![]() |
#961 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Serialoholiczki!
Roswell
![]() Serial moich lat wczesnonastoletnich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Moje ulubione seriale to:
Vampire Diaries Gossip Girl 90210 Pretty Little Liars Chirurdzy CSI Dr House Gotowe na wszystko Sex w wielkim mieście (jestem dopiero po kilku odcinkach) Oglądałam jeszcze The O.C. i One tree hill ale strasznie mnie w końcu zanudziły. Nie podobało mi się True Blood, The Gates i Skins. Zastanawiam się jeszcze czy jest sens oglądać Glee, podobno w miarę ciekawe. |
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#967 |
Zadomowienie
|
Po raz pierwszy widzę osobę, która również lubi Allo Allo
![]() ![]() Tak to lubię różne seriale. Chirurdzy, True Blood, Californication, House, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother... Ostatnio podobały mi się Pretty Little Liars - szkoda, że teraz jest długa przerwa między następną częścią sezonu. Próbowałam obejrzeć The Gates - mimo ogromnego plusa, jakim jest Luke Mably, serialowi mówię nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Raczkowanie
|
"Po raz pierwszy widzę osobę, która również lubi Allo Allo
![]() Zapewniam Cię Hargalaten że takich jak my jest duuużo ;D (na pewno cała moja nie mała rodzina) Edytowane przez Magdalenja Czas edycji: 2010-08-29 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Rozeznanie
|
Dot.: Możecie polecić coś ciekawego?
O wampirach : "Moonlight" - Pl: "Pod osloną nocy"
Powstaltylko jeden sezon, bo zainteresowanie wśród widzów bylo małe. Szkoda bo zakończenie bylo fajne ![]() Drugi trochę podobny do "Przyjaciół"": "How I Met Your Mother" - "Jak poznałem waszą matkę" Uwielbiam ten serial. Na wizażu istnieje wątek o nim więc możesz tam zajrzeć i poczytac opinie. Miłego oglądania ![]()
Ubrania, kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post43182638 Edytowane przez Orage Czas edycji: 2010-08-30 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Raczkowanie
|
To trochę w innym stylu niż te, które wypisałaś, ale baaardzo polecam: "Big Bang Theory", polski tytuł chyba "Teoria wielkiego podrywu"
![]() Dla mnie najlepszy serial komediowy na świecie ![]()
#973 |
Przyczajenie
|
ooo tak, 'The Bang Theory' jest genialne (:
polecam też 'Dr Monk'. zagadkowy, ciekawy i zabawny. |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się z Alamig. Ale myślę, że "Detektywa Monka" warto obejrzeć, bo to bardzo zabawny i interesujący serial. Bardzo fajnie się go ogląda.
Edytowane przez Karaluszysko Czas edycji: 2010-08-30 o 13:03 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Przyczajenie
|
Polecam "Rzym", znakomity serial.
Edytowane przez herr chaos Czas edycji: 2010-08-30 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zadomowienie
|
To miło wiedzieć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Raczkowanie
|
Widzę, że nie trwam jako jedyna w uzależnieniu na szeroką skalę
![]() 1. House 2. Grey's Anatomy 3. The Mentalist 4. Gossip girl (zapychacz :P) 5. Castle 6. Bones 7. Californication Od przypadku oglądam: 8. My wife and kids 9. Army wives 10. CSI (które się trafią) 11. The O.C. 12. Breaking Bad 13. Damages 14. Dirty sexy money Z zakończonych: 15. Sex and the city 16. Hotel Babylon 17. Eastwick .. . Pewnie o kilku zapomniałam... Oprócz tego jestem jeszcze książkoholiczką i filmoholiczką. Aż dziw, że mam czas na jedzenie/naukę/sen/TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej! Wróciłam do domu, bo wywiało mnie znad morza.
![]() Zaraz Was nadrobię. ![]() Co do moich ostatnich serialowych poczynań - zakochałam się w Desperate Housewives i właśnie zaczynam drugi sezon - wzięliśmy ze sobą tylko jeden. ![]() Co do Waszych pytań: po pierwsze - kiedy zacznie się sezon serialowy, mile widziana będzie dyskusja - po to założyłam wątek, żeby miec z kim pogadać! ![]() ![]() Edytowane przez invissible Czas edycji: 2010-08-30 o 21:05 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#980 |
Raczkowanie
|
Temat idealny dla mnie.
![]() 1) Grey's Anatomy 2) Private Practice 3) How I Met Your Mother 4) Gossip Girl 5) Lie to me 6) Glee 7) Desperate Housewives (aktualnie zaczęłam 6 sezon. Mam nadzieję, że zdążę go obejrzeć do premiery 7). 8) Brothers & Sisters Z zakończonych lubię Lost i ER. Obejrzałam też pierwszy sezon Tudorów i w wolnej chwili mam zamiar obejrzeć resztę. |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zadomowienie
|
Dot.: Seriale
ja oglądam/oglądałam:
z zagranicznych: -True Blood -Dead like me -The Tudors -Desperate Housewives z polskich: -Pierwsza miłość -Rodzina zastępcza -Świat według Kiepskich ![]()
#983 |
Raczkowanie
|
Ha ha ha zaczęłam oglądać na TV4 telenowelę pt. "Morze Miłości". Narazie śmiechu jest co niemiara, problemy bohaterów takie że aż zęby bolą. Jednak nic nie zmieni faktu, że Mario Cimarro rządzi
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
do mojej listy dolaczyl Persons Unknown ... niesamowity serial
![]() ![]() ![]()
#985 |
Wtajemniczenie
|
Ale bym sobie obejrzała "Zbuntowanego anioła"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Zaczęłam się zastanawiać ile tego oglądałam/oglądam i trochę to straszne
![]() 1. Jezioro marzeń (czasy nastoletnie, ale może wrócę) 2. Wspomniane Roswell, do którego mam duży sentyment i żałuję, że tak mało nakręcili ![]() 3. Six feet under (do końca ale z "dziurami" po drodze bo oglądałam w HBO i nie zawsze pamiętałam) 4. Gotowe na wszystko (ale nie wszystkie serie. Zniechęcili mnie "przeskokiem" o 5 lat...) 5. Greys Anatomy - wszyściutkie odcinki. 6. Private practice - też wszystko. 7. Prison Break - obejrzałam pierwszy sezon i odpuściłam... 8. O.C. - obejrzałam chyba ze 2 serie, może trzy... Taki średni jak dla mnie ![]() 9. Boston Public, jak leciał w TV 10. One tree hill - też jak leciało w TV, chyba wrócę do niego bo nie mam czego oglądać ![]() 11. Fringe - jestem na 1 serii 12. Parenthood - całkiem fajny, rodzinny, o i gra lauren graham a ja ją bardzo lubię ![]() 13. Gilmore Girls, ale bez ostatniej serii. 14. Life unexpected - bardzo fajny, tu z kolei gra aktorka, która w Roswell grała Liz ![]() 15. House M.D. - jestem zawsze na bierząco 16. Gossip Girl - obejrzałam dwa sezony, potem mi się "przejadło" 17. Seks w wielkim mieście - jak leci w TV ![]() 18. Felicity - ściągnęłam bo mam sentyment, fajnie obejrzeć serial w którym ludzie jeszcze nie mają komórek i dzwonią z budek telefonicznych ![]() 19. Vampire Diaries - ujdzie, czekam na 2 serię 20. Skins - obejrzałam całość, ale podobał mi się może przez pierwsze dwa sezony, ze względu na świeżość. Potem stał się powtarzalny i dość nudny po prostu. Miejscami irytujący. Nie będę się zastanawiać dalej bo i tak mnie już poraża ta lista ![]() Planuję Brothers and sisters i Lie to me... |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Wtajemniczenie
|
Zaczęłam oglądać "Fringe". Boskie. O czym jest to "Skins", o którym wspominacie?
#989 |
Zakorzenienie
|
Jak tam oczekiwania na nowy sezon serialowy? Zaczęło się już coś, co oglądacie? Ja niestety czekam aż do połowy września... Najbardziej oczekuję Bones w tym roku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.