![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II
i ostatnie dwa
Jak mogłam!!!??? Wszystkim chorowitkom życzę powrotu do zdrówka. U nas jakby dzuma, bo ja, Ula, a dziś mojego brata dopadło. Rzyganie i sranie ![]() Postów nie czytałam wszystkich, dlatego nic nie odpisuję, bo to moje dziecko mi nie da nadrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Wtajemniczenie
|
Ikola
![]() ![]() Ileż tych czapek masz?????? Toć Uleńka ma jedną główkę - śliczną zresztą ![]() A ten Twój nadbagaż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A oglądałaś ten link wklejony przez Kamilkę? Wiem, że MUSISZ wrócić teraz do pracy i współczuję Ci z całego serca ![]() ![]()
![]() |
#963 |
Zadomowienie
|
Julita Ty tu nie ściemniaj, bo ja Twoje zdjecia bez wciągania widziałam
![]() A linku Kamili nie widziałam. Doleciałam ![]() ![]() ![]() ![]() Spadam do łazienki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Wtajemniczenie
|
Ikola nie czytaj!!!
![]() ![]() Laska, laska ![]() ![]() Hadzi mi wczoraj właśnie powiedział, że jak będę przed tym kompem tak siedziała to moje brzuszysko mi niedługo wstać nie pozwoli. Milutki, nieee??? ![]()
![]() |
#965 |
Wtajemniczenie
|
Ikola specjalnie siedziałam i czekałam na Twój post. Trochę rozczarowana jestem, bo bardzo krótki (jak na Ciebie). No ale wkleiłaś zdjcięcia, to Ci wybaczam
![]() Spojrzałam i doznałam szoku: jaka Ula jest już duża! Tyle jej tu nie było i proszę- rośnie Ci panna jak na drożdżach. I z każdym dniem pięknieje. Śliczna jest i bardzo podobna do mamusi. A z Ciebie jaka laska ![]() Napisałaś, że bratowa ładnie w ciąży wygladała- szczerze napiszę że Ty urokiem,wdziękiem i urodą ją przewyższasz . Rzeczywiście czapeczek moc- Ulcia codziennie będzie paradować w innej. Wszystkie bardzo ładne. Przesyłam moc uścisków i wypowiadam życzenie odnośnie Twojego i Ulci zdrowia (życzenie wypowiadane przy spadającej gwiazdce, więc musi się spełnić ![]() Julitka ![]() ![]() ![]() ![]() Bo Misio jutro będzie na Ciebie warczał ![]() ![]() ![]() Kamilka bardzo Ci dziękuję za zdjęcie kurtki ![]() Kurtka superowa, bardzo mi się podoba. Ona na futerku jest? Ja nie widziałam takich modeli w reserved- albo nie było, albo ja niedokładnie szukałam ![]() I nie pisz mi że bez mejkapu to źle wyglądasz. No normalnie w kompleksy mnie dziewczyny wpędzacie, bo ja chciałabym tak bez mejkapu wyglądać. Nie będę Was straszyć i swojej facjaty bez tapety nigdy nie wkleję, bo byłoby tak ![]() ![]() ![]() Lachkasiu bardzo mi przykro, że TŻ-et nawalił. No jacy Ci faceci są. Czasami zachowują się jak wiśnie ![]() Ale nie martw się, za rok jak nas zaprosisz na bibę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zadomowienie
|
Witam!
Nikuś tak marudzi nie wiem co chce, teraz leży w łóżeczku i zastanawia się czy ma spać czy nie ![]() Ikola Synowa miodzio, jest śliczna, ale Nikoś sobie dziewczynę i teściówkę wybrał ![]() ![]() ![]() Czarinko ja bez makijażu ![]() Czarinko tu nie chodzi o kto wie jaki prezent, głupi kwiatek mógłby być, ale zawsze tak jest ![]() ![]() Hadżi GRATULEJSZYN W końcu zamówiłam robala z Fishera Byłam wczoraj na poszukiwaniu czapki dla Nika, przedstawiam foty z przymierzania. Chyba zdecyduję się na tego niby szarego dinozaura, bo mały ma zielony kombinezon, chociaż niebieska żyrafka bardziej mi się podoba. No ale nie kupię następnego kombinezonu do czapki. zdjęcie 5-6 koleżanka wystawiła go na wystawę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zadomowienie
|
Znowu zarzucę Was fotami, wczoraj braciszek nas odwiedził i zrobił mi kilka fotek z Nikosiem, teraz takie minki strzela, że non stop bym mu fotki robiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Zadomowienie
|
Bziczek jednak byl spiący, zaraz usnął.
Dzisiaj deszczowo, pewnie zimno, a zaplanowałam wybrać się do przychodni po wyniki i umówić sie z giną, mieliśmy jechać po kozaczki dla mnie i Nikusia, a tu chyba klops, nie mam ochoty włóczyć go po deszczu |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Wtajemniczenie
|
Ikola - Ciebie to chyba przez chorobę pogięło już zupełnie. Ja wiem że miałaś ciężkie dni, osłabiona jesteś więc tym razem wybaczam Ci te brednie na temat nadbagażu
![]() Cieszę się że z Uleńką już lepiej. ![]() Ja tak dla zabawy często łaskoczę Michiego w stopy. ![]() Kombinezon jest ładny. Ja wprawdzie nie lubię takich bordo coś tam, coś tam ale takie zestawienie kolorów jest ciekawe. Dobry wybór ![]() Kasia ![]() Najfajniesza dla mnie to czapeczka a'la żyrafa. Luxio ! Ładne kolorki i jakoś tak pasuje do kurteczki. Foty na łóżku też rewelacja. Nikuś sam się tak wdrapał na Ciebie ?? He he ! taki maluszek a jak zdominował Mamusię ![]() ![]() ![]() Kachna ! Sama sobie kup coś z okazji rocznicy. Zaszalej ! ! ! Czekam na fotki Robala. Kamila fotki w płaszczyku faaaajne ale prośbę mam. Uśmiechaj się, bo taka strasznie poważna wyszłaś.
#970 |
Zadomowienie
|
Cześć Robaczki!!
![]() Ale pogoda dziś paskudna, nic tylko spaaaaaaaaać zwłaszcza że w nocy nie bardzo się dało, moja księżniczka znowu dała nam popalić. Od 1 w nocy spała już z nami bo stwierdziłam że nie zwolkę się dziś z wyra jeśli będę musiała tak całą noc do niej wstawać,. Nawet w naszym łóżku przebudzała się często i jakoś tak jęczała, czasami nawet zapłakała - może to wreszcie te zebolki idą. No nie wiem co ja z tym selerem wykombinowałam, że mi się wydawało że nie można dawać. Ostatnio moja dziecina zajadała się nie zmielona zupką ze słoiczka, do tej pory musiałam jej te grudki mielić. Cholewka wczoraj wieczorkiem zgrałam fotki ze spacerku, pozmniejszałam ale już nie miałam weny na pisanie i zostały sobie na kompie w domku - dzisiaj Wam zapodam ![]() Jula, Hadżik - świetnie że złapaliście felgasie po taniości!! My mamy tyle planów na zakupy w głowie tylko gotówki brak (zimowe oponki, fotelik dla niuńki, krzesełko do karmienia, śpiworek.... dłuuuuugo by wymieniać) ![]() Hadżi Ty nie gadaj Juli takich głupot!! ![]() ![]() Ikola - laska jesteś nie z tej ziemi, nadbagażu nie widzę ni grama!! Uleńka śliczna, taka już duża dziewczynka, strasznie jest do Ciebie podobna. Fryzurka Twoja mi się bardzo podoba - jak układasz włoski?? Takie są niby swobodne ale jednak jakiś kształcik mają nadany - bo moje to takie roztrzepane piura ![]() ![]() ![]() KasiuL - świetna sesja, takie dwa radosne buziaki. Nikuś śliczniusi, chciałaby Twoja koleżanka mieć takiego Nikusia na wystawie, przyciągałby 'klienterę' tłumnie ![]() Dziś mam totalny luz w pracy, szefowie wybyli w świat ![]()
#971 |
Zadomowienie
|
Angie nie bardzo pozwolę sobie na dwie czapeczki, żyrafka kosztuje 27, a dino 17. Chociaż na upartego...
Bziczek obudził się na chwilkę, podoił cyca i śpi dalej. Coś mu się poprzestawiało, od kilku dni śpi na brzusiu. Angie, no to masz przerąbane z Milunią, bidulce pewnie coś dolega, skoro marudzi. Korzystaj z luzów i pisz, pisz.. Wczoraj kupiłam dla siebie śliwki suszone, tzn żeby Nikusiowi kupka poszla, efekt talki, że Nikusia nie ruszyło, za to mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Wtajemniczenie
|
Angie
świetnie że złapaliście felgasie po taniości!! My mamy tyle planów na zakupy w głowie tylko gotówki brak (zimowe oponki, fotelik dla niuńki, krzesełko do karmienia, śpiworek.... dłuuuuugo by wymieniać) Spiworek Trzeba było kupić bo to dla dobra dziecka, z fotelikiem do karmienia poczekamy bo to nie mus a felgi kupiłem bo szkoda mi czasu i kasy na wymianę samych opon. Nie będę już musiał czekać w kolejach u gumiarza. Fotelik do samochodu hmm.. lada miesiąc trzeba będzie się porozglądać ![]() Może będzie tak że sobie ten fotelik "pod choinkę" kupimy ![]() ![]() Dorcia Nie będę Was straszyć i swojej facjaty bez tapety nigdy nie wkleję, bo byłoby tak łooo , następna ![]() Kasia - zapomniałem wcześniej napisać o ej fotce na wystawie . Masz, macie Genialne pomysły ![]() Wczoraj kupiłam dla siebie śliwki suszone, tzn żeby Nikusiowi kupka poszla, efekt talki, że Nikusia nie ruszyło, za to mnie Prosze nie pisz tak bo koledzy się dziwnie patrzą gdy ryję się na głos do monitora ![]() ![]() ![]()
Michałek ![]() ![]() Edytowane przez Hadżi Czas edycji: 2007-10-31 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Ja dalej na emigracji ![]() Kamilka ladna kurtka, ale ladnemu we wszystkim ladnie. ![]() KasiaL szkoda, ze Tz sie nie popisal, ale moze tak jak Ci ktos radzil (chyba Hadzi) zrob sobie sama jakas niespodzianke. Nikus robi swietne minki, a co do czapeczki, to bardziej podoba mi sie zyrafka. Wypozycz kolezance Nikusia, napewno przyciagnie klientow do sklepu, to wtedy podzielicie sie zyskami. ![]() Ikola zakupy fajne, Ulenka duza juz pannica, czapek ma ze hoho, a Ty super masz figure! Piszesz, ze nie mozesz prowadzac Uli pod paszki. U nas to samo, takie w ogole sa zalecenia rehabilitantow, najpierw dziecko ma chodzic krokiem odstawno - dostawnym przy sprzetach. Esti ciesze sie, ze Julci nic nie jest po Twoich antybiotykach. Kuruj sie szybciutko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zadomowienie
|
Hadżi dodam że nienawidzę suszonych śliwek
![]() A i owszem zawsze jak tż nawali sama się muszę pocieszyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Wtajemniczenie
|
Kachna
A i owszem zawsze jak tż nawali sama się muszę pocieszyć ![]() ![]() Masz już coś na oku ( na myśli ) czy na chybił trafił lecisz ![]()
#976 |
Wtajemniczenie
|
Później odpiszę wszystkim, teraz tylko Lachkasi na pocieszenie:
![]() Nie martw się Katerinko brakiem siuwaxa - sama sobie kup taaaaki żeby Twój Tż-cik następnym razem wolał pamiętać. Jak sobie przekalkuluje, że taniej go będzie kosztowało jak sam Ci kupi, to już będzie pamiętał ![]() No i zobacz, nie masz tak źle ![]() Ja natomiast, sama widzisz, na 17 rocznicę ślubu dostaję 2 felgi (Hadzi też 2) i to takie, które sama kupuję ![]() ![]() ![]() Buziaczki ![]()
![]() |
#977 |
Zadomowienie
|
No to się nieźle załatwiłaś Kacha z tymi śliwkami, czego to się dla dziecka nie robi
![]() No coś tej mojej Milce musi dolegać bo to nie jest normalne, że tak się budzi, ale brzusio odpada - no bo kupki robi nawet po kilka dziennie, ale takie normelnej konzystencji ![]() ![]() Hadżik - no u nas zakup fotelika do auta dla niuni stał się konieczny, jak ją ostatnio ubrałam w kombinezon to miała strasznie ciasno gdy zapięłam pasy ![]()
#978 |
Wtajemniczenie
|
Angie zgadzam się . Wszystko co tyczy się dziecka i bezpieczeństwa jest na pierwszym miejscu. Ja ta mogę chodzić w starych butach
![]() Nic tylko pieniąse i piniąse, Właśnie, kulwa ![]() Kasia - Jula ma rację z tym prezentem. Daj czadu ! ! !
#979 |
Wtajemniczenie
|
Lachkasiu no właśnie choćby kwiatka mógł przynieść, nawet z trawnika zerwanego- liczy się pamięć, chęć sprawienia przyjemności, a nie rozmiar, czy rodzaj prezentu.
No ale teraz masz przynajmniej pretekst by ruszyć w szał zakupowy ![]() Ja też czekam tylko na wypłatę i hulaj dusza, pędzę na sklepy. Oj będzie się działo ![]() Zdjęcia Twoje i Nikusia super. Rzeczywiście Ty masz dar do fajnych zdjęć- moje to zawsze nudne- a to kanapa, a to podłoga, nic się nie dzieje. A u Ciebie zawsze coś fajnego. Nikuś na wystawie boski, sama bym go chętnie kupiła ![]() Widzę, że już na mamusię zdążył się wdrapać- on to chyba jakimś taternikiem będzie ![]() A Ty tak ładna jesteś na buzi, że makijaż Ci niepotrzebny ![]() Kasiu spróbuj z lakcidem forte, lub zwykłym- powinno pomóc. Co do czapeczki- zakochałam się w żyrafce- ją wybierz, ją! ![]() Angie współczuję szleńst Milci. Wszędzie pisze, aby nie solić i nie cukrzyć dzieciom, bo to niezdrowe. Ale moim zdaniem jeśli trzeba trochę poprawić smak potrawy (tzn. jeśli dziecku nie smakuje, a nie nam) to można lekko posłodzić, czy posolić. Wszystko jest dla ludzi, ale w rozsądnych ilościach. Można zamiast cukru białego użyć brązowego. A selera można śmiało dawać. Kondek już zaczął przesypiać całe noce. Nic nie pisałam, co by nie zapeszyć, ale od dwóch dni znowu się budzi raz na mleko ![]() Ale patrząc po Waszych postach to nie mam co narzekać. Gołąbku a jaki wózek kupiłaś? Pochwal się. A ja dzisiaj po pracy mam imprezę. Jak klienci wyjdą, zamykamy lokal i urządzamy sobie party ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zadomowienie
|
Czarinko u nas takie zdjęcia, bo my włóczęgi, tu z co drugim sklepie jakaś koleżanka pracuje więc o wystawę czy takie tam nie ma problema.
Tż stwierdzil, że na urodziny da mi na kozaki, ale tak łatwo się nie wykpi, o nie ![]() Wiecie kiedyś mialam za zle tż, że wiecznie o pieniądzach gada, a teraz ja rozmowę zaczynam "trzeba kupić to i to..." ![]() Julitko ale masz siuwaxy, bardzo "kobiece" ![]() Nie pisałam Wam wcześniej, to jeszcze nic pewnego, ale nie mogę się powstrzymać. Wkrótce będzie się budować nasze mieszkanie ![]() ![]() Nikusia wójek założył ![]() ![]() ![]() Kurcze mnie też podoba się ta żyrafka, ale będzie beznadziejnie wyglądać z zielonym kombinezonem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zadomowienie
|
Poczytalam,poczytalam i moze wreszcie cos napisze,tzn.napisac to pewnie napisze ale czy uda mi sie wyslac
![]() ![]() Dzis krociutko,bo jak mnie znowu wywali to szalu dostane. esti,ciesze sie bardzo,ze juz lepiej sie czujesz i ze z Julka to nic powaznego ![]() KasiuL,sliczne fotki,filmik tez ekstra ![]() ![]() Szkoda,ze Tz nie mial czasu na kupienie prezentu...tak to jest z tymi facetami ![]() ![]() Kasiu"3" ![]() ![]() Szkoda,ze kombinezon nie taki jak myslalas,moze uda Ci sie kupic jakis lepszy a ten sprzedasz? Oby te felgi wreszcie udalo Ci sie opchnac ![]() golabku,u mnie tez robi sie mala rupieciarnia,na szczescie bratowa Jose jest w ciazy to wkrotce wszystkiego,z czego Isiu wyrosl,sie pozbede ![]() Angie,co ta Milunia tak Wam w nocy daje czadu? Bidulki,i Wy sie umeczycie i ona tez.Niech juz szybko te zabki wychodza i moze wtedy troche pospicie. Ikola,wygladasz kwitnaco ![]() ![]() Co do tego prowadzania Ulki,to jak mozecie Ja prowadzac? czy w ogole nie mozecie? Dobrze,ze poza tym podkurczaniem paluszkow wszystko w porzadku. ![]() ![]() Julitko,to Ci sie ladny prezent na rocznice dostal ![]() Hadzikom,z okazji Rocznicy Slubu wszystkiego naj naj,duuuuzo milosci i zadowolenia z dwoch wspanialych Synow oraz kolejnych 17-nastu (i jeszcze wiecej) wspolnie spedzonych lat zyczy Ana z rodzinka ![]() ![]() ![]() Nie wiem kiedy dokladnie ta rocznica ale juz Wam zycze tego co powyzej i zebyscie ZAWSZE tworzyli tak wspaniala pare,jaka jestescie dzisiaj ![]() No i jeszcze wracajac do prezentow,to pod choinke tez sie ciekawie zapowiada ![]() I jeszcze filmik z wczorajszych zabaw w piasku: http://ana2.wrzuta.pl/film/7pRy5aFTRF/ Biore sie za obiad,bo znowu bedziemy jesc o 15:00,a mnie juz ssie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zadomowienie
|
Znowu naprodukowaliscie jak pisalam...
Czarinko,milego integrowania ![]() ![]() ![]() Kciukasy trzymam zeby Kondzio zaczal znowu przesypiac cale nocki.Nie ma to jak nieprzerwany sen. A Alutka to zdolna bestia ![]() ![]() Kasiu,no to jednak cos tam Ci sie dostanie na te urodzinki.Chociaz z tego co pisalas,to kozaki mialas juz wczesniej w planach...no coz,lepsze to niz nic. A czapunie wszystkie sa slodkie i ja faktycznie patrzylam pod ten kombinezonik,ktory Nikus mial ubrany-do tego ta zyrafka pasuje idealnie.Kup taka,ktora bedzie pasowala i do tego kombinezonu i do tego zimowego. Czy ktos wie,co sie dzieje z Synta??? |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zadomowienie
|
Jejciu Ana jaka tam u Was śliczna pogoda!!!!
Isiaczek fajnie się bawi, moja Milka pewnie już by spróbowała tego ślicznego żółciutkiego piaseczku ![]() ![]() A no właśnie taka jestem wolno jarząca: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI 17stej ROCZNICY śLUBU DLA JULITY I HADżIEGO!! Syncię widać na GG, no ale nic nie pisze...
#984 |
Zadomowienie
|
Angie,pogode rzeczywiscie mamy nadal piekna-to juz nie lato w pelni ale jest naprawde cieplo,zwazajac na fakt,ze to koniec pazdziernika.
Isiu,jak narazie,piasku nie probowal jesc,bawil sie juz tak kilkakrotnie i jak do tej pory nie wpadl na pomysl,ze to "cos" mozna by poprobowac buzia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie...
Sprzedalam podgrzewacz na allegro ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/item259263587__fot..._zaglowek.html albo nawet taki: http://allegro.pl/item259684789_fote..._wkladka_.html Angie jej... wczoraj nie moglam zalaczyc zdjec, w ogole wizaz u mnie wieczorem chodzi gorzej niz czolg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czarinko to zaszalejesz ![]() Kasia nikos cudny... a na wystawie jak sie prezentuje... no no ![]() ![]() ikola duzo zdrowka zycze Uleńce!!! I tak jak reszta powyżej - gdzie Ty masz ten nadbagaz... masz idealna figure!!! Na razie tylko tyle udalo mi sie napisac... praca... szef wszedl ![]()
![]() |
#986 |
Wtajemniczenie
|
Ja ! ,JA wiem , ja wiem.
Synta czuje się jako tako a dla polepszenia humoru opycha się rodzynkami. Poleciłem Jej ptasie mleczko ale zaistniały pewne trudności techniczne związane z bezpiecznym ulokowaniem owego pudełka. Dla poprawy nastroju kupiła sobie jeszcze luxio botki na szpilce. Ładne ![]() Hadziki dziękują za życzonka. Rocznica jest wprawdzie za miesiąc ale to nic bo dzień wcześniej mam imieniny więc będzie druga okazja ![]() ![]() ![]()
#987 |
Zadomowienie
|
Ja po kosmetyczce chwilowo paszkwil, bo wiecie, jak to po oczyszczaniu. Gęba czerwona i jak posiana krostami. Kupiłam Uli huśtawkę - przypadkiem - w komisie za 40 zł
![]() ![]() Popiszę krótko, bo oczywiście gdy tylko usiadłam do kompa to musiał domofonem zadzwonić listonosz i doopa ze spania Uli. Teraz mi ropzrabia na kolanach. Nie usiedzi sama sekundy. Zaraz ryk. W ogle jest marudna. Ma całą szyję w czerwonych krosteczkach. Może potówki??? ![]() Ma też sraczkę ![]() ![]() Kazałam TZowi kupoić smectę. Kończę, bo zaraz szlag mnie trafi.. reszra pózniewj, jak Bog da |
![]() ![]() |
![]() |
#988 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nawet nieźle wyglądają te foteliki i jakie tanie!! Ale to drugie to wydaje mi się jakieś takie nie miękkie, ale pierwsze chyba oki. Ja jeszcze nie mam pojęcia jakie Milce kupię... ![]() Co do lotka, to to właśnie tak jak u Ciebie to i u nas bywa, w końcu doszliśmy z TŻem do wniosku że oni to jakoś tak robią żeby nie trafiać. W końcu wszystko to mają w komputerach jakie ludzie skreślili liczby no i wiedzą jakie wylosowa żeby nikt kasy nie zgarnął - może jakieś magnesiki są w tych piłeczkach czy cóś... Cytat:
![]() To co ta Syncia nam sie tak opuszcza, Hadżik weź no ją tam ochrzań od wszystkich ![]() No to ja zaraz zmykam do domku... Wieczorkiem pokazę Wam foteczki z poniedziałkowego spaceru... pa.
![]() |
#989 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście, oczywiście.
![]() To co ta Syncia nam sie tak opuszcza, Hadżik weź no ją tam ochrzań od wszystkich ![]() Nie mogę ochrzanić ale napisałem że czekamy na Nią. Jak będzie "gotowa " to się pojawi. Trzymajcie kucikasy za Syntę.
#990 |
Wtajemniczenie
|
Angie no wlasnie my tez tak myslimy ze to wszystko ustawione jest z tym lotkiem... lżejsze pilki leca do gory, a ciezsze zostaja
![]() ale mi sie czad dluzyyyyy... jeszcze 1,5 godz w pracy i wolne jeden dzien.... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.