![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cześć dziewczyny
![]() Odchudzam się od ubiegłego tygodnia, jestem na diecie SB. I tak nieśmiało się odzywam w tym wątku, miło by było od czasu do czasu sobie z kimś pogadać ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Napisz jak wrócisz jak ci poszło ![]() Pozdrawiam i powodzenia kochana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Co to wogóle za dieta???? ![]() Pozdrawiam cie cieplutko ![]() Buzkiii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry.
Smutno sie ostatnio porobilo na wizazu ![]() Jak dobrze,ze jutro piatek.. To chyba najgorszy tydzien jakiego od dawna nie mialam..wszystko mi sie sypie.. W pracy probley i jeszcze wiecej problemow, dom ciagle nie sprzedany, z weselem jakies problemy sie pojawaiaja ciagle.. Tyle rzeczy do zalatwienia jeszcze.. A przeciez jeszcze musimy przeniesc sie z Glasgow do manchesteru, znalezc meiszkanie do wynajecia, nowe prace.. troche mi sie panika wlaczyla dzis.. ![]() mileog dnia kochane, oby szybko zlecial ![]()
#965 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki. Buzkii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny!
Dziś u mnie ponury dzień jakiś, szaro za oknem. Nie wiem co się dzieje, ale od kilku dni cały czas chce mi sie jeść. Zjem posiłek, a po nim wafelka ryżowego, jabłko, gruszkę itp. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |||||
Zadomowienie
|
bonjour
![]() chcieć to móc ![]() ![]() Cytat:
![]() btw. na fitness chodzisz codziennie? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() z nami zawsze miło jest pogadać ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Na pewno ze wszystkim się uwiniesz, zła passa się wkrótce skończy i zacznie się układać jak należy! ![]() Ajjj, ale dziś się wyspałam ładnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle to muszę sobie kupić jakieś buty takie bardziej sportowe i na płaskiej podeszwie do latania na uczelnię bo jak w zeszłym roku postanowiłam przestawić się na obcasy to zostałam bez żadnych normalnych butów^^ A chodząc bez przerwy na obcasach to za parę lat moje nogi nie będą się do niczego nadawały, już czuję, że mnie pobolewają częściej niż kiedyś ![]() Zaraz brykam do kina na "To nie jest kraj dla starych ludzi" mam nadzieję, że okaże się wart tego Oscara ![]() Odebrałam panele podłogowe, w sobotę przyjdzie koleś je ułożyć i to będzie już oficjalny koniec mojego wielkiego remontu ![]() Dobra, nie przynudzam już ![]() Miłego dnia kochane! ![]() Buuuzi ![]() EDIT: Majka, a może najzwyczajniej w świecie okres Ci się zbliża? ![]()
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że tak jest przed okresem, bo sama tak mam, ale w sumie jeszcze ponad 10 dni...
Przed okresem to chodzę z góry na dół (z pokoju do lodówki) - zaglądam, szukam czego i sama nie wiem czego, to nabiału, to słonego, to kwaśnego, ech te hormony ![]() Ostatnio też żuję duuużo gum (owocowe bez cukru) - ponad 10 dziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zadomowienie
|
ja mam to samo
![]() ![]()
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ano staram sie jak najczęściej chodzić, bo skoro mam karnet na nieograniczoną ilość wejść to chcę go maksymalnie wykorzystać ![]() dziś też się wybieram ale nie jestem jeszcze tego pewna, bo mam okres i w ogóle jakaś zmęczona się czuję ![]() ![]() no właśnie ![]() ![]() Cytat:
![]() też miałam kiedyś fazę na obcasy i kiedy mi sie kolana zepsuły to się okazało że nie ma w czym chodzić ![]() daj znać jak tam po filmie ![]() Cytat:
![]() ![]() agolku ![]() ![]() ![]() Wróciłam właśnie z fascynujących zajęć z psychologii ^^ nawet do centrum po zajęciach skoczyłam, ale nie miałam pieniędzy wiec nie mogłam sobie nic kupić, a szkoda ![]() ![]() Muszę ogarnąć trochę mieszkanie bo kumpele jutro przychodzą ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Przyczajenie
|
Ja własnie wróciłam do domku!!!! za oknem piękna pogoda, fajnie jak juz była WIOSNA
![]() ![]() Ale jak widać jeszcze musimy na nią poczekać. ![]() Zdrówko mi szwankuje bardzo poważnie az sie boje co bedzie dalej ![]() Masakra ![]() Pozdrawiam was cieplutko kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Owocnych porzadkow ![]() ja siedze i czytam gazete. Emocje juz troche opadly i jestem tsrasznie teraz zmeczona.. jeszcze 3 h i mozna isc do domciu... Buziaki!
![]() |
#974 | ||||
Zakorzenienie
|
Sylwuś dziękuje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedna ![]() ![]() ![]() Dzięuje Kochana ![]() ![]() A jaki kolor paneli ? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No to melduje: Dzisiejszy dzień był beznadziejny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Zawsze dowalą jakieś głupie zadania , ale to norma!!!! Ano pasuje sie pouczyć zeby miec dobre stopnie maleńka ![]() Smacznego obiadku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
![]() Monisiu, na pewno dobrze Ci poszło ![]() Ja dalej mam problemy z głębokim wdechem ![]() ![]() ![]() No i znowóż mam problemy "miłosne". Spodobał mi się chłopak - z resztą ten sam co mojej przyjaciółce ![]() ![]() ![]() ![]() Mam jeszcze jeden "problem", ale już o nim nie napiszę, bo pomyślicie, że jestem jakaś "nie tego" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do komputera- ja już takich postanowień nie robię, bo i tak nigdy mi się nie udaje.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam słyszałam, że w weekend czeka nas nawrót zimy ![]() a z filmu poproszę relacje bo się wybieram w weekend i nie wiem czy warto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A na zmęczenie i okres najlepiej poćwiczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale są gusta i guściki. Za nami siedzieli jacyś gimnazjaliści (chyba). Po wyjściu, w łazience, dziewczyna mówiła koleżankom, że strasznie się nudziła i zasypiała, więc... ![]() Cytat:
![]() hahah - tek szary jeśli coś Ci to mówi ^^ a konkretnie: http://www.quick-step.com/europe/pl/floor/403686.aspx będą mi idealnie pasować do całego wystroju ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do postanowienia - ja też takowe mam od czasu do czasu, ale słabo mi idzie ![]() ![]() A Ty jak ograniczysz, to nie kosztem Wizażu kochana, bo cóż my tu bez Ciebie poczniemy, hę? ![]() Cytat:
![]() A co do drugiego pomysłu - pisz śmiało, my nie z takich co by się gorszyły albo dziwiły ![]() Miłego popołudnia ![]()
![]() |
#980 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Z nami zawsze możesz pogadać,wyżalić się wtedy kiedy jest Ci źle,jak i również świętować sukcesy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wróciłam przed 15 do domku,byłam na meczu w siatkę i oto jestem ![]() Stwierdzam,że mam wolny dzień,na nic nie muszę się uczyć ![]() A poprawy nie pisałam,dogadaliśmy się z babką,że napiszemy za tydzień ![]() Szukam kogoś,kto mi wytłumaczy funkcje liniowe ![]() ![]() ![]() Powizażuję troszkę sobie,a co ![]() Jeszcze tylko jutro i 5dni wolnego ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A drugi to taki, że rozmawiam z jego kumplem, któremu się podobam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochane
![]() Przejrzalam tylko dwie ostatnie strony, bo nie mam sily nawet na wiecej... Madame i Ewusia - melduję się że zyję ![]() ![]() Z mojej najdluzszej sesji ever zostal mi tylko jeden przedmiot, akurat examin jest u mojego promotora, wiec luzik, wiem ze nie bedzie mnie meczyl juz z tym, ale cw. byly z takim doktorkiem, ze juz prawie umieram przez niego, bo ten przedmiot uszami mi wychodzi.. no ale do polowy przyszlego tygodnia planuje oddac indeks (Wkoncu!...) a tak poza tym, to TŻ musial dzis zawiezc swojego kota do uspienia i tak jakos... przykro i smutno.
#983 |
Zakorzenienie
|
Gujanko =
![]() Mango - Jedna wielka niewiadoma ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Witam Plotkary
![]() Oj dawno mnie tu nie było ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
#985 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ehhh zazdroszcze Ci normalnie tego powodzenia u chłopaków ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Obawiam się, że nie będzie lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() A co do postanowienia ograniczenia kompa lub wizażu to powiem tak, że ja głównie na wizażu siedze, więc... mowi samo przez siebie, że jedno równa się drugiemu... ![]() Nie ma szans ![]() ![]() Gujanka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja na jutro jakoś dużo nauki nie mam. Przypominam sobie jedynie treść Kordiana i dziadów cz. III bo mam z nich jutro sprawdzian. No, ale w tym wypadku uczyć się nie będe bo niby jak i czego, w tej kwestii poprostu trzeba wiedzieć niektóre rzeczy ![]() Jutro wracam ze szkoły i robie sobie notatki na polski, pouczę się z matmy, z francuskiego, poodrabiam lekcje itd. czas wziąść się za poprawe ocen, dopóki jeszcze nie zawaliłam jakos strasznie tego półrocza. Kurde jaka jestem zła na siebie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
A ja własnie z siłowni wróciłam ^^
Dzisiaj z PP 5, z polskiego dobrze poszło z historii tak sobie - nie lubię opisowych sprawdzianów ![]() Ogolnie to znowu spię popołudniami i mam zawroty głowy ;( Dzieję się tak odkąd zaczęłam brac antydepresanty (teraz je odstawiłam i dalej tak mam ). Ehhh , nie wiem co się dzieje... Lece teraz się wykąpać i uciekam chyba pod kołdrę, chociaz czuję lekki niedosyt, bo dzisiaj zbyt malutko z PTŻ rozmawiałam ^^ W ogole aaa! Kwiecien chyba jest nasz ![]() Superchick - oby Ci dobrze poszło;* Dobranoc kochane ;*
#987 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oho, to będzie leniuchowanie ![]() Cytat:
![]() gratuluję prawie zakończonej sesji ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() u mnie spokojny wieczór po męczącym dniu ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc ;*
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.