Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-18, 21:56   #961
monka23
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II

Cytat:
Napisane przez edytcia Pokaż wiadomość
Ja kiedys duuuuzo piwa pijalam, teraz wole wodke Ale i tak pije zadko.

Ahhh Edycia z tego nie moge hehe smiesznie to zabrzmialo HAHA

A twoj tz w angli jest tutaj gdzie pisalas? kiedys tam
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 21:58   #962
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka co z tym mailem ????

Mam
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 22:01   #963
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka wyslalam ci na priva powinno byc

Wklej fotki Oliwki bo ty wogule jej nie pokazujesz , czy dalej aparatu nie masz? Nie pamietam .

Kurcze kartek zapomnial kupic na dzien babci jutro to juz na bank musze.
Stary 2008-01-18, 22:02   #964
djamelka
Rozeznanie

Monka rzuc mi tu jednym piwkiemtak bym sobie wypilaa nie mnialam jak jechac do sklepuJa wodki nie lubie ale piwo kochamAle teraz niestety pije coca cole i do tego zero Tak wogole to w jakiej firmie zamawiasz bilety na samolot? Edycia u nas w rodzinie co druga osoba jest wodnikiem-wiesz jakie mamy wydatki w lutym
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 22:06   #965
monka23
Zakorzenienie

Amelka dal emaila wysle ci browarka hehe Bilety kupuje z central wings , tanie latanie Choc czasem sie boje bo mysle ze moze maja kiepski sprzet zeby lepiej z lotu kupic Ale jak widac katastrofy nie wybieraja marek czy firm .Kiedys lecialam innymi liniami mialo byc tanie latanie a zaplacilismy tysiaka funtow a obsluga taka do dupy ze szkoda gadac Babka chciala nas z samolotu wywalic bo ..... eee

No wlasnie co to lutego , co kupujecie swoim tz-tom na walnetymi , obchodzicie czy rozejdzie sie to jakos
Stary 2008-01-18, 22:07   #966
edytcia
Zakorzenienie

monka monka no spoko. Kiedys prowadzilam bar i czesto konczylo sie nad ranem i to byl powod dla ktorego porzucilam piwo dla wodki

Amelka u nas tez luty zapelniony, ja 2 luty, tz - 7 urodziny, 13 - imieniny, tescoiwa 2- imieniny, 10 urodziny, brat 19 urodziny, siostrzeniec 12 urodziny 19 imirniny, szwagier 26 imininy, siostra tz 9 urodziny, brat tz 24 imineniny. do tego wale tylnki.

monka a co mu bede kupowac. Im i tak o jedno chodzi
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 22:10   #967
djamelka
Rozeznanie

edytcia-ja znowu cie nazwalam inaczej edycia-wybacz mi
Stary 2008-01-18, 22:12   #968
edytcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djamelka Pokaż wiadomość
edytcia-ja znowu cie nazwalam inaczej edycia-wybacz mi

amelka spox luzik
Stary 2008-01-18, 22:13   #969
monka23
Zakorzenienie

Edycia to ty kobieta z historia jestes haha No ja mysle ze piwo ejst bezpieczniejsze od wodki Bo piwa na raz nie wezmiesz tylko je saczysz i chca niechca duzo tego nie wypijesz A wodka siup siup siup a potem sobie po butach mozna samemu deptac hehe Kiedys probowalam ile na raz piwa wypije ehhh takie sczeniackie wyglupy No oka wypilam na raz dwa duszkiem i 5 seknd nie minelo jaki paw byl piwny ze ho ho haha

Edynia no zabij mnie ale serio nie wiem o co im chodzi jak bum cyk cyk nie wiem
Stary 2008-01-18, 22:16   #970
edytcia
Zakorzenienie

monka kazdy ma swoja historie. az mnie otrzepalo na mysl o tym pawie po piwach. A ile piwa najwiecej wypilas za wieczor (nie duszkiem) oczywiscie mowimy o politrowkach.

