|
|
#961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyki Bourjois
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
użyłam białej czekoladki i kamień mi spadł z serca
tak narzekałyście na nią, a tu całkiem nieźle się prezentuje. Fakt, efekt jest bardzo delikatny, ale mi odpowiada. Kości policzkowe są tak naturalnie rozświetlone, świeże. Z różem się super komponuje
|
#963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to wlasnie jest jak sie czlowiek nie moze zdecydowac! biore tez brazujaca nr52 i bedzie strach czy nie okaze sie za ciemna albo ryzyk fizyk dobrze ze mnie uspokoilas bo jakbym sama sobie to mowila to bym nie wierzyla![]() Cytat:
|
|
|
#964 |
|
Rozeznanie
|
Nie czytałam całego wątku, ale mam pytanie, przeprszam jeśli będę powtazac, ale kupujecie róze na allegro ? Bo wlaśne się nad tym zartanawiam, ale troche boję się, że będzie jakis stary albo cos...
A nie powiem, cena kusi Moze polecacie jakiegos sprzedawce ?
|
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do sprzedawcow to dziewczyny pisaly chyba o wiki64 czy jakos tak ze wszystko jest ok z kosmetykami ktore sprzedaja ale zawsze mozesz obaczyc na komentarze
|
|
|
#966 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, czy któras z Was mogłaby porównać korektory w pędzelku "Anticernes pour Petits Matins, adieu fatigue"
Bourjos i "Touche Magique" L'oreala?i czym różni się ten nowy Bourjois w czarnym opakowaniu od starszej wersji z różową nakrętką ? ![]() bardzo proszę o podzielenie się informacjami, niedługo będę kupować nowy korektor, a miałam tylko L'oreala.
|
#967 |
|
Raczkowanie
|
To ta wika64 z allegro w porządku jest? Bo mnie też kusi żeby zamówić a nie chce trafić na jakiegoś "starucha" ;-)
|
|
|
|
#968 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#969 |
|
Raczkowanie
|
O to i ja się skuszę, bo cena zachęcająca, a róże to ta firma ma świetne
|
|
|
|
#970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Juz od jakiegos czasu mysle o zakupkach u tej osoby,bo ma swietny wybor rozy (i moja upragniona burzujkowa 34).A do tego wzielabym jeszcze tusz do rzes i Creme Puff Max Factora Chyba juz gdzies tu wczesniej byla mowa o tym uzytkowniku,ze jak najbardziej warto
|
|
|
|
|
#971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama jak bede brala to wlasnie od niego![]() Cytat:
|
|
|
#972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zreszta-dla mnie im bardziej rozowy,tym lepiej,wiec nie ma problemu ![]() Mi sie teraz podoba ten nowy podklad z pedzelkiem.Nie lubie uzywac do podkladu gabeczki,a pedzla nigdy nie mialam okazji.Ale kusi ta nowa forma Tylko tak sie zastanawiam: przeziez ten pedzel po kazdym uzyciu trzeba by bylo raczej umyc...Chyba przez to podklad moze byc malo wydajny,bo po kazdym uzyciu troche by sie marnowalo
|
|
|
|
|
#973 |
|
BAN stały
|
Moren, czy Twoja czekolada już dotarła
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko i tak wolalabym ogladnac je pierw ale pewnie i tak i tak sie zdecyduje![]() hym z tym podkladem to nie wiem
|
|
|
#975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ja też u niego kupiłam róż 35, i właśnie na niego czekam
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Resztaj jakies beze,brazy,zlota,pomaranc ze i brzoskwinie ![]() sine.ira cos mi sie Twoj post nie chce zacytowac ![]() Doszla,a jak Z tym,ze ja kupowalam przez konto chlopaka,a ze do mnie dosc czesto cos przychodzi,to tym razem nie zazyczylam sobie,zeby przyslano na moj adres (potem moja mama gada,ze ciagle cos kupuje i po co mi to,do czego,ble ble ble).Wiec ja sie nia naciesze dopiero jutro Ale juz sie nie moge doczekac
|
|
|
|
|
#977 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jutro będę zmuszona zadzwonić do tej babki. A tak się cieszyłam, tak na nią polowałam i kicha !!!
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie fajne kolorki sa gdzie indziej a do nas same przysylaja takie jakies przebrane!
|
|
|
#979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cos faktycznie dlugo to idzie :kwasy: Ja bym poczekala do jutra i jesli jutro nie przyjdzie,to bym dzwonila ![]() dimiti ja tez tego nie kumam Ja nie wiem,czy oni naprawde uwazaja,ze tu sa same mulatki,skoro podklady mamy ciemne,brazery najciemniejsze,roze-brazy lub glownie cieple odcienie Ja nie wiem,czy w Polsce jest jakis slaby rynek zbytu?Chyba nie dla kosmetykow sredniopolkowych.My nie kraj 3 Swiata,gdzie nikt sie nie przejmuje mazidlami,tylko podstawowymi produktami potrzebnymi do zycia...
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://eu.strawberrynet.com/productD...77593&goChar=B http://eu.strawberrynet.com/productD...77596&goChar=B - ten byl u nas też http://eu.strawberrynet.com/productD...77594&goChar=B
|
|
#981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak z aplikacja? Latwo operuje sie tym pedzlem? Jest kryjacy, czy raczej delikatny? |
||
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
ma próbkę pędzlowego podkładu -z Sephory, ale nawet jesli będzie dobra to i tak nie kupię, bo na all. nie ma tego jasnego koloru 31 a za pół opakowania standardowego i pędzel którego i tak pewnie nie będę używać nie dam prawie 7 dych
|
#983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Drogeria Europejska w Galerii Krakowskiej - na 100% jest, bo nawet dziś ją tam widziałam. |
|
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a niektore na prawde swietne! nie dosc ze w Polsce kosmetyki takie drogie to jeszcze taki maly wybor i trzeba sie niezle nakombinowac zeby cos fajnego kupic
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny , a jaki kolor różu polecilybyście mnie ( oczywiście chodzi mi o Bourjois). jestem brunetką o ciemnych oczach ale jasnej cerze.
|
|
|
|
#986 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z cieni jestem bardzo zadowolona chociaż wolę te potrójne niż pojedyncze. Te wypiekane cienie są bardzo twarde co nie do końca mi odpowiada. Ale wszystkie na bazie Lumene bardzo dobrze się trzymają![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Mi też się podoba ten sypki cień, chociaż jeszcze do końca nie opanowałam techniki jego nakładania i trochę zawsze mi się osypie na policzki. Błyszczyki też należą do jednych z moich ulubionych
|
||
|
|
|
#987 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I niestety z trwaloscia na oku sredniawo ![]() Dzisiaj odebralam czekoladke-przepiekne pachnie,dla mnie nie jest to wprawdzie czekolada,ale zapach cudowny Widze raczej zloto,a nie roz.Ale to pierwsze podrygi i to w sztucznym swietle Jestem dobrej mysli Nie podoba mi sie tylko to,ze wydaje mi sie,iz mam dosc duze i otwarte pory na poiczkach i wszelkie roze i rozswietlacze to podkreslaja Cos mnie tak ostatnio na to wzieleo,strasznie zwracam na to uwage i bardzo mi to przeszkadza
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ja wlasnie sie na nia czaje calyn czas ale nie wiem czy w koncu ne dam sobie spokoju szczegolnie ze opinie sa bardzo roznorodne o nim
|
|
|
#989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dimiti Ja swoja kupilam w momencie,kiedy wszystkie Wizazanki sie na nia rzucily Teraz jestem w fazie testow Poki co-nie robi spektakularnego efektu Ale jeszcze sie ucze,jak ja uzywac
|
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam białą czekoladke. Daje ładny efekt rozświetlenia gdy nałoży się ją nad brwi i lekko na brode. Przynajmniej u mnie ale też ciągle testuje.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

tak narzekałyście na nią, a tu całkiem nieźle się prezentuje. Fakt, efekt jest bardzo delikatny, ale mi odpowiada. Kości policzkowe są tak naturalnie rozświetlone, świeże. Z różem się super komponuje
tak to wlasnie jest jak sie czlowiek nie moze zdecydowac! biore tez brazujaca nr52 i bedzie strach czy nie okaze sie za ciemna albo ryzyk fizyk 
A nie powiem, cena kusi
Bourjos i "Touche Magique" L'oreala?

Jutro będę zmuszona zadzwonić do tej babki. A tak się cieszyłam, tak na nią polowałam i kicha !!! 
pierwszy w życiu idealnie dopasowany do koloru mojej skóry...
heh ja wlasnie sie na nia czaje calyn czas ale nie wiem czy w koncu ne dam sobie spokoju szczegolnie ze opinie sa bardzo roznorodne o nim