Byłe tableciary plotkary II - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-07, 22:18   #961
Ray
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

pozno juz ale o 22 dopo wrocilam do domu

nasza mala ( na 100% dziewczynka ) jest straszny uparciuch i robi mamie na zlosc... cholera jedna

z nia wsio dobrze.. ma juz 1,5 kg i malo sie rusza tzn ja ja malo czuje bo biedaczka jest tak scisnieta ze nie moglam uwierzyc nogi na glowie rece tak samo szok jest juz obrocona glowa do dolu i tak juz pozostanie do porodu lekarz powiedzial wszystko w normie... balam sie co do pepowiny bo przy buzi miala ale lekarz powiedzial ze widzi malusienke szanse na to zeby sie owinela bo pepowina jest gruba sztywna a owijaja sie raczej dzieci gdzie pepowina jest cieniutka i miekka taka slamazarna ze wszedzie wlezie ...

a mala jest uparciuch bo nie chciala sie nam dac zobaczyc... cuda na kiju robilismy a ona uparci rece sobie na glowe zalozyla i hej... nie chciala zeby ja ogladac pan na tyle byl mily ze drugi raz nas przyjal za darmo po kolejnej pacjentce bo byla ostatnia ... no i troche mala sie dala pokazac nie wiem czy cos bedzie widac dobrze bo mimo wszystko probowala sie zaslaniac hehe ale podobna do mamusi :d ma moja brode i moj nosek i ma pucynki takie policzki jak ja lekarz sam mowil ze wykapna mame widzi

te usg to na prawde niesamowite wrazenie... moglam zobaczyc swoja dzidzie oczy itp... mam tez filkim z wizty jak sie rusza i w ogole... normalnie wyszlam cala rozpromieniona i szczesliwa ze ja widzialam chodze taka wesola ze szok hehe

a o to fotki czy widac cos nie wiem ale jak sie wpatrzycie zauwazycie jak reka i noga zaslania buzke a na drugim widac troche buzki z noskiem i poliki

Edytowane przez Ray
Czas edycji: 2008-01-08 o 17:05
Ray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-07, 22:19   #962
misia_25_26
Wtajemniczenie

kachulo wszystkiego najlepszego w dniu 6rocznicy

ja zmykam do sklepu,a wam juz zycze kolorowych snow
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-07, 22:24   #963
kachula27
Zakorzenienie

Jejus Ray Alicja jest sliczna i faktycznie wykapana mamusia,jednak takie usg to super sprawa,slicznie wszystko widac
To ciesze sie ze jestes juz spokojna i ze z dzidzia wszystko dobrze i juz kawal kobiety z Alicji cale 1,5 kg no no ale do porodu ma jeszcze czas wiec jeszcze podrosnie troszeczke

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-07, 22:34   #964
mezatka07
Zakorzenienie

ale super, rzeczywiscie wszystko widac
podgladanie dzidzi musialo byc niesamowitym uczuciem
a lekarz tez fajnie postapil, ze przyjal ponownie i nic za to nie wzial

to mala juz sporo podrosla od ostatniego czasu, bo wtedy miala niecaly kilogram jak pamietam- 900 cos gram chyba??
do porodu bedzie "akurat"
Stary 2008-01-08, 08:15   #965
kina2807
Zakorzenienie

Kachulko wszystkiego naj naj naj z okazji 6 rocznicy i duuuuzo milosci, oraz owocu tej milosci

Ray jaka masz sliczna coreczke , na prawde podobna do Ciebie, od razu w pierwszej chwili widac, ze jak mamusia taka ladniutka, to usg to na prawde swietna rzecz i az nie szkoda tych 200 zlotych, GRATULUJE CORCI

Mąż i żona...

Edytowane przez kina2807
Czas edycji: 2008-01-08 o 09:03
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 08:28   #966
agusieczek
Raczkowanie

Kachulko ja też gratuluję i życzę jeszcze duuuużo więcej takich rocznic
Ray no widzisz wszystko dobrze ale kobiety lubią się martwić a te ciężarne tym bardziej, Alicja faktycznie śliczna, prawie jak w realu, dobrze że już na 100% to córcia.

Ja pędzę z synem do szkoły
Miłego dnia kobietki

agusieczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 09:18   #967
Ray
Zakorzenienie

tak wiemy ze to na pewno corka pan powiedzial ze facet teraz to sie nie uordzi i moze nastepnym razem nawet mam wpisane plec zenska hehe

wiem ze moge kupic sukienke

na prawde wrazenie jest nieziemskie nie szkoda nawet tych 200 zl ani chwili nie zalowalam ze tyle wydalam nie moglam w nocy spac z wrazenia hehe... pan byl bardzo mily wesoly i smial sie ze mamy uparciucha i cwaniaczka jak kazda kobieta i na pewno to musi byc kobieta

dzidzia po prostu nas olala hehe rece nogi na glowe i tyle pan ja pukal szturchal na bok sie przewracalam a ona nic ani drgnie hehe... a jak na bok sie przewracalam i troche opadala to zaraz sobie szybko miejsce znajdywala i dalej rece na glowe chyba nie lubi zdjatek

Podobna jest do mnie tzn z tego usg wyglada ze bardziej do mojej rodziny bo ja mam krotka brodke wlasnie maz ma dluzsza i tak samo ja mam okragle buzie maz podluzna i ja mam policzki pelne co mnie zawsze wkurzalo i widac moje dziecko ma to po mnie hehe a uparta jak mamusia

najwiekszym szokiem bylo dla mnie jak dziecko moze byc tam powyginanie w glowie mi sie nie miescilo jak mozna sobie nogi na glowe zalozyc hehehe..

a dzidzia urosla ufff... martwilam sie czy dobrze rosnie ale te aparaty sa dokladne do 5 % dokladniejszych nie ma i wazy 1,5 kg to prawidlowo pan powiedzial wczesniej jak bylam na 2d one sie moga mylic do 15 % to juz duzo wiecej...

wody tez sa prawidlowe wiec wycieku nie ma... pepowina tetni ile wlezie, tetno dziecka prawdlowe serduszko tez wszystko gra jednym slowem

mam tez 13 minutowy filmik i moge sobie ogladac jak moja dzidzia sie rusza cos niesamowitego heheh

jak bedziecie kiedys mialy taka okazje w co wierze to wybierzcie sie na takie usg

uspokoilam sie bo juz wiem skad moje dolegliwosci ten Pan mi wszystko wyjasnil... nawet to czego nie wiedzialam ze dziecko bedac w moim brzuchu reaguje 3 razy movniej nazmiany cisnienia atmosfery niz ja.... teraz taka pogoda gdzie cisnienie jest kiepskie to jak ja czuje sie senna to dziecko duzo bardziej i sie nie chce mu ruszac...

tak samo moje bole miednicy i spojenia lonowego spowodowane sa glowka dzidzi .. siedzi sobie tam glowka rosnie to i pobuza macice i wiezadla by sie poszerzaly a ze teraz dzidzia szybko rosnie to boli

tak samo z ta pepowina sie uspokoilam co do owiniecia ze to sie zdarza praktycznie wylacznie przy cieniutkiej pepowinie i wiotkiej wiec zebym sie tym nie martwila i dzidzia juz pozostanie w tej pozycji do porodu a brzuch nizej bo dzidzia ciezarem ciagnie i juz... ale jest w normie

fajny lekarz powiedzial ze babcie beda zaiwedzione jak buziulki nie zobacza wiec na koniec pracy nas znow przyjal i mala w koncu co kolwiek pokazala

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-08, 09:25   #968
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
tak wiemy ze to na pewno corka pan powiedzial ze facet teraz to sie nie uordzi i moze nastepnym razem nawet mam wpisane plec zenska hehe

wiem ze moge kupic sukienke

na prawde wrazenie jest nieziemskie nie szkoda nawet tych 200 zl ani chwili nie zalowalam ze tyle wydalam nie moglam w nocy spac z wrazenia hehe... pan byl bardzo mily wesoly i smial sie ze mamy uparciucha i cwaniaczka jak kazda kobieta i na pewno to musi byc kobieta

dzidzia po prostu nas olala hehe rece nogi na glowe i tyle pan ja pukal szturchal na bok sie przewracalam a ona nic ani drgnie hehe... a jak na bok sie przewracalam i troche opadala to zaraz sobie szybko miejsce znajdywala i dalej rece na glowe chyba nie lubi zdjatek

Podobna jest do mnie tzn z tego usg wyglada ze bardziej do mojej rodziny bo ja mam krotka brodke wlasnie maz ma dluzsza i tak samo ja mam okragle buzie maz podluzna i ja mam policzki pelne co mnie zawsze wkurzalo i widac moje dziecko ma to po mnie hehe a uparta jak mamusia

najwiekszym szokiem bylo dla mnie jak dziecko moze byc tam powyginanie w glowie mi sie nie miescilo jak mozna sobie nogi na glowe zalozyc hehehe..

a dzidzia urosla ufff... martwilam sie czy dobrze rosnie ale te aparaty sa dokladne do 5 % dokladniejszych nie ma i wazy 1,5 kg to prawidlowo pan powiedzial wczesniej jak bylam na 2d one sie moga mylic do 15 % to juz duzo wiecej...

wody tez sa prawidlowe wiec wycieku nie ma... pepowina tetni ile wlezie, tetno dziecka prawdlowe serduszko tez wszystko gra jednym slowem

mam tez 13 minutowy filmik i moge sobie ogladac jak moja dzidzia sie rusza cos niesamowitego heheh

jak bedziecie kiedys mialy taka okazje w co wierze to wybierzcie sie na takie usg

uspokoilam sie bo juz wiem skad moje dolegliwosci ten Pan mi wszystko wyjasnil... nawet to czego nie wiedzialam ze dziecko bedac w moim brzuchu reaguje 3 razy movniej nazmiany cisnienia atmosfery niz ja.... teraz taka pogoda gdzie cisnienie jest kiepskie to jak ja czuje sie senna to dziecko duzo bardziej i sie nie chce mu ruszac...

tak samo moje bole miednicy i spojenia lonowego spowodowane sa glowka dzidzi .. siedzi sobie tam glowka rosnie to i pobuza macice i wiezadla by sie poszerzaly a ze teraz dzidzia szybko rosnie to boli

tak samo z ta pepowina sie uspokoilam co do owiniecia ze to sie zdarza praktycznie wylacznie przy cieniutkiej pepowinie i wiotkiej wiec zebym sie tym nie martwila i dzidzia juz pozostanie w tej pozycji do porodu a brzuch nizej bo dzidzia ciezarem ciagnie i juz... ale jest w normie

fajny lekarz powiedzial ze babcie beda zaiwedzione jak buziulki nie zobacza wiec na koniec pracy nas znow przyjal i mala w koncu co kolwiek pokazala
Ray same dobre wiadomosci
fajnie, ze trafilas na takiego spoko lekarza, ze nawet Was drugi raz przyjal, byscie mogli buzke malej zobaczyc
najwazniejsze, ze wszystko jest ok, a lekarz wyjasnil ci skad te wszystkie dolegliwosci
jeszcze raz gratulacje

Mąż i żona...
Stary 2008-01-08, 10:22   #969
mezatka07
Zakorzenienie

Ray jak milo to slyszec, ze dzidzia zdrowiutka
do terminu porodu juz tylko 2 miesiace chyba hehe to niezle szybko zlecialo a moze pamietacie kiedy GUSIA ma termin?? ona chyba jakos nastepna byla, pozniej Mijalea no i musimy sie starac, zeby kolejne fasolinki byly w naszej plotkarskiej rodzince
Pomidorka krzyczy nie, nie, nie ale maz juz jej zapowiedzial, ze w tym roku zrobi jej dzidziusia
Kasiasiar i Kinia wezma slub to i moze jakas fasolka sie trafi podczas nocy poslubnej hehe
Kachulka, Nikitka i ja- zawsze chetne na bobo to i moze sie uda w tym roczku
dziewczyny musimy sie wziasc za produkcje bo zobaczcie, ze do wakacji to juz chyba zadnych ciezaroweczek nie bedzie

hehe tak mnie wzielo z rana po wczorajszym przytulanku

Edytowane przez mezatka07
Czas edycji: 2008-01-08 o 11:06
mezatka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 10:28   #970
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Ray widzisz juz sie uspokoilas

Mi sie dzis snilo, ze w ciazy jestem i to dowiedzialam sie o tym, jak brzuszek zaczal mi rosnac taka dumna bylam, jak brzuszek sie pojawil ojjjjj strasznie ciekawe jak to bedzie w rzeczywisosci

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 10:52   #971
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Ray widzisz juz sie uspokoilas

Mi sie dzis snilo, ze w ciazy jestem i to dowiedzialam sie o tym, jak brzuszek zaczal mi rosnac taka dumna bylam, jak brzuszek sie pojawil ojjjjj strasznie ciekawe jak to bedzie w rzeczywisosci
hehehe, fajny sen, ja tez nieraz mam takie, z ejestem w ciazy i to jest takie przekonujace uczucie, z ejak sie budze i brzucha nie widze, to az mi sie dziwnie robi, bo we snie juz np ruchy czulam, ale te nasze umysly wariuja, hehe

Asiu fajna prognoze na nadchodzacy rok zrobilas

Mąż i żona...
Stary 2008-01-08, 10:57   #972
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ja sie pisze na dzidzie na 2009 albo 2010 ten rok zostawiam dla Was dziewczyny

Stary 2008-01-08, 11:04   #973
misia_25_26
Wtajemniczenie

czesc kobietki

Ray bardzo fajne zdjecia corkino ale uparciuch z niej to jest,dobrze ze trafiliscie na takiego lekarza,bo nie dosc ze dal druga szanse na pokazanie sie Alicji to jeszcze wszystko ci wytlumaczyl.
Mezatko prognoze zrobilas ze hoho,nic innego nie pozostaje wam dziewczynki jak wzmozyc dzialania
Marcelinko ja sie pisze zaraz po tobie na 2010albo 2011

A zaraz zmykam do pracy,dzisiaj mnie len z rana oblecial i nie poszlam do szkolyale za to w pelni wykorzystalismy poranek z tz
Stary 2008-01-08, 11:05   #974
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
czesc kobietki

Ray bardzo fajne zdjecia corkino ale uparciuch z niej to jest,dobrze ze trafiliscie na takiego lekarza,bo nie dosc ze dal druga szanse na pokazanie sie Alicji to jeszcze wszystko ci wytlumaczyl.
Mezatko prognoze zrobilas ze hoho,nic innego nie pozostaje wam dziewczynki jak wzmozyc dzialania
Marcelinko ja sie pisze zaraz po tobie na 2010albo 2011

A zaraz zmykam do pracy,dzisiaj mnie len z rana oblecial i nie poszlam do szkolyale za to w pelni wykorzystalismy poranek z tz
hehe, wiec moze jednak zalapiecie sie na 2008 rok z dzidzia

Mąż i żona...
Stary 2008-01-08, 11:08   #975
misia_25_26
Wtajemniczenie

kiniu w moim przypadku to raczej ten rok i nastepny odpada z tego wzgledu ze najpierw musimy ustalic z tz gdzie chcemy mieszkac,no i jak wiecie mojemu tz tez niespieszy sie do slubu,wiec jeszcze troche na dzidzie musimy poczekac
Stary 2008-01-08, 11:09   #976
mezatka07
Zakorzenienie

no wlasnie moze do mojej prognozy jeszcze Agusieczka wkleimy co??
bo z tego co pamietam to ona nie zdecydowana jeszcze hehe
jak ja zapisze na 2008 to juz nie bedzie miala wyjscia
Stary 2008-01-08, 11:12   #977
zgadnij_MS
Zakorzenienie

To juz mamy wszystko zaplanowane do 2011 ale ciekawe jak zycie to wszystko zweryfikuje

Kinia mam nadzieje, ze nie bede ta szczesciara i w tym roku sie nie zalapie ustapie miejsca Kasiom, Asi

Jeszcze Pomidorka za 1,5 roku czyli tez cos 2009/10

Stary 2008-01-08, 11:17   #978
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Asiu jeszcze nie uwzglednilas dziewczyn, ktore maja juz dzieciaczki a moga miec nastepne Orzeszek cos wspominala, Agusiaczek tez , moze Ja22 W tym roku Ray, Mijalea i Gusia urodza to wiemy na pewno

Stary 2008-01-08, 11:27   #979
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Asiu jeszcze nie uwzglednilas dziewczyn, ktore maja juz dzieciaczki a moga miec nastepne Orzeszek cos wspominala, Agusiaczek tez , moze Ja22 W tym roku Ray, Mijalea i Gusia urodza to wiemy na pewno
hehe to chyba bede musiala dluzsza liste zrobic
to dziewczynki zglaszajcie sie- te ktore zostana zapisane do drużyny- na 100% beda zaciazone w terminie
daje oczywiscie gwarancje haha
Stary 2008-01-08, 11:28   #980
kasiasiar
Zakorzenienie

Cześć kobietki

Ray ale Alicja jest śliczniutka.Ja to juz pare razy widziałam zdjecia i raz filmik z usg 3d ale kolejne zawsze robią na mnie wrażenie

Asiu ja sie piszę na pierwszą połowę 2009

Misiu, Marcelinko jak się dzisiaj czujecie???
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 11:46   #981
agusieczek
Raczkowanie

Cytat:
ASIU mam nadzieję że jesteś prorokiem i Twoje słowa pomogą przy robieniu fasolek , fajnie że każda z was ma jakiś plan ułożony , kiedy gdzie jak, ale jak znam życie to dzieciaczki się pojawią kiedy one chcą a często się zdarza że wcześniej bądź później
Ja jednak- najprawdopodobniej- pozostanę ciocią wizażową waszych bąbelków, bo tak jak Misia musze pomyśleć gdzie będziemy mieszkać już na stałe i w dodatku jedno dziecko mam, także drugie chyba pozostanie niespełnionym marzeniem.Zresztą u mnie latka lecą szybciej niż u was, nie żeby było widać i żeby ktoś wiedział hihi

Jednak jak dziewczyny zaczną zaciążać według Twoich proroctw, to chylę czoła i nie będę sie wychylać z kolejki hihi

Stary 2008-01-08, 11:54   #982
agusieczek
Raczkowanie

No dobra jak się deklarujemy to powiedzmy przełom 2009/2010
Jak wszystkie to wszystkie obyśmy wytrwały na wąteczku tak długo razem i jeszcze może ktoś miluśki by dołączył

A swoją drogą jak czytam te nasze plany i Asi przepowiednie to mi się weselej robi i właśnie jak wszystkie się określimy to wydrukuję te strony może za parę lat się nam przydadzą to skonfrontujemy je z rzeczywistością

Stary 2008-01-08, 12:00   #983
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusieczek Pokaż wiadomość
No dobra jak się deklarujemy to powiedzmy przełom 2009/2010
Jak wszystkie to wszystkie obyśmy wytrwały na wąteczku tak długo razem i jeszcze może ktoś miluśki by dołączył

A swoją drogą jak czytam te nasze plany i Asi przepowiednie to mi się weselej robi i właśnie jak wszystkie się określimy to wydrukuję te strony może za parę lat się nam przydadzą to skonfrontujemy je z rzeczywistością
no extra i pozniej w razie czego bedzie na mnie, ze gwarancje jakas trefna dalam
ok niech juz bedzie- narazie uznajmy, ze firma jest stabilna i uczciwa haha postaram sie wywiazac ze zlozonych obietnic

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-08, 12:06   #984
kasiasiar
Zakorzenienie

Asiu mam nadzieję, że nie bedziemy musiały reklamacji i zażaleń składać???
Stary 2008-01-08, 12:11   #985
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kasiu dziekuje lepiej z checia bym antybiotyk odstawila, ale wybiore go do konca bo i tak pozniej mi sie nie przyda...

Dobrze, ze nie chcemy wszystkie na raz bo pozniej nie bylo by sie czym zachwycac Ja bym z chęcią przyśpieszyła troszkę czas, ojjj zdecydowanie tak o 1,5 roku do przodu

Stary 2008-01-08, 12:11   #986
mezatka07
Zakorzenienie

LISTA DO ZACIĄŻENIA
1. Mezatka I polowa 2008
2. Kasiasiar I polowa 2009
3. Agusieczek 2009/2010
4. Marcelinka 2009/2010
5. Misia 2010/2011

Prosimy sie dopisywac, firma daje gwarancje terminowego zaciazenia
Stary 2008-01-08, 12:23   #987
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć kobietki

Asiu, ja rezerwuję termin II połowa 2009 rokuPo wakacjach w przyszłym roku się znaczy Żebyśmy już w moim kochanym mieście mieszkali i mieszkanko mieli, i żeby staż był odbębniony Dopisać i liczę na firmę

Ray, po prostu się rozpłynęłam Jaki śliczny bąbelek! I rzeczywiście do mamusi podobna Cieszę się, że lekarz cię uspokoił.

Marcelinko, to wy macie taką sytuację jak my-nie wiadomo, gdzie będziemy mieszkać. W tym roku nam wszystko się okaże przed wakacjami-albo zostajemy w Bydgoszczy (ble) albo do Grudziądza pojedziemy ().

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-08, 12:26   #988
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
LISTA DO ZACIĄŻENIA
1. Mezatka I polowa 2008
2. Kasiasiar I polowa 2009
3. Agusieczek 2009/2010
4. Marcelinka 2009/2010
5. Misia 2010/2011

hehehe, poproszę o dopisanie mnie na termin 2008/2009

Mąż i żona...
Stary 2008-01-08, 12:26   #989
mezatka07
Zakorzenienie

LISTA DO ZACIĄŻENIA
1. Mezatka I polowa 2008

2. Kinia 2008/2009
3. Kasiasiar I polowa 2009
4. Pomidorka II polowa 2009
5. Agusieczek 2009/2010
6. Marcelinka 2009/2010
7. Misia 2010/2011

Stary 2008-01-08, 12:27   #990
kasiasiar
Zakorzenienie

kachulka pewnie by też chciała w pierszej połowie 2008
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości