie przyjechał następny jedzie dopiero za godzinę i jeszcze się spóźnił stałyśmy jak idiotki na przystanku ponad godzinę, w tym deszczu i zimnie, myślałam, że mnie tak szlag trafi
nie wiem czy pisałam, ale przerzuciłam się na inne autobusy teraz i mam przystanek trochę daleko od domu, wracałam pieszo w tym deszczu, buty miałam przemoczone tak, że bardziej się chyba nie da

ale się wkurzyłam, od razu po szkole poszłam spać, teraz piję coś na przeziębienie, i zaraz lecę do łóżka

nic się nie uczyłam w tym tygodniu...
czuję się dalej jak na wakacjach, ogólnie na macie już mamy niezły zapieprz, ale mi to zwisa jakoś skoro nie zdaję nic nie robię, udaję tylko, że słucham - na lekcji ; byle 2
Stary 2007-09-07, 23:25   #973
marta6704
Zakorzenienie

Nija:No spróbuj nam tylko zachorować.Ja ci dam.Idź sobie choróbsko precz.A kysz!!

U was pada,a u mnie ciepło i słonecznie

Ide już spać bo wkońcu musze odespać kiedys ten weekend,a i tak TŻ skutecznie pozbawil mnie energii

Dobranoc
Stary 2007-09-07, 23:50   #974
uhahana
Zakorzenienie

Co tyle piszecie?!
A ja później muszę nadrabiać...

Niecałą godzinę temu wróciłam dopiero z Gliwic.

Dziękuję dziewczyny za gratulacje tej A6W Co do efektów, to ja mam dość sporo sadła, więc nie są jakieś spektakularne, no ale trochę widać Niewiele, ale trochę... Zresztą, nawet zbyt dokładnie tego nie robiłam

Layla dzięki Ci

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Jejku, dalej nie wiecie?
My już w styczniu tamtego roku mieliśmy zarezerwowany lokal... Teraz nie byłoby żadnych szans...
My zabraliśmy się za to zaraz na początku roku szkolnego, były jeszcze wolne te 2 terminy w lokalu, w którym chcemy... Fakt, pewnie warto było działać wcześniej, ale kto o tym myślał...

Durga A to już tak na pewno? Ile on ma lat?

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Byłam przed chwilą na festiwalu rockowym, ale nie podobało mi sie zbytnio, jutro idę na drugą cześć.
Teraz siedzę sobie sama w domku, popijam herbatkę i jest mi fajnie
Cytat:
Ja ostatnio wróciłam do techno, house-bardziej dyskotekowe rytmy
Ale Wam zazdroszczę... U mnie piątkowe imprezy odpadają przez następne 9 miesięcy i to nie, jakby się wydawało [] ze względu na ciążę [bo 9 miesięcy hehehe].

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
Ciekawe jak tam uhahana na swoim kursie. Właściwie to już chyba po
Hehe no już piszę

A więc ogólnie jestem pozytywnie nastawiona, chociaż nie było łatwo. Tzn. to całe rysowanie to nie jest taka sielanka, jak się wydaje.
W trakcie szkicowania miałam ciężkie momenty. Myślałam 'O, Jezu, co ja tu robię? Przecież aż tak mi nie zależy, pójdę na jakiś banalny nieoblegany kierunek i będzie okej. Jestem beznadziejna. Wszystkie rysunki są lepsze od mojego.' No i takie różne... Na szczęście przeszło mi i raczej nie zrezygnuję, chociaż będzie ciężko. Matematyka, fizyka, rysunek, prezentacja z polskiego, szkoła ogólnie... Ale DAMY RADĘ

Durga pytałaś, jak to wyglądało...
To jest taka pracownia na dość wysokim poddaszu, a więc w dzień jest dużo światła Na środku podest, jakieś stołeczki [jeden właśnie dziś rysowaliśmy], generalnie większość wyposażenia to jakieś rzeczy typu 'martwa natura', bryły, elementy architektoniczne i KRZESŁA Każdy dostał po desce, papier mieliśmy swój, było 8 osób. No i 6 tych mniej zaawansowanych [w tym ja] rysowaliśmy przewrócony stołeczek. Niby to takie banalne się wydaje, a naprawdę... masakra Zeszło mi na to prawie 3,5h, a i tak wolałabym więcej czasu.

Cytat:
Techno nigdy nie lubiłam i słuchać tego nie mogę. Nawet na dyskotekach wolę jakiś dance czy cos w tym stylu, ale nie bycym bycym
Ooo, mam tak samo
W największym [i właściwie jedynym konkretnym] klubie w moim mieście są właśnie 2 sale, jedna z techno, a druga takie bardziej 'czarne' klimaty. I chociaż na tej drugiej jest okropnie duszno i jasno, to podobało mi się na niej zdecydowanie bardziej, głównie ze względu na muzykę.