Zgrywusko. Zapytaj wujka o co chodzi facetom
Stary 2008-01-18, 22:17   #971
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Widze!!!!nie mam zamiaru jutro czytac pol dniado lozek ale juz won stad!!!!!
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 22:17   #972
djamelka
Rozeznanie

Monka a gdzie ty latasz do warszawy?Bo chcialam tam zobaczyc ale tylko do warszawy tu z lyonuszkoda
Stary 2008-01-18, 22:25   #973
monka23
Zakorzenienie

Edycia hehe no co ty wujka sie nie zapytam A nie wiem ile piwek wypije po 5 juz nie licze tylko ide w tany Tania to ja nie jeste na randki hehe tak mi mowili No ten pawik to smieszny teraz jest haha

Amleka ja bujam do wrocka a potem mam 1 h do domu a sprawdzalas inne linie lotnicze? a gdzie w Polsce mieszkasz?A sparawdzilas ryanair? ja teraz bede z tego latac bo bede miec z 1 h do bristolu potem lot i z wrocka tez Tazke lepiej bo krocej A teraz bujam do londynu to 3 h mi na podroz idzie potem lot i podroz do domu w polsce .

Monika nie marudz po co bedziesz spac siedz tutaj z nami

Sniezynka jaja sobie robisz? jaki ten tekst jest chyba za dlugi hehe ty go tak dlugo piszesz to aj bede tydzien nad slownikiem siedziec
Stary 2008-01-18, 22:25   #974
edytcia
Zakorzenienie

Ja spadam, cos mi sie w glowie zaczelo krecic. Serio. Zle sie czuje. Do jutra. pa
Stary 2008-01-18, 22:29   #975
djamelka
Rozeznanie

Edytcia ty pracowalas kiedys w barze???????Ja bym nie mogla bo bym pewnie chodzila co dziennie do tylu To widze ze tez masz sporo imprez w lutym-jeszcze lepiej co ja.Co do walentynek to niewiem co kupie tzPod choinke chcial silownie i co z tego stoi do dzisiaj w garazu nie ruszana hi hijeszcze niewiem co mu wezme!A wy?macie juz cos na oku? Monika do spania -szybko!!!!!Jutro jak nikogo nie bedzie a ty bedziesz mniec sfizo...........to sobie poczytaszZartuje ale tez ide spac Do jutra nietoperki
Stary 2008-01-18, 22:29   #976
monka23
Zakorzenienie

Edycia milej nocki i oby ci do jutra prrzeslo

Sniezynka dobrze sie czujesz? chyba cie pogielo hehe zarty zartami A NA kiedy twoj tesciu to potrzebuje na nastepny rok? patrze co tam pisze.

Amelka ja tez pracowalam w barze i to byl moj najlepszy czas hehe a ze chodzilam do tylu to co mi tak hehe Ale super sprawa tyle ludzi sie poznaje czasl leci mozna sie pobawic i co wazne napic za darmo haha
Stary 2008-01-18, 22:32   #977
djamelka
Rozeznanie

Monka mi by pasowala albo do wroclawia albo do katowic,ale tu z lyon na tej firmie tylko jest do warszawy,albo to ja jakas dupa zakrecona ze nieznam sie na tym
Stary 2008-01-18, 22:35   #978
monka23
Zakorzenienie

Amelka a kolo jakiego wiekszego miasta mieszkasz Moze da sie tak zrobic ze sobie dojedziecie na inne lotnisko kolo waszej miejscowosci i bedzie akurat polaczenie z wrockiem A sprawdz jeszcze wizzar jakos tak podobno tez tanie latanie
Stary 2008-01-18, 22:35   #979
djamelka
Rozeznanie

Mona ty mnie tu nie judaj z tym barem bo jutro wstane i polece szukac pracyMonka ty tu nie klikaj tylko idz tlumaczyc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-18, 22:39   #980
monka23
Zakorzenienie

Amelka a zebys wiedziala ze czytam i jako tako kumam moze pare slowek nie wiem ale tyle tego ze chyba ide po browara moze bede miec lepsza wenne , strone juz zaliczylam Ale i tak siedziec przy tym bede

Tak wogule to ja w Angli nie jeste tylko w japoni hehe z angielskiego to ja lkfhekqufhdsjkfhukj oooo
Stary 2008-01-18, 22:48   #981
Sniezynka21
Zakorzenienie

Ale napieprzacie dzisiaj

Monka no mowilam Ci, ze duzo tego jest No tak 2 dni masz

Edytcia czemu Ci sie w glowie kreci ???

Dostalam na maila zdjecia z tego fotoshooting, ta stara kur++++a nie wiem za co kase bierze, to ja lepiej bym sie narysowala !!!!! Az plakac mi sie chce...

Monka mam juz aparat, pozyczylam od tesciowej, jutro caly dzien bede trzaskac zdjecia
Stary 2008-01-18, 22:53   #982
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka o dzieki ci dzieki ci za te dwa dni haha tyle ile dam rade zrobic to sie postaram
A co fotki nie wypal? to idz z reklamacja przeciez placisz to wymagasz Pokazesz nam czy nie?
Moj tz wrocil hehe normalnie w szoku jeste Ale to dlatego ze jest ten chlopak z bulgarii i dadza rade hehe

zaraz wracam tz chce kompa
Stary 2008-01-18, 22:54   #983
Sniezynka21
Zakorzenienie

Olivia Ta stara krowa tez jej fote trzasnela
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7- PICT0030.jpg (34,2 KB, 12 załadowań)
Stary 2008-01-18, 23:11   #984
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka no, no stara sie Twoj TZ-et Jak sobie obrobie sama te zdjecia to moze pokaze Ale naprawde, wziela babka 150 € nie wiem za co Malo tego, ze zdjecia obrzydliwe to jeszcze pomalowali mnie tak pieknie, ze po ciemku i zwyklymi mazakami bym sie lepiej pomalowala.... Jak ruska kwoka.... A zarekalmowac nie mam jak, tylko opinie na koniec musze jej wystawic. Taka jej walne, ze odechce sie jej wszystkiego °!!

Jak dobrze pamietam to Andrzej od Doridee nie zajmuje sie fotografia zawodowo a robi to po mistrzowku A ta......... ahhh szkoda slow

Dziewczyny widze szalejecie, duzo nas dzisiaj

Edit : no gdzie Wy jestescie ????

Edytowane przez Sniezynka21
Czas edycji: 2008-01-18 o 23:47
Stary 2008-01-18, 23:58   #985
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka ja jeste moj tz sprawdzal sobie wiadomosci tureckie i sportowe . Wlasnie jedza z wujaszkiem jajka po turecku z pomidorem

Co do fotek to tez bym sie wkurzyla na maxa a mi sie wydaje ze jakbys poszla i jej w oczy powiedziala co i jak to by oddala hajc Nie ma takiego bezprawia ze ktos ci fote zrobi i golym okiem widac ze to sie nie nadaje do pokazania ludzia.No ludzie ktory my mamy wiek .Za cos sie placic to ma sie ajkies wymagania i tym wymaganiom trzeba sprostac jak sie ta KROWA GLUPIA na taki interes zalapala. Oliwenka taka duuuuuuuuuza ze wyglada na dwu i pol latke sliczna jest ale caly tata to golym okiem widac A co twoj tz na to tez wkurzony musi byc co? czy olewka Moj to by taka wojne zrobil On sie umi wyklucic i o swoje zawalczyc czasami jesem w szoku .

Przesladuje mnie ta instrukcja pojde zaraz spac zeby rano wstac i moze nie pojde rano spac tylko to bede tlumaczyc haha
Stary 2008-01-19, 00:03   #986
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Śnieżynka Olivka śliczna ale fotka faktycznie zawodowa to nie jest Po pierwsze obcięta stopa, to cieniowanie tez tak na szybkiego, każdy laik by tak zrobił... Andrzej zajmuje sie fotografia amatorsko, jest samoukiem. Pewnie da radę naprawić te Twoje fotki tylko musisz pokazać co z nimi nie tak..

Nasmarowałyscie strasznie, my mieliśmy gosci, sączylismy piffffko i gralismy w monopol Jak zwykle Andrzej wygrał - on to ma łeb do takich interesów, widać ze w banku pracuje

Co do Walentynek to juz mysle myślę. Chcę zrobić sobie klika fajnych rozneglizowanych fotek, wydrukować i mu podrzucic w Walentynki np. do teczki Tylko cholera ostatnio nie nosi Nie wiem czy w ogóle mi wyjdą bo cieżko samemu cos fajnego zrobić, wchodzi w gre tylko wieczór, no i nie moze go być w domu.. Innych pomysłów nie mam

Spadam spać - dobranoc

Edytowane przez Doridee
Czas edycji: 2008-01-19 o 13:09 Powód: poprawka mała ;)
Doridee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-19, 00:10   #987
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka jaj sobie nie rob z tym tlumaczeniem, tesciu marudzil dzisiaj ze nie ma, jak tego przetlumaczyc, wiec chcialam zablysnac i mowie, ze mam kolezanke, ktora pewnie to potrafi przetlumaczyc.... wstawilam tez na innym watku, ale bez tekstu tylko pytanie i nikt nie odp.

A tz w****.........ny jest jak nie wiem co, to byl prezent po choinke i ona sie pyta, jakie z nich chce w formie plakatu.... zadne sie nie nadaj, procz tego od Olivii. Poszlabym do niej zrobic ambaras, ale nie oplaca sie to prawie 120 km ode mnie. Wogole na zaproszeniu bylo napisane, ze sesja rozpoczyna sie szampanem ( ktorego nie bylo ) pozniej styling ( a w rzeczywistosci, jakas kobyla mnie wysmarowala, jak latarnice ) dobrze, ze w domu sobie wlosy wyprostowalam... a myslalam, ze oni mi cos z wlosami beda robic....pisalo styling nie make-up !!!! Na ich stronie internetowej zdjecia sa nawet w miare ok, ale to co mi zrobila to przysiegam na wszystko, ze ja sama sobie lepiej bym zrobila. Nawet przebieralni nie miala, musialam sie przy niej przebierac !!!!! Ehhhh szkoda gadac !!!! http://www.mydays.de/ausgefallene-ge...hooting-1.html

No duza Olivia juz jest caly Gregor, wiem, wiem....

Doridee pisz co u Ciebie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-19, 00:29   #988
Sniezynka21
Zakorzenienie

Doridee dziekuje ale wstyd mi nawet pokazac te fotki. Jutro Tz zadzwoni do niej i jej powie co myslimy na ten temat. Twoj TZ pracuje w Banku, a gdzie Ty wczesniej pracowalas, bo nie wiem...?

Monka jestes jeszcze ??? Bo nie wiem czy czekac na Ciebie
Stary 2008-01-19, 00:53   #989
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka jeste ale oddaje kompa tz-towi i ide spac , a on chce znalesc maszyne do kurakow bo sa drogie i moze znajdzie tansze Jak nie okupuje wojek kapa to tz-t hehe
Link mi sie cos nie otwiera jutro sproboje juz nie mam czasu teraz bo mnie tz szczypie ze kompa chce

Doridee supero prezet dla tz-ta oj bedzie sie wieczorem dzialao oj bedzie jak wroci do domu Pewnie nie wytrzyma w pracy oby sie tylko nie pomylil i komus za duzo szmalu nie dal haha

Spadam bo padam
Stary 2008-01-19, 01:00   #990
Sniezynka21
Zakorzenienie

Doridee naprawde swietny pomysl Andrzej bedzie sie cieszyl A jak chcesz te zdjecia sama zrobic ????

Monka ja zdjecie wkleilam, teraz Twoja kolej Dobranoc, kolorowych snow
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości