|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Niczym nie pachnę i nie wiem, czy dam radę czymkolwiek, bo idę dziś po raz pierwszy do mojej nowej pracy
![]() Posiadanie nowej pracy nie jest niczym smutnym oczywiście, wręcz przeciwnie, ale nie mogę przestać stresować się, czy sobie dam radę, czy ludzie będą ok, czy dogadam się z szefem etc. Żołądek mam wielkości orzecha włoskiego, więc każdy zapach mógłby spowodować mdłości - a tego to ja wolę dziś uniknąć.
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
To zupełnie jak ja I dopóki te włosy były bardzo gęste, było jak najbardziej ok. Teraz jest trochę gorzej, bo na skutek ogromnego stresu włosy zaczęły mi wyłazić garściami Już to trochę opanowałam (stosując różne specyfiki doustne i nawłosowe), ale i tak chodzę teraz najchętniej z włosami spiętymi w kucyk czy koczek.Może kiedyś sobie zrobię fryzurę , ale z drugiej strony strasznie nie lubię włosów oblepiać piankami czy innymi lakierami, więc nie wiem...Joasiu- trzymaj się w pracy i powodzenia życzę! Na pewno będzie dobrze! A ja nadal siedzę, kawy sobie zrobiłam i pokój pachnie cudnie espresso (ja wciąż niczym). Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-09-19 o 13:47 Powód: CYTAT! |
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pachnę balsamem dla dzieci Hipp i Lacoste PF |
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#965 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#966 |
|
BAN stały
|
Au The Blanc Bvlgari.
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu - ja też trzymam.
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam calvina kleina euphorie mmmmm
![]() |
|
|
|
#969 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Oczywiście, że dasz sobie radę. W końcu to Ty tę pracę dostałaś. Z pewnością, we własnym interesie, wybrali najlepszą kandydatkę. ![]() Powodzenia. Napisz, jak poszło. Cytat:
z wyjątkiem koczków i kucyków. Nie znoszę spinać włosów.
Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-09-19 o 13:47 Powód: CYTAT! |
||
|
|
|
#970 |
|
Zadomowienie
|
pachnę perfumami niemampomysłuczegobytuuzy ć, czyli Pure Woman BB (one się chyba rozmnażają we flakonie, bo używam ich często, mam od pół roku, a 20ml flakon opróżniłam dopiero w połowie
)Joasiu, powodzenia! widzę, że poruszyłyście mój ulubiony temat nienawidzę tych wszystkich przytulaczy kolejkowych z moich obserwacji wynika, że najbardziej tę aktywność lubią starsze panie. jeśli się same nie pchają, to koniecznie muszą wbić mi w tyłek koszyk albo wózek. zwykle odpowiadam siłą o tym samym kierunku, lecz przeciwnym zwrocie i chwilę później robi się luźniej (szkoda, że tylko na moment )dodatkowo cierpię na nadwrażliwość łokci i w tłumie czuję się okropnie. po godzinie spędzonej na zatłoczonym targowisku, gdzie trzeba się przepychac między ludźmi, mam ochotę wbić mój łokieć pod żebra każdemu, kto mnie choć muśnie ![]() a z innej beczki: wiecie, ile mieści się cementu do samochodu ciężarowego marki Fiat 126p vel maluch? pół tony widziałam na własne oczy |
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbath - a Ciebie to jakoś nawet sobie nie wyobrażam ze spiętymi włosami ... nie, żadne kucyki ani nic innego mi do Ciebie nawet nie pasuje - absolutnie |
|
|
|
|
#972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A cóż się porobiło, że jesteś taka wściekła ![]() Cytat:
Joasiu, będzie dobrze Wziełam się za testowanie Voleur de Roses i niestety porażka, wyszedł z nich jakiś różany skisły smrodek
|
|
#973 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#974 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachne Shalimar EDP - zastanawiam się nad nim jako zapachem na zimę. Niestety kręcą mnie teraz inne klimaty. Shalika bardzo cenię i mam go jeszcze trochę zachomikowane, ale zakup kolejnej buteleczki na razie się nie zdecyduję. Zbyt waniliowo-matowy, a ja ostatnio iskierek szukam
|
#975 |
|
Zadomowienie
|
Ja pachne Versace "Bright crystal"
|
|
|
|
#976 |
|
Zadomowienie
|
Joasiu, powodzenia w nowej pracy!
W nocy nie mogłam spać i cały dzień się dzisiaj niepokoję, bo moja kocica dzisiaj idzie na sterylizację. Niepokoję się jak to przetrwa. A w temacie pachnę cały czas wczorajszym Ambre Russe (nawet po dwóch prysznicach). |
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mocno trzymam kciukasy Powodzenia
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Świetne te paznokcie. Bardzo mi się podoba taki naturalny look
Cytat:
Będzie dobrze Nawiązując do tematu fryzurkowego, to ja na swoje włosy nie narzekam Są mocne i gęste. Z natury koloru nieokreślono-mysiego, więc je koloryzuję. Od lat farbą L'oreal Recital Preference odcień M1 Caracas/Głęboki kasztan. Uważam, że to świetny produkt. Bardzo siebie lubię w tym odcieniu. Nie raz słyszałam zapytanie o to, czy to kolor naturalny
|
|
|
|
|
#979 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
Ja kurczę znowu mam jakiś dylemat jakieś pół godziny temu dostałam kolejną paczkę z perfumami Tresor Printemps, no i wszystko byłoby super gdyby nie to ,że w perfumach pływają różne ,,cuda'' typu bańki podobne do tych jak w tłustym rosole , po za tym paproszki.... perfumy kupowałam u ,,Gracja30'' , myślicie ,że mogę złożyć reklamację? bardzo się boję ,że te perfumy są stare lub się szybko zestarzeją, a przy mojej kolekcji długo ich nie zużyję, w opisie nie było mowy o tych ,,paprochach'' ![]() Co do tematu włosów to muszę się wybrać do fryzjera, mój ,,doświadczalny'' kolor kompletnie mi zszedł i został mój naturalny wiejski ciemny blond (jak to mój ojciec nazwał)Tak sobie myślę o jakiejś jaśniejszej koloryzacji, ostatnio miałam ciemną czekoladę, ale na włosach miałam jakieś takie rudawe refleksy ciekawe co by było jakbym stała się blondynką , którą a propo nigdy nie chciałabym być, ale może co nieco poeksperymentuję
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za kociczkę i za Ciebie ![]() Niezły kiler z tego Ambre Russe
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu
poradzisz sobie na pewno.Rachelo, gratuluję zdanego egzaminu ________ NU edp. |
|
|
|
#985 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj nie pamiętam
Ja w sumie jestem zadowolona z usług salonu ,,Calmia'' w Rumii Jeżeli chodzi o fryzurkę to super, koloryzację miałam takim słabym pigmentem, bo nie chciałam mieć odrostów i Pani ostrzegła mnie ,że przy takim pokryciu na jaśniejszy kolor mogą wyjść jakieś refleksy, trudno było mi się oswoić z nowym kolorem, efekty załączam na zdjęciach - tak było w w kwietniu Po za tym atmosfera w salonie super, dostałam zieloną herbatkę i ciastko Pani dbała również aby nie ciągnąć mnie za włosy (ciągle pytała czy mnie nie boli ), po za tym fryzura jaką mi zrobiła nie wymagała żadnej stylizacji, bardzo dobrze wyglądała następnego dnia gdy wstałam z łóżka, zapłaciłam nie mało ,bo chyba 180zł za cięcie i koloryzację pigmentem długich włosów
|
#986 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Sabbath - co do powitań, ja również podaję dłoń i ściskam mocno - rzadko kiedy ktoś mnie ściśnie tak jak lubię
Zwykle ludzie podają dłoń jakoś tak "ciapowato".Odnośnie przytulania i dotykania podczas rozmowy przez obce osoby to również się zgadzam. Obudziłam się przed chwilą z bardzo szybkim biciem serca - miałam dziwny sen. Byłam z kimś w hipermarkecie, biegałam między półkami (bo zaraz mieli zamknąć) w poszukiwaniu jakiejś słodkości, potem idąc do owoców znalazłam terraria z wężami i wzięłam się za oglądanie. Wypuściliśmy dwa węże, ktoś mówił, że one zawsze tak sobie pełzają i nic nikomu nie robią. Nagle jeden zaczął za mną "iść", odwróciłam się, a on dalej. Chciałam zrobić skok i wtedy mnie ukąsił. Był śliski, niebiesko-czarny, a podpisano go (w terrarium) jako grzechotnik, czemu bardzo się dziwiłam. Nagle zjawiła się mama, wzięła mnie i poleciała. Leciała ze mną pod niebem, nad górami, polanami, a leciałyśmy do jej znajomego w Australii, który miał szczepionkę. Strasznie wrzeszczałam, choć wcale mnie tak bardzo nie bolało. No i się obudziłam, chyba doleciałyśmy Był to raczej miły sen, taki lot z mamą. Na nadgarstku, dla zaczęcia miło dnia MAC MV2. PS. I jeszcze jedno Nie znoszę jak ktoś sam się głaszcze po nodze siedząc. Strasznie mnie to irytuje, nie mogę na to patrzeć ![]() Favkes - jest tyle produktów o zapachu Brown, że aż się cieszę Mi najbardziej spodobał się pyszny peeling do ciała i zainteresował krem do rąk. A tabletki do kąpieli są tak tanie, że ze swoją nędzną gotówką może nawet dzisiaj kupię i zobaczę czy też tak ładnie pachną.Co do frencha, mi się podoba również niezbyt długi, ale też nie bardzo krótki (dłuższe paznokcie od 1szego zdjęcia, a krótsze od drugiego). |
|
|
|
#987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Wczoraj oglądałam nowe cienie jest zgaszona czerwień z czernią. Tym cieniem na mokro można zrobić super kreseczki.A na avatarku jesteś po prostu zjawiskowa, piękna , połyskująca cera...... ------------- A w kwestii kolorów włosów, proszę tu za dużo nie pisać o inteligencji blondynek ![]() ![]() , to jakieś przestarzały slogan![]()
|
|
#988 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
co do Ambre Russe to już się cieszę na tą trwałość i czekam cierpliwie na zebranie gremiumSafari RL na osłodę tygodnia
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#990 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
Bo ja dokładnie tak robię ![]() Dobrzy są ?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

, ale z drugiej strony strasznie nie lubię włosów oblepiać piankami czy innymi lakierami, więc nie wiem...

)
z moich obserwacji wynika, że najbardziej tę aktywność lubią starsze panie. jeśli się same nie pchają, to koniecznie muszą wbić mi w tyłek koszyk albo wózek. zwykle odpowiadam siłą o tym samym kierunku, lecz przeciwnym zwrocie
widziałam na własne oczy