A dzisiaj zauważyłam, że do mojej szkoły chodzi chyba jeden koleś, z którym wtedy tańczyłam Ale nie jestem pewna, buehehehe.

Przepraszam, że ja tak nonstop prawie tylko o sobie...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-08, 02:20   #975
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
Jakii??

Cytat:
mathilda jak chodziłam do gimn to bardzo chciałam isc do takiego liceum
Może minęłaś się z powołaniem xD

Cytat:
Oj ja też. Ale najbardziej reggae, dance, jakiś słaby rok typu Franz Ferdinand i Proodigy. Prodigy rządzi!
http://youtube.com/watch?v=3kbW4ibIF8U

Wróciłam. Niunia (samochód mojej przyjaciółki) spisała się na medal! Ja też Nie zabiłam nikogo, pojeździłam,odwiozłam wszystkich do domu, wytańczyłam się i wybawiłam bezalkoholowo i widziałam z TŻ
Fajnie się jeździło

blaque
jutro przejrzę Twoje pieśni

Dobranoc!

Edytowane przez mathilda
Czas edycji: 2007-09-08 o 02:45
mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-08, 08:26   #976
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie to jakos jestem przeciwna temu aby brać ślub w tak młodym wieku jak np 20 lat. (czy też mniej ) Znam dużo takich par, które tak postąpiły. I po dość krótkim czasie wszystko zaczęło sie sypac. Wiecie, takie szczeniackie zauroczenie, niby miłościa na wieki . Oczywiscie zdażają sie te wyjatki
Moja koleżanka z klasy brała ostatnio slub kościelny... Ale tylko z powodu dziecka... ciężko by mi było tak nagle podjąć tak ważną decyzje. Rozumiem, ze dziecko w drodze, ale to jest przecież jedyny raz kiedy możesz stanąć przed ołtarzem. nie chciałabym tego zrobić w tak młodym wieku.

Uhahana - Poszłaś do Gwarka?:P
I dobrze mówiłam, ze to koło rynku jest?
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-08, 09:32   #977
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość

Może minęłaś się z powołaniem xD
może... Ale z tego co sie orientuje to u nas w miescie nie ma takiej szkoły, pryznajmniej ja nie słyszałam...

uhahana też kiedys chodziłam na lekcje rysunku. Jak miałam moze 6 lat... Bardzo miło to wspaominam. Właściwie to nie wiem czy juz wczesniej tego tu nie pisałam..
Stary 2007-09-08, 09:54   #978
marta6704
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja z samego rana mam dobry humor bo jestem sama w domu
Musze tylko posprzątać i robie co chce

Durga:Zapomnialam wspomnąc o tym,że moja siostra też robi teraz Dyplom jak chcesz moge ci pokazać jej kilka prac bo ma na digarcie.

A z tym ślubem to juz wszystko zaklepane??

Ja miałam koleżanke w klasie,która zaszła w ciąże w wieku 13 lat.
Później druga koleżanka miala 17 lat i niedawno wyszła za mąż.
Heh ja mam nadzieje,ze nie wpadne z moim TŻ i nie będziemy musieli brać ślubu tylko dlatego,ze dziecko w drodze....

Uhahana
:Ja również gratuluje tego A6W i ciesze sie,że ci te lekcje jednak przypadły do gustu
Stary 2007-09-08, 10:26   #979
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
może... Ale z tego co sie orientuje to u nas w miescie nie ma takiej szkoły, pryznajmniej ja nie słyszałam...
noo ja wiem że jest w Nowym Targu (moja) w Zakopanem miała być ale nie otworzyli profilu i w Krakowie są-to przynajmniej z mojej okolicy , myśle że teraz pewnie jest ich więcej.

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-08, 11:11   #980
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Ja też przez krówke strasznie polubiłam Try

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
Jakii??
A Generacja

Uhahana- to w śmiesznej scenerii ten kurs sie odbywa Mi sie jakimś filmem to skojarzyło
I nie rezgnuj, dasz radę

Chciałam się z Wami podzielić radosną nowiną, a mianowicie- W. zaproponował mi spotkanie w przyszły weekend

A teraz musze sprzątać. Oj, dużo sprzątania przede mną, bo syf w domu niemiłosierny
Ale znając moja dokładność, szybko sie uwinę
Na pewno jeszcze dziś zajrzę (i to nie jeden raz)
Pozdrawiam
Stary 2007-09-08, 11:20   #981
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
My już w styczniu tamtego roku mieliśmy zarezerwowany lokal... Teraz nie byłoby żadnych szans...
U mnie było tak samo, ale według mnie to trochę bez sensu deklarować się rok przed czy się idzie i wpłacać zaliczke.. Ja na szczęście w ogóle się nie wybieram, więc nie miałam problemu.

