![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
pozno juz ale o 22 dopo wrocilam do domu
![]() nasza mala ( na 100% dziewczynka ) jest straszny uparciuch i robi mamie na zlosc... cholera jedna ![]() z nia wsio dobrze.. ma juz 1,5 kg i malo sie rusza tzn ja ja malo czuje bo biedaczka jest tak scisnieta ze nie moglam uwierzyc nogi na glowie rece tak samo szok ![]() a mala jest uparciuch bo nie chciala sie nam dac zobaczyc... cuda na kiju robilismy a ona uparci rece sobie na glowe zalozyla i hej... nie chciala zeby ja ogladac pan na tyle byl mily ze drugi raz nas przyjal za darmo po kolejnej pacjentce bo byla ostatnia ... no i troche mala sie dala pokazac nie wiem czy cos bedzie widac dobrze bo mimo wszystko probowala sie zaslaniac hehe ale podobna do mamusi :d ma moja brode i moj nosek i ma pucynki takie policzki ![]() ![]() te usg to na prawde niesamowite wrazenie... moglam zobaczyc swoja dzidzie oczy itp... mam tez filkim z wizty jak sie rusza i w ogole... normalnie wyszlam cala rozpromieniona i szczesliwa ze ja widzialam chodze taka wesola ze szok hehe a o to fotki czy widac cos nie wiem ale jak sie wpatrzycie zauwazycie jak reka i noga zaslania buzke a na drugim widac troche buzki z noskiem ![]() ![]()
wiosna!! ![]() ![]() Edytowane przez Ray Czas edycji: 2008-01-08 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Wtajemniczenie
|
kachulo wszystkiego najlepszego w dniu 6rocznicy
![]() ja zmykam do sklepu,a wam juz zycze kolorowych snow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Jejus Ray Alicja jest sliczna i faktycznie wykapana mamusia,jednak takie usg to super sprawa,slicznie wszystko widac
To ciesze sie ze jestes juz spokojna i ze z dzidzia wszystko dobrze i juz kawal kobiety z Alicji cale 1,5 kg no no ale do porodu ma jeszcze czas wiec jeszcze podrosnie troszeczke
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
ale super, rzeczywiscie wszystko widac
podgladanie dzidzi musialo byc niesamowitym uczuciem ![]() a lekarz tez fajnie postapil, ze przyjal ponownie i nic za to nie wzial ![]() to mala juz sporo podrosla od ostatniego czasu, bo wtedy miala niecaly kilogram jak pamietam- 900 cos gram chyba?? do porodu bedzie "akurat" ![]()
#965 |
Zakorzenienie
|
Kachulko wszystkiego naj naj naj z okazji 6 rocznicy i duuuuzo milosci
![]() ![]() Ray jaka masz sliczna coreczke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2008-01-08 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
Kachulko ja też gratuluję i życzę jeszcze duuuużo więcej takich rocznic
![]() Ray no widzisz wszystko dobrze ale kobiety lubią się martwić a te ciężarne tym bardziej, Alicja faktycznie śliczna, prawie jak w realu, dobrze że już na 100% to córcia. ![]() Ja pędzę z synem do szkoły Miłego dnia kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
tak wiemy ze to na pewno corka
![]() ![]() wiem ze moge kupic sukienke ![]() na prawde wrazenie jest nieziemskie nie szkoda nawet tych 200 zl ani chwili nie zalowalam ze tyle wydalam ![]() ![]() ![]() dzidzia po prostu nas olala hehe rece nogi na glowe i tyle ![]() ![]() ![]() Podobna jest do mnie tzn z tego usg wyglada ze bardziej do mojej rodziny ![]() ![]() najwiekszym szokiem bylo dla mnie jak dziecko moze byc tam powyginanie w glowie mi sie nie miescilo jak mozna sobie nogi na glowe zalozyc hehehe.. a dzidzia urosla ufff... martwilam sie czy dobrze rosnie ale te aparaty sa dokladne do 5 % dokladniejszych nie ma i wazy 1,5 kg to prawidlowo pan powiedzial wczesniej jak bylam na 2d one sie moga mylic do 15 % to juz duzo wiecej... wody tez sa prawidlowe wiec wycieku nie ma... pepowina tetni ile wlezie, tetno dziecka prawdlowe serduszko tez wszystko gra jednym slowem ![]() mam tez 13 minutowy filmik i moge sobie ogladac jak moja dzidzia sie rusza ![]() jak bedziecie kiedys mialy taka okazje w co wierze ![]() ![]() uspokoilam sie bo juz wiem skad moje dolegliwosci ten Pan mi wszystko wyjasnil... nawet to czego nie wiedzialam ze dziecko bedac w moim brzuchu reaguje 3 razy movniej nazmiany cisnienia atmosfery niz ja.... teraz taka pogoda gdzie cisnienie jest kiepskie to jak ja czuje sie senna to dziecko duzo bardziej i sie nie chce mu ruszac... tak samo moje bole miednicy i spojenia lonowego spowodowane sa glowka dzidzi .. siedzi sobie tam glowka rosnie to i pobuza macice i wiezadla by sie poszerzaly a ze teraz dzidzia szybko rosnie to boli tak samo z ta pepowina sie uspokoilam co do owiniecia ze to sie zdarza praktycznie wylacznie przy cieniutkiej pepowinie i wiotkiej wiec zebym sie tym nie martwila i dzidzia juz pozostanie w tej pozycji do porodu a brzuch nizej bo dzidzia ciezarem ciagnie i juz... ale jest w normie fajny lekarz powiedzial ze babcie beda zaiwedzione jak buziulki nie zobacza wiec na koniec pracy nas znow przyjal i mala w koncu co kolwiek pokazala ![]()
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie, ze trafilas na takiego spoko lekarza, ze nawet Was drugi raz przyjal, byscie mogli buzke malej zobaczyc najwazniejsze, ze wszystko jest ok, a lekarz wyjasnil ci skad te wszystkie dolegliwosci ![]() jeszcze raz gratulacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Ray jak milo to slyszec, ze dzidzia zdrowiutka
![]() do terminu porodu juz tylko 2 miesiace chyba hehe to niezle ![]() ![]() ![]() Pomidorka krzyczy nie, nie, nie ale maz juz jej zapowiedzial, ze w tym roku zrobi jej dzidziusia ![]() Kasiasiar i Kinia wezma slub to i moze jakas fasolka sie trafi podczas nocy poslubnej hehe ![]() Kachulka, Nikitka i ja- zawsze chetne na bobo to i moze sie uda w tym roczku ![]() dziewczyny musimy sie wziasc za produkcje ![]() ![]() ![]() ![]() hehe tak mnie wzielo z rana po wczorajszym przytulanku ![]()
Hania ![]() ![]() 80 days to go! Edytowane przez mezatka07 Czas edycji: 2008-01-08 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#970 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ray widzisz juz sie uspokoilas ![]() Mi sie dzis snilo, ze w ciazy jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiu fajna prognoze na nadchodzacy rok zrobilas ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ja sie pisze na dzidzie na 2009
![]() ![]() ![]()
![]() |
#973 |
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
![]() Ray bardzo fajne zdjecia corki ![]() Mezatko prognoze zrobilas ze hoho,nic innego nie pozostaje wam dziewczynki jak wzmozyc dzialania ![]() Marcelinko ja sie pisze zaraz po tobie na 2010albo 2011 ![]() A zaraz zmykam do pracy,dzisiaj mnie len z rana oblecial i nie poszlam do szkoly ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Wtajemniczenie
|
kiniu w moim przypadku to raczej ten rok i nastepny odpada z tego wzgledu ze najpierw musimy ustalic z tz gdzie chcemy mieszkac,no i jak wiecie mojemu tz tez niespieszy sie do slubu,wiec jeszcze troche na dzidzie musimy poczekac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie moze do mojej prognozy jeszcze Agusieczka wkleimy co??
![]() bo z tego co pamietam to ona nie zdecydowana jeszcze hehe ![]() ![]() ![]() jak ja zapisze na 2008 to juz nie bedzie miala wyjscia ![]()
#977 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
To juz mamy wszystko zaplanowane do 2011
![]() ![]() Kinia mam nadzieje, ze nie bede ta szczesciara i w tym roku sie nie zalapie ![]() ![]() Jeszcze Pomidorka za 1,5 roku ![]() ![]()
![]() |
#978 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dziewczynki zglaszajcie sie- te ktore zostana zapisane do drużyny- na 100% beda zaciazone w terminie ![]() ![]() ![]() daje oczywiscie gwarancje ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Ray ale Alicja jest śliczniutka.Ja to juz pare razy widziałam zdjecia i raz filmik z usg 3d ale kolejne zawsze robią na mnie wrażenie ![]() Asiu ja sie piszę na pierwszą połowę 2009 ![]() ![]() Misiu, Marcelinko jak się dzisiaj czujecie??? |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jednak- najprawdopodobniej- pozostanę ciocią wizażową waszych bąbelków, bo tak jak Misia musze pomyśleć gdzie będziemy mieszkać już na stałe i w dodatku jedno dziecko mam, także drugie chyba pozostanie niespełnionym marzeniem.Zresztą u mnie latka lecą szybciej niż u was, nie żeby było widać i żeby ktoś wiedział ![]() Jednak jak dziewczyny zaczną zaciążać według Twoich proroctw, to chylę czoła i nie będę sie wychylać z kolejki hihi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
No dobra jak się deklarujemy to powiedzmy przełom 2009/2010
![]() Jak wszystkie to wszystkie ![]() ![]() A swoją drogą jak czytam te nasze plany i Asi przepowiednie to mi się weselej robi i właśnie jak wszystkie się określimy to wydrukuję te strony może za parę lat się nam przydadzą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ok niech juz bedzie- narazie uznajmy, ze firma jest stabilna i uczciwa haha postaram sie wywiazac ze zlozonych obietnic ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Asiu mam nadzieję, że nie bedziemy musiały reklamacji i zażaleń składać???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiu dziekuje lepiej
![]() Dobrze, ze nie chcemy wszystkie na raz bo pozniej nie bylo by sie czym zachwycac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
LISTA DO ZACIĄŻENIA
![]() 1. Mezatka I polowa 2008 2. Kasiasiar I polowa 2009 3. Agusieczek 2009/2010 4. Marcelinka 2009/2010 5. Misia 2010/2011 Prosimy sie dopisywac, firma daje gwarancje terminowego zaciazenia ![]() ![]()
#987 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
![]() Asiu, ja rezerwuję termin II połowa 2009 roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ray, po prostu się rozpłynęłam ![]() ![]() ![]() Marcelinko, to wy macie taką sytuację jak my-nie wiadomo, gdzie będziemy mieszkać. W tym roku nam wszystko się okaże przed wakacjami-albo zostajemy w Bydgoszczy (ble ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
LISTA DO ZACIĄŻENIA
![]() 1. Mezatka I polowa 2008 2. Kinia 2008/2009 3. Kasiasiar I polowa 2009 4. Pomidorka II polowa 2009 5. Agusieczek 2009/2010 6. Marcelinka 2009/2010 7. Misia 2010/2011 Prosimy sie dopisywac, firma daje gwarancje terminowego zaciazenia ![]() ![]()
#990 |
Zakorzenienie
|
kachulka pewnie by też chciała w pierszej połowie 2008
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.