|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamy z Niemiec
Cytat:
Kamilko, kiedy wracasz?? Tesknimy...
|
|
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Eehhh...nie wiem Madziu kiedy wracam...
Znow wrocilo to uczucie rozdarcia miedzy dwoma miejscami...i tu i tam jestem potrzebna i juz nawet nie mysle, gdzie mi lepiej...Na sama mysl o wyjezdzaniu, zostawianiu tego wszystkiego tutaj i zegnaniu sie z nia itp. robi mi sie juz ciezko na sercu ![]() Z jednej strony wiem, ze mama mnie potrzebuje i chcialabym dla niej zostac jak najdluzej a z drugiej wiem, ze przeciez skoro prowadzimy wpolne zycie z moim tz'tem to przeciez musimy w koncu byc i zyc razem... On i tak jest wyrozumialy w kwestii moich wyjazdow itp...
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mama odwiedza cie czesto?? A na poprawe humoru moj synek :
|
|
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki kochana, takie slodkie pocieszenie, ze od razu lepiej na duszy
![]() A mama odwiedzala mnie czasami, na tyle na ile mogla zostawic jorki, ale teraz odkad otworzyla ten swoj hotelik to juz w ogole musi tu siedziec i pilnowac interesu nawet nie byla jeszcze w moim nowym domku....
|
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
Mijalea super twój syneczek
![]() my w tym roku chyba nie wybierzemy sie do Polski, obralismy poki co troche inny kierunek: do Wloch do mojej mamy... fajnie tam jest ... tak calkiem inaczej ![]() narobilyscie mi smaka górami... zreszta nie tylko wy, jak patrze na fotki dziewczyn z gor to az chce sie tam pojechac ...
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widze mama przedsiebiorcza, prowadzi interesy, ale przynajmniej ma mniej czasu na zamartwianie sie Moja mama jest juz na emeryturze, wiec na bierzaco dzwonimy, no i przyjezdza tak czesto jak moze, o ile nie jest u drugiego wnuczka albo on u nich
|
|
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
mamatrojki ja zawsze bardziej lubilam gory od morza...przynajmniej dopoki pojechalam do Portugalii, bo tam zakochalam sie w oceanie, zapachu wody i w ogole...Ale uwielbiam gory...maja w sobie to cos
No moja mama to jest baardzo przedsiebiorcza..niestety ta przedsiebiroczosc jest tez zrodlem nieustannych zmartwien i zawirowan poki co...ale mysle, ze teraz jest na dobrej drodze do wzglednej stabilizacji....Tylko wiadomo - jak kazdy hotel, ten tez potrzebuje troche czasu na rozruch a ona juz sie denerwuje... Kurcze czasami to bym chciala, zeby wlasnie byla na emeryturze....
|
|
#968 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A mimo ze ja moge leciec kiey chce bo przeciez sama sobie szefem jestem to i tak jaos zawsze mnie strach przed lataniem ogarnia i siedze tak z 3 miesiace na tyleczku bo dluzej to nie wytrzymalabym ni hu hu. Dobrze ze moje kochanie tez wyrozumiale baaaaardzo ba, nawet w czasie dolkow biegnie z lampka wytrawnego czerwonego i przytula mocno... |
|
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, a kiedy egzamin??
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie, Melisko, przyznaj sie
W koncu bedziemy trzymac kciuki ![]() Dziewczyny, ja dzis latam, a dzien mi przeplywa przez palce, od rana zajmuje sie malym bo jakos sie cos chwila budzi i nie mam czasu nic zrobic a to juz 13 sta ![]() jesli ktos chialby zeby mu czas szybciej plynal, to mam dobra recepte- dziecko
|
|
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#972 |
|
Rozeznanie
|
Ha! A ja dzis gralam sobie w siatke plazowa, nad fajnym francuskim jeziorkiem i nagle co widze?! 3 bociany!!!! polataly chwilke pokrazyly i odlecialy
nie wierze w takie rzeczy ale mimo wszystko jakos wesolo mi bylo, i jest do tej pory ![]() A prawko hmm maksymalnie za 2 tyg powinnam miec egzamin, a boje sie strasznie nerwy to mnie zjedza i czuje ze pojade jak ostatnia ciamajda....
|
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilko, nie ma sprawy- chetnie
![]() Aniu, stres to wrog w takich przypadkach, wiec postaraj sie myslec pozytywnie i nie denerwowac... |
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu juz tyle godzin wyjezdzilas, ze spoko dasz rade...
![]() Moja mama dzisiaj stwierdzila, ze jestem zdecydowanie zbyt mila dla gosci hotelowych i na dluzsza mete weszliby mi calkiem na glowe...
|
|
#975 |
|
Rozeznanie
|
Oj chyba jeszcze dlugo jezdzic bede, o takie *******y mnie sie czepiaja jak obracanie glowy w ilosci stanowczo nie wystarczajacej... juz mi sie odechciewa powoli...
Kamila a co ty sie nie chwalisz studiami? Dobrze cos mi sie o oczy obilo na n-k, ze zaczynasz??? |
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy zdolniache na watku Aniu, to jeszcze musisz na jazdy chodzic?? z drugiej strony to lepiej sie nauczyc dobrze niz byc tak olewanym jak w Pl, jak ja mialam cwiczyc placyk to instruktor chodzil karmic golebie...w koncu zlitowal sie nademna inny instruktor i mi pomogl, bo sie meczylam sama na placyku...paranoja jakas My jutro mamy big joyride nach Polen, mam nadzieje ze dojedziemy cali i podroz nie bedzie az taka dluga jak moj porod na przyklad Wszystko zalezy od malego i jak to bezdzie znosil
|
|
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, no pewnie, ze sie chwaliam...
gdzie tam ja bym cos takiego trzymala w sekrecie Madziu, to dobrej drogi jutro Na pewno wszystko bedzie ok
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pozdrawiamy juz z Pl, bede sie odzywac na ile czas i Edzio mi pozwla
![]() Podroz byla nawet udana, maly dobrze ja znosil ![]() Co u was kochane? Kiedy wracasz Kamilko?? Meliska jak jazdy?? |
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wy na ile zagoscicie u rodzinki?Ja mialam wracac wlasciwie juz dzisiaj, ale niepodziewane okolicznosci sprawily, ze jade we srode do domciu....Moj tz dzwonil wczoraj i z duma w glosie obwiescil, ze zrobil pranie (no tak, w koncu koszule mu sie po dwoch tygodniach skonczyly.. ), powiesil i nawet ma zamiar prasowac....aaalez jestem z niego dumna
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilko, ja z malym zostaje na 2 tyg, a maz juz jest spowrotem w domu-niestety praca wzywa
Ale przyjedzie po nas ![]() Jesli chodzi o pranie to jest to ulubione zajecie domowe mojego meza, pierze wszystko co popadnie jak sie troche uzbiera, najbardxziej mu do tego odpowiada niedziela 8 rano
|
|
|
|
|
#981 |
|
Rozeznanie
|
Dziewzyny zaciskajcie mocno kciuki codziennie do piatku miedzy 9-12... bedemiec na dniach egzamin praktyczny,nie powiem dokladnie kiedy zeby miejmy nadzieje milo zaskoczyc... choc kurcze zestresowana chodze strasznie...
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() My z Edziem trzymamy mocno juz od dzis
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#984 |
|
Raczkowanie
|
kciuki zaciśniete
a moze juz po egzaminie ?? moja siostra zdala w koncu tez egzaminy na prawko ... w koncu ... ale w Polsce ![]() mialam sie spytac ... sa tu jakies mamusie z Gorlitz lub bliskich okolic ?? potrzebuje troche info ... pozdrawiam
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki,
ale u nas cisza na watku... nie mialam o ciagu ostatnich dnia czasu nawet na wlaczenie komputera wiec jak dzisiaj weszlam i zobaczylam, ze nic nowego sie nie dzieje to przyznaje, ze sie zdziwilam... ![]() meliska caly czas sciskam te kciuku i sciskam wiec mam nadzieje, ze nie darmo, bo cos czuje, ze egzamin juz dawno zdany... ![]() Wracam jutro do De i musze przyznac, ze stesknilam sie za moim tz'tem baardzo...nawet bardziej niz myslalam, ze sie stesknie....
|
|
#986 |
|
Rozeznanie
|
Kochane zdalam
![]() A cisza taka bo zaraz po egzaminie kolezanka powiedziala ze jedzie do Polski i postanowilam sie z nia zabrac, takze wszystko na szbko bo kilka godzin pozniej bylam juz w drodze ![]() a teraz ciezko mi sie dostac do neta wiec malutko pisze ale nadrobie w nastepny weekend jak wroce![]() Kareninka wieze ci ja tez nie sadzilam ze bede az tak tesknic
|
|
|
|
|
#987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
GRATULACJE !!!! super sa takie nieplanowane wyjazdy ... zazdroszcze ...
|
|
|
#988 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Witam pieknie niedzielnie
,Wczoraj bylismy na urodzinach u znajomego i moj tz smacznie jeszcze spi, a ja cos nie moge spac wiec wstalam i oczywiscie...do komp i na wizaz ![]() Dotarlam wczoraj o 5 rano do domciu co prawda moje serce twierdzi, ze one tylko spia, ale coz... Dom generalnie stoi na swoim miejscu, ale np. w kuchni odkrylam powstajace juz nowe formy zycia, miedzy innymi w lodowce na ogorku, ktory jest tam 3-4 tydzien...![]() meliska wieeeelkie gratulacje !! A a propos tych 2 kilogramow to czyzbys ty tak jak ja probowala choc troche przytyc? Bo ja staram sie jak moge, ale waga stoi w miejscu jak zakleta... A teraz po tej bieganinie w Pl, podejrzewam, ze jeszcze troche schudlam....![]() Pozdrawiam i zycze wszystkim pieknej niedzieli!!
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki!!
Melisko, wielkie gratulacje!!! My wracamy do De w przyszla niedziele, w piatek ma przyjechac po nas moj M, nie musze mowic jak tesknimy...no i on tez teskni za nami, a ja sie smieje, ze nie pozna syna po 2 tygodniach ![]() Co do wagi...ja co dzien wcinam jakies smakolyki, ale licze, ze jak wroce do domku, to bedzie kontynuacja spadku wagi...zostalo jakies 2 kg do wagi sprzed ciazy ![]() A to moj maly brzdac: |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.

Znow wrocilo to uczucie rozdarcia miedzy dwoma miejscami...i tu i tam jestem potrzebna i juz nawet nie mysle, gdzie mi lepiej...Na sama mysl o wyjezdzaniu, zostawianiu tego wszystkiego tutaj i zegnaniu sie z nia itp. robi mi sie juz ciezko na sercu 
On i tak jest wyrozumialy w kwestii moich wyjazdow itp...
A mama odwiedza cie czesto?? 

Moja mama jest juz na emeryturze, wiec na bierzaco dzwonimy, no i przyjezdza tak czesto jak moze, o ile nie jest u drugiego wnuczka albo on u nich 

W koncu bedziemy trzymac kciuki 

A a propos tych 2 kilogramow to czyzbys ty tak jak ja probowala choc troche przytyc? Bo ja staram sie jak moge, ale waga stoi w miejscu jak zakleta... A teraz po tej bieganinie w Pl, podejrzewam, ze jeszcze troche schudlam....