Cytat:
Boze jaka nasza nowa baba z ang jest beznadziejna!! Cały czas cieszy puche bez powodu, a w dodatku nie poprawia wymowy, nie pyta (zawsze to jakas mobilizacja jak pyta) i uczyła wczesniej w liceum dla dorosłych! No pozal sie boże . Każe nam pszepisywac przeczenia i pytania zdan twierdzących z Past simle i present... Nie dosc ze to jeszcze strata czasu. Kiepsko widze to jej przygotowanie nas do matury
Moja nowa babka od angielskiego to zupełne przeciwieństwo Twojej! Tylko że ja zdaję francuski! Cholera jasna, no.

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
nic się nie uczyłam w tym tygodniu...
A u mnie - masakra! Już zakuwam i nawet zgłosiłam się wczoraj do odpowiedzi z historii (żeby mieć z głowy), ale w końcu dostałam tylko plusika i mam się zgłosić w poniedziałek. Odbija mi.

Cytat:
Moja koleżanka z klasy brała ostatnio slub kościelny... Ale tylko z powodu dziecka...
A ja zupełnie nie rozumiem ludzi, którzy biorą ślub ze względu na dziecko. Co to ma w ogóle ze sobą wspólnego???

Przepraszam, że tylko tyle cytatów, ale postanowiłam czytać w soboty tylko ostatnią stronę, bo i tak nie zdążyłabym nadrobić wszystkiego. Wiecie.. Jakoś tak smutno bez naszego wątku na co dzień. Byłam częścią was, a teraz nawet nie wiem co się u was dzieje..

U mnie w szkole trochę zmian. Okazało się, że odeszła moja nauczycielka od fr. - jedyna osoba na której mi zależało w tej szkole!! Nowa jest chyba ok, ale już w poniedziałek mamy kartkówkę z 4 stron słówek. Może przynajmniej jakoś się przygotuję do tej matury. Nowych nauczycieli mam też od ang, fizyki..
Plan lekcji mam w porządku - codziennie mam na 7, tylko raz na 8, dwa razy kończę o 11, a najpóźniej o 13. Tylko nie chodzę na wf i religię, i wszystkie te lekcje są w środku, więc mam 5 okienek w tygodniu.
A, właśnie, poszłam sobie załatwić zwolnienie z wfu do okulisty, że niby mam dużą wadę wzroku a nie mogę nosić soczewek i okazało się, że coś mi się zaczyna dziać z siatkówką w oku i że naprawdę nie mogę ćwiczyć.

Wybrałam sobie już temat na ustną maturę: "Wizerunek kota w literaturze i sztuce." Hahaha.
Ale wiecie co.. Cały czas mi się wydaje, że ja nie dam rady.. To w końcu już tylko 8 miesięcy.

Eh.
Stary 2007-09-08, 12:09   #982
Nija_
Zakorzenienie

krówka

powizażuję jeszcze chwilę i znikam do histy
Stary 2007-09-08, 12:49   #983
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:

Chciałam się z Wami podzielić radosną nowiną, a mianowicie- W. zaproponował mi spotkanie w przyszły weekend

A teraz musze sprzątać. Oj, dużo sprzątania przede mną, bo syf w domu niemiłosierny
Ale znając moja dokładność, szybko sie uwinę
Na pewno jeszcze dziś zajrzę (i to nie jeden raz)
Pozdrawiam
Ooo no widze,że zaczyna się rozwijać z W.I to super Widać,że chłopak chce Cię widzieć

Em:Ja też tak mysle,że nie dam rady i że to za mało czasu....Ale musimy dać rade.Nie ma wyboru!!

Posprzątałam i zaczełam przymierzać sukienki.No i zakladam tą którą mialam na studniówke założyć i mie się NIE podoba

A zaraz lece troche odpocząć z historią i później Zbrodnia i Kara oraz spacer z TŻ.
Stary 2007-09-08, 12:50   #984
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
EdIT: Blaque- co tak wczesnie sie juz kładziesz?
A nie wiem.. Tak jakoś jak się zaczęła szkoła, to chodzę spać o 22, najpóźniej o 23 Dziwię się, bo mam problemy z zasypianiem, ale narazie odpukać jest ok, o dziwo.
Ale też nie mam się co dziwić, bo wstaję codziennie o 6
Cytat:
Blaque:Fajne piosenki

Ja wrócilam dopiero od TŻ
Zrobił mi super kolacje tylko teraz ledwo dysze ehh ale sie objadlam

A co Ci przyrządził?
Wiesz co? Super masz z tym TŻ'tem. Cały czas piszesz, że albo u niego jesteś, dopiero co zrobił Ci śniadanie/kolację itp..

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
jestem chora...
pada u mnie cały czas, o paru dni
Kuruj się!

A u mnie w końcu przestało i dzisiaj mam śliczne słońce, co prawda za białymi chmurami ale..
Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Ale Wam zazdroszczę... U mnie piątkowe imprezy odpadają przez następne 9 miesięcy i to nie, jakby się wydawało [] ze względu na ciążę [bo 9 miesięcy hehehe].
Haha guupoll
Hehe mnie źle zrozumiałaś Ja nie byłam nigdzie, tylko chodziło mi o muzykę, że ostatnio w słuchaniu przerzuciłam się na techno

U mnie też do matury odpada jakiekolwiek imprezowanie..

Ale dzisiaj idę się poodchudzać na rynek czyt. pizza/piwo..
Cytat:
W największym [i właściwie jedynym konkretnym] klubie w moim mieście są właśnie 2 sale, jedna z techno, a druga takie bardziej 'czarne' klimaty. I chociaż na tej drugiej jest okropnie duszno i jasno, to podobało mi się na niej zdecydowanie bardziej, głównie ze względu na muzykę.
Przepraszam, że ja tak nonstop prawie tylko o sobie...
ZABIERZ MNIE TAM!!!

Pisz, pisz kochana o sobie, pisz!

Cytat:
Moja koleżanka z klasy brała ostatnio slub kościelny... Ale tylko z powodu dziecka... ciężko by mi było tak nagle podjąć tak ważną decyzje. Rozumiem, ze dziecko w drodze, ale to jest przecież jedyny raz kiedy możesz stanąć przed ołtarzem. nie chciałabym tego zrobić w tak młodym wieku.
Nawet kościół mówi o tym, żeby ludzie nie brali ślubu tylko dlatego, że spodziewają się dziecka..
Dla mnie to bezsens i nie rozumiem tego. Później (zazwyczaj) 'miłość' pryska i zostają problemy. I wszystko odbija się na dziecku.. :|

Moja koleżanka w tym roku urodziła (18 lat) i chyba wzięła ślub ostatnio. Ale widać było po niej, że chce tego ślubu. Kochają się z tym gościem. I on podobno też strasznie chciał się z nia ożenić. Życzę im jak najlepiej, bo widzę, jak bardzo jest szczęśliwa

Cytat:
Aaa kochana!!!:ju pi:
Roman się rozwija!!!
Wiedziałam! Wiedziałam.. ny ny ny ny ny ny...

em-to, że nie piszesz często, to nie znaczy, że o Tobie zapominamy czy coś. Dalej jesteś z nami i jak się to wszystko uspokoi to będzie tj. dawniej
Stary 2007-09-08, 13:09   #985
marta6704
Zakorzenienie

Blaque: Dziękuje (zawstydziłam się nie wiem czemu ) Bo my z TŻ jesteśmy już od siebie uzależnieni.I jakos tak dziwnie jest jak się nie widzimy.A widzimy sie prawie codziennie

A wczoraj zrobił mi zapiekanki,pierogi z kapustą i grzybkami i jeszcze taką nafaszerowaną obdarował jogustem i owocami.Wariat z niego I chyba chce mnie upaść

Przynieć mi jedną piwo no i kawaleczek pizzy też bo ja nie mam obiadu (tak to jest rodziców nie ma,a mi sie nie chce nic robić).A do TŻ nie chce mi sie narazie iść bo wiem,że teraz pracuje.

Ooo znalazlam zupke z Knorra chyba zjem na obiad
Stary 2007-09-08, 13:28   #986
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Roman się rozwija!!!

Stary 2007-09-08, 13:40   #987
blaque
Zakorzenienie

marta-hehe to super, że się tak Wam ukłąda, naprawdę!
Miło jest słuchać o facecie, który nie potrafi żyć bez swojej dziewczyny, robi dla niej takie rzeczy To przywraca mi wiarę w to, że są jeszcze faceci, którzy kochają. Kochają naprawdę
I nie biorę tutaj za argument to, że robi Ci takie pyszności

Jasne, że przyniosę Ale nie soczek.. Bo nie kupuję A zreszta nie będzie tam Reedsa

em-no co..
Stary 2007-09-08, 13:53   #988
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
marta-hehe to super, że się tak Wam ukłąda, naprawdę!
Miło jest słuchać o facecie, który nie potrafi żyć bez swojej dziewczyny, robi dla niej takie rzeczy To przywraca mi wiarę w to, że są jeszcze faceci, którzy kochają. Kochają naprawdę
I nie biorę tutaj za argument to, że robi Ci takie pyszności

Jasne, że przyniosę Ale nie soczek.. Bo nie kupuję A zreszta nie będzie tam Reedsa
No jak widać są jeszcze normalni faceci...
Jak widze jak zachowuje sie mój były to ciesze się bardzo,że zakochalam się w moim obecnym TŻ-cie.

A pyszności mój P. mi robi bo naprawde świetnie gotuje i lubi gotować
I Blaque musze Cię z nim kiedyś zapoznać bo on sie zawsze,ze mnie śmieje,że pije soczek i by chcial poznać dziewczyne która lubi PRAWDZIWE piwo

Właśnie zrobilam sobie na obiad jajecznice z jeszcze serek wiejski

Nie chce mi sie uczyć
Stary 2007-09-08, 14:05   #989
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
No jak widać są jeszcze normalni faceci...
Jak widze jak zachowuje sie mój były to ciesze się bardzo,że zakochalam się w moim obecnym TŻ-cie.

A pyszności mój P. mi robi bo naprawde świetnie gotuje i lubi gotować
I Blaque musze Cię z nim kiedyś zapoznać bo on sie zawsze,ze mnie śmieje,że pije soczek i by chcial poznać dziewczyne która lubi PRAWDZIWE piwo

Właśnie zrobilam sobie na obiad jajecznice z jeszcze serek wiejski

Nie chce mi sie uczyć
Trzymam Cię za słowohehe

O qrcze! To trafiłaś na wyjątkowego faceta!! Jeszcze bardziej Ci zazdroszczę!
Też bym chciała takiego, który lubi gotować. Byśmy sobie razem gotowali.. Raz ja mu kolację, on mi śniadanie.....
a w środku.. obiad ! a myślałyście, że co?

Mmm uwielbiam jajecznicę! Z pomidorami!

Dobra, idę się kąpać
Stary 2007-09-08, 14:53   #990
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ych, nie cierpię butów w szpic.. blee
A jeszcze na mojej nodze i tak tragicznie wyglądają. Zresztą-nie mam problemu-dla mnie są okropne

A cenowo jak? Qrcze, no mi się takie strasznie spodobały, ale poczytałam na wizażu i dziewczyny piszą, że ogólnie u deezee z jakością butów strasznie cienko.

Też bym się przejechała do Dajszmana, ale nie chce mi się.. Daleko mam. I jeszcze pada..
a ja kupilam wlasnie w szpic brazowe.. szkoda ze nie bylo czarnych no ale trudno.
jakies 80% butow w dajszmanie jest ze szpicami, a jak sa z okraglym noskiem to na obcasie.. tylko jedne zamszowe saszki byly, ale z zamszu butow nie chce, bo przemakaja.
chyba z pol godziny sie tam zastanawialam ktore brac.. bo strasznie mi sie podobaly takie jedne ciemno-szare, ale na szpilce ok 4-5 cm.. stwierdzilam ze przeciez nie bede tak na codzien latac na szpilkach (nawet takich niskich) i w koncu wzielam na malym obcasie 2-3 cm nie-szpilce, ogolnie jestem zadowolona, wygodne sa. no i nie wygladaja jakos strasznie kajakowato..

co do cen to od 79 do 119 zl mniej wiecej, ja za swoje dalam 99.
jeszcze kaszkiet sobie kupilam

Cytat:
Dzień dobry
Ja z samego rana mam dobry humor bo jestem sama w domu
Musze tylko posprzątać i robie co chce

Ja miałam koleżanke w klasie,która zaszła w ciąże w wieku 13 lat.
Później druga koleżanka miala 17 lat i niedawno wyszła za mąż.
Heh ja mam nadzieje,ze nie wpadne z moim TŻ i nie będziemy musieli brać ślubu tylko dlatego,ze dziecko w drodze....
niedaleko mnie mieszka dziewczyna, ktora jest w naszym wieku i ma juz dwoje dzieci.. jedno urodzila w 1 albo 2 gimnazjum a drugie w liceum.
a myslalam ze po takiej wpadce czlowiek madrzeje i "uwaza" w przyszlosci..

krowka wiedzialam ze sprawy z W. w koncu rusza do przodu

uhahana podziwiam za ta A6W
ja wytrwalam 1 dzien

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości