Dzieciaczki Wiosna-Lato 2006 :-) - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-12, 14:08   #961
Sniezynka21
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Wiosna-Lato 2006 :-)

Djamelka nie odzywam sie do TZta, niech wie, ze nie tylko on ma racje Kiedy jedziesz do Polski i gdzie ( miasto ) ???

Jupi cos mi sie wydaje, ze urodzisz po terminie Tzn jeszcze jakis tydzien posmigasz Zycze lekkiego porodu jakby co
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 14:15   #962
Ando
Rozeznanie

Franek - przedwczoraj skonczyl 18 miesiecy!!
Takie wzielam fotki zeby cos bylo widac, moze nie jakies tam super ale oddaja charakter mysle

P1280321-pulp.jpg Pulpit-4.jpg

Kopia Pulpit-1.jpg PA070023-kadr.jpg

Edytowane przez Ando
Czas edycji: 2008-02-14 o 20:29
Ando jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 14:21   #963
djamelka
Rozeznanie

Ando Franek cudny!!!!!!Naprawde slicznego masz synka.Pozdrawiam
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 15:03   #964
Ando
Rozeznanie

Heh - nieskromnie powiem - wiem
Pewnie kazda mama tak uwaza - ze jej dziecko jest najpiekniejsze :P ale ja sie kazdego dnia na nowo nie moge nadziwic
Stary 2008-02-12, 17:45   #965
Jupi
Zadomowienie

GG do Jupi

Cytat:
Napisane przez Sniezynka21 Pokaż wiadomość
Jupi cos mi sie wydaje, ze urodzisz po terminie Tzn jeszcze jakis tydzien posmigasz Zycze lekkiego porodu jakby co
nie denerwuj mnie!

dzwonilam do poloznej, ma jutro dyzur od 7 rano, wiec musze namowic meza na sex przed praca

Ando- bardzo fajny Twoj synek
Stary 2008-02-12, 18:33   #966
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Hej

Jestem chorarozłożyło mnie na amengoraczka,katar,boli mnie gardlojestem nie do zycia.Teraz pozostalo mi czekac az pozaraze dziecia to niestety nieuniknione

Na pocieszenie zalicytowalam super spodnie na allegro

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=309187548

Mam nadzieje ze wygram!!!Ustawialabym sobie snajpera ale za bardzo nie kapuje na czym to polegamoze ktoras z was juz tak robila Doridee chyba ty cos wspominalas?

Jupi czekamy na nowwe wiesci

Ando super masz synkapokazalabym go mojej Darusi ale juz sie z Djamelka umowilam ze zeswatamy ja z jej Kevinkiem
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 18:51   #967
djamelka
Rozeznanie

Monika bidulko chora jestes???????Zycze zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka!!!!!!!!!!!Napisz mi jakie sa rozmiary na alegro na spodnie.Bo ja ,niewiem jak to paczec bo jak jestem w Pl to sa inne (np
27,30 itd)A tu sa takie ja (38to malutki 40,42,44itd)ja mam tu 40 i niewiem jaki to jest w pl?Jak sie znasz to napiszFajniusie te spodnieMasz guscik ty franiu
Stary 2008-02-12, 18:55   #968
djamelka
Rozeznanie

Jupi masz racje-idz na dobry numerek z tz i zobaczysz pojdzie jak po masleDobrej zabawy zycze
Stary 2008-02-12, 18:58   #969
MONIKA1850
Zakorzenienie

Djamelka te spodnie to L wiec chyba rozm.40???sama niewiem,tam sa podane dokladne wymiary wiec tym sie sugerowalam

A spodnie fajne bo wyszczuplaja i ladnie lezakupilam juz kiedys podobne i sa swietne
Stary 2008-02-12, 19:32   #970
djamelka
Rozeznanie

monika no czymaj Darusie dla mojego Kevinai powiedz jej ze bedzie mniala zaj;;;;;;;;;;;tesciowke Mowisz rozmiar L-a niebedzie za duzy?
Stary 2008-02-12, 19:37   #971
djamelka
Rozeznanie

Sama bym sobie kupila te spodnie!Ale jak ty bierzesz L to ja musialabym wziasc xxxl hi hi hi.Kup najpier ty a potem powiesz mi jakie sa to wtedy ja wpadne na alegroMam tam zalozone konto juz od roku ale jestem zielona w zakupie u nich
Stary 2008-02-12, 19:58   #972
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

i skończyło się na zastrzykach niestety początek oskrzeli
leków w syropie nie chciała, takie spazmy, ze szkoda gadać, więc pojechaliśmy jeszcze raz i przypisała zastrzyki i już jestesmy po
a i na rozszerzenie oskrzeli dostała czopki
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 19:58   #973
MONIKA1850
Zakorzenienie

Djamelka no zachowam ja tak taka spodnie to dla mnie beda dobre bo sa takie podobne wymiary jak mojea ty nie świruj ze musisz miec az takie dużebo wiem ze pewnie nosisz ten sam rozmiar

Co tu tak pusto????
Stary 2008-02-12, 20:00   #974
monka23
Zakorzenienie

Ja tan na szybko

Magda dobrze ze usg wyszlo oka.

Monika kuruj sie bo szkoda czasu na choroby

Amelka wszyskieto nas i spelnienia marzen

Sniezynka ty szkieletorze hehe 11 cm Szacuneczek i powidz Cos za czesto zmeczona jestes mi sie wydaje ze to od dietki.Nie zaglodz nam sie bo bedziemy plakac hehe

Jupi hehe to jutro przemy wirtualnie z toba jak sie po nocce postaracie hehe

Ando sliczny synalek Pokaz nam sie tez

Doridee a akucja i staroci i nowych rzeczy Pokupowalismy sprzetu troche do sklepu i do domu Niektore nowe niektore uzywane Mamusce wzielam sztucce ze stali nierdzewnej bo miala juz skapciale i takie duperelki Nowe a za grosze kupila

Spadam pewnie mnie dzis wieczorem nie bedzie takze do jutra
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 20:00   #975
Ando
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MONIKA1850 Pokaż wiadomość
Hej

Jestem chorarozłożyło mnie na amengoraczka,katar,boli mnie gardlojestem nie do zycia.Teraz pozostalo mi czekac az pozaraze dziecia to niestety nieuniknione

Na pocieszenie zalicytowalam super spodnie na allegro

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=309187548

Mam nadzieje ze wygram!!!Ustawialabym sobie snajpera ale za bardzo nie kapuje na czym to polegamoze ktoras z was juz tak robila Doridee chyba ty cos wspominalas?

Jupi czekamy na nowwe wiesci

Ando super masz synkapokazalabym go mojej Darusi ale juz sie z Djamelka umowilam ze zeswatamy ja z jej Kevinkiem
Heh. No ladnie

Zdrowia chorym zycze!
Byle do wiosny!!!
Stary 2008-02-13, 11:16   #976
magdawikp
Wtajemniczenie

Gdzie jesteście??????????????
Stary 2008-02-13, 11:19   #977
Sniezynka21
Zakorzenienie

Kurka wodna, nie moglam caly czas na Wizaz wejsc !! Ale nareszcie sie udalo
Widze, ze nikogo nie ma
Ide sprzatac
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 11:22   #978
djamelka
Rozeznanie

Magda ojejku zaszczykiBidulka.A ile przepisala zaszczykow i ile razy dziennie?Moje dzieci nigdy nie mieli zaszczykow!Bo tu nigdy nawet nieslyszalam o zaszczykachPewn ie ci serce peka jak idziesz z nia na zaszczyk!Ja jak na szczepionke to mosielam tz wysylac bo sama niechcialam isc bo bym chyba plakala z moimi dziecmi
Stary 2008-02-13, 11:24   #979
djamelka
Rozeznanie

Kurde a wczoraj co to sie stalo ze ostatnia wiadomosc o 20stej ?Szok chyba pierwszy raz tak sie zdazylo!Ja ide barszczyk gotowac-do potem!
Stary 2008-02-13, 12:23   #980
magdawikp
Wtajemniczenie

Djamelka rano chodzi z nia TŻ, bo ja w pracy, ale mam tak ściśnięty żołądek, ze nawet jabłka zjeść nie mogłam, ma dwa dziennie przez pięć dni, ale to lepsze niż walczyć z nią bo mała dostaje dosłownie ok...nia jak widzi łyżeczkę z syropem, a tak ładnie przyjmowała leki, ale wczoraj jak jej daliśmy antybiotyk to się zaczelo, no tak mi było jej szkoda, ze stwierdziliśmy - zastrzyk bo inaczej to szpital, tak nam się wnerwiła jak daliśmy jej na siłę, ze zwymiotowała, widok koszmarny, biedactwo była tak umęczona, że mimo bólu serca ale pojechaliśmy z powrotem do lekarki po nową receptę. szkoda mi jej tym bardziej, ze to ja ją zaraziłam a ona cierpi
Stary 2008-02-13, 13:05   #981
djamelka
Rozeznanie

Magda nieobwiniaj sie ze to przez ciebie ,bo jakby nie od ciebie to by sie zarazila od kogos innego-takie sa uroki virusow i chorob.A zaszczyki pomoga jaj napewno i bedzie dobrze-zobaczysz.lepiej faktycznie podac zaszczyki jak ona niechce brac leki i do tego zwymiotuje,wiec takie najlepsze wyjscie.Zycze szybkiego powrotu do zdrowka!!!!!!
Stary 2008-02-13, 13:35   #982
monka23
Zakorzenienie

Dziendoberek kaltoferki Co sie tutaj dzieje jakis detox grupowy czy cu

Magda jak to Amelka powiedziala nie obwiniaj sie bo to nie twoja wina Jest to niezalezne od ciebie wiec nie doluj sie Szkoda ze zastrzyki ma ale miejmy nadzieje ze jej pomoga .

Wstalismy dzis UWAGA UWAGA o 12 haha Mamuska malego przejela rano a my chrapu chrapu haha Ale fajnie

Czy na ebayu mozna zglaszac reklamacje?Kupilismy maszyne do frytek i okazalo sie ze nie ma tutaj wystarczajacej mocy w gniazdku zeby maszyna dziala .Narazie zawiezlismy aj do innego turasa i powiedzial ze zmieni caly obwod tam w srodku wszystkie polaczenia i da rady Ale co z tego bedzie to kiszka wie .Szkoda tyle hajcyku

JUTRO WALENTYNKI a ja nie mamprezentu dla tz-ta i nie bede miec bo sklep nam uszuplil budzet Ale idziemy zagrac jutro z mamuska i kuzynka w kregle w dzien a potem wieczorem clubing Chyba haha nigdy nie wiadomo co i jak.
Stary 2008-02-13, 13:50   #983
Jupi
Zadomowienie

GG do Jupi

Magda- dobrze, ze Izka zdiagnozowana, bedzie ok

Monka- jak Ci dobrze przerobia te kabelki, to frytownica powinna dzialac

ja dzisiaj rano poprzytulalam sie do TZ, potem wzielam ciepla kapiel.... no i NIC
Stary 2008-02-13, 14:13   #984
magdawikp
Wtajemniczenie

Jupi Ty jeszcze jedno miałaś dziś się rozdwoic

dzięki Dziewczyny wiem, ze to nie moja wina, ale jestem wściekła na kolgę z pracy bo ja to złapałam od niego i razem z kolezanka w pracy się rozchorowałyśmy a on tweirdzi, ze nie on nas zaraził, złapałyśmy to gdzies indziej, a siedział przez dwa dni w pracy w takim stanie, ze lepiej nie mówic bo na urlop to nie bo szkoda dnia a ja to jak muszę to muszę przeciez to mój urlop albo zwolnienie, a on wykurował się i ma w nosie, ze zaraził innych bo co go obchodzi, zreszta jemu jest cięzko cos zrozumiec dobry człowiek ale ma takie dziwaczne spojrzenie na świat
Stary 2008-02-13, 14:31   #985
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Magda ucałuj Izunię od nas Życzę szybkiego powrotu do zdrowia I nie obwiniaj się, bo tego nie unikniesz... Ja też ostatnio zaraziłam Alę i też na antybiotyku sie skończyło... I było tak samo, po pierwszej dawce Ala zwymiotowała ale poszłam rano do lekarki i poprosiłam o inny i juz było dobrze (wszystko zależy od smaku i sposobu podania). No ale jak Iza nie chce przyjmować leków w żadnej postaci to pozostaja zastrzyki.. Ja jak byłam mała to miałam pupę kłutą regularnie co dwa tygodnie (ciagle angina) ale jakos strasznie tego nie wspominam

Monka ale Ci dobrze Korzystaj ile wlezie bo rzadko masz okazje do baletów

My jutro idziemy na kolację do świetnej restauracji Miało być jeszcze kino ale nie ma juz miejsc No i dobrze

Odebralismy wczoraj mieszkanko, no no no - wypasik Byłam w nim pierwszy raz Goły tynk ale juz mi sie podoba
Dzis przychodzi do nas projektantka wnętrz, być moze zdecydujemy sie skorzystać z jej oferty, nie wiemy do końca jak urządzić to mieszkanie, żeby było ładnie i funkcjonalnie No zobaczymy co nam zaproponuje? A wy korzystałyscie kiedys z takich usług??

Ciagle zapominam też zapytać o ortopedę - chodzicie na kontrolę?? Pytam bo wiem, ze to róźnie jest praktykowane w różnych miastach W Olsztynie kładzie sie na to duży nacisk i często wysyła dzieci na kontrolę Zapisałam Ale na kwiecień, ciekawa jestem co powie lekarz. Mi sie wydaje ze stawia prawą stopę troszke do środka.
Stary 2008-02-13, 17:53   #986
MONIKA1850
Zakorzenienie

Hej
Ja tylko na chwile,wygramolilam sie z lozka zeby niemiec duzo zalewglosci w czytaniu a tu pustonie bede musiala nadrabiac
Stary 2008-02-13, 18:54   #987
monka23
Zakorzenienie

Magda szlag by mnie tez trafil jakby taka osoba chora siedziala bo mu szkoda urlopu albo chorobowego.Ale nic z tym nie zrobisz.

Doridee super ze juz mieszkanko macie Ja nigdy nie korzystalam z akich uslug ale tez chyba bedziemy No napewno z kuchnia bedzie kombinowane a pokoje to ja juz sama jakos porobie No jezcze sie okaze Tutaj nic nie sprawdzaja chyba sama pojde w Pl , nawet nie wiem jak u mnie w miescie w Pl robia.

Monika no duzo nie masz zaleglosci hehe tyle dobrze kuruj sie

Jupi cos czuje ze jutro bedzie wazny dzien Przyj i oby wszystko bylo dobrze .

Sniezynka jak tam zyjesz?
Stary 2008-02-13, 19:33   #988
djamelka
Rozeznanie

Doride ja tez nie korzystalam z takich uslug.Raz tylko kuchnie i to wszystko-ale bylam zadowolona Monka ale masz fajnie z mamcia-ojejku ja to niepamietam kiedy spalam do 12stejChyba jak bylam w ciazy z Sara
Stary 2008-02-13, 20:06   #989
MONIKA1850
Zakorzenienie

Doridee mnie czeka aranżacja wnętrza naszego domku za jakieś pół roku ale już mam wstępny plansama będę projektantkąwkońcu to spory wydatek a w to miejsce można coś do domku kupić

Monkacty to masz dobrze kurkaja o takiej godz obiad szykujety ty leniu jeden ty

Jupi a ty nadal liczba mnoga
Stary 2008-02-13, 20:12   #990
Ando
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Doridee Pokaż wiadomość
Odebralismy wczoraj mieszkanko, no no no - wypasik Byłam w nim pierwszy raz Goły tynk ale juz mi sie podoba
Dzis przychodzi do nas projektantka wnętrz, być moze zdecydujemy sie skorzystać z jej oferty, nie wiemy do końca jak urządzić to mieszkanie, żeby było ładnie i funkcjonalnie No zobaczymy co nam zaproponuje? A wy korzystałyscie kiedys z takich usług??
Wiesz-ja sie param troche projektowaniem wnetrz, wiec jak moge w czyms pomoc to powiedz (mniej wiecej sie orientuje o co chodzi, zakres, ceny projektu, itp) Pozdr
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości