|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
pozno juz ale o 22 dopo wrocilam do domu
![]() nasza mala ( na 100% dziewczynka ) jest straszny uparciuch i robi mamie na zlosc... cholera jedna ![]() z nia wsio dobrze.. ma juz 1,5 kg i malo sie rusza tzn ja ja malo czuje bo biedaczka jest tak scisnieta ze nie moglam uwierzyc nogi na glowie rece tak samo szok jest juz obrocona glowa do dolu i tak juz pozostanie do porodu lekarz powiedzial wszystko w normie... balam sie co do pepowiny bo przy buzi miala ale lekarz powiedzial ze widzi malusienke szanse na to zeby sie owinela bo pepowina jest gruba sztywna a owijaja sie raczej dzieci gdzie pepowina jest cieniutka i miekka taka slamazarna ze wszedzie wlezie ... a mala jest uparciuch bo nie chciala sie nam dac zobaczyc... cuda na kiju robilismy a ona uparci rece sobie na glowe zalozyla i hej... nie chciala zeby ja ogladac pan na tyle byl mily ze drugi raz nas przyjal za darmo po kolejnej pacjentce bo byla ostatnia ... no i troche mala sie dala pokazac nie wiem czy cos bedzie widac dobrze bo mimo wszystko probowala sie zaslaniac hehe ale podobna do mamusi :d ma moja brode i moj nosek i ma pucynki takie policzki jak ja lekarz sam mowil ze wykapna mame widzi te usg to na prawde niesamowite wrazenie... moglam zobaczyc swoja dzidzie oczy itp... mam tez filkim z wizty jak sie rusza i w ogole... normalnie wyszlam cala rozpromieniona i szczesliwa ze ja widzialam chodze taka wesola ze szok hehe a o to fotki czy widac cos nie wiem ale jak sie wpatrzycie zauwazycie jak reka i noga zaslania buzke a na drugim widac troche buzki z noskiem i poliki
wiosna!! Edytowane przez Ray Czas edycji: 2008-01-08 o 18:05 |
|
|
|
#962 |
|
Wtajemniczenie
|
kachulo wszystkiego najlepszego w dniu 6rocznicy
ja zmykam do sklepu,a wam juz zycze kolorowych snow |
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Jejus Ray Alicja jest sliczna i faktycznie wykapana mamusia,jednak takie usg to super sprawa,slicznie wszystko widac
To ciesze sie ze jestes juz spokojna i ze z dzidzia wszystko dobrze i juz kawal kobiety z Alicji cale 1,5 kg no no ale do porodu ma jeszcze czas wiec jeszcze podrosnie troszeczke
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
ale super, rzeczywiscie wszystko widac
podgladanie dzidzi musialo byc niesamowitym uczuciem a lekarz tez fajnie postapil, ze przyjal ponownie i nic za to nie wzial ![]() to mala juz sporo podrosla od ostatniego czasu, bo wtedy miala niecaly kilogram jak pamietam- 900 cos gram chyba?? do porodu bedzie "akurat"
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko wszystkiego naj naj naj z okazji 6 rocznicy i duuuuzo milosci
![]() Ray jaka masz sliczna coreczke Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2008-01-08 o 10:03 |
|
|
|
#966 |
|
Raczkowanie
|
Kachulko ja też gratuluję i życzę jeszcze duuuużo więcej takich rocznic
Ray no widzisz wszystko dobrze ale kobiety lubią się martwić a te ciężarne tym bardziej, Alicja faktycznie śliczna, prawie jak w realu, dobrze że już na 100% to córcia. Ja pędzę z synem do szkoły Miłego dnia kobietki |
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
tak wiemy ze to na pewno corka
pan powiedzial ze facet teraz to sie nie uordzi i moze nastepnym razem nawet mam wpisane plec zenska hehe wiem ze moge kupic sukienke na prawde wrazenie jest nieziemskie nie szkoda nawet tych 200 zl ani chwili nie zalowalam ze tyle wydalam nie moglam w nocy spac z wrazenia hehe... pan byl bardzo mily wesoly i smial sie ze mamy uparciucha i cwaniaczka jak kazda kobieta i na pewno to musi byc kobieta ![]() dzidzia po prostu nas olala hehe rece nogi na glowe i tyle pan ja pukal szturchal na bok sie przewracalam a ona nic ani drgnie hehe... a jak na bok sie przewracalam i troche opadala to zaraz sobie szybko miejsce znajdywala i dalej rece na glowe chyba nie lubi zdjatek Podobna jest do mnie tzn z tego usg wyglada ze bardziej do mojej rodziny bo ja mam krotka brodke wlasnie maz ma dluzsza i tak samo ja mam okragle buzie maz podluzna i ja mam policzki pelne co mnie zawsze wkurzalo i widac moje dziecko ma to po mnie hehe a uparta jak mamusia ![]() najwiekszym szokiem bylo dla mnie jak dziecko moze byc tam powyginanie w glowie mi sie nie miescilo jak mozna sobie nogi na glowe zalozyc hehehe.. a dzidzia urosla ufff... martwilam sie czy dobrze rosnie ale te aparaty sa dokladne do 5 % dokladniejszych nie ma i wazy 1,5 kg to prawidlowo pan powiedzial wczesniej jak bylam na 2d one sie moga mylic do 15 % to juz duzo wiecej... wody tez sa prawidlowe wiec wycieku nie ma... pepowina tetni ile wlezie, tetno dziecka prawdlowe serduszko tez wszystko gra jednym slowem mam tez 13 minutowy filmik i moge sobie ogladac jak moja dzidzia sie rusza cos niesamowitego heheh jak bedziecie kiedys mialy taka okazje w co wierze to wybierzcie sie na takie usg ![]() uspokoilam sie bo juz wiem skad moje dolegliwosci ten Pan mi wszystko wyjasnil... nawet to czego nie wiedzialam ze dziecko bedac w moim brzuchu reaguje 3 razy movniej nazmiany cisnienia atmosfery niz ja.... teraz taka pogoda gdzie cisnienie jest kiepskie to jak ja czuje sie senna to dziecko duzo bardziej i sie nie chce mu ruszac... tak samo moje bole miednicy i spojenia lonowego spowodowane sa glowka dzidzi .. siedzi sobie tam glowka rosnie to i pobuza macice i wiezadla by sie poszerzaly a ze teraz dzidzia szybko rosnie to boli tak samo z ta pepowina sie uspokoilam co do owiniecia ze to sie zdarza praktycznie wylacznie przy cieniutkiej pepowinie i wiotkiej wiec zebym sie tym nie martwila i dzidzia juz pozostanie w tej pozycji do porodu a brzuch nizej bo dzidzia ciezarem ciagnie i juz... ale jest w normie fajny lekarz powiedzial ze babcie beda zaiwedzione jak buziulki nie zobacza wiec na koniec pracy nas znow przyjal i mala w koncu co kolwiek pokazala
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, ze trafilas na takiego spoko lekarza, ze nawet Was drugi raz przyjal, byscie mogli buzke malej zobaczyc najwazniejsze, ze wszystko jest ok, a lekarz wyjasnil ci skad te wszystkie dolegliwosci jeszcze raz gratulacje |
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Ray jak milo to slyszec, ze dzidzia zdrowiutka
do terminu porodu juz tylko 2 miesiace chyba hehe to niezle szybko zlecialo![]() Pomidorka krzyczy nie, nie, nie ale maz juz jej zapowiedzial, ze w tym roku zrobi jej dzidziusia ![]() Kasiasiar i Kinia wezma slub to i moze jakas fasolka sie trafi podczas nocy poslubnej hehe Kachulka, Nikitka i ja- zawsze chetne na bobo to i moze sie uda w tym roczku ![]() dziewczyny musimy sie wziasc za produkcje ![]() hehe tak mnie wzielo z rana po wczorajszym przytulanku
Hania i Kubus 80 days to go! Edytowane przez mezatka07 Czas edycji: 2008-01-08 o 12:06 |
|
|
|
#970 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ray widzisz juz sie uspokoilas ![]() Mi sie dzis snilo, ze w ciazy jestem ![]() ![]() i to dowiedzialam sie o tym, jak brzuszek zaczal mi rosnac taka dumna bylam, jak brzuszek sie pojawil ojjjjj strasznie ciekawe jak to bedzie w rzeczywisosci
|||||||||||||||||||||
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiu fajna prognoze na nadchodzacy rok zrobilas
|
|
|
|
|
#972 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja sie pisze na dzidzie na 2009
albo 2010 ten rok zostawiam dla Was dziewczyny
|||||||||||||||||||||
|
|
#973 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
Ray bardzo fajne zdjecia corki Mezatko prognoze zrobilas ze hoho,nic innego nie pozostaje wam dziewczynki jak wzmozyc dzialania Marcelinko ja sie pisze zaraz po tobie na 2010albo 2011 ![]() A zaraz zmykam do pracy,dzisiaj mnie len z rana oblecial i nie poszlam do szkoly ale za to w pelni wykorzystalismy poranek z tz
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#975 |
|
Wtajemniczenie
|
kiniu w moim przypadku to raczej ten rok i nastepny odpada z tego wzgledu ze najpierw musimy ustalic z tz gdzie chcemy mieszkac,no i jak wiecie mojemu tz tez niespieszy sie do slubu,wiec jeszcze troche na dzidzie musimy poczekac
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie moze do mojej prognozy jeszcze Agusieczka wkleimy co??
![]() bo z tego co pamietam to ona nie zdecydowana jeszcze hehe ![]() jak ja zapisze na 2008 to juz nie bedzie miala wyjscia
|
#977 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
To juz mamy wszystko zaplanowane do 2011
![]() Kinia mam nadzieje, ze nie bede ta szczesciara i w tym roku sie nie zalapie ustapie miejsca Kasiom, Asi Jeszcze Pomidorka za 1,5 roku czyli tez cos 2009/10
|||||||||||||||||||||
|
|
#978 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Orzeszek cos wspominala, Agusiaczek tez , moze Ja22 W tym roku Ray, Mijalea i Gusia urodza to wiemy na pewno
||||||||||||||||||||||
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dziewczynki zglaszajcie sie- te ktore zostana zapisane do drużyny- na 100% beda zaciazone w terminie ![]() daje oczywiscie gwarancje
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Ray ale Alicja jest śliczniutka.Ja to juz pare razy widziałam zdjecia i raz filmik z usg 3d ale kolejne zawsze robią na mnie wrażenie Asiu ja sie piszę na pierwszą połowę 2009 ![]() Misiu, Marcelinko jak się dzisiaj czujecie??? |
|
|
|
#981 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jednak- najprawdopodobniej- pozostanę ciocią wizażową waszych bąbelków, bo tak jak Misia musze pomyśleć gdzie będziemy mieszkać już na stałe i w dodatku jedno dziecko mam, także drugie chyba pozostanie niespełnionym marzeniem.Zresztą u mnie latka lecą szybciej niż u was, nie żeby było widać i żeby ktoś wiedział hihiJednak jak dziewczyny zaczną zaciążać według Twoich proroctw, to chylę czoła i nie będę sie wychylać z kolejki hihi |
|
|
|
|
#982 |
|
Raczkowanie
|
No dobra jak się deklarujemy to powiedzmy przełom 2009/2010
![]() Jak wszystkie to wszystkie A swoją drogą jak czytam te nasze plany i Asi przepowiednie to mi się weselej robi i właśnie jak wszystkie się określimy to wydrukuję te strony może za parę lat się nam przydadzą to skonfrontujemy je z rzeczywistością |
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok niech juz bedzie- narazie uznajmy, ze firma jest stabilna i uczciwa haha postaram sie wywiazac ze zlozonych obietnic ![]()
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu mam nadzieję, że nie bedziemy musiały reklamacji i zażaleń składać???
|
|
|
|
#985 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kasiu dziekuje lepiej
z checia bym antybiotyk odstawila, ale wybiore go do konca bo i tak pozniej mi sie nie przyda...Dobrze, ze nie chcemy wszystkie na raz bo pozniej nie bylo by sie czym zachwycac tak o 1,5 roku do przodu
|||||||||||||||||||||
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
LISTA DO ZACIĄŻENIA
1. Mezatka I polowa 2008 2. Kasiasiar I polowa 2009 3. Agusieczek 2009/2010 4. Marcelinka 2009/2010 5. Misia 2010/2011 Prosimy sie dopisywac, firma daje gwarancje terminowego zaciazenia
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Asiu, ja rezerwuję termin II połowa 2009 roku Po wakacjach w przyszłym roku się znaczy Żebyśmy już w moim kochanym mieście mieszkali i mieszkanko mieli, i żeby staż był odbębniony ![]() Ray, po prostu się rozpłynęłam Marcelinko, to wy macie taką sytuację jak my-nie wiadomo, gdzie będziemy mieszkać. W tym roku nam wszystko się okaże przed wakacjami-albo zostajemy w Bydgoszczy (ble |
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
LISTA DO ZACIĄŻENIA
1. Mezatka I polowa 2008 2. Kinia 2008/2009 3. Kasiasiar I polowa 2009 4. Pomidorka II polowa 2009 5. Agusieczek 2009/2010 6. Marcelinka 2009/2010 7. Misia 2010/2011 Prosimy sie dopisywac, firma daje gwarancje terminowego zaciazenia
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
kachulka pewnie by też chciała w pierszej połowie 2008
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

i Kubus
to wybierzcie sie na takie usg 

ale za to w pelni wykorzystalismy poranek z tz