![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Monka co z tym mailem ????
![]() Mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka wyslalam ci na priva powinno byc
![]() ![]() Wklej fotki Oliwki bo ty wogule jej nie pokazujesz , czy dalej aparatu nie masz? Nie pamietam ![]() Kurcze kartek zapomnial kupic na dzien babci jutro to juz na bank musze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Rozeznanie
|
Monka rzuc mi tu jednym piwkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Amelka dal emaila wysle ci browarka
![]() ![]() ![]() No wlasnie co to lutego , co kupujecie swoim tz-tom na walnetymi , obchodzicie czy rozejdzie sie to jakos |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
monka monka
![]() ![]() Amelka u nas tez luty zapelniony, ja 2 luty, tz - 7 urodziny, 13 - imieniny, tescoiwa 2- imieniny, 10 urodziny, brat 19 urodziny, siostrzeniec 12 urodziny 19 imirniny, szwagier 26 imininy, siostra tz 9 urodziny, brat tz 24 imineniny. do tego wale tylnki. monka a co mu bede kupowac. Im i tak o jedno chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Edycia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edynia no zabij mnie ale serio nie wiem o co im chodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
monka kazdy ma swoja historie. az mnie otrzepalo na mysl o tym pawie po piwach. A ile piwa najwiecej wypilas za wieczor (nie duszkiem) oczywiscie mowimy o politrowkach.
Zgrywusko. Zapytaj wujka o co chodzi facetom ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Widze!!!!nie mam zamiaru jutro czytac pol dnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Rozeznanie
|
Monka a gdzie ty latasz do warszawy?Bo chcialam tam zobaczyc ale tylko do warszawy tu z lyonu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Edycia hehe no co ty wujka sie nie zapytam
![]() ![]() Amleka ja bujam do wrocka a potem mam 1 h do domu a sprawdzalas inne linie lotnicze? a gdzie w Polsce mieszkasz?A sparawdzilas ryanair? ja teraz bede z tego latac bo bede miec z 1 h do bristolu potem lot i z wrocka tez Tazke lepiej bo krocej A teraz bujam do londynu to 3 h mi na podroz idzie potem lot i podroz do domu w polsce . Monika nie marudz po co bedziesz spac siedz tutaj z nami ![]() Sniezynka jaja sobie robisz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Ja spadam, cos mi sie w glowie zaczelo krecic. Serio. Zle sie czuje. Do jutra. pa
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Rozeznanie
|
Edytcia ty pracowalas kiedys w barze???????Ja bym nie mogla bo bym pewnie chodzila co dziennie do tylu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Edycia milej nocki i oby ci do jutra prrzeslo
Sniezynka dobrze sie czujesz? chyba cie pogielo ![]() ![]() ![]() Amelka ja tez pracowalam w barze i to byl moj najlepszy czas hehe a ze chodzilam do tylu to co mi tak hehe Ale super sprawa tyle ludzi sie poznaje czasl leci mozna sie pobawic i co wazne napic za darmo haha |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Rozeznanie
|
Monka mi by pasowala albo do wroclawia albo do katowic,ale tu z lyon na tej firmie tylko jest do warszawy,albo to ja jakas dupa zakrecona ze nieznam sie na tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Amelka a kolo jakiego wiekszego miasta mieszkasz Moze da sie tak zrobic ze sobie dojedziecie na inne lotnisko kolo waszej miejscowosci i bedzie akurat polaczenie z wrockiem A sprawdz jeszcze wizzar jakos tak podobno tez tanie latanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Rozeznanie
|
Mona ty mnie tu nie judaj z tym barem bo jutro wstane i polece szukac pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Amelka a zebys wiedziala ze czytam i jako tako kumam moze pare slowek nie wiem ale tyle tego ze chyba ide po browara moze bede miec lepsza wenne
![]() ![]() Tak wogule to ja w Angli nie jeste tylko w japoni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Ale napieprzacie dzisiaj
![]() Monka no mowilam Ci, ze duzo tego jest ![]() ![]() ![]() ![]() Edytcia czemu Ci sie w glowie kreci ??? Dostalam na maila zdjecia z tego fotoshooting, ta stara kur++++a nie wiem za co kase bierze, to ja lepiej bym sie narysowala !!!!! Az plakac mi sie chce... Monka mam juz aparat, pozyczylam od tesciowej, jutro caly dzien bede trzaskac zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka o dzieki ci dzieki ci za te dwa dni
![]() ![]() A co fotki nie wypal? to idz z reklamacja przeciez placisz to wymagasz Pokazesz nam czy nie? Moj tz wrocil ![]() ![]() zaraz wracam tz chce kompa |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Olivia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Monka no, no stara sie Twoj TZ-et
![]() ![]() ![]() Jak dobrze pamietam to Andrzej od Doridee nie zajmuje sie fotografia zawodowo a robi to po mistrzowku ![]() Dziewczyny widze szalejecie, duzo nas dzisiaj ![]() Edit : no gdzie Wy jestescie ???? Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2008-01-18 o 23:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka ja jeste
![]() ![]() Co do fotek to tez bym sie wkurzyla na maxa a mi sie wydaje ze jakbys poszla i jej w oczy powiedziala co i jak to by oddala hajc Nie ma takiego bezprawia ze ktos ci fote zrobi i golym okiem widac ze to sie nie nadaje do pokazania ludzia.No ludzie ktory my mamy wiek .Za cos sie placic to ma sie ajkies wymagania i tym wymaganiom trzeba sprostac jak sie ta KROWA GLUPIA na taki interes zalapala. Oliwenka taka duuuuuuuuuza ze wyglada na dwu i pol latke ![]() ![]() Przesladuje mnie ta instrukcja pojde zaraz spac zeby rano wstac i moze nie pojde rano spac tylko to bede tlumaczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Śnieżynka Olivka śliczna ale fotka faktycznie zawodowa to nie jest
![]() Nasmarowałyscie strasznie, my mieliśmy gosci, sączylismy piffffko i gralismy w monopol ![]() ![]() Co do Walentynek to juz mysle myślę. Chcę zrobić sobie klika fajnych rozneglizowanych fotek, wydrukować i mu podrzucic w Walentynki np. do teczki ![]() ![]() ![]() Spadam spać - dobranoc ![]()
Alicja ![]() Edytowane przez Doridee Czas edycji: 2008-01-19 o 13:09 Powód: poprawka mała ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Monka jaj sobie nie rob z tym tlumaczeniem, tesciu marudzil dzisiaj ze nie ma, jak tego przetlumaczyc, wiec chcialam zablysnac i mowie, ze mam kolezanke, ktora pewnie to potrafi przetlumaczyc.... wstawilam tez na innym watku, ale bez tekstu tylko pytanie i nikt nie odp.
A tz w****.........ny jest jak nie wiem co, to byl prezent po choinke i ona sie pyta, jakie z nich chce w formie plakatu.... zadne sie nie nadaj, procz tego od Olivii. Poszlabym do niej zrobic ambaras, ale nie oplaca sie to prawie 120 km ode mnie. Wogole na zaproszeniu bylo napisane, ze sesja rozpoczyna sie szampanem ( ktorego nie bylo ) pozniej styling ( a w rzeczywistosci, jakas kobyla mnie wysmarowala, jak latarnice ) dobrze, ze w domu sobie wlosy wyprostowalam... a myslalam, ze oni mi cos z wlosami beda robic....pisalo styling nie make-up !!!! Na ich stronie internetowej zdjecia sa nawet w miare ok, ale to co mi zrobila to przysiegam na wszystko, ze ja sama sobie lepiej bym zrobila. Nawet przebieralni nie miala, musialam sie przy niej przebierac !!!!! Ehhhh szkoda gadac !!!! http://www.mydays.de/ausgefallene-ge...hooting-1.html No duza Olivia juz jest ![]() Doridee pisz co u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Doridee dziekuje
![]() Monka jestes jeszcze ??? Bo nie wiem czy czekac na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka jeste ale oddaje kompa tz-towi i ide spac , a on chce znalesc maszyne do kurakow bo sa drogie i moze znajdzie tansze
![]() Link mi sie cos nie otwiera jutro sproboje juz nie mam czasu teraz bo mnie tz szczypie ze kompa chce ![]() Doridee supero prezet dla tz-ta ![]() ![]() Spadam bo padam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Doridee naprawde swietny pomysl
![]() ![]() Monka ja zdjecie wkleilam, teraz Twoja kolej